Dodaj do ulubionych

Malanowski i partnerzy

07.09.11, 17:20
Ogląda to ktoś?
Warto?
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:31
      Idź sobie żarty robić gdzie indziej tongue_out
    • tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:31
      tego to nawet ja nie oglądam tongue_out
    • sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:32
      Rosa Rosa!
      Ja przeczytałam gdziesik chyba wczoraj, że Ty pod nóż idziesz!
      Kochana ja kciuki trzymam co byś szybko do nas wróciła w zdrowiu i w ogóle! Informuj na bierząco w miarę możliwości jak się czujesz.
      Idz pod ten nóż ale szybciuśko do nas wracaj! trzymam kciukasy i w ogóle!
      • rosapulchra-0 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:36
        Ale ja o Malanowskiego pytałam! big_grin
        I partnerów big_grin
        Bo iplę mam w swoim kompie, w tym co go do szpitala biorę i se myślę, żeby coś jakby co oglądnąć z nudów big_grin
        Serio, serio smile
        Za kciukasy podziękuję po wszystkim, bo już na mnie nakrzyczały dziewczyny, że się nie dziękuję przed.
        • tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:39
          to sobie pooglądaj raczej "trudne sprawy", przynajmniej zabawne są.
          • sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:41
            O tak tak ! trudne sprawy big_grin i dlaczego ja?
            całe wakacje oglądałam te seriale. człowiek cofie się w rozwoju aż miło smile
            • tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:43
              hehe, ja też oba oglądałam w wakacje <wstydzi się>
              • sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:57
                Tu się nie ma co wstydzić smile toć to samo życie !
                Ubaw miałam niezły, a najgorsze jest to, że w niektórych odcinkach to tak się wciągałam, że przeżywałam wszystko normalnie jak by to było nie wiem co smile
                Raz to przypaliłam 10 litrowy gar z porzeczką na dżem tak mnie wciągneło. później postanowiłam, że nie gotuję jak lecą te seriale smile
                • tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:01

To przeze mnie wciągnęli się mój chłop i przyjaciółka. A na początku się ze mnie śmiali smile
                • deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:03
                  bylo kilka fajnych odcinkow, ale TRUDNYCH SPRAWACH dobry byl o tym synu, ktory zgarnal cala wygrana i nie chcial sie podzielic kasa z rodzicamibig_grin
                  • tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:05
                    Najlepszy był o Dariuszu w wannie i Kornelii, która się przykuła do bramy swojego exkochanka tongue_out
                    • deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:13
                      tego o Dariuszu nie kojarze, ale o Kornelii owszem i usmialam sie na tym odcinkubig_grin
                      w DLACZEGO JA pamietam odcinek o kobiecdie, ktora skladala donosy na sasiadow i miarka sie przebrala, kiedy zamknela jednego z nich na cala noc w piwnicy.
                      babka byla dobrabig_grin
                      • wuika Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:24
                        Jesteście porąbane suspicious
                        Rosa to chociaż na operację idzie i może wyzdrowieje big_grin
          • lafiorka2 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:41
            A!jak do szpitala to"potrzebujesz" to rozumiem.Bo nie rozumiem jak można to oglądac i te "Trudne sprawy" i "W11" i inne podobne tego typu pierdoływink
            Zdrowia życzęsmile
            • wioskowy_glupek Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:09
              Sorry ale nie porównuj W11 czy Detektywów do badziewia typu Malanowscy... Trudne sprawy i DJ lubię bo są zabawne ale to też nie ta liga co W11 i Detektywi...
              • deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:16
                wioskowy_glupek napisała:

> Sorry ale nie porównuj W11 czy Detektywów do badziewia typu Malanowscy..

zgadzam sie.
                duzon bardziej wole ogladac W11 i Detektywow, niz Malanowskiego.
                ci ostatni jacys tacy sztuczni mi sie wydaja, obejrzalam kilka odcinkow i dalam sobie spokoj, bo mnie te odcinkim wkurzaly.
                moja mama oglada namietnie Malanowskiego i do dzis nie rozumiem, jak ona moze na to patrzecbig_grin
          • czekolada85 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:11
            tosterowa napisała:

> to sobie pooglądaj raczej "trudne sprawy", przynajmniej zabawne są.

o to to - uwielbiam big_grin
            Na
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka