Dodaj do ulubionych

Mucha- spory brzuszek i... szpile

• shellerka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 11:46
      mi się nic nie gryzie. sama w szpilach z brzuchem latałam.
      • konwalka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:05
        miało byc, zdaje sie, seksi

jedyne skojarzenie, jakie mam, patrząc na przyszłą mamę, to ta reklama z nosem i okiem, co płyny do kibla zachwalają
        albo jeszcze z ta bajką o sigmie i Pi z Matplanety
        • tosterowa Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:31
          big_grin
          Mnie się skojarzyła z makroplatą - to taki dinozaur tongue_out
      • venexiana Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:27
        A nie bałaś się co będzie jak się wykopyrtniesz? smile
        • kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:46

A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz?
          • venexiana Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:53
            kali_pso napisała:

> A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz?

W ciąży nie chodzę. To znaczy nie pomykam w baletkach oczywiście. smile Po prostu nie zakładam naprawdę wysokich obcasów.
          • mama_kotula Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 13:27
            kali_pso napisała:
            > A Ty jak chodzisz w szpilkach to się przewracasz?

Ale w ciąży przesuwa się środek ciężkości ciała i łatwiej rymnąć na dziup.
            • kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 13:38

Ja sobie myślę tak- jak ktoś nie ma doświadczenia w chodzeniu w szpilkach to ich nosic nie powinien w ciązy.Ja( aczkolwiek w ciązy nie jestem) potrafię w szpilkach biegać, prowadzic auto, nieść zakupy większe ode mnie itp. Potrafię, co nie oznacza, że to robię. Podejrzewam więc, że Mucha wie co robi, z racji tego, że w szpilkach chodzi od dawna i w ciązy też to zdaje sie nie był jej jedyny szpilkowy występ.
    • b.bujak Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:28
      uwielbiam oglądać kobiety w ciąży, więc i fotki Muchy oglądam ochoczo;
      jednak to, co pokazała teraz nie podoba mi się;
      po pierwsze dlatego, że wyglądanie seksi w ciąży powinno być adresowane raczej do osobistego partnera; usilne epatowanie seksapilem i uwodzenie wszystkich naookoło z takim brzuchem jest trochę wbrew naturze: kobieta już zapłodniona jest raczej średnim wabikiem na samca i te zalotne miny w tym momencie mogłaby sobie darować, bo robi się to zbyt nienaturalne i śmieszne;
      po drugie rzeczywiście to ubranko jest za ciasne i a krój strasznie deformuje całokształt;
    • kali_pso Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 12:49

Ciąża plus szpilki mi się nie gryzą, rozumiem natomiast, że jak sie całe zycie pomyka w balerinach albo w innych traperach to widok kobiety w ciązy w szpilkach może porazic co bardziej wrazliwe oczetawink
      Mucha w tej sukience mi sie gryzie- nie uważam, że wygląda świetnie- ktos wyżej dobrze napisał- wygląda jak wąż, który połknął piłkę.

Ogólnie stylizacja na minus.
      • iin-ess ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 13:06

wygląda pięknie. promienieje, widać, że to kobieta szczęśliwa. Miło się patrzy. Utrzymanie figury w ciąży na pewno duzo ją musiało kosztować. podziwiam
        • kali_pso Re: ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 13:39

...ja widzę zmęczenie na jej twarzy- niemniej- figura ciązowa klasasmile
        • an_ni Re: ale ogolnie, bez patrzenia na strój, 11.09.11, 14:07
          promienieje pudrem rozswietlajacym chyba
    • cherry.coke Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:17
      Poniewaz ogolnie nie lezy mi zestawienie ciasna miniowa + solarka + szpilki na kazda okazje, stylizacja obecna niczego w tym nie poprawia, z brzuchem czy bez brzucha smile
    • lafiorka2 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:26
      a moim zdaniem wygląda bardzo ładnie.
      Nie lubię jej zbytnio,ale wygląda naprawdę świetnie.
      • eliszka25 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 19:10
        ogolnie figure ma fajna. mnie sie podobaja ciezarowki z typu "polknelam pilke". szpilki i ciaza tez mi sie nie gryza. nie sadze, ze chodzi w tych szpilach 24/7. po prostu taki zawod. na gali trzeba wygladac dobrze, wiec zaklada szpilki, bo jak by nie zalozyla, to latwiej byloby ja przeskoczyc niz obejsc. sama w takich szpilach bym sie pewnie zabila, ale w ciazy tez nie chodzilam w zupelnie plaskich butach, tylko najwygodniej mi bylo w klapkach na srednim koturnie. za to sukienka moim zdaniem tragiczna. brzucha ciazowego nie trzeba ukrywac, bo niby po co? ale nie trzeba sie obciskac jak kielbasa, zeby swoja kobiecosc i ciaze podkreslic. poza tym strasznie ja ta miniowa obcisnieta na brzuchu skraca i w ogole wyglada, jakby byla za ciasna i zaraz miala strzelic we wszystkich mozliwych szwach.
    • gagunia Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 19:36
      Bez przesady, ile ona w tych szpilkach się nachodziła? Wysiadła z samochodu, przeszła z 50 metrów do sali i tyle samo w druga stronę.
    • truscaveczka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:14
      W ciąży chodziłam na wysokich obcasach (na co dzień tak nie chodzę) z zalecenia lekarza - wtedy odciążał mi się kręgosłup i mnie plecy nie bolały. Jak ktoś na co dzień śmiga w szpilach, to niech i w ciąży śmiga, bo gwałtowne zmiany mogą przynieść zabawne ortopedyczne efekty tongue_out
    • przeciwcialo Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:20
      Szpilko jak szpilki, sa z tych wygodniejszych. Kiecka z pancernym skórzanym stanikiem okropna. Fakt że ciąza jej słuzy.
      • edelstein Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:44
        Szpilki moglaby miec nizsze i na bardziej stabilnym obcasie,sukienka za mala i za krotka,za ostry makijaz.Nietrafiona stylizacja.
    • milenka_net Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:42
      Świetnie wygląda, jak na nią to naprawdę super .
      A co do szpilek i ciąży, no cóż ... sama w ciąży, do 40 tygodnia chodziłam w szpilkach i nie widzę w tym nic zdrożnego, no ale ja w ciązy przytyłam 9 kg a nie 30 .
    • gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 21:30
      Szpilki ładne i ubranie też ładne, z klasą.
      A w którym ona jest miesiącu?
      Sądząc po rozmiarze brzucha powinna za kilka dni urodzić, bądź nawet ciąża przenoszona.
      Zgadłam?
      • tomelanka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 21:44
        ciaza przenoszona big_grin jasne, jakos pod koniec roku gazecia
        ogolnie wyglada ladnie, ale ta kiecka tragiczna-strasznie jej sylwetke znieksztalca, no i gatki widac jak siedzi wink

rozmiar brzucha to kwestia osobnicza, jedna ma taki w 4 miesiacu, inna nie bedzie takiego miala w ogole, bo zdazy urodzic wink
        • gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 14:23
          Czyli maksymalnie szósty miesiąc.
          Moje dwie znajome nie miały takiego dużego bambocha nawet na kilka dni (jedna) i dwa tygodnie (druga) przed rozwiązaniem.
          Chyba, że spodziewa się bliźniaków, ale raczej by o tym trąbiono w prasie.
          Haha, nie dość że zrobi jej się kleik z mózgu to jeszcze bamboch pozostanie jej na dość długo big_grin sądząc po rozmiarze big_grin
          Wypluwam te słowa jeżeli okaże się, że faktycznie spodziewa się bliźniaków, wtedy by się może zgadzało big_grin
    • dzoaann a propos szpilek! 11.09.11, 21:47
      demotywatory.pl/3437433/Jestem-kobieta
      najfajniejsze te z chomiczkamismile jakas szansa, ze ktoras z naszych celebrytek zobaczymy w czyms szokujacym?
      watpie....
      demotywatory.pl/3438824/Podazanie-za-moda
    • franczii Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 23:19
      Wyglada tandetnie.
      Seks bomba od siedmiu bolesci. Obecnie seks bomba od siedmiu bolesci z brzuchem.
      co do szpilek w ciazy to mnie nie raza, sama tez nosilam, nie na kilkulkilometrowe trasy ale zakladalam. Kregoslup w ciazy nigdy mnie nie bolal, brzuch mialam duzy, nogi mi troche spuchly dopiero w ostatnich 2 tygodniach ale wtedy to juz w szpilkach nie chodzilam.
    • kamelia04.08.2007 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 16:19
      dziewcze było niby grube, dziewcze schudło, ale dziewczeciu pozostały kompleksy i mimo że teraz jest chude, to musi sibie udowadniac, że ma seksowny tyłek.

Nie mówie, że ma chodzic w worku, ale można dobrac strój pasujący do obecnego stanu, strój, który nie jest wyzywający, a elegancki.

Mucha poza ciążą nie ma nic do zaoferowania, a ciąża sie niedługo skończy, wtedy sie popisze, że nic nie utyła i jest nadal wyzywająca.
      • gazeta_mi_placi Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:04
        Gdyby nie miała nic do zaoferowania nie zaistniałaby w mediach.
        • dzoaann Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:27
          moze i ma cos do zaoferowania... dla widzow o baaaardzo niskich wymaganiach...
          jeśli oczekuje sie od tv, czy tam od mediow ogolnie ciut wiecej, to juz tego od Muchy sie nie uzyska...
          jest kiepska aktorka i umie zagrac wlasciwie tylko siebie, o innych jej pseudoosiagnieciach szkoda gadac...
          moim zdanien media robia z nas debili... a niektorzy łykaja...
    • piegowata9 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 21:40
      W moim skromnym odczuciu na siłę usiłuje udowodnić, że ciąża w jej przypadku niewiele zmienia. Jestem prosta baba ze wsi, ale ta stylizacja mi się nie podoba. Między namiotem obszytym gustowną koronką i obcisłą aż do bólu kiecką jest jeszcze szereg innych możliwości.
      Biję się jednak w piersi: nie jestem jej fanką.
    • marghe_72 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 13.09.11, 00:33
      Gryzłoby się gdyby rzeczone szpilki założyła do dresu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka