Dodaj do ulubionych

Seksi look na co dzień

01.06.12, 11:30
Czy uważacie że taki sexowny look na co dzień to jest przegięcie ?
Czy kobieta nie będaca celebrytką hasająca w takich butach czy szortach naraża sie na śmieszność?
W ogóle szpile na co dzień wyglądają chyba źle ?
www.pudelek.pl/artykul/40652/steczkowska_w_krotkich_szortach_i_szpilkach_sexy/
Obserwuj wątek
    • znowu.to.samo Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:37
      buty mi sie nie podobają

Ale jak sie ma super figure to mozna sobie na to pozwolic, co w tym złego???
      • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:40
        No ok ale to jest celebrytka
        jestem przekonana ze ematka widząc inna ematke od razu by podsumowała że cyrk na co dzien w takich butach
        • gku25 Re: Seksi look na co dzień 02.06.12, 15:28
          Zazdrość to nieładna cecha.
          • maitresse.d.un.francais A co ma zazdrość do rzeczy? 02.06.12, 17:23
            Steczkowska ma świetną figurę, niemniej nawet ona wygląda w takich szpilkach cyrkowo.
    • gaskama Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:40
      Nie lubię jej i nie podoba mi się jej twarz, ale figurę ma zaje...ą. Gdyby miała takie nogi, też bym nosiła szorty. Aczkolwiek ja szpilki noszę od wielkiego dzwonu. Dla mnie nie kwalifikują się jako "wygodnie obuwie". A ja lubię ubierać się przede wszystkim wygodnie. A i nie znoszę dresów. Aczkolwiek biegam w dresach.
      • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:42
        ja mam lepszą figurę też jestem drobna ale wyższa niż Steczkowska i bym szortów nie ubrała yyyyy
        • gryzelda71 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:45
          Czemóż?
          • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:49
            nie wiem czułabym się dziwnie w wysokich obcasach i szortach mimo że mam warunki to chyba zbyt seksiuncertain
            • gryzelda71 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:53
              Ale szpilki sa takie seksi?A szorty i płaskie obuwie już nie?
              Jak byłam młodsza to tez nogi zawsze maksymalnie odsłonięte.Teraz nie bo śmiesznie to wygląda.Niektóre stroje tylko celebrytkom pasują(nie wiem,czy nie obrazam Steczkowskiej nazywając ją celbrytką)
            • lilly811 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 15:17
              Ja tak samo- mam figurę i dobrze bym wyglądała w takiej stylizacji ale jakoś źle bym się czuła na zakupach z dzieckiem w takich szpilach- bo widziałabym na sobie wzrok facetów i czułabym się skrępowana, nie na miejscu- zamiast tych szpilek założyłabym klapki i byłoby ok. a takie szpile tylko na wyjście smile
          • malila Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:37
            gryzelda71 napisała:

> Czemóż?

Pewnie dlatego, że ubrane szorty to dość rzadkie i raczej nieuzasadnione zjawiskowink
            PNMSP
        • gaskama Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:46
          Wow, a co można mieć jeszcze lepszego nist ma Justysia???
          • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:51
            Cholera cięzko bo ona w siebie inwestuje jakbym miała ze 20 tys wolne to bym sobie zrobiła podobą lub lepszą czuprynę np doczepiła pikniejsze włosy. Akurat sylwetka to sa geny ja mam dobra bez wysiłku.
          • papalaya Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:54
            chudsze uda, mniejszy tyłek i biust oraz bardziej zakręcony nos big_grin
          • nutka07 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 17:56
            Wzrost? smile
        • berdanka Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 16:26
          I toż jest właśnie domena celebrytów - wyglądać. Nieważne w jakiej sytauacji jednakże zekzi bo paparazzo może cię uchwycić. Wyjdziesz inaczej niż na czerwonym chodniku i zaraz ciem obgadają, że albo przytyłaś albo się zapuściłaś albo cię mąż opuścił i masz doła. Taka rola celebrytki, wyglądać...
        • super-mikunia Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 22:25
          yy lepszą,że jesteś wyższa??
          w czym jeszcze lepszą masz od niej bo jak dla mnie ona ma idealną figurę, co byś jej jeszcze zarzuciła;
          za mały biust??
    • bri Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:44
      Moim zdaniem wyglądałaby o wiele seksowniej w normalnych butach. Na tych szczudłach wygląda groteskowo.
      • braktalentu Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:35
        Bez tych szczudeł w ogóle byś jej nie zauważyła. Jusia jest kobietą kieszonkową.
    • cherry.coke Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:49
      na takie nogi moge patrzec smile Z butami moglaby troche zluzowac, ale to jej stopy...
      • hanalui Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 22:17
        cherry.coke napisała:

> Z butami moglaby troche zluzowac,

Te buty nie sa wcale wysokie...one sa zrobione by wygladac wysoko, a tak naprawde wyoksoci przecietnej szpilki
    • iwoniaw No ale ona jest celebrytką 01.06.12, 11:51
      a gdy kiedyś tu zamieszczono foty celebrytek, które piją kawę w locie z siłowni na plan czy robią zakupy w tenisówkach i luźnych T-shirtach, to jakież było oburzenie o brak zadbania i kiepski look big_grin

Na budowę czy po zakupy warzywne na pobliski bazar bym się tak nie ubrała bez względu na figurę. Ale celebrytując po jakimś deptaku obstawionym przez paparazzich - czemu nie.
    • adellante12 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:53
      Ustawka dla kryptoreklamy Peugeota.....
      A ty uwazasz że to jej codzienny strój i paparazzi akurat trafił.... Oj...Naiwność

A co do tematu to strój jak strój. Ma piekne długie nogi ładną figurę - jak najbardziej jestem za.
      Co innego gdyby te spodenki miały byc w rozmiarze 46 to sorry ....
      • gryzelda71 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:57
        Ma piękne,wymodelowane nogi,ale nie długie.
        • gaskama Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:04
          >ale nie długie.
          Nie długie w stosunku do Heid Klum. Ale w stosunku do swojego wzrostu i do proporcji swojego ciała to ma zdecydowanie długie. I dodatkowo optycznie wydłużone przez odpowiednie buty.
          • gryzelda71 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:13
            W stosunku do swojego ciała nie ma długich nóg.Co najwyżej normalnej długości.Co nie zmienia,że ma pięknie wyrzeźbiona sylwetkę.
          • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:13
            Nie ma dlugich w stosunku do swojego ciala. Zgadzam sie tu z Gryzelda. Sa normalnej dlugosci i dziewczyna raczej musi uwazac, zeby ich strojem nie skrocic. Szorty na pewno nie skracaja ale czasem nosila sukienki tuby za kolanko, bez szpilek i wtedy to bylo bardzo widoczne.
        • adellante12 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:09
          Pokaz własne potem krytykuj...
          • gryzelda71 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 14:24
            Cz stwierdzenie faktu,ze nie ma długich nóg jest krytyką?
            Ma ładne,ale nie długie.
      • gaskama Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:58
        Zgadza się, reklama auta. Chyba na Saskiej Kępie w W-wie.
    • sumire Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:54
      wychodzę z założenia, że jeśli kobiecie coś się podoba i nie wygląda na niej źle - niech nosi na zdrowie i ma w nosie znaczące spojrzenia i/lub komentarze. osobiście tych akurat szpil nie włożyłabym nigdy w życiu, albowiem moim zdaniem są paskudne. w szortach natomiast paraduję po mieście całkiem często, acz oczywiście nie chodzę w nich do pracy. z wysokimi obcasami jest podobnie.
      • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:57
        Nie no pomyśl że widzisz tpodobnie ubraną kobitę odprowadzającą dzieci do przedszkola hyhyhyhy przeciez bys sie nie powstrzymała od komentarza na 100
        to sa stroje na lansowanie sie przy konkretnej bryce dla kasy pod tabloid
        • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:08
          Gdybym taka spotkala z dzieckiem w parku na spacerze to bym sie rzeczywiscie zdziwila. Gdybym spotkala gdzies na miescie to pomyslalsabym ze ma jakas okazje, ze tak sie ubrala.
        • sumire Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:09
          cóż, taka jej praca. to po pierwsze.
          po drugie - owszem, powstrzymałabym się, ponieważ nie mam w zwyczaju komentować cudzych ubrań (chyba że widzę człowieka w japonkach zmierzającego na Świnicę). i doprawdy nie widzę różnicy w tym, czy ubiera się tak celebrytka, czy anonimowa kobieta, którą natura obdarzyła dobrą figurą. okoliczności też są mi obojętne, pod warunkiem, że w krótkich spodenkach nie przychodzi się na spotkanie z prezesem.
      • niutaki Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:59
        ma piekne nogi, niech je pokazuje jak najczesciejsmile
    • babsee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 11:56
      Ma genialne nogi i nie dziwie sie ze je pokazuje.
      Tyle,ze takie nogi rownie pięknie prezentowaly by sie w tenisowkach...albo jak juz to w koturnach jakis korkowych,sznurkowych-takie lzejsze z wyglądu.
      Te buty sa stricte wieczorowe i nie pasują mi do szortow na codzień.
      • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:02
        Steczkowska jest drobna i to jest plus natomiast jest malutka , liliput z niej , wiec nie ma super strzelistej sylwetki jak wyskie z natury kobiety ,szpilki jej mają pomóc by osiagnąc taki efekt ale ona chyba na tych mega szpilach i tak ma pewnie góra 165 cm wzrostu hyhyhyhy
        Natomiast w wyskich butach to nawet doda wygląda zgrabnie i proporcjonalnie ,za to w trampach już widac ze jest nisko zawieszona ma masywne nogi itp
        • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:06
          hymm czytam własnie że ona ma 165 cm wzrostu obcas jakies 15 cm to się robi laska 180 surprised
          dziwne bo widziałam ją kiedyś na żywo tez miała takie kopyta bardzo wysokie i mała mi sie wydawała mimo wszystko .
          • bri Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:01
            165 cm to chyba już w tych obcasach. Leciałam kiedyś z nią samolotem, była w podobnych butach i miałam wrażenie, że była niższa ode mnie o głowę. 165 cm ma moja siostra i to nie jest żaden lilipuci wzrost.
            • tezee Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:04
              Zgadza się ja też ją widziałam w mega szpilach i wygladała na małą a w necie piszą że ma 165 cm wzrostu tj bez obcasa ona tak rzecze w wywiadach.
              • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:33
                To ile ona ma bez szpilek? 150?suspicious To tez raczej nieprawdopodobne w tak wysokich butach wygladalaby naprawde fatalnie i nieproporcjonanie. Wiem, jak wyglada niska osoba w mega wysokich szpilkach, sylwetka jest zaburzona a na tych zdjeciach wcale goteskowo nie wyszla.
                • bri Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 14:41
                  Myślę, że ma gdzieś 155-158, ale może się mylę. Może po prostu jest drobniutka i to daje takie złudzenie. Te buty moim zdaniem zaburzają jej sylwetkę, widać to szczególnie na ujęciu z boku.
        • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:21
          Bo szpilki z bardzo gruba platforma, czyli obcas 12 cm i wyzszy nie sa dla niskich osob bo zamiast dodac wzrostu (jak sie na chlopski rozum powinno wydawac) zaburzaja proporcje i zwracaja uwage na ten niski wzrost. Ale w przypadku Jusi wcale to tak nie razi. Moze kwestia zdjec.
    • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:03
      Calosc bardzo fajnie wyglada. Nie jest wulgarna. Podoba mi sie chciaz sama ani takich szpilek (z taka gruba platforma) ani szortow nie nosze bo mi sie srednio podobaja.
    • zabulin Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:07
      ma świetna figurę, ale te buty sa juz wręcz karykaturalne.

Ale tak poza tym- z takimi nogami można śmialo paradowac w tak krótkich szortach. Zwlaszcza, że nie pracuje w banku ani w predszkolu, tylko ma wolny zawód.
    • grouse1 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:11
      A ja chodzę w takich szpilach jak mam chęć i dobrze mi z tym.
      • amb-ona Re: pytanie 01.06.12, 12:15
        Apropos mam pytanie
        czy takie buty wyglądają karykaturalnie noszone na co dzień?

www.imtheitgirl.com/2010/12/shoe-wednesdays-pour-la-victoire-irina.html
        • amb-ona Re: pytanie 01.06.12, 12:17
          Dokładnie takie

www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/irina-platform-pump-black-leather/PI=77633
          • seniorita_24 Re: pytanie 01.06.12, 12:29
            Zalezy do czego. Buty są eleganckie, ale z takimi szorcikami jak ma Steczkowska nie prezentowałyby się dobrze.
            • amb-ona Re: pytanie 01.06.12, 12:34
              Koszula , czarne wąskie spodnie ,dobra torebka , klasycznie
              Wydaje mi się że nie wyglądają komiczne ale ten obcas bardzo zwraca uwagę
              ostatnio kasjerka zapytała mnie jak ja w tym chodzę ?
              • seniorita_24 Re: pytanie 01.06.12, 13:11
                Nie przyszłoby mi do głowy, że wyglądają komicznie. Chodzi się w nich normalnie, chyba, że mają 15cm wtedy już trudniej. Z opisu zestaw brzmi klasycznie i elegancko te buty idealnie pasują do stylu biurowego lub eleganckiej sukienki.
                • amb-ona Re: pytanie 01.06.12, 13:24
                  Nie mają wysokiego podbicia
                  z powodu platformy nie czujesz wysokości
                  poza tym mają poduszki we wkładce więc w ogóle max komfort
                  Jednak jako że dostaje regularnie pytania na ich temat od przypadkowych ludzi i widzę że zwracają uwagę zaczęłam sie zastanawiać co w nich dziwnego?
                  • seniorita_24 Re: pytanie 01.06.12, 13:59
                    Są ładne i wysokie, ale neutralne. Mi się podobają i mogłabym sama w takich chodzić.
    • 18_lipcowa1 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:15
      wisi mi to
      a steczkowska jest jedną z dwoch celebrytek ktorych nie trawę
      pierwsza to jusis
    • lelija05 Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:19
      No wszystko fajnie, nich nosi co chce, jak lubi, ale takie to mi się trochę żałosne wydaje, że musi o sobie przypominać w taki sposób.
      Tak jakby jej głos, to co tworzy nie wystarczały.
      Chłopa też ma, co po tyłkiem świeci?
      • ina_nova Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 17:48
        > Chłopa też ma, co po tyłkiem świeci?

A to posiadanie chłopa zobowiązuje do skromniejszego ubioru?
    • gazeta_mi_placi Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:22
      Całkiem niezłą ma figurkę, a gdzie można kupić szorty z tymi łańcuszkami czy te łańcuszki dokopuje się osobno i czy mają jakąś swoją nazwę? Super wyglądają.
    • gazeta_mi_placi Re: Szorty są sexi 01.06.12, 12:23
      Bu ha ha ha big_grin
    • a1ma Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:26
      Panie u mnie w mięsnym są bardzo seksi ! Na co dzień.
      Majo tipsy i rzęsy jak musze nogi, i tonę lakieru na kudłach, i opaleniznę prosto z Ibizy, muszą im tam naprawdę dobrze płacić, że tak sobie po świecie latajo!
      Także ja jestem jak najbardziej za seksi lookiem. A nawet SEXI !
    • yenna_m Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:30
      rewelacja
      miło popatrzec

(buty bardzo! mi się podobają)
    • black-cat Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:32
      Obawiam się, że to nie ustawka. Miałam okazję widzieć J. Steczkowską kilka razy w centrach handlowych i, niestety zawsze tak wyglądała. "Niestety", ponieważ nie lubię takich przerysowanych stylizacji pt. "zobaczcie wszyscy jaka jestem seksowna". Odsłonięte nogi, niebotyczne obcasy podkreślające jeszcze jej niski wzrost i narysowana, a nie umalowana twarz. Justyna Steczkowska ma ładną figurę od pasa w dół (zamiast piersi ma dwie silikonowe poduchy, kiedy ściska je stanikiem, chcąc zapewne uzyskać bardzie seksowny efekt, zamiast kreseczki ma wielką dziurę, piersi za nic na świecie nie chcą się do siebie zbliżyć). Pomimo swoich starań nie jest ani seksowna, ani nawet interesująca. Jest do bólu sztuczna i niewiarygodna. Jedna z tych kobiet, które, gdy się uśmiechają mam wrażenie, że szwy na szyi trzeszczą. Nie kupuję jej.
      • lady-z-gaga Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:45
        zamiast piersi ma dwie silikonowe poduchy, kiedy ściska je stanik
        > iem, chcąc zapewne uzyskać bardzie seksowny efekt, zamiast kreseczki ma wielką
        > dziurę, piersi za nic na świecie nie chcą się do siebie zbliżyć

O matko, i co jeszcze wymyślisz? skoro ma "silikonowe poduchy" to niby dlaczego piersi nie miałyby się zblizyć? każdy, nawet najmniejszy biust, może w odpowiednim staniku stworzyć tzw rowek (fuj...)
        Ale niektóre kobiety (np ja) uważają to za obleśne, a nie seksowne, bo przypomina rowek w d....ie. Może pani Steczkowska nie chce tego efektu uzyskać, a Ty juz wiesz najlepiej, że biedaczka stara się, ale jej brakuje big_grin
        • black-cat Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:54
          Jak ktoś zakłada ściskający piersi stanik i do niego wielki dekolt to podejrzewam, że o efekt rowka mu chodzi. Nie znoszę "rowków", ale wiem, jak można takowy uzyskać. Nie zalinkuję odpowiedniego zdjęcia, bo nie mam ochoty przeszukiwać sieci by coś udowadniać. Jak chcesz sama poszukaj i dowiesz się, jak nie powinny wyglądać piersi. Widocznie Justyna trafiła w ręce kiepskiego chirurga.
          • lady-z-gaga Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 13:10
            Nie wiem, nie zwróciłam uwagi na jej biust, ale często widuję na zdjęciach gwiazdy i gwiazdki w za małych biustonoszach, z ktorych wszytko kipi. Czasem kipi górą, czasem górą i bokami, a rowek nie zawsze jest smile może to zły chirurg, a może różne wizje i definicje seksowności, nie wnikam smile
    • shellerka Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:34
      na co dzień, to do tych szortów raczej baleriny, albo trampki. wtedy jest seksownie, bo widać nogi, ale nie wulgarnie, tak jak tu w tych szpilach.
      szpile na co dzień jak najbardziej o.k., ale z kolei do dłuższych spódnic - takich do kolana.
    • kropkacom Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:36
      Mnie ona nie podnieca big_grin Taki wiórek z czarnymi włosami. Jednak jak jej to odpowiada to mi nic do tego. Każdemu według potrzeb.
    • ola Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:37
      Ma piekne nogi i nic dzienego, że je pokazuje.
      Mnie zaszokowała czym innym - jak w takich butach daje radę prowadzić samochód??? Ja odpadam przy obcasie o połowę nizszym...
    • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:38
      A w ogole to nie byl look na codzien. Obok na pudlu jest inny artykul i Jusia tak ubrana wystapila na jakims pokazie.
      • franczii Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:43
        Tfu, to byla premiera filmu.
    • princy-mincy Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:52
      a mnie smieszy zawsze tekst o 'krotkich szortach', jakby szorty mogly byc dlugie tongue_out
      no ale redakcja pudla to nie jest najwyzszych lotow, wiec i maslo maslane u nich nie dziwi
    • annajustyna Re: Seksi look na co dzień 01.06.12, 12:54
      Ciekawe, jak moze jezdzic autem w takich butach?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka