23.11.11, 11:46
Jak świetujecie- organizujecie proszone przyjęcia, czy może tylko macie jakieś ciasto w pogotowiu w razie jakby ktoś wpadł z życzeniami. A może robicie w tym dniu coś tylko dla siebie?
Obserwuj wątek
    • cygarietka Re: Imieniny 23.11.11, 11:51
      W ogóle nie obchodzę imienin, wyprawiam urodziny, tort, placek i kolacja.
    • gryzelda71 Re: Imieniny 23.11.11, 12:02
      Zawsze w imieniny jestem przygotowana i nigdy nikt nie wpada znienacka.Tylko Ewy i Adamy tak mająsmile
      • xxx.16 Re: Imieniny 23.11.11, 12:09
        Nie tylko.... Barbary tez sa przygotowane na gosci gdyz jest jedne taki dzien w roku kiedy obchodza imieninysmile
        • gryzelda71 Re: Imieniny 23.11.11, 13:24
          Widzisz,ale w wigilie mało kto nieumówiony wpadniesmile
    • dorotakatarzyna Re: Imieniny 23.11.11, 13:14
      Ja też nie obchodzę imienin - obchodzę urodziny, które są dokładnie tydzień wcześniej. Zapraszam najbliższą rodzinę i najbliższe koleżanki.
    • a.va Re: Imieniny 23.11.11, 18:58
      Nie obchodzę imienin, ci, którzy pamiętają, po prostu dzwonią z życzeniami i tyle. Żadnych poczęstunków.
    • wuika Re: Imieniny 23.11.11, 19:10
      W ogóle. O cudzych pamiętam, jak mi się przypomni, ew. zaprosi. Tylko wtedy też składam życzenia z tej okazji.
    • drinkit Re: Imieniny 23.11.11, 20:18
      Chyba te czasy z niezapowiedzianymi gośćmi i ciastami w pogotowiu odeszły do lamusa, przynajmniej w moim otoczeniu/pokoleniu/dużym mieście. Szkoda, bo pamiętam takie "niespodziewane" ubawy u moich rodziców. Ja zapobiegawczo na imieniny spraszam gości i robię imprezę. Urodzin nie obchodzę.
    • iuscogens Re: Imieniny 23.11.11, 21:23
      Nic nie organizuje, ale prezenty chętnie przyjmuję.
      Mam w tym tygodniu jakby ktoś był chętny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka