shellerka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 11:46 mi się nic nie gryzie. sama w szpilach z brzuchem latałam. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:05 miało byc, zdaje sie, seksi jedyne skojarzenie, jakie mam, patrząc na przyszłą mamę, to ta reklama z nosem i okiem, co płyny do kibla zachwalają albo jeszcze z ta bajką o sigmie i Pi z Matplanety Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:31 Mnie się skojarzyła z makroplatą - to taki dinozaur Odpowiedz Link Zgłoś
venexiana Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:27 A nie bałaś się co będzie jak się wykopyrtniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:46 A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
venexiana Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:53 kali_pso napisała: > A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz? W ciąży nie chodzę. To znaczy nie pomykam w baletkach oczywiście. Po prostu nie zakładam naprawdę wysokich obcasów. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 13:27 kali_pso napisała: > A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz? Ale w ciąży przesuwa się środek ciężkości ciała i łatwiej rymnąć na dziup. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 13:38 Ja sobie myślę tak- jak ktoś nie ma doświadczenia w chodzeniu w szpilkach to ich nosic nie powinien w ciązy.Ja( aczkolwiek w ciązy nie jestem) potrafię w szpilkach biegać, prowadzic auto, nieść zakupy większe ode mnie itp. Potrafię, co nie oznacza, że to robię. Podejrzewam więc, że Mucha wie co robi, z racji tego, że w szpilkach chodzi od dawna i w ciązy też to zdaje sie nie był jej jedyny szpilkowy występ. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:28 uwielbiam oglądać kobiety w ciąży, więc i fotki Muchy oglądam ochoczo; jednak to, co pokazała teraz nie podoba mi się; po pierwsze dlatego, że wyglądanie seksi w ciąży powinno być adresowane raczej do osobistego partnera; usilne epatowanie seksapilem i uwodzenie wszystkich naookoło z takim brzuchem jest trochę wbrew naturze: kobieta już zapłodniona jest raczej średnim wabikiem na samca i te zalotne miny w tym momencie mogłaby sobie darować, bo robi się to zbyt nienaturalne i śmieszne; po drugie rzeczywiście to ubranko jest za ciasne i a krój strasznie deformuje całokształt; Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:49 Ciąża plus szpilki mi się nie gryzą, rozumiem natomiast, że jak sie całe zycie pomyka w balerinach albo w innych traperach to widok kobiety w ciązy w szpilkach może porazic co bardziej wrazliwe oczeta Mucha w tej sukience mi sie gryzie- nie uważam, że wygląda świetnie- ktos wyżej dobrze napisał- wygląda jak wąż, który połknął piłkę. Ogólnie stylizacja na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 13:06 wygląda pięknie. promienieje, widać, że to kobieta szczęśliwa. Miło się patrzy. Utrzymanie figury w ciąży na pewno duzo ją musiało kosztować. podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 13:39 ...ja widzę zmęczenie na jej twarzy- niemniej- figura ciązowa klasa Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 14:07 promienieje pudrem rozswietlajacym chyba Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:17 Poniewaz ogolnie nie lezy mi zestawienie ciasna miniowa + solarka + szpilki na kazda okazje, stylizacja obecna niczego w tym nie poprawia, z brzuchem czy bez brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:26 a moim zdaniem wygląda bardzo ładnie. Nie lubię jej zbytnio,ale wygląda naprawdę świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 19:10 ogolnie figure ma fajna. mnie sie podobaja ciezarowki z typu "polknelam pilke". szpilki i ciaza tez mi sie nie gryza. nie sadze, ze chodzi w tych szpilach 24/7. po prostu taki zawod. na gali trzeba wygladac dobrze, wiec zaklada szpilki, bo jak by nie zalozyla, to latwiej byloby ja przeskoczyc niz obejsc. sama w takich szpilach bym sie pewnie zabila, ale w ciazy tez nie chodzilam w zupelnie plaskich butach, tylko najwygodniej mi bylo w klapkach na srednim koturnie. za to sukienka moim zdaniem tragiczna. brzucha ciazowego nie trzeba ukrywac, bo niby po co? ale nie trzeba sie obciskac jak kielbasa, zeby swoja kobiecosc i ciaze podkreslic. poza tym strasznie ja ta miniowa obcisnieta na brzuchu skraca i w ogole wyglada, jakby byla za ciasna i zaraz miala strzelic we wszystkich mozliwych szwach. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 19:36 Bez przesady, ile ona w tych szpilkach się nachodziła? Wysiadła z samochodu, przeszła z 50 metrów do sali i tyle samo w druga stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:14 W ciąży chodziłam na wysokich obcasach (na co dzień tak nie chodzę) z zalecenia lekarza - wtedy odciążał mi się kręgosłup i mnie plecy nie bolały. Jak ktoś na co dzień śmiga w szpilach, to niech i w ciąży śmiga, bo gwałtowne zmiany mogą przynieść zabawne ortopedyczne efekty Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:20 Szpilko jak szpilki, sa z tych wygodniejszych. Kiecka z pancernym skórzanym stanikiem okropna. Fakt że ciąza jej słuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:44 Szpilki moglaby miec nizsze i na bardziej stabilnym obcasie,sukienka za mala i za krotka,za ostry makijaz.Nietrafiona stylizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:42 Świetnie wygląda, jak na nią to naprawdę super . A co do szpilek i ciąży, no cóż ... sama w ciąży, do 40 tygodnia chodziłam w szpilkach i nie widzę w tym nic zdrożnego, no ale ja w ciązy przytyłam 9 kg a nie 30 . Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 21:30 Szpilki ładne i ubranie też ładne, z klasą. A w którym ona jest miesiącu? Sądząc po rozmiarze brzucha powinna za kilka dni urodzić, bądź nawet ciąża przenoszona. Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 21:44 ciaza przenoszona jasne, jakos pod koniec roku gazecia ogolnie wyglada ladnie, ale ta kiecka tragiczna-strasznie jej sylwetke znieksztalca, no i gatki widac jak siedzi rozmiar brzucha to kwestia osobnicza, jedna ma taki w 4 miesiacu, inna nie bedzie takiego miala w ogole, bo zdazy urodzic Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 14:23 Czyli maksymalnie szósty miesiąc. Moje dwie znajome nie miały takiego dużego bambocha nawet na kilka dni (jedna) i dwa tygodnie (druga) przed rozwiązaniem. Chyba, że spodziewa się bliźniaków, ale raczej by o tym trąbiono w prasie. Haha, nie dość że zrobi jej się kleik z mózgu to jeszcze bamboch pozostanie jej na dość długo sądząc po rozmiarze Wypluwam te słowa jeżeli okaże się, że faktycznie spodziewa się bliźniaków, wtedy by się może zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann a propos szpilek! 11.09.11, 21:47 demotywatory.pl/3437433/Jestem-kobieta najfajniejsze te z chomiczkami jakas szansa, ze ktoras z naszych celebrytek zobaczymy w czyms szokujacym? watpie.... demotywatory.pl/3438824/Podazanie-za-moda Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 23:19 Wyglada tandetnie. Seks bomba od siedmiu bolesci. Obecnie seks bomba od siedmiu bolesci z brzuchem. co do szpilek w ciazy to mnie nie raza, sama tez nosilam, nie na kilkulkilometrowe trasy ale zakladalam. Kregoslup w ciazy nigdy mnie nie bolal, brzuch mialam duzy, nogi mi troche spuchly dopiero w ostatnich 2 tygodniach ale wtedy to juz w szpilkach nie chodzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 16:19 dziewcze było niby grube, dziewcze schudło, ale dziewczeciu pozostały kompleksy i mimo że teraz jest chude, to musi sibie udowadniac, że ma seksowny tyłek. Nie mówie, że ma chodzic w worku, ale można dobrac strój pasujący do obecnego stanu, strój, który nie jest wyzywający, a elegancki. Mucha poza ciążą nie ma nic do zaoferowania, a ciąża sie niedługo skończy, wtedy sie popisze, że nic nie utyła i jest nadal wyzywająca. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:04 Gdyby nie miała nic do zaoferowania nie zaistniałaby w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:27 moze i ma cos do zaoferowania... dla widzow o baaaardzo niskich wymaganiach... jeśli oczekuje sie od tv, czy tam od mediow ogolnie ciut wiecej, to juz tego od Muchy sie nie uzyska... jest kiepska aktorka i umie zagrac wlasciwie tylko siebie, o innych jej pseudoosiagnieciach szkoda gadac... moim zdanien media robia z nas debili... a niektorzy łykaja... Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:40 W moim skromnym odczuciu na siłę usiłuje udowodnić, że ciąża w jej przypadku niewiele zmienia. Jestem prosta baba ze wsi, ale ta stylizacja mi się nie podoba. Między namiotem obszytym gustowną koronką i obcisłą aż do bólu kiecką jest jeszcze szereg innych możliwości. Biję się jednak w piersi: nie jestem jej fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 13.09.11, 00:33 Gryzłoby się gdyby rzeczone szpilki założyła do dresu Odpowiedz Link Zgłoś