sueellen 08.11.11, 11:24 Ten odcinek musiał być super Szkoda tylko, że tworcy serialu nie ogladaja Dextera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foro-estupido Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 11:27 no własnie ja pytam od czego jej się tak zmarło???Od uderzenia w kartony???Poza tym rzucała się w tym samochodzie jak by co najmniej koziołkowac miała Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 11:31 nie no chyab scenarzysci nie sa takimi idiotami zeby wyglądało na to ze zmarła od kartonów..podobno jakis tętniak mózgu gdzies tak wyczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields :) 08.11.11, 11:31 demotywatory.pl/3545381/Wypadek-Hanki-Mostowiak demotywatory.pl/3545033/Osobista-tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 17:42 Wiadomość z ostatniej chwili: "Na chwile przed uderzeniem zderzaka w kartony było słychać strzały. " Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 18:04 )) wogóle nie wiem o co chodzi, ale podoba mi się obecny tu poziom sarkazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 19:12 A sztucznej mgły nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 19:18 dorry napisała: > A sztucznej mgły nie było? no właśnie! a w ogóle straszliwie mi żal, że nie mam w domu telewizora i seriale oglądam z doskoku, jak się przytrafi, przy czym w MjM mam już roczne zaległości, nadrabiane tylko opisami seriali <bije głową w mur>. a w poruszanej sprawie, pozostaje czekać na analizę zapisów z kartonowych skrzynek i raport Kamizeli. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 20:40 Nie, ale ponoć w jej śmierć maczali palce Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 22:37 A tam strzały.... tę mgłę unoszącą się nad drogą widziałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 08:00 gazeta_mi_placi napisała: > Wiadomość z ostatniej chwili: > > "Na chwile przed uderzeniem zderzaka w kartony było słychać strzały. " a w okolicy pojawiła się gęsta mgła... Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 19:30 jak się ktoś nazywa "Mostowiak", to tylko śmierć w kartonach Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 19:59 www.youtube.com/watch?v=QYCIP_U3V6s Podoba mi się ten mix Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 20:01 A naprawdę wygladalo to tak: www.youtube.com/watch?v=kB1-vGwFA-s Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 20:05 budzet, na prawdziwa rozpierduche i kaskaderow kasy zabraklo i co, i ona tak potem umarla od tych kartonow? serio? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 20:30 A bo ja wiem? Tyle co na gaecie.pl przeczytałam i na you tube widziałam. Już mogli jakas chorobę wymysleć. Skoro tyle czasu plaowali jej śmierć to może jakąś heroiczną walkę z rakiem przez 30 odcinków? A tu ups, śmierć w kartonach. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 22:07 Wy podłe stworzenia! No jak można o tak późnej porze takie rzeczy wypisywać? Mi tu dziecko śpi obok a ja się uduszę od śmiechu! zobaczycie! to będzie wasza wina! A Hanka zmarła od tętniaka a nie od pudeł. Babcia mi dzisiaj powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 08:04 a co Twoja babcia może wiedzieć o prawdziwych przyczynach śmierci Hanki.... tym bardziej, że nie czytam ematki... Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 08:17 Powinno być "nie czyta" - w domyśle, babcia nie czyta ematki, więc co ona może wiedzieć o prawdziwych przyczynach śmierci Hanki Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 12:20 Attiya moja babcia raz w tygodniu spotyka się z koleżankami. Piją koniaczek, dyskutują o życiu. to taka ematka w realu Ona wie ! i to dużo więcej wie niż my Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 13:09 no to ja jestem do tyłu nie dość, że mało z kim się spotykam - a już w szczególności z ematkami, ileż mi takie spotkania dałyby - to jeszcze hihi koniaczku nie piję i teraz wiem dlaczego tak do tyłu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 22:25 Chrystusie! Kto sie scenariuszem zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 22:40 Dobra, zdradzę Wam tajemnicę... te kartony to Grażyna ustawiła Powiedzcie mi dobre kobiety kim jest ta czarna dziewczyna co w Grabinie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 23:23 To jakaś Kasia, Marta ją tam zawiozła i zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
blublusia Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 23:36 W kimś musi się Marek zakochać No to podstawili mu Kaśkę Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Straszna śmierć w kartonach 08.11.11, 23:59 A ja czytałam, że Hanka jechała z siostrą? Skąd nagle siostra? Odpowiedz Link Zgłoś
blublusia Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 00:04 a bo siostra się odnalazła po latach, przyrodnia Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 00:26 Wypisz wymaluj "Dynastia". Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Straszna śmierć w kartonach 09.11.11, 08:12 www.youtube.com/watch?v=s-g4Pml8ZXE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 09:19 Wczoraj ten mały z butami. Poryczałam się w końcu. Bo tak jak reszta "rozpaczała" to bardziej chciało się śmiać- już szczególnie te córki.. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 12:21 Mój mąż, ktoremu zmarła pierwsza żona (nie nagle, chorowała), bardzo przeżywał wczorajszy odcinek. Widziałam, ze postac Marka była mu bardzo bliska. Też stwierdził, że w takieh sytuacji nikt nie jest w stanie pomóc, że tego sie nie zapomina i takie tam... Nawet dziwnie się poczułam, bo takich tematów nigdy dotąd (10 lat po slubie) nie poruszalismy. Dlatego ja myślę... samo życie, każdego moze spotkac i wlasciwie nie ma co się wysmiewac. Smierc w kartonach czy nie, jednak serial pokazuje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 12:40 > jednak serial pokazuje życie. Nie od dziś wiadomo, że seriale są życiowe Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 21:55 A i wytłumaczcie mi jeszcze jedno: Rodzice Hanki zginęli w wypadku blisko domu Mostowiaków. Z tego co pamiętam można tam było latać na pieszo. Hanka z Anką były na miejscu wypadku a potem wsiadły w auto i pojechały...jechały, jechały i jechały a i jeszcze w kartony wpadły a potem jechały dalej... I dlaczego dr. Rogowskiego na dyżurze nie było?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 21:57 Ale skąd się wzięły kartony na poboczu? I jeszcze takie czyste, nie ze śmieciami, nie usyfione, ładnie rozłożone? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 21:58 Poza tym czy wiecie w jakiej sytuacji często dochodzi do pęknięcia tętniaka w mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 22:48 Wszyscy znamy kogoś kto wjechał w kartony i umarł Teraz zamiast wpadłaś jak śliwka w kompot będzie - wpadłaś jak Hanka w pudła ! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 23:25 Ahahahaha mogę sobie to wziąć do sygnatury? to z tą śliwką i pudłami? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 23:56 I ja też, ja też- proszę Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ale jedna wzruszająca scena była. 09.11.11, 23:54 Grażyna z USA przywiozła.... Odpowiedz Link Zgłoś