Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!!

19.09.11, 09:01
ała ała ała!!!

(nie, nie umiem inaczej skomentować tongue_out )
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:17
      o kurde
      a wyszukalas sobie fotki wspominanego/nej tam xronix?
      nie wklejam na wszelki wypadek, sam link:
      a3.l3-images.myspacecdn.com/images02/146/83941b79fd824170bc0d0df347b0d618/l.jpg
      wytatuowal sobie galki oczne czarnym tuszem..
      • mia_siochi czarna! 19.09.11, 09:25
        On (to ON, prawda?) ma takie uszy jak Ty chciałaś big_grin
        • czarnaalineczka Re: czarna! 19.09.11, 09:48
          ja chce 5 mm smile
          • mia_siochi Re: czarna! 19.09.11, 10:41
            On też chciał big_grin
            --
            Mission Impossible 4: Tom Cruise spróbuje zobaczyć co leży na lodówce.
    • sanrio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:31
      to jest znajomy/znajoma mojego przyjacielasmile w sumie to nie wiadomo jaka to płeć w tym momencie, a do niedawna był jak normalny facet. No ale normalny to on(a) nie jesttongue_out
      • donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 09:57
        a dlaczego nie jest normalny? szczerze mowiac, tylko na podstawie takich zmian na wlasnym ciele nie wyciagalabym opinii o stanie psychicznym czlowieka smile
        znam normalnie wygladajacych, ktorzy maja nie po kolei w glowie, a tacy ludzie budza moje zaciekawienie, z lekka facynacja wlacznie
        • naomi19 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 10:01
          tylko na podstawie takich zmian na wlasnym ciele nie wyciagalabym opinii o stanie psychicznym czlowieka
          To może mieć jednak znaczenie.
        • sanrio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 19:29
          Bo zachowuje się inaczej niż się przyjęło w naszym kanonie kulturowym - co twierdzą osoby, które go znają. Swoją drogą - uważasz, że ktoś kto się okalecza jest "normalny"?
          • donkaczka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 23:05
            Swoją drogą - uważasz, że ktoś kto się okalecza jest "normalny"?

jak najbardziej moze byc
            co do xronix - skala modyfikacji jest obledna, ale to i jego sposob na zycie, zupelnie mi sie z nienormalnoscia nie kojarzy, w koncu rzucanie gownem w ludzi tez nie jest zachowaniem przyjetym spolecznie, a tu pacz pani, sztuka moze byc big_grin

a juz po prostu "okaleczanie" - czyli skaring, podwieszanie itp - jak najbardziej moga to robic zupelnie normalni ludzie

chyba ze piszac normalni masz na mysli - przecietni, przewidywalni itd
            no to nie smile

zeby nie bylo - sama nic z tych rzeczy nie robie, ale nie odczuwam wstretu, raczej podziw z facynacja
            a skaringi mi sie podobaja, tylko musieliby mi w narkozie robic i trzymac w niej do wygojenia big_grin
            • a.nancy Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 20.09.11, 14:45
              chciałabym żyć w świecie, gdzie modyfikacje ciała są czymś normalnym
              żeby każdy mógł wyglądać tak, jak ma ochotę

a co do podwieszania, to było m.in. częścią indiańskich inicjacji
              a szamani różnych kultur nie takie rzeczy robili żeby mieć jazdy smile
    • wuika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 10:42
      Idź sobie z takimi obrazami tongue_out Ja jestem zbyt wrażliwa, żeby oglądać spokojnie takie zdjęcia.
    • kufferrek Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 19.09.11, 21:29
      Uuuuuuuuuuuuuuuuu
      zabolało

A mogłam nie zaglądać big_grin
      • saraanna Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaa!!!!!!!!!!! 20.09.11, 14:36
        ja tez tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka