ulubioneforum 10.05.12, 20:41 13 lat, tylko tyle www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120510/KOSZALIN/120519960 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: tata 10.05.12, 20:54 Może nie przeżyje więzienia, nie lubią tam takich; w moich stronach kilka lat temu facet też zgwałcił dziewczynkę i ja zabił,w więzieniu skończył w kijem w zadku, który go rozerwał; może ten "tatuś" też tak skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: tata 10.05.12, 20:58 niezmiennie mnie irytują takie posty - jasne, też mu życzę kija w d.pie, ale jakie musimy mieć niewydolne prawo, skoro oczekujemy wymierzenia sprawiedliwości od współwięźniów-przestępców? przerażająca jest ta historia, dobrze, że pokazali jego gębę Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: tata 10.05.12, 21:02 A mnie bardzo cieszy, że chociaż w taki sposób gościowi wymierzy się sprawiedliwość. Chociaż to wszystko i tak mało. Dla pedofili należałoby przywrócić stare, dobre, średniowieczne tortury, łamanie kołem, rozciąganie końmi... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: tata 10.05.12, 21:05 żeby było jasne - nie bronie go i nie zycze mu dobrze, zycze mu jak najgorzej chcialabym tylko mieszkac w kraju, w ktorym taka postac niejest skazywana na max 13 lat wiezienia i wychodzi po 5 za dobre sprawowanie, a sprawiedliwosc wymierzaja mu koleskowie spod celi (zreszta pedofile sa wsadzani razem do cel) Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: tata 10.05.12, 21:08 Oczywiście, ale żeby gość otrzymał właściwą karę, musiałby mieszkać chyba w Emiratach Arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: tata 10.05.12, 21:15 z tego, co sie orientuje, w ZEA to córka by odpowuadała przed sądem i to za jawnogrzeszenie albo cudzołostwo Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: tata 10.05.12, 21:11 marzeka1 napisała: > Może nie przeżyje więzienia, nie lubią tam takich; w moich stronach kilka lat t > emu facet też zgwałcił dziewczynkę i ja zabił,w więzieniu skończył w kijem w z > adku, który go rozerwał; może ten "tatuś" też tak skończy. no raczej. Na 99 %. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś