czarnaalineczka 09.02.12, 16:41 zle mi do doopy z tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 16:42 buuu alineczko, a mnie wszystko irytuje bom niepełnosprawna trochę Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 18:10 przeczytalam twoj watek o rece i az sie zaczelam zastanawiac czy to ze mi od roku mrowi palec to normalne czy jednak nie ale mam dzisiaj dola Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: buuuu 09.02.12, 18:33 mnie też kiepsko ale w sobotę idę się uchlać-może się polepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: buuuu 09.02.12, 18:45 Polepszy albo popiep*zy, ale kaca murowanego będziesz miała Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 18:47 to z kotem wcale nie dziala gupek mruczy i sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 19:16 za delikatnie przytulalas chyba chodzi o taki uścisk, od którego kotu oczy wychodzą na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 19:22 ale im mocniej sciskam tym glosniej mruczy Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: buuuu 09.02.12, 19:24 a może z kotem to tak jak w mojej sygnaturce? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: buuuu 09.02.12, 19:36 Może on nie mruczy, tylko próbuje się radiowo połączyć ze 112 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 20:07 gorzej, jak próbuje jaką audycję radiową odbierać Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 20:18 a tak serio to macie jakies pomysly jak sobie humor poprawic ? duszenie korta nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 20:22 alineczko, mam ploty z najlepszą psiapsiółką ploty, może być wino, może byc do tego jeszcze jakas komedia o durnych facetach (Kac Vegas albo inne Kup teraz) ewentualnie maraton Sponge Boba albo Bridget Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 20:29 przez tel nie lubie gadac a od kac vegas to wole przypalanie ogniem Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 20:45 alineczko, żadne przez tel koleżanka, z koleżanką to wino, obśmianie facetów, może być jakis głupawy film w tle babskie ploty obowiązkowo prawie do rana Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 21:03 no coż wsiadaj w pociąg i jedź do Wrocka dam Ci wycisnąć oczy mojej rudej chupacabrze Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 21:16 o, małą szarą to mogę nawet w paczce przesłać tylko porządnie zamknij lodowkę, bo Ci wszystko wyżre Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: buuuu 09.02.12, 20:31 Jak dla mnie to łóżko, laptop, czekolada na gorąco i sezon Hożych doktorów albo Jak poznałem waszą matkę albo Teorii wielkiego podrywu. Po kilku godzinach jestem jak nowa. Hoży robią najlepiej, bo mają te cyniczne komentarze o świecie, więc łapię dystans do własnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 20:39 ani wino ani czekolada mnie nie pociesza pije tylko jak jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: buuuu 09.02.12, 20:56 Ja tam mam doświadczeniach w dołach i myślach o bezsensie wszystkiego, mogę Cię wesprzeć duchowo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:08 ile czlowiek ma lez ? to nie jest pytanie filozoficzne od 18 leci mi ciurkiem z oczu nie powinnam sie odwodnic czy cus ? Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:11 niestety to nie jest tak łatwo, ze jak się chce, to hop siup widać, trza przeboleć, co nasze i czekać Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 10.02.12, 10:32 tylko na co czekac i jak dlugo ? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 10.02.12, 12:07 Maila Ci napisałam. Sprawdz pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:13 Przed okresem jesteś?? To nie złośliwe, ja mam takie różne odpały w największym stopniu przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:16 w trakcie ale to nie ma nic do rzeczy po prostu jest beznadziejnie i wszystko nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:24 a najgorsze jest to ze ten jelop nawet sie nie domysli ze plakalam przyjdzie z pracy i najwyzej zapyta czy mi cos do oka wpadlo a ja mu powiez zeby spie...l to on mnie zapyta czy mam okres kuuuu***waaa Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:36 no bo oni sa społecznie upośledzeni im trzeba jak krowie na rowie btw znasz ten dowcip: Dlaczego kobieta podczas menstruacji gotuje zupę w czajniku? BO, KU*R*WA, TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:36 To mu sama powiedz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:42 po co ? on powie ze jest zmeczony i chce mu sie spac bla bla bla i ze pogadamy jutro tylko ze jutro nie bedzie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:46 hahaha jak bo zwiazac dam rade ale sprawic ze nie zasnie juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:48 Jak zrobisz awanturę to nie zaśnie, wiem że to prymitywna metoda, ale ja jestem prymitywna, więc czasem stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:50 zdarzalo mu sie zasypiac w trakcie i wpol slowa jego slowa Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:52 niby nie a przynajmniej niezdiagnozowany Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:56 A ma powody do tego?? Czytaj zasuwa 12-14 godzin dziennie?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:59 a w domu tez sie raczej nie przeciaza Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:45 No proszę Cię, nie mów że dajesz się zbyć takim tekstem, że chce spać. Spać będzie po śmierci, jak są problemy to ma gadać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:47 tekstem nie on serio zasypia Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:49 a najgorsze jest tp ze cobym teraz nie zrobila to zostanie to potraktowane jako moja fanaberia i ze mi sie w d**ie poprzewracalo i wlasna rodzina sie ode mnie odwroci Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:50 oj tam oj tam dobra awantura nie jest zła dlaczego? BO KU*RWA TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:53 ale awantury nic nie dadza najwyzej strzeli focha Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:55 to niech strzela Twoje uczucia też są ważne Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:56 ale moim uczuciom sie nie poprawi jesli on focha strzeli wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:59 Czarna co ma rodzina do tego, ty chyba nie mówisz o swoich problemach z facetem rodzinie, ja powiedziałam raz mamie, wiedzieli wszyscy w rodzinie, spotkałam pół roku później ciotkę z Krakowa i ona do mnie jak mi się układa z M. bo słyszała, że problemy miałam. Więcej tego błędu nie popełniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:01 jasne ze nie mowie chodzi mi o to ze gdybym teraz np zerwala to wszyscy stana po jego stronie a ja bede ta zla ktorej sie w d**ie poprzewracalo i biednego misia skrzywdzila Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:04 alineczko, ale miej konkursowo w nosie co inni będą uważać jesli czujesz np że to nie ten facet... tego kwiata jest pół świata Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 10.02.12, 22:55 > tego kwiata jest pół świata a trzy czwarte gowno warte Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 10.02.12, 22:57 dlatego ciągle powtarzam, że gdybym 18 lat temu miała rozum, który mam dziś, nie miałabym męża ale żonę Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:05 Szczerze, to ja bym sie bardziej kredytem martwiła (bo chyba wspólny macie czy coś mi się pomeszało) niz rodziną?? Jakbym ja słuchała mojej rodziny w tematach damsko-męskich to bym źle skoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:17 proponuję podłączyć kroplówkę prędkość kapania nastapiłabym adekwatną do prędkości wycieku z oczu masz gastrolit, jakby co? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:22 mam smecte ale to chyba nie na to Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:41 no pije cole z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:54 OJP cola z lidla... nie dziwne, że płaczesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 21:57 co masz do coli z lidla ? Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:04 W życiu nic straszniejszego nie piłam, można tym rury przetykać Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:07 Normalną colą tez można, pięknie mi odrdzawiła zawiasy w starej szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:11 fakt, ale normalną kolkę da się wziąć do ust i przełknąć Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kto sie zna na fizjologii ? 09.02.12, 22:12 No pyszna jest, ja tych podróbek lidlowo-biedronkowo też nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: buuuu 09.02.12, 22:01 Czarna, a tak poważnie - czemu płaczesz? Może da się coś na to zaradzić? No wiem - ogólnie jest do dupy, ale niektóre szczegóły może po prostu da się naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 22:06 > Czarna, a tak poważnie - czemu płaczesz? w sensie ogolnie ? mieszkam w miescie ktorego z dnia na dzien coraz bardziej nienawidze w bloku ktorego nienawidze w miejscu ktorego nienawidze jedyne fajne dzikie miejsce ktore tu bylo rozp***rza na wiosne bo beda jakiej h**ostwo tam stawiac mam beznadziejne zycie i jestem gleboko w czarnej dupie a facet "nie wie o co mi chodzi , przeciez wszystko jest ok " Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 09.02.12, 22:08 i nie mam dzieci i jak tak dalej pojdzie nigdy nie bede miala Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: buuuu 09.02.12, 22:12 Uuuu, no to poważna sprawa. Zaczekaj, aż twój facet będzie miał wolny dzień (żeby ci nie usypiał) i pogadajcie poważnie, czy nie da się nic wykombinować z tą przeprowadzką. A z tymi dziećmi to rozumiem, że bierzesz pod uwagę rozstanie? To może o tym też z nim pogadaj - znaczy nie od razu, że chcesz się rozstać, tylko o tym, co się z wami dzieje i że ci to coraz bardziej nie pasi. Czy on w ogóle nie chce o tym gadać i nie ma szans? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: buuuu 09.02.12, 22:12 alineczko a często tak masz? że Cię ten dół dopada? bo może jaka terapia, albo jakieś zajęcie fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 10.02.12, 21:38 nie przeszlo i juz raczej nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 10.02.12, 21:47 bo jest powaznie gdyby nie obowiazki *&^%$m to bym ze soba skonczyla (droga redakcjo nie nasylajcie na mnie policji, nic sobie nie zrobie bo mam kota i psa na utrzymaniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: buuuu 09.02.12, 22:18 Słabo Dziś nie napiszę Ci szczególnie dużo, bo wróciłam z pracy z gorączką (jeśli zrobi Ci to lepiej możesz np. się cieszyć, że nie masz gorączki) i zaraz odpadnę, ale pocieszam i żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: buuuu 10.02.12, 22:26 nie bedzie rzecz w tym ze juz nigdy nie bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: buuuu 10.02.12, 23:00 Gadaj tu cioteczce Imie co się stanęło. Może coś poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: buuuu 10.02.12, 22:35 no jusz jusz...nie jest tak zle na pewno! sciski. Odpowiedz Link Zgłoś