karina222 12.06.04, 17:20 jaki sposob na pokonanie bolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja275 Re: obkurczanie macicy!( 12.06.04, 17:40 ja bralam nospe ( nie karmilam wiec moglam brac srodki przeciwbolowe ) nie wiem jak to jest przy karmieniu piersia Odpowiedz Link Zgłoś
ania_son Re: obkurczanie macicy!( 13.06.04, 00:34 Ja w najgorszych momentach brałam paracetamol, bo to chyba jedyny środek przeciwbólowy, który można brać karmiąc piersią. a jeden raz 2 tabletki i pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
ann007 Re: obkurczanie macicy!( 13.06.04, 22:24 Ja miałam jeden sposób: przeczekać . Bolała mnie bardziej niż rana po cesarce (!), ale po jakichś 2 dniach przeszło samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: obkurczanie macicy!( 13.06.04, 22:29 -panadol... jest to jedyny bol jaki po tych 5 tygodniach pamietam- mdlilo mnie normalnie i sie zmuszalam zeby dziecku piers podac tak mnie bolalo. I jesli moge powiedziec ze bol powoduje ze nie chce wiecej dzieci to TEN wlasnie a nie zaden porodowy- po prostu czysty fun Odpowiedz Link Zgłoś