Dodaj do ulubionych

Trwala andulacja ;-)

10.09.11, 09:32
Robilas ktoras ostatnio?
Sa jakies nowinki w tym temacie?
Da sie nie byc krejzipudel?
Mam kryzys wlosowy, opierd...ic sie chce na krotko, ale tak mysle ze moze pokrecic te wlosy to odrocze wyrok smile
Robila ktoras na naturalne dlugie? O co pytac, c`ego sie domagac, doradzcie?
Obserwuj wątek
    • dominikaonline Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 10:19
      ja robiłam w zeszłym roku na długich prostych włosach.
      fryzjerka zakręciła mi na średnio grube wałki i sama powiedziała, że w taki sposób aby nie było widać linii odrostów w późniejszym etapie.
      skręt był dość mocny.
      włosy stopniowo się prostowały i po roku nie ma śladu skrętu i różnicy pomiędzy odrostami smile
      włosy zdrowe i lśniące smile))
      nie pamiętam już nazwy tego płynu ale napomknij o tych odrostach - żebyś później nie musiała obcinać włosów
      • pasadena_35 Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 12:32
        ooo dzieki, ekstra tip
        czyli jest szansa smile
        ze czasy wszystkim po rowno walki grubosci papierosa, hehe minely
        no i ze plyn do trwalej dziure w ramieniu wypali smile
        macie cos jeszcze,
        musicie laski, widze Was na ulicach i macie loki wink
        • atowlasnieja Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 13:37
          Geny kotek. Do moich 18 urodzin moja mama była potępiana za kręcenie mi włosów. Do dziś jak się pokazuję jej fryzjerkom to babki zbierają szczęki z podłogi (mama idealnie proste włosy, kręcony był tata).
    • mea8 Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 12:27
      Ojej, przypomnialas mi najwieksza pomylke mojego zyciatongue_out Jako posiadaczka dlugich i idealnie prostych wlosow oczywiscie pol zycia marzylam o lokach na glowiebig_grin Poszlam do fryzjerki, pani nakrecila wlosy na srednie walki ( mialy wyjsc tylko pofalowane, zadnych loczkow). Po wyjsciu wygladaly swietnie, bylam zachwycona. Od drugiego dnia zaczal sie koszmar. Wlosy zaczely sie rozprostowywac, oczywiscie nierowno, na glowie mialam dramat. Po jakis 2 miesiacach nie mialam sladu po trwalejbig_grin Nie wspomne, ze kasy wydalam mnostwobig_grin
    • dzoaann Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 12:38
      eee, osobiscie nie widzialam dobrze zrobionej trwalej ondulacjismile
      • zajola Re: Trwala andulacja ;-) 10.09.11, 13:58

Sie podłącze. Mam do ramion proste jak drut ale z pasemkami blond i ciemnymi ( naturalnie jestem szatynką ) , czy można skręcićsmile na czas jakiś? ( niekoniecznie na lewosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka