Dodaj do ulubionych

ile na 18-nastkę

04.09.11, 21:42
ile sie daje w rodzinie na osiemnastke, dziewczynie?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: ile na 18-nastkę 04.09.11, 21:59
      Chłopakowi (nie chrzestnemu) daliśmy właśnie dwie stówy i książkę z dedykacją od autora.
      Byłam za stówą, ale mąż wolał tak, nie będę się kłócić.
      • widosna Re: ile na 18-nastkę 04.09.11, 22:55
        ja mam zamiar dać kryształowy wazon z jakąś piękną dedykacją na dorosłe życie (wygrawerowaną na tabliczce przyczepionej do wazonu) - powiecie, że 18-letniej pannie takie cudo się nie spodoba? To mój plan zemsty za beznadziejne, badziewne łyżeczki, które moje dzieci dostały na chrzest (nie mam nic przeciwko łyżeczkom, choć nie lubię takich niepraktycznych prezentów, ale te były wyjątkowo "na odwal"). Wiem, mściwa jestem. Taki plan mi chodzi po głowie ale ... nie wiem czy będę taka okrutna. Tak serio, dałabym 300-400 zł. Ale dla mnie to nie jest wielki wydatek, dla innych może tak więc 200 zł też powinno być ok (jeśli nie stać na więcej).
        • iin-ess Re: ile na 18-nastkę 05.09.11, 08:32
          widosna napisała:

> ja mam zamiar dać kryształowy wazon z jakąś piękną dedykacją na dorosłe życie (
          > wygrawerowaną na tabliczce przyczepionej do wazonu) - powiecie, że 18-letniej p
          > annie takie cudo się nie spodoba? To mój plan zemsty za beznadziejne, badziewne
          > łyżeczki, które moje dzieci dostały na chrzest

goście, którzy byli u Ciebie na ślubie, wszyscy zdrowi cali, co tam u nich?tongue_out
          aż się bojęsuspicious
          • red.sarah Re: ile na 18-nastkę 05.09.11, 08:48
            Właśnie byłam wczoraj. Chwilowo nie najlepiej u nas z kasą, więc daliśmy chrześnicy trzy stówy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka