Dodaj do ulubionych

o co chodzi????-narkotyk krokodyl

13.02.12, 20:11
Na jednym z kont zobaczyłam obrzydliwe zdjęcie człowieka, którego zjada narkotyk krokodyl??
Nie chce tam zaglądać, a chciałabym wiedzieć, co to i czy to nie jest jakaś podpucha??tongue_out
Obserwuj wątek
    • suazi1 wujek gugl 13.02.12, 20:44
      ewentulnie ciocia wiki. Znajdziesz od razu, sprawdziłam...
      • aleks2539 Re: wujek gugl 13.02.12, 20:47
        widziałam cały filmik o tym. Jak gościu poszedł do lekarza z nogą owiniętą w stretch. Lekarz odwija folię... Pod folią dziury w nodze, kawałki skóry schodzące ze stopy. Odwija z folii drugą nogę - a tam kość - biała kość piszczelowa, zero mięsa. Później "normalna" stopa która... odpadła jak zdjęli folię. Robi wrażenie smile

Narkotyk produkowany w Rosji, spożywany przez tamtejszych narkomanów. Ma takie a nie inne działanie. Po 2-3 latach od pierwszego użycia i zażywania nie ma po człowieku śladu. W Europie do tej pory mieli kilka takich przypadków.
        • mamunia6 Re: wujek gugl 13.02.12, 21:06
          aleks2539 napisała:

Po 2-3 latach od pierwszego użycia i zażywania nie ma po
          > człowieku śladu.

Ale wystarczy raz zażyć, by proces gnijny sie zaczął?
          • aneta-skarpeta Re: wujek gugl 13.02.12, 21:09
            pewnie u jednego sie zacznie, a u drugiego nie
    • aneta-skarpeta Re: o co chodzi????-narkotyk krokodyl 13.02.12, 21:01
      to jest dezomorfina- jakies 10 razy silniejszy srodek od morfiny i w rosji nauczyli sie go uzyskiwac w domowych warunkach, ale niestety jest wtedy zanieczyszczony- jego zazywanie powoduje procesy gnilne w ciele, co powoduje gangrenę, niegojace sie rany i generalnie ch.jnie z grzybnią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka