Dodaj do ulubionych

Pani Marta Kielczyk Panorama

20.12.16, 19:27
Kojarzycie tę Panią?

Obejrzałam Panoramę i aż poszłam do kompa sprawdzić ile Pani Marta ma lat. I jest w moim wieku, a nie wygląda kobieta zdecydowanie moim zdaniem (no na pewno młodziej niż jawink .
Może to przez geny, bo ma taką pełniejszą twarz i pewnie mniej zmarszczki u niej widać, ale ja też kurde zawsze miałam jak księżyc w pełni, a od jakiegoś czasu i dolina łez powiększona i bruzdy nosowo-wargowe już też się robiąsad buuuu.
Ktoś wie jakie zabiegi mogła mieć ta Pani? Bo moim zdaniem jest zrobiona bardzo dobrze- żadnej przesady u niej nie widzę. Pewnie botox, ale co jeszcze typujecie (może jest tu jakiś dermatolog albo kosmetologwink ?

Chyba, że jakieś filtry na kamerę zakładają, bo na niektórych zdjęciach już tak dobrze nie wygląda heh.

Tu link do dzisiejszej Panoramy
Panorama

A tu do jakiegoś serwisu porannego z marca
Poranek

Wiem, że wątek mało poważny w kontekście tego co się obecnie dzieje, no, ale może tak na rozluźnienie atmosfery choć trochę....
Obserwuj wątek
    • zuleyka.z.talgaru Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 20.12.16, 20:24
      Hm, ta kobieta wygląda jakby była zdrowo po 40 i zrobiła sobie lifting.
      • isa_bella1 Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 20.12.16, 20:34
        Jest w moim wieku a mi sie wydaje jakby była dobrze utrzymaną 48latką. Ake wygląda dobrze tyle ze dalabym jej wiecej lat.
        • zuleyka.z.talgaru Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 20.12.16, 21:36
          Ja nie mówię, że wygląda źle, tylko uważam, że wygląda na zdrowo po 40 - czyli 48-50.
          • mami2 Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 21.12.16, 00:37
            Hmmm, to ja się nie znam w takim razie. I sama wyglądam chyba na 60, skoro ona na 50.... Dajcie przykład jakiejś dobrze zrobionej 40.- kilku latki, która nie wygląda na swój wiek.
            • isa_bella1 Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 21.12.16, 09:37
              Rusin. Edyta Bartosiewicz, Ewa Bukowska.
              • cichadziewuszka Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 21.12.16, 10:24
                Wszystkie wyglądają na swój wiek.
              • stacie_o Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 21.12.16, 10:25
                Bukowska ma pięćdziesiątkę już i niestety, widać, że zbyt dużo majstruje przy twarzy.
    • antypomidorowa Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 20.12.16, 21:43
      Pomyśl też o tym ile warstw szpachli ma na sobie do kamery. I oświetlenie.
    • morekac Re: Pani Marta Kielczyk Panorama 20.12.16, 21:59
      Nie kojarzę, gdyż nawet w czasach kiedy oglądałam TVP, raczej nie oglądałam Panoramy. Ale zasadniczo do kamery to ona i tak jest zrobiona przez makijażystkę, a poza tym ludzie różnie się starzeją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka