monika89m 04.12.04, 14:19 czy ktos z was zna moze ludzi ktozy maja konie an sprzedaz tanio :) albo gdzie mozna zaadoptowac konia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika89m Re: Koniki na sprzedaż 05.12.04, 15:00 zalezy za jakiego konia bardziej mnie interesuje konik nie jakis tam po super rodzicach. zwykly ogierek lub walach ktorego nie trzebaby bylo pchac w czsie jazd. taki i to jak najtaniej. ale oczywiscie zdrowy :) poprostu chce spelnic swoje marzenie o posiadaniu konia. Chodzilby tylko podemna i moja trenerka <ewentualnie>, fajnie by bylo aby skoczyl czasem pare przeszkod. konik czysto rekreacyjny.noi i jeszcze mialabym jeszcze jedna ceche- pelen zycia, ale spokojny przy siodlaniu idp. noi wiek 3-7 lat a jezeli chodzi o cene to dla mnie tanio to jest do 5 tys ale jakby sie udalo jeszcze zjechac sceny to fajnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link
monika89m Re: Koniki na sprzedaż 05.12.04, 20:50 a własnie podaje link do mojej stronki zapraszam do wpisywania sie do ksiegi gosci www.zaklinaczkakoni.republika.pl Odpowiedz Link
vanila_sky Re: Koniki na sprzedaż 06.12.04, 11:59 w ostatni piątek była w stadninie w Ochabach właśnie aukcja koni, można tam kupic niedrogo konie do jazdy rekreacyjnej:) Odpowiedz Link