melancho_lia 14.03.12, 11:05 policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11334158,Zapowiada_na_YouTube_gwalt_na_trzyletniej_siostrze.html Może ktoś pomoże sk... zidentyfikować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:13 melancho_lia napisała: policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11334158,Zapowiada_na_YouTube_gwalt_na_trzyletniej_siostrze.html</a> > Może ktoś pomoże sk... zidentyfikować... Gdyby na jutubie zapowiadał, że wzniesie się w powietrze, to też byś uwierzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:24 Czyli lepiej nie uwierzyć i nic nie robić? A może jednak lepiej sprawdzić/ No ale zapomniałam, u nas nie widzi się takich rzeczy. A potem płacz i lament jak się okaże że ktoś dziecko skrzywdził.... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:28 prawda czy nie?nie mogłam czytać dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:37 nawet jesli robił sobie jaja to jest degeneratem i powinni go znaleść i powinien ponieśc konsekwencje mało to jest ludzi, ktorzy mówią w internecie o wysadzeniu siebie, innych w powietrze? mało jest pojeb....? To, ze nie ma siostry ( jesli nie ma), powoduje że jest mniejszym kretynem i degeneratem? Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 17:17 Powinien być pod stałą obserwacją.... Nawet jak sobie robi "jaja". Takie "jaja" wskazują jednak na kłopoty z mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:35 matko, nawet nie wiem co powiedziec i pomyslec, ze ktos musi mieszkac z takim degeneratem w 1 domu ( siostry). O rodzicach nawet sie nie wypowiadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 11:35 Wydaje mi się, że to tylko prowokacja z jego strony - powiedział, że skoro księża mogą to on też. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 16:22 Mam sprzeczne odczucia z jednej strony mam wrazenie iz pan nie ma rowno i moze miec takie plany,z drugiej strony,ze jest to prowokacja,ktora ma na celu ukazanie,ze ksiezom uchodzi bezkarnie to za co normalny obywatel wyladowalby w wiezieniu.Cos w stylu wiecie,ze ksieza sa pedofilami nie scigacie,wiecie,ze ja jestem i scigacie.Na pewno przeslanie do rozwazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kolejny degenerat 14.03.12, 16:42 Nie mam słów. Mam nadzieję, że to ponura prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Kolejny degenerat 15.03.12, 11:08 www.youtube.com/watch?v=mSxsyiXuUOo Moze i prowokacja, ale sa chyba jakies granice Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_marcepan Re: Kolejny degenerat 15.03.12, 18:37 Niezaleznie od tego czy to prowokacja czy nie koles ma bardzo nierowno pod sufitem i chyba warto go sprawdzic. policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11344877,Poszukiwany__WandalRevenge__Jak_internauci_tropia.html ,,Wrzucił na YouTube'a filmik, w którym wyjaśnia, że jest osobą "niepoczytalną", a na nagraniu, w którym mówi o gwałcie na siostrze, tak naprawdę tylko się nad tym zastanawia.'' Aaa to przepraszam,skoro sie TYLKO zastanawia to nie ma sprawy... Co za poj.b Pod artykulem w komentarzach ktos zamiescil adres w Irlandii Bellingham, Clondarrig Court 39 Port Laoise Ireland Mam nadzieje,ze go znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kolejny degenerat 15.03.12, 19:59 No no,zeby sie nie okazalo,ze ten adres to zemsta jakiejs porzuconej laski na chlopaku.I jakis napalony nie obije twarzy nie tej osobie co trzeba.Jak ktos adres ma to dzwoni na policje,a nie w komentarzach adres zamieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś