pina_colada88 14.12.11, 15:08 Macie jakieś ? Ja tak. Takie glówne marzenie to to, żeby ktoś wynalazl sposób operacji siatkówki, żebym mogla zoperować moją wadę. Nie liczylyby się chyba wtedy pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: Marzenia 14.12.11, 15:14 pewnie ze mam, ale ponoc marzenie powiedziane na głos sie nie spełnia Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Marzenia 15.12.11, 08:49 jak dobrze zatem ze nie mowimy ich na głos a zaledwie piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Marzenia 14.12.11, 15:19 Hej, zainteresowała mnie Twoja wada. Mój tata miał kilka operacji siatkówki, zdaje sie różnymi metodami i faktycznie nic to nie dało. Może sie kiedyś spełni... Chciałabym długo zachować zdrowie i młodość. I żeby syn miał szczęśliwe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Marzenia 14.12.11, 15:26 Mam oczopląs wrodzony. Wlaśnie po raz kolejny o nim czytam. Piszą, że zdarza się 1: 6550 urodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Marzenia 14.12.11, 15:35 Ojej... Nosisz soczewki? mój tata miał wypadek - odklejenie siatkówki, a drugie oko juz nie działało. Strasznie ten wzrok ratował, w szpitalach w Poznaniu, Warszawie, Łodzi. Ja siatkówkę mam podobno "słabe" (nawet miałam wskazanie do cesarki planowanej) i dość dużą wadę wzroku. Ale u mnie soczewki załatwiają sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Marzenia 14.12.11, 15:37 Nie noszę, ale okulistka powiedziala, że na próbę mogę spróbować. Moja siatkówka jak to powiedziala jest mocno zwiotczala. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Marzenia 14.12.11, 15:24 Mogą być nierealne?? Mieć piękny głos i być piosenkarką Odpowiedz Link Zgłoś
mia-mao Re: Marzenia 14.12.11, 16:24 zobaczyć ziemie z kosmosu zwiedzić cały świat i zobaczyć wszystkie jego cuda żeby moje dziecko miało szczęśliwe życie Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Marzenia 14.12.11, 16:26 No pewnie, nie wyobrażam sobie życia bez marzeń, byłoby bardzo smutne, myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Marzenia 14.12.11, 16:32 Kilka milionów złotych, tylko tyle Zdrowie mam, urodę też Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Marzenia 14.12.11, 17:34 marzy mi się egzotyczna podróż, ale nie samolotem do ciepłych krajów, ale taka wyprawa, pociągiem, autostopem albo pieszo jeśli byłaby taka potrzeba, z plecakiem na plecach, chciałabym dotrzeć w ten sposób do Indii albo do Tybetu, moje marzenie nawet jest w stanie się spełnić, tylko jakoś tak nie ma czasu, ani chętnych do towarzystwa, bo planować bym nie chciała tzn wolałabym przeżyć taką podróż jak przygodę, nie bookować żadnych biletów, noclegów, tylko wziąć plecak, namiot i iść przed siebie, robiąc po drodze masę zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Marzenia 15.12.11, 00:31 Marzy mi się żeby moje dzieci miały szczęśliwe zycie. I kilka milionów złotych wygranych w totku Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Marzenia 15.12.11, 02:31 Święty, anielski spokój. Kiedyś na pewno nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś