beatrix13 03.10.06, 20:20 czas najwyższy na usunięcie generującego rynsztok fistofurrego wraz z jego nickami z tego forum wprawdzie już dawno minął, ale lepiej pózno niz wcale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fistoffury [...] 03.10.06, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kronikarz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury [...] 03.10.06, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do admina 03.10.06, 20:39 a co Beate prawo do obrazania innych, naciagania, inwektywy, uwagi i przekłamywanie, wyciagania w watkach innych tematów, to tylko Ty tu jako pani na włosciach! I masz juz kogos dość to won! Z Toba mozna dyskutowac tylko tak jak robi to kolega, tylko tak! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: do admina 03.10.06, 20:44 andreas - obrońca ucieśnionych terrorystów i rynsztokowców tego forum odezwał się, brawo Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: do admina 03.10.06, 20:46 beatrix13 napisała: > andreas - obrońca ucieśnionych terrorystów i rynsztokowców tego forum odezwał > się, > brawo a moglabys juz stad isc... tu naprawde jestes niezbyt mile widziana i admin tego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: do admina 03.10.06, 20:56 Tak to zabawna osóbka. Chce dyskutować merytorycznie a robi taką chamówę, że tylko jakaś nadzwyczajna jej pozycja pozwala bezkarnie na tym forum to realizować. Tnij adminie , tnij. Twój forumowy TKM oczekuje tego od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
exman [...] 03.10.06, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: do admina 03.10.06, 20:59 No pewnie, że dla każdego jest tu miejsce ale nie wszyscy żądają od admina wycinania któregoś z forumowiczów. Tymczasem zupełnie nie bolą jakieś wulgarne wpisy o matkoxxxcach. Beatrix nie żądaj ingerencji admina tylko merytorycznie ....tak jak lubisz :-)) Czy jednak potrafisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: do admina 03.10.06, 21:07 a moze jak dorosli ludzie damy sobie rade bez pomocy rodzicow(zastepczych)? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: do admina 03.10.06, 21:10 oj Bea, Bea... klikając na ten watek miałam nadzieję, że schizofreniczną Żonę będziesz miała na uwadze... Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:13 Jak jej to sprawia przyjemność i na prośbe wielce zasłużonej dla forum Beatrix :-) Jakież to małe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:14 to rezultat spotkan forumowych; jednych sie polubi, innych znienawidzi.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:17 swantevit napisał: > to rezultat spotkan forumowych; jednych sie polubi, innych znienawidzi.. > :-) To samo co realnym świecie.Kto nie przyszedł na wódke partyjna ten przegrywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:20 nie chrzań galoty, patrzę co leci... z "wódką" nie ma wiele wspólnego, zdobądź się na odrobinę obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:24 Gość portalu: oktomvre napisał(a): > zdobądź > się na odrobinę obiektywizmu Tys rozumy postradał ! Ja nie jestem obiektywny. Jestem subiektywny. Obiektywny jest tylko piter32 (sam to napisał i ja mu wierzę) oraz admini i ..... Jestem zupełnie tendencyjny i subiektywny. Nie umiem zdobyć sie na obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:28 A ja nie umiem zdobyć się na bycie facetem, no k... nie potrafię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:30 oktomvre napisała: > A ja nie umiem zdobyć się na bycie facetem, no k... nie potrafię ;) no bo nie masz jaj!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 21:34 lepeij nie eksperymentuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie IP: *.globalconnect.pl 03.10.06, 22:06 swantevit napisał: > to rezultat spotkan forumowych; jednych sie polubi, innych znienawidzi.. > :-) > tak jak mnie:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 03.10.06, 22:08 po co tam lazles?! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXl Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie IP: *.globalconnect.pl 03.10.06, 22:11 a już taki łazik ze mnie:-) poleze a potem żałuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie 18.10.06, 20:19 Gość portalu: XXl napisał(a): > a już taki łazik ze mnie:-) > poleze a potem żałuję:-) ... sam imprezę organizowałeś i teraz żałujesz, tylko czego lub kogo. A później była wojna pomiedzy tobą, a beatrix. czy to miało jakiś sens, że teraz żałujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elen Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=49672852 za te chamskie numery absztyfikant=praszczur1=beatrix13=edmund_felixowicz powinien zostać natychmiast usunięty z forum GW. Natychmiast i zabanowany! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: do admina 03.10.06, 21:38 Jeżeli faktycznie zrobiłem "chamski numer" i tak to będzie ocenione to nie ma wyjścia.Tyko proszę o uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty_nielogowany Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:40 Masz mocno rozbudowany zespół "poczucia winy". Bij sie w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: do admina 03.10.06, 21:44 Nie widzę powodu.Ale złośliwość nawet zamierzona różni się obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Jakiś dziwny dzień dzisiaj 03.10.06, 21:35 Jakiś zwariowany dzień. Wycinają, banują straszą jeszcze kurde po ryju można będzie chyba dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Jakiś dziwny dzień dzisiaj 03.10.06, 21:37 galoty napisała: > Jakiś zwariowany dzień. Wycinają, banują straszą jeszcze kurde po ryju można > będzie chyba dostać. a jeszcze tydzien temu tacy "mundrzy" byli :))))))) a tu dupa, wlasnie slyszalem Pawlaka co OK dla koalicji powiedzial.... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Jakiś dziwny dzień dzisiaj 04.10.06, 06:33 fistoffury napisał: > galoty napisała: > wlasnie slyszalem Pawlaka co OK dla koalicji powiedzial.... I bardzo dobrze, że PSL powiedział Ok. Oby tylko teraz Kaczyński przestał bawić sie w kotka i myszke ale wziął sie za konkretne , realne działania. Na co liczę ale pewien tego nie jestem. Oby ! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: do admina 04.10.06, 10:35 absztyfikant napisał: > Popieram Beatrix w 100%. > sam ze soba, sam na sam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: do admina 04.10.06, 10:46 Zerknij na to forum "Kto nami rządzi" zostawiłem propozycję,szczerą i serio. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: do admina 04.10.06, 10:51 praszczur1 napisał: > Zerknij na to forum "Kto nami rządzi" zostawiłem propozycję,szczerą i serio. koguik :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: do admina 04.10.06, 10:56 Podejmij decyzję.Nie jestem nastawiony agresywnie.I nie obawiaj się.Zadnych rękoczynów. Odpowiedz Link Zgłoś
rico29 Re: do admina 04.10.06, 11:00 Hau hau... legitymacje biorą się za karki.. - Forum z pomysłami na Szczecin odswiezmyszczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia696 Re: do admina 04.10.06, 11:06 nie umawiajcie się sami, my chcemy popatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: do admina 04.10.06, 11:23 Myszko-Starszy chłopak i rico-nie legitymacje, tylko ja myślę że róznica pokoleń.Otóż ja nie akceptuję tchórzostwa jakiego dostarcza nick.Takie zachowania są potem transponowane na real.Mnie uczono,że za słowa trzeba odpowiadać,czasem wyjaśnić,czasem przeprosić.Rzucanie już nie kamieniem ale gó..m zza węgła nie może być ogólną rozrywką.Piszemy często celowo złośliwie i to jest ok, ale nie można ubliżać bezkarnie irobic z tego instytycji. Szczypiemy tych co się polityką parają,rządzą lub chcą rządzić nami, ale tym politykom mniej wolno z definicji i jak ktoś tyłek wystawia bo jest wyżej to musi mieć świadomość, że go szczypać będą.Szczególnie jak ktoś jest bardzo zadufany i kabotyński i stroi się na męża opatrznosciowego.Ale nie wolno zarzucać jakichś kryminalnych czynów bez dowodów lub chociaż uzasadnionego podejrzenia.I nie wszystko nadaje się do wykpiwania i robienia jaj. No ja się chyba nie nadaję do tego wszystkiego.A propozycja do młodego jak sądzę człowieka jest taka jak napisałem-ciekaw jestem kto to i dlaczego.Przeciez nie sądzicie chyba ,ze bym go napadł.Piwo jest gałazką oliwną.Te dwa ostatnie dni nie są przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ataku Re: do admina IP: *.system.szczecin.pl 04.10.06, 18:07 wyglada na to,że znaleziono wroga publicznego nr 1,uosobienie UKŁADU, to ADMIN (ka) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty [...] 04.10.06, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury [...] 04.10.06, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja [...] 18.10.06, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprolaktam Re: No i anna_maria siem wkurzyła i tnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:53 Czy chodzi o Władka Trabkę ? Odpowiedz Link Zgłoś