mamaemmy 08.06.12, 18:19 miejmy nadzieję,że cdn.. BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: Goool! 08.06.12, 18:24 dzoaann napisała: > jeszcze jeden, jeszcze jeden!!! O malo nie umarlam krztuszac sie lunch'em - ta 12:00 w poludnie na takie emocje w dzien pracy to kiepski pomysl ALE zgadzam sie w zupelnosci: JESZCZE JEDEN > JESZCZE JEDEN! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Goool! 08.06.12, 19:15 I dobrze. Sędzia Hiszpan przesadzil (polegam na komentarzach fachowcow), fajnie ze Grecy grajac w dziesiatke strzelili. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 19:16 O proszę My im, oni nam. Ciekawie Rosjanom nie strzelicie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 20:49 Nie bede zgadywala, pytam sie Ciebie. Wy to znaczy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 20:53 Jacy Wy? ja nigdzie Wy nie pisałam. Absolutnie nie poczuwam się do kibicowania polakom ( co zaznaczałam wiele razy ) z kolei całym sercem kibicuję Rosji ( i tylko Rosji ) i mam prawie, że pewność, że to właśnie Rosja strzeli Polakom gola a nie odwrotnie. Zresztą całe to euro bojkotuję *jednak sercem tradycyjnie jestem z Rosją. * fotki drastyczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 21:24 Napisalas 'nie strzelicie', strzelicie to druga osoba liczby mnogiej, czyli wy. Skoro piszesz nie strzelicie, to kim Ty jestes? Z kim sie identyfikujesz? To komu kibicujesz i czy bojkotujesz nie ma nic do rzeczy. Reprezentacja Polski jest jedna i wspolna, tak jak prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 21:27 Absolutnie nie poczuwam się do kibicowania polakom ( co zaznaczałam wiele razy ) z kolei całym sercem kibicuję Rosji ( i tylko Rosji ) i mam prawie, że pewność, że to właśnie Rosja strzeli Polakom gola a nie odwrotnie. Reprezentacja Polski nie jest moją reprezentacją. Prezydent owszem. Jeden dla całego narodu. Jednak reprezentacja no cóż. Dla mnie prezydent ma większe znaczenie niż kilku chłopaszków kopiących piłkę i jeśli już mam się identyfikować z jakąś reprezentacją to się identyfikuję. z reprezentacją rosji. tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 21:58 Dobrze przyjelam do wiadomosci a teraz napisz mi w koncu kogo mialas na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Goool! 08.06.12, 21:29 nutka a Ty pomyslalas, ze ktos moze miec obywatelstwo/narodowosc inną niz polska? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 22:05 No wiesz, akurat w przypadku Sadosi o tym nie pomyslalam bo ona o ile mi wiadomo jest Polka tak jak ja, no chyba ze sie myle. A co do innych osob to majac w domu 4 obywateli niemieckich, z czego 3 jest ze mna spokrewniona, dopuszczam taka ewentualnosc Odpowiedz Link Zgłoś