Dodaj do ulubionych

Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P

30.03.12, 14:22
Bez retuszu, bez fotoszopa, piękne i słynne smile
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:25
      To straszne, kobiety wyglądają jak kobiety, a nie cyborgi. Co to się porobiło, pani droga! Zgroza normalnie!
      tongue_out (jesteś ostatnio bardzo złośliwa, nie rób tego, złość piękności szkodzi wink )
      • rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:27
        Ale wiesz przeca, że ematki to są doskonałe w każdym calu? wink I fotoszopa NIE POTRZEBUJĄ! big_grin
        • marzeka1 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:30
          Dlaczego mam się pocieszać? Wyglądają , jak większość kobiet.
      • aurita Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:34
        a ja sie zastanawiam jak to mozliwe? te kobiety cwicza, sa na diecie, uzywaja drogich kosmetykow a wygladaja ... tak normalnie. Mimo wszystko starzeja sie jak wszyscy (oprocz e-matek oczywiscie ;D), czy warto dbac o siebie wobec tego?
    • 18_lipcowa1 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:32
      ehhe żal srosie sciska tłusty zad
      ze niejedna bez make upu
      jest ladniejsza niz ona
      • znowu.to.samo Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:35
        Ja mam wrażenie że niektóre zdjęcia są wyfotoszopowane, ale celem oszpecenia...

• nutka07 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:36
          Zapewne tak jest.
        • mariolka55 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 22:10
          > Ja mam wrażenie że niektóre zdjęcia są wyfotoszopowane, ale celem oszpecenia...
          >

odnioslam podobne wrazenie
          niektóre zbliżenia wygladają wręcz nienaturalnie w druga stronę
    • triss_merigold6 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:34
      Rozumiem, że 50+ letnia Sharon Stone ma ciało pięćdziesięciolatki, ale Scarlett Johansson ma 28 lat i takie zwisy? Fuj. Co one żrą, że mają taki cellulit?
      • nabakier Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:09
        Scarlett ma skłonności do tycia, to i tak wygląda. Zawsze miała.
    • nutka07 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:35
      Ogladalam wczoraj te zdjecia, niektore zreszta juz nie pierwszy raz pokazuja i wg mnie nie sa prawdziwe.
      • rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:37
        Ale dlaczego nie są prawdziwe?
        • nutka07 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:01
          Uwazam ze wiekszosc tych zdjec o ile nie wszystkie, zostala celowo zmieniona na niekorzysc zeby miec temat.
        • fifiriffi Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:04
          a właśnie,żeby ktoś taki jak Ty mógł się ekscytować takimi pierdołami.Nosz....to,że sa sławne nie oznacza,że sa nieskazitelne.
      • koolair Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:59
        nutka07 napisała:

> Ogladalam wczoraj te zdjecia, niektore zreszta juz nie pierwszy raz pokazuja i
        > wg mnie nie sa prawdziwe.

oczywiscie, ze sa prawdziwe..chociazby taka Alicia Keys, ktora w rzcezywistosci ma własnie tak tragiczna figure i przeokropnie zoraną buzie z trądzikiem..Photoshop - najwspanialsze odkrycie XX wieku
        • nutka07 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 18:42
          Ja nie mowie o jej figurze.
    • thorgalla Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:39
      Pocieszeniem mogą być dla tych,które mają kompleksy.
      Ja jestem świadoma,że coś tam mi zwisa,marszczy,jest płaskie gdzie powinno być wypukłe i odwrotnie ale absolutnie mi to nie przeszkadza.
      • beataj1 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:48
        Sama mam kompleksy że hoho smile Ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy (zanim poczytałam ematke) że cellulit albo rozstępy to może być powód do rozpaczy albo do tego by nie założyć bikini. Większość kobiet ma cellulit i rozstępy i jakoś z tym żyje. Ja sama mam i pewnie będę mieć więcej z racji ciąży i jakoś nie spędza mi to snu z powiek. Ot po prostu jest i tyle. Nie traktuje tego jako jakiejś specjalnej wady. To trochę jak pieprzyki na ciele - mam je i tyle, czym tu się ekscytować zarówno u siebie jak i innych...
    • sadosia75 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 14:48
      I normalne smile wreszcie widać, że to kobiety z krwi i kości a nie worek naciągnięty na sztuczne mięśnie i maskę zamiast twarzy.
    • iwoniaw Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcze, że 30.03.12, 14:55
      się wygląda jak Scarlett Johansson, więc nie wiem, jakie stąd dla ciebie pocieszenie rosa big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 15:18
        Ja się nie pocieszam, wam chciałam trochę radości sprawić tongue_out
        BTW, Scarlett bardzo mi się nie podoba.
        • nabakier Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 16:11
          Mnie też.
        • naomi19 Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 19:46
          A moim zdaniem jest cudowna i nie wiem o co chodzi akurat w jej zdjęciach. że cellulit? Akurat wszystkie mamy cellulit, nie ma go może jakieś 5-10% kobiet, to są głownie panie uprawiające sport zawodowo.
      • triss_merigold6 Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 15:30
        Akurat Scarlet Johansson jak na 28-latkę to ma beznadziejne ciało, zwiotczałe, obwisłe, zero mięśni.
        • iwoniaw Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 15:35
          No ale co z tego? Wiele 20-latek i tak wygląda gorzej od niej; z drugiej strony - zastępy innych 28-latek, wyglądających lepiej, mogą sobie pomarzyć o jej dokonaniach/statusie/opinii piękności.

Mnie w tym wątku najbardziej rozwala to, że niemal wszystkie piszące zakładają, iż budowanie poczucia własnej wartości na podstawie wyglądu swej d... jest czymś oczywistym, a nawet pożądanym.
          • nabakier Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 16:13
            eee...gdzie to widzisz?
        • gryzelda71 Re: Fakt posiadania cellulitu nie powoduje jeszcz 30.03.12, 15:52
          Nie to co anonimowe piękności z ematkibig_grin
          Tylko polskie plaże co innego pokazują.
          • triss_merigold6 Ponawiam pytanie 30.03.12, 16:47
            Ponawiam pytanie: co one żrą, że mają taki straszny cellulit? To są aż dziury w ciele.
            Wiesz, widziałam plaże amerykańskie, publiczne, a nie holyłódzkie, i mogę Cię zapewnić, że tam dopiero jest dramat. Ze świecą szukać normalnie zbudowanej kobiety i normalnie zbudowanego mężczyzny, bez rozrośniętego zadu, nawet te względnie szczupłe mają gąbczastą konsystencję ciała na tyłku i udach.
            Jeszcze raz:
            Co one żrą?
            Popatrz na kroniki filmowe z lat 70-tych i 80-tych, na plaży słońce praży, Monika dziewczyna ratownika etc. tłumy kobiet w kostiumach kąpielowych na basenach i plażach - mają różne rozmiary, mniej jest chudzinek ale nie widać takich zwisów i cellulitu. Żadne celebrytki, przeciętne Kowalskie w różnym wieku.
            • bri Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 16:53
              Skąd wiesz, że to od żarcia? Równie dobrze mogą to być ślady po odsysaniu tłuszczu itp.
              • broceliande Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:02
                Ja też myślę, że to od żarcia.
                Za komuny może i była beznadzieja, ale chyba zdrowsza. Zrobił mi się widoczny celulit koło trzydziestki, a widzę naprawdę młode dziewczyny z purchlami, oczywiście nie wszystkie.
                To ten syf, który jemy, przetworzony, naładowany pestycydami, hormonami itd.

Rozumiem, ze kwestia nie dotyczy tylko tych aktorek?
                • aandzia43 Re: Ponawiam pytanie 31.03.12, 00:47
                  > Ja też myślę, że to od żarcia.
                  > Za komuny może i była beznadzieja, ale chyba zdrowsza. Zrobił mi się widoczny c
                  > elulit koło trzydziestki, a widzę naprawdę młode dziewczyny z purchlami, oczywi
                  > ście nie wszystkie.

Ja też myślę, że to wszystko, to z żarcia, Wysoki Sądzie smile Cellulit w skali mikro (bo pod lupą i mocnym uścisku na udzie widac było jakieś drobne fałdki wink) pojawił mi się w wieku 35 lat, kiedy rzuciłam palenie i utyłam. Potem schudłam i te pierwociny cellulitu zniknęły bez śladu. I znowu byłam piękna i gładka wink Teraz dobiegam do piecdziesiątki, znowu utyłam i mam jakieś mikrodołeczki na udach. Ale i tak bardziej mikro od większości młodych z BMI w okolicach górnej normy. Moja mama i babcia gładkie były, chociaż w porywach nie chude. Córka szczupła, ale już z pewną tendencją do pomarańczowej skórki. Co pokolenie, to gorzej. Jak babcię kocham, dobrze i zdrowo ją karmiłam! Ale z pustego i Salomon nie naleje - żarcie mamy, jakie mamy, nawet jeśli przebieramy i wybieramy, żeby podac na stół to, co najlepsze..
            • gryzelda71 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:00
              One żrą przetworzoną żywność.Nie to co panie z lat 70 i 80.
              • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:19
                Panie z lat 70-tych i 80-tych, te uwiecznione na filmach, w reportażach, w kronikach etc. mogły być w sumie tęższe, solidniej zbudowane ale miały inne ciała, jędrniejsze, bez tych strasznych dziur.

Pomijając celebrytki (stać je qrczę na prywatnych dietetyków, a nie stać na przyzwoite jakościowo jedzenie?!), to nawet szczupłe młode, białe Amerykanki przeważnie mają cellulit bardzo widoczny i w sumie szokujący. Oglądałam to swego czasu z fascynacją pomieszaną z przerażeniem, te biegające i na rolkach, na rowerach wzdłuż Potomaku i Rock Creek, dbające o kondycję kobiety miały kiepskie ciała z dziwną skórą.
                • gryzelda71 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:44
                  Serio pierwszy raz zobaczyłaś dziurę na tyłku?O matko Triss.
                  • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:57
                    No pierwszy raz kiedyś w Stanach właśnie, nie lightowy cellulit ale dziury w ciele. Miałam ze 20 lat i chociażby wakacyjne porównania do tego jak wyglądały laski na basenach i plażach w Polsce, cudowne, długonogie, smukłe, wypielęgnowane.
                    • rosapulchra-0 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 17:59
                      A ja to się dziwię, że ty się dziwisz, Triss.
                      • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 18:07
                        Owszem, dziwię się jak można będąc aktorką czy inną celebrytką, dla której ciało jest jednym z narzędzi pracy, mieć to ciało do tego stopnia zaniedbane. Nie dziwi mnie 50+ letnia Sharon Stone tylko te młodsze 20+ i 30+ letnie.
                        • gryzelda71 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 18:42
                          Ojej cellulit to zaniedbanie?
                    • policjawkrainieczarow Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 18:51
                      triss_merigold6 napisała:

> No pierwszy raz kiedyś w Stanach właśnie, nie lightowy cellulit ale dziury w ci
                      > ele. Miałam ze 20 lat i chociażby wakacyjne porównania do tego jak wyglądały la
                      > ski na basenach i plażach w Polsce, cudowne, długonogie, smukłe, wypielęgnowane

to nie tak. W Stanach laska z cellulitem i dziurami po prostu pojdzie biegac i na plaze, nawet, jesli bedzie cie tym klula w oczy i nawet, jesli zaraz potem zje bigmaca. W Polsce taka laska nie wyjdzie ani na basen ani miedzy ludzi w krotkich spodenkach, to i wrazenie, ze takich ludzi w polsce nie ma. (troche tak, jak z niepelnosprawnymi).
                      • rosapulchra-0 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 19:23
                        Dobrze mówisz! Polska tolerancja to mit.
                        • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 19:29
                          Proponuję Ci jeszcze raz obejrzeć kroniki filmowe czy reportaże z lat 70-tych i 80-tych, na których widać tłumy zwykłych rozebranych kobiet na plażach, basenach, w ośrodkach wczasowych. Zwykłe Polki, w różnym wieku, o różnych figurach - nie żaden zlot modelek w Juracie. Mogły ważyć więcej niż dzisiejsze anorektyczki, były solidniej zbudowane, ale nie miały tak zdeformowanych ciał i obwisłej skóry jak linkowane gwiazdy czy widziane przeze mnie Amerykanki.
                          Różnica jest uderzająca.
                          • asocial Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 20:13
                            porcje w USA sa ogromne i rosna. Zarcie jakies przetworzone, dziwactwa sama. W zeszlym tyogdniu wrocilam z USA wlasnie i wszysc pija tam WODE MINERALNA, ale nie zwykla, tylko tzn "vitamin water", smakowa z "witaminami" i kolorem rozpuszczonego haribo. Wypilam raz na sprobowanie, smakowalo jak nasze dawne oranzady z proszku. Wszyscy biegacze mieli te napoje. Moja koleznanka ma wlasciwie cala lodowke tego pelna, tak jak ja mam swoja wypeplniona zwykla woda mineralna. Jesli napychaja sie takimi swinstwami+ ogromne porcje to trudno sie dziwic. Btw, moja szwagierka lekarka zawsze mowila, ze jesliby wlozyc grubszemu amerykaninowi olowek do tylka, to "dziura" po olowku zostala by na jakis czas miedzy posladkamiwink zero sprezystosci.
                          • policjawkrainieczarow Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 20:57
                            triss_merigold6 napisała:

> Proponuję Ci jeszcze raz obejrzeć kroniki filmowe czy reportaże z lat 70-tych i
                            > 80-tych, na których widać tłumy zwykłych rozebranych kobiet na plażach, basena
                            > ch, w ośrodkach wczasowych. Zwykłe Polki, w różnym wieku, o różnych figurach -
                            > nie żaden zlot modelek w Juracie.

Proponuje Ci siegnac do wspomnien wszystkich tych Polek w tamtych latach, ktore mialy okazje byc wtedy w USA. Jedna z najczesciej powtarzanych opinii bylo: "i tam jest toleranca, kobiety nawet, jesli sa grube, wychodza miedzy ludzi w szortach czy kostiumach kapielowych inic sobie nie robia z tego, ze ktos je wytknie palcami". W Polsce nie wychodzily (sama to pamietam na studiach, a to ledwie 20 lat temu bylo - na basen szly tylko szczuple, a jak ktoras byla gruba, to miala milion powodow zdrowotnych, zeby nie isc, ktore magicznie znikaly, kiedy sie odchudzila), totez i nie ma ich na zdjeciach.
                            Duze znaczenie ma tez dzielnica, w ktorej te Amerykanki widzialas (a raczej przecietny dochod mieszkanca).
                            • rosapulchra-0 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 21:01
                              Dlatego powtórzę - Niech żyje polska "tolerancja"!!
                              • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 21:32
                                A tolerancja oznacza ślepotę?
                            • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 21:31
                              Bethesda i Georgetown. A plaże to od Baltimore do Miami więc przekrój reprezentatywny.

I w Polsce na plażę też te tęższe nie wychodziły i nie wychodzą? Jeszcze raz napiszę: nie chodzi o wagę i wymiary tylko o konsystencję i wygląd ciała i skóry. Nawet młode szczupłe Amerykanki mają cellulit w postaci dziur a nie lekkich nierówności.
                              • nutka07 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 21:47
                                Kiedy przyjechalam do Niemiec bylam w szoku ile ludzi jest grubych, wrecz otylych zwlaszcza mlodych.
                                Nastolatki, matki z malymi dziecmi, w Polsce tego nie widzialam wczesniej. Mlode dziewczyny bez skrepowania zakladaja mini, leginsy, krotkie spodenki. I tak sie zastanawaialm dlaczego w internecie ciagle napotykam na komentarze, ze teraz polskim dziewczynom sie wylwa ze spodni itd. Jezdzilismy nad morze i autentycznie w ciagu 3lat widzialam jedna grubsza mloda dziewczyne, ba nawet matki z dziecmi byly w normie, az w zeszlym roku pojechalismy w gory i tam dopiero moglam zobaczyc te mlode dziewczyny i kobiety z 'wylewajacymi sie brzuchami'. Bylam autentycznie zaskoczona grube nastolatki, kobiety ktorych wczesniej bylo jak na lekarstwo, chyba niestety polskie spoleczenstwo dogania zachod.
                                • triss_merigold6 Re: Ponawiam pytanie 30.03.12, 22:05
                                  Ja widuję sporo nastolatek z nadwagą już amerykańską tj. z nieproporcjonalnie szerokimi, bardzo grubymi udami i niskim zawieszeniem i IMO jest ich coraz więcej + coraz więcej jest tęgich chłopaków. Nie dziecięcy tłuszczyk tylko solidne zapasienie. Z drugiej strony sporo też jest dziewczynek i nastolatek pajęczo szczupłych, wyglądających na zagłodzone.

USA były jedynym krajem w którym widziałam ludzi z nadwagą matka Gilberta Grape'a przemieszczających się po centrach handlowych na platformach inwalidzkich (bo wózkiem te leżanki trudno nazwać). Dla porównania - w Kanadzie nie było tak fatalnie, zwłaszcza po francuskiej stronie.
                          • aandzia43 Re: Ponawiam pytanie 31.03.12, 00:56
                            kroniki filmowe czy reportaże z lat 70-tych i
                            > 80-tych, na których widać tłumy zwykłych rozebranych kobiet na plażach, basena
                            > ch, w ośrodkach wczasowych. Zwykłe Polki, w różnym wieku, o różnych figurach -
                            > nie żaden zlot modelek w Juracie. Mogły ważyć więcej niż dzisiejsze anorektyczk
                            > i, były solidniej zbudowane, ale nie miały tak zdeformowanych ciał i obwisłej s
                            > kóry jak linkowane gwiazdy czy widziane przeze mnie Amerykanki.

Zgadza się. Mniej niż dzis było wśród nas anorektycznych chudzin, mniej patologicznych grubasek. Większośc dziewczyn z lat siedemdziesiątych, osiemdziesiątych to zdrowe laski ze zdrową skórą. No, może bardziej pryszczate, niż dziś, bo kosmetyki siermiężne wówczas były smile
    • imasumak Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:12
      Bez fotoszopa? wink
      Np Alicia Keys - nogi niewątpliwie nie są jej atutem, ale nie ma ich tak grubych jak na tym zdjęciu. WTdaje mi się, że coś pokombinowali też z nogami Hilary Swank i brzuchem Katie Holmes wink
    • majenkir Re: 30.03.12, 15:19
      A ja sie poczulam lepiej smile!
      Bez tracenia czasu i pieniedzy, bez katowania sie dietami, wygladam jak "przecietna celebrytka" hehebig_grin.
    • broceliande Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:26
      Jeżu, nie pokazałabym takiego ciała.
      Nie włożę szortów ze względu na żylaka.
      • asia_i_p Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:55
        Nie żartuj.
        Przecież to nie wystawa rzeźbiarska ani konkurs piękności tylko plaża. Chodzi o własną przyjemność, a nie o wrażenia estetyczne, a jak ktoś cierpi na widok cellulitu, niech nie patrzy.
        • broceliande Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:11
          No fakt, na plaży to tak, ale do biegania mam długi dres.
          Nie chodzi też o komfort otoczenia, raczej mój, żebym ja dobrze się czuła.

To tak jak mieć czysty dom nie dla gości tylko do dobrego samopoczucia...
    • dzoaann Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:36
      czy ty jakis czas temu nie zakladalas podobnego watku?
    • ma_dre Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:48
      A sama sie pociesz, jak ci potrzeba! Mnie tam widok cudzej obwislej du.py akurat humoru nie poprawia. Bo ja wiem a ty pewnie jeszcze na bank nie, ze przyjdzie kryska na matyska, cokolwiek by czlowiek nie robil...

• rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:52
        Jasne big_grin
    • asia_i_p Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 15:53
      Po pierwsze, nie wyglądają tak źle.
      Po drugie, weź pod uwagę, że Photoshop może działać w obie strony - możesz komuś ująć zmarszczek, ale możesz i dorobić, jeśli takie zdjęcie lepiej się sprzeda.
      • fifiriffi Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:08
        zyciegwiazd.onet.pl/316609,9,niedoskonale-i-prawdziwe-ciala-znanych-kobiet-zero,fotonews_detail.html

oczywiście mam uwierzyć oglądając tylko kawałek nogi
        big_grin
        • nutka07 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 19:54
          www.rexfeatures.com/search/?&kw=%2520BRITNEY%2520SPEARS%2520%25202010&sft=&pg=2&context=&viah=N&ord=N&pl=40&smtpfx=2010&stk=N&lkw=%20BRITNEY%20SPEARS%20OUT%20AND%20ABOUT%20IN%20calabasas%202010&iso=GBR&od=N&search_newest=search_newest
          Tu reszta zdjec.
          • rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:45
            Czyli jednak nie fotoszop.
            • aneta-skarpeta Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 23:45
              1. moja mama od "wiekow" ma luźne cialo, nawet w latach 80tych- po ciązy

2. zauwazcie, ze w takim ostrym sloncu widac nawet najmniejsze zalamanie skory i robi sie cien, dołek, galareta

3. kiedys aparaty byly inne, teraz zdjęcia sa wyżyłowane, ostre, szczegółowe

4. przy odpowiednim siwetle mialabym nogi jak britney
    • d.o.s.i.a Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 16:30
      A mnie sie wszystkie bardzo podobaja (z wyjatkiem nog Alicii Keys).
      Ale ja lubie troche cellulitu i zmarszczek - ciala nastolatek nie podobaja mi sie w ogole.
    • kota_marcowa Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 17:17
      Pulchnaroso, to może ty nam pokaż zdjęcie swoich pośladów, zobaczymy jak pięknie się prezentują po naprzemiennym tyciu i chudnięciu przez ciebie kilkudziesięciu kgsuspicious
      • nanuk24 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:06
        A dlaczego to ona ma pokazywac? Ona nigdy nie pisala, ze jest piekna, najpiekniejsza i ma doskonale cialo, w przeciwniestwie do innych emam.
        Moze Lipcowa niech sie ujawnitongue_out
        • kota_marcowa Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 23:27
          > A dlaczego to ona ma pokazywac? Ona nigdy nie pisala, ze jest piekna, najpiekni
          > ejsza i ma doskonale cialo

Ha ha ha, jak to nie. Pisała i to nie raz, nie chce mi się wyszukiwać teraz, co jak co ale samokrytyki nie ma za grosz. A może jej mąż puknął inną laskę między innymi dlatego,ze jej tyłek do kostek nie zwisałsuspicious
    • mary_lu Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 18:15
      Po raz kolejny zadziwia mnie artykuł (?) o tym, że nawet celebrytki nie chodzą cały dzień pociągnięte fotoszopem.

Właśnie dostałam zdjęcia z babskiego wyjazdu, moje koleżanki w rozmairach 32-36, naprawdę atrakcyjne, mają po minimum jednym zdjęciu, na którym wygladają brzydko, mają pomarszczona skórę, czy cellulit, którego na żywo nie widziałam.

A na tych zalinkowanych zdjęciach są według mnie głównie naprawdę atrakcyjne kobiety, zastanawiam się, jak zdjęcie Sharon Stone (niepozowane, robione w niesprzyjających ukrywaniu najmniejszych niedoskonałości warunkach) wyladowało w zakładce "na żywo brzydkie". Moim zdaniem jest to zdjęcie z kategorii "OMG, ona ma 50 lat i nawet w ostrym słońcu wygląda jak milion dolców".
      • alyeska Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 19:32
        Straszne kompleksy ma ta "rosa pulchna" , juz ktorys watek na ten sam temat.
        • triss_merigold6 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 19:35
          No, jak się tyło i chudło po kilkadziesiąt kilogramów kilka razy to raczej skóra jest w fatalnym stanie i pochlastana rozstępami więc nie dziwię się kompleksom.
          • naomi19 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 19:50
            O tym, czy się ma rozstępy akurat decyduje rodzaj kolagenu, który się posiada. Ja np w ciąży przytyłam prawie 30kg ( w sumie w ciągu trzech ostatnich miesięcy) i nie mam ani jednego, skóra jędrna, żadnych zwisów.
            • nanuk24 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:02
              a no, ja np juz majac 16 lat swiecilam rozstepami na udach i stala wage mialam i gruba nie bylam
              • aneta-skarpeta Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 23:47
                ja po ciazy- 16 kg- jestem jednym wielkim rozstępemtongue_out i jstem zywym dowodem na to, że jak masz być rozstepem to zadne masaze, kremy, oliwki etc nie pomogą

wszystko poszłow brzuch- mialamw obwodzie ponad 150 cm, przy wzroscie 164
            • mary_lu Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:40
              No to mnie się nagle kolagen zmienił - zrobiło mi się trochę rozstępów gdy byłam nastolatką, a teraz od kilkunastu lat, mimo kilku dużych wahań wagi i ciąży, nie przybył mi ani jeden.
              • naomi19 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:48
                No to mnie się nagle kolagen zmienił
                O.o
                Spoko.
                • mary_lu Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:55
                  Albo Twoja teoria kolagenowa jest do bani big_grin
                  • nanuk24 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 21:07
                    tak, a tobie zapewne pomogly balsamybig_grin
                    • mary_lu Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 21:10
                      Pod koniec ciąży nawet się smarowałam jakimiś, bo mnie sucha skóra swędziała, ale podczas tycia i chudnięcia z innych powodów, niczym się nie smarowałam, bo nie mam do tego cierpliwości.
          • rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 20:49
            Ojj, Triss, chciałabyś mieć taką skórę jak ja po tych wszystkich wzlotach i upadkach wagowych. Poważnie to mówię.
            • triss_merigold6 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 21:33
              Hm... nie sądzą. Ze swojej jestem zadowolona.
            • kota_marcowa Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 23:29
              > Ojj, Triss, chciałabyś mieć taką skórę jak ja po tych wszystkich wzlotach i upa
              > dkach wagowych.

Buhahahaa, chyba obciętą o połowębig_grin
    • sueellen Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 21:53
      No, zwykle kobiety 80% z nich w ogóle nie znam.
      • rosapulchra-0 Re: Pocieszcie się, "piękne" emamusie :P 30.03.12, 22:02
        Ja również. Nie przejmuj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka