Dodaj do ulubionych

Spokojnie odejść ...

25.05.12, 09:00
Jak wam pisałam moja teściowa zachorowała na raka dobra i mądra kobieta odeszła .Choć mogła by pożyć 30 lat jeszcze.Dała nam szanse być z nami 12 dni ,troszczyliśmy się o nią byliśmy przy niej.Cały czas mi mówiła ,ze muszą przyjechać jej dwaj synowie ,mówiłam ze załatwiają urlopy i natychmiast przyjeżdżają.Teściowa czekała i gasła zadzwoniłam po pogotowie i zabrano babcie do szpitala.W tym dniu moi szwagrowie jechali do nas 870 km .Rano poszliśmy do mamy zobaczyła nas i powiedziała big_grinobrze że jesteście ,możecie już iść i taki piękny uśmiech na jej twarzy i odeszła....tak spokojnie i pięknie
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 09:06
      Niech spoczywa w pokoju. Współczuję straty. Twój opis jest taki ciepły, dobrze, że miała szansę odejść w ten sposób.
    • nabakier Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 09:12
      Dobra i spokojna śmierć, nie każdemu dana. Rozumiem Cię.
    • zabulin Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 14:33
      Dobrze, ze odeszła z uśmiechem. Nie każdy może. Niech odpoczywa w spokoju.
    • kamelia04.08.2007 Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 14:37
      wspolczuje, straszna choroba, która zabrała ja szybko.

szkoda, tylko ze szwagrowie nie zdarzyli przyjechac.
    • chipsi Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 14:39
      Współczuję straty. Moja babcia także odeszła spokojnie: obudziła dziadka żeby zrobił śniadanie ale tylko sobie, bo ona jeszcze trochę dziś pośpi...
    • a.va Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 14:42
      Piękne to, co napisałaś, też bym chciała tak umrzeć - szybko i z bliskimi, którzy o mnie tak ciepło myślą, jak ty o swojej teściowej.
    • gazeta_mi_placi Re: Spokojnie odejść ... 25.05.12, 14:55
      Współczuję, przynajmniej miała łagodną śmierć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka