mia_siochi 19.09.11, 09:01 ała ała ała!!! (nie, nie umiem inaczej skomentować ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:17 o kurde a wyszukalas sobie fotki wspominanego/nej tam xronix? nie wklejam na wszelki wypadek, sam link: a3.l3-images.myspacecdn.com/images02/146/83941b79fd824170bc0d0df347b0d618/l.jpg wytatuowal sobie galki oczne czarnym tuszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi czarna! 19.09.11, 09:25 On (to ON, prawda?) ma takie uszy jak Ty chciałaś Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: czarna! 19.09.11, 10:41 On też chciał -- Mission Impossible 4: Tom Cruise spróbuje zobaczyć co leży na lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:31 to jest znajomy/znajoma mojego przyjaciela w sumie to nie wiadomo jaka to płeć w tym momencie, a do niedawna był jak normalny facet. No ale normalny to on(a) nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:57 a dlaczego nie jest normalny? szczerze mowiac, tylko na podstawie takich zmian na wlasnym ciele nie wyciagalabym opinii o stanie psychicznym czlowieka znam normalnie wygladajacych, ktorzy maja nie po kolei w glowie, a tacy ludzie budza moje zaciekawienie, z lekka facynacja wlacznie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 10:01 tylko na podstawie takich zmian na wlasnym ciele nie wyciagalabym opinii o stanie psychicznym czlowieka To może mieć jednak znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 19:29 Bo zachowuje się inaczej niż się przyjęło w naszym kanonie kulturowym - co twierdzą osoby, które go znają. Swoją drogą - uważasz, że ktoś kto się okalecza jest "normalny"? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 23:05 Swoją drogą - uważasz, że ktoś kto się okalecza jest "normalny"? jak najbardziej moze byc co do xronix - skala modyfikacji jest obledna, ale to i jego sposob na zycie, zupelnie mi sie z nienormalnoscia nie kojarzy, w koncu rzucanie gownem w ludzi tez nie jest zachowaniem przyjetym spolecznie, a tu pacz pani, sztuka moze byc a juz po prostu "okaleczanie" - czyli skaring, podwieszanie itp - jak najbardziej moga to robic zupelnie normalni ludzie chyba ze piszac normalni masz na mysli - przecietni, przewidywalni itd no to nie zeby nie bylo - sama nic z tych rzeczy nie robie, ale nie odczuwam wstretu, raczej podziw z facynacja a skaringi mi sie podobaja, tylko musieliby mi w narkozie robic i trzymac w niej do wygojenia Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 20.09.11, 14:45 chciałabym żyć w świecie, gdzie modyfikacje ciała są czymś normalnym żeby każdy mógł wyglądać tak, jak ma ochotę a co do podwieszania, to było m.in. częścią indiańskich inicjacji a szamani różnych kultur nie takie rzeczy robili żeby mieć jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 10:42 Idź sobie z takimi obrazami Ja jestem zbyt wrażliwa, żeby oglądać spokojnie takie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kufferrek Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 21:29 Uuuuuuuuuuuuuuuuu zabolało A mogłam nie zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś