panna.w.paski 29.01.12, 14:01 Przed chwilą w Zetce usłyszałam paskudną wyśpiewywaną reklamę Biedronki. Mam ochotę pokatować się nią jeszcze :p Ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednadziewucha Re: Reklama Biedronki - help 29.01.12, 14:15 Nieee, no dajże spokój, mnie od tego "zaskakiwania" bolą zęby. Nienawidzę Biedronki!!! Ale mają za to super piling. I żel micelarny. I te małe, drogie czekoladki, aaaaa!!! A reklama z piosenką jest na yt, www.youtube.com/watch?v=A8_lXztk1og Zaczynają śpiewać po tych pompatycznych wstępach...... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Reklama Biedronki - help 29.01.12, 14:24 No coś Ty, muzyczka jak w klimacie Kelly Family, taki powrót do dzieciństwa ;] Dzięki za podesłanie linka i namiarów na kosmetyki, ja ze swojej strony polecam z B. gin i porto Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Reklama Biedronki - help 29.01.12, 14:36 Mam odruch wymiotny przy tej piosence Biedronkę mam pod blokiem więc często tam kupuję, ale tak mnie ta reklama wnerwia że chyba przestanę. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Reklama Biedronki - help 29.01.12, 16:35 pani w reklamie ma już na mundurku nowe logo - na żywo jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Reklama Biedronki - help 29.01.12, 18:15 w "mojej" biedronie jest nowe logo od remontu w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś