Dodaj do ulubionych

urodziny szefa

22.10.11, 00:51
hej dziewczyny mąż dziś jechał na urodziny do szefa dzwonił o 17 ,że już jedzie po pracy do niego.
obiecał,że da znać jak będzie wyjeżdzał czekałąm do 23 i nic cisza!!
dzwonie chyba ze100razy do niego nie odbiera nie odpisuje
miałam numer do kolegi z pracy zadzwoniłąm powiedział,że wsadzili go do taksówki o 22 jest już prawie 1 a ja nie wiem co z nim płacze bo on nigdy tak nie robił
nie wiem co zrobić załąmka totalna do tego dziecko mi sie budzi co chwile bo ma kaszelek
obiecał,że nie będzie dużo pił ogólnie mało co sie spotyka ze znajomymi wiec stwierdzialm ze moze dzis wyjsc ale nie wiedzialam ze nie wroci
pocieszcie
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: urodziny szefa 22.10.11, 09:38
      Znalazł się? W jakim stanie?
      • peggy1 Re: urodziny szefa 22.10.11, 10:59
        na izbę wytrzeźwień dostał kurs ? Znalazł się ?
        • anecia88.net Re: urodziny szefa 22.10.11, 11:40
          znalazł się o 3 nad ranem niby powiedział,że nie chciał do domu wracac w takim stanie i zasnał pod naszym autem kolo bloku w co nie wierze bo auto stoi pod samymi oknami i go nie widziałam.
          a teraz odsypia
          • czarnaalineczka Re: urodziny szefa 22.10.11, 12:35
            co mu za to zrobilas ?big_grin
          • iuscogens Re: urodziny szefa 22.10.11, 20:30
            Znaczy, że twierdzi, że spał jak menel na ulicy przy samochodzie??
            • nutka07 Re: urodziny szefa 23.10.11, 00:13
              Ciekawe jaka temperatura byla w nocy.
    • thorgalla Re: urodziny szefa 22.10.11, 12:05
      Jak nic ma kogoś na boku.
    • mynia_pynia Re: urodziny szefa 22.10.11, 12:57
      Koleżanki mąż, zrobił tak samo jak twój, tylko, że zawitał do domu o 8h rano.
      Nie chciał się pokazać tak napity i poszedł odsapnąć do samochodu i obudził go sąsiad rano.
      Mój mąż w czwartek też zabalował, jak nigdy, na urodzinach u kolegi, że zwłoki wiozłam do domu.
      • anecia88.net Re: urodziny szefa 22.10.11, 15:42
        nic mu nie zrobiłam tongue_out
        powiedziałam co miałam mu do powiedzenia a taki milutki jest ,że szoksmile
        wziął małego do babci żebym mogła odpocząć hehe
        • wioskowy_glupek Re: urodziny szefa 22.10.11, 19:16
          Mój takie bajki opowiadał piąte razy w miesiącu. Auto okazało się mieć na imię Kasia..
          • edelstein Re: urodziny szefa 22.10.11, 19:40
            big_grin chce to na sygnaturke

Ekhm,ekhm stwierdzilas,ze moze isc,ile on ma lat,ze twego pozwolenia potrzebuje?mowimy. na pewno o mezu,a nie dziecku?wink
            • wioskowy_glupek Re: urodziny szefa 23.10.11, 10:15
              A proszę bardzo smile
          • czar_bajry Re: urodziny szefa 24.10.11, 18:35
            Tzn, że orientacje zmienił??????????
        • iuscogens Re: urodziny szefa 22.10.11, 20:32
          Anecia nie chcę Cię martwić, ale ja twoim miejscu nie widziałabym powodów do radości.
          A babcia niedaleko mieszka?? Czy na kacu dziecko wiózł??
          • anecia88.net Re: urodziny szefa 22.10.11, 21:36
            nie dała bym mu dziecka na kacu jechał z bratem swoim.
            twierdzi,że spał koło auta ale ja w to nie wierzę pierwszy raz mi taki numer zrobił i już nie wiem co o tym myśleć.
            • kali_pso Re: urodziny szefa 22.10.11, 21:41

A co masz teraz myśleć? Myśleć to będziesz jak przeprosiny będą zbyt lakoniczne i letniewinkp
            • zawsze-w-drodze Re: urodziny szefa 22.10.11, 23:53
              Macie tam agencje towarzyskie? No właśnie. Taksówkarze często proponują jak klient "nieświerzy". Widać skorzystał. Uważaj teraz żeby Cię czymś nie zaraził. Bo to może być potencjalnie śmiertelne.
      • nutka07 Re: urodziny szefa 23.10.11, 00:12
        Dobrze ze nie zaczelas rodzic.
    • nutka07 Re: urodziny szefa 23.10.11, 00:05
      Zapytaj go ile za kurs zaplacil i w ktorym miejscu wysiadl z taksowki.
      • anecia88.net Re: urodziny szefa 23.10.11, 08:04
        agencji nie mamy tak mi się wydaje.
        on pamięta tylko tyle,że wysiadł niby z taksówki pod klatka i dalej pustka.
        dziwne mi się to wydaję no ale wole chyba nie wiedzieć co się z nim działo
        • edelstein Re: urodziny szefa 23.10.11, 11:53
          Niewiedza pozwala spac spokojnie,a noz widelec skonczyloby sie rozwodem,bo jakas historia z panienka,by w miedzyczasie wyszla na wierzch.Najpozniej zaczniesz sie interesowac jak pilnie bedziesz musiala do ginekologa.
          Jak cos to ci zdrowia nikt nie zwroci,a male dziecko masz.
    • saguaro70 Re: urodziny szefa 23.10.11, 08:29
      Ja nie będę Cię pocieszać, bo dla mnie facet, który zostawia żonę i małe dziecko i idzie chlać jest zwykłym bęcwałem. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby upić się jak świnia i nie dać znaku życia.. Nawet, jeśli są to urodziny szefa, to powinien w robocie złozyć zyczenia, napić się kawy i wrócić do domu.
      Pozdrawiam cieplutko. smilesmile
      • angazetka Re: urodziny szefa 23.10.11, 10:05
        Bez przesady. Z racji posiadania żony i dziecka człowiek nie traci prawa do życia towarzyskiego. Zgodzę się tylko z tym, że nie miał prawa chlać jak świnia, ale akurat do tego to nikt nie ma prawa.
    • mynia_pynia Re: urodziny szefa 23.10.11, 10:22
      Dziewczyno, na ogólnodostępnym forum nie wylewaj swoich żali i niepewności, tu jest wiele fanatyczek (ale też sporo normalnych ludzi).
      Zaraz się dowiesz, że jesteście patologiczną rodziną, twój mąż to ku...arz, a ty byłaś zapatrzona dziołchą wiejską żeś przed ślubem tego niewidziana, i że w ogóle dzieci skazujesz na życie w zepsutej rodzinie wink.
      • zawsze-w-drodze Re: urodziny szefa 23.10.11, 23:19
        Wirus HPV to rak szyjki macicy, wirus HIV to AIDS, żółtaczka typu C to marskość wątroby i smierć, wszystkie są nieuleczalne i przenoszone płciowo. Jak facet miał black out to niech sie przebada. Jeśli jest zdrowy to super, a jeśli nie? To Cię potem przeprosi? I dzieci też?
        • sanciasancia Re: urodziny szefa 24.10.11, 09:49
          O, do bardzo nieprzyjemnej śmierci wystarczy nawet przeoczoa kiła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka