08.06.12, 18:19
miejmy nadzieję,że cdn.. smile
BRAWO!
Obserwuj wątek
    • dzoaann Re: Goool! 08.06.12, 18:22
      jeszcze jeden, jeszcze jeden!!!
      • bi_scotti Re: Goool! 08.06.12, 18:24
        dzoaann napisała:

> jeszcze jeden, jeszcze jeden!!!

O malo nie umarlam krztuszac sie lunch'em - ta 12:00 w poludnie na takie emocje w dzien pracy to kiepski pomysl ALE zgadzam sie w zupelnosci: JESZCZE JEDEN > JESZCZE JEDEN!
    • vampire-freak Re: Goool! 08.06.12, 18:25
      PROSZĘ nie spojlerować!!!!!!!!!
      • imasumak Re: Goool! 08.06.12, 19:11
        No i jest jeszcze jeden. Tyle że nie nasz.
        • nangaparbat3 Re: Goool! 08.06.12, 19:15
          I dobrze. Sędzia Hiszpan przesadzil (polegam na komentarzach fachowcow), fajnie ze Grecy grajac w dziesiatke strzelili.

• sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 19:16
      O proszę smile My im, oni nam.
      Ciekawie smile
      Rosjanom nie strzelicie wink
      • nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 19:36
        Wy to znaczy kto?
        • sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 19:59
          Zgadnij.
          • nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 20:49
            Nie bede zgadywala, pytam sie Ciebie.
            Wy to znaczy kto?
            • sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 20:53
              Jacy Wy? ja nigdzie Wy nie pisałam.

Absolutnie nie poczuwam się do kibicowania polakom ( co zaznaczałam wiele razy ) z kolei całym sercem kibicuję Rosji ( i tylko Rosji ) i mam prawie, że pewność, że to właśnie Rosja strzeli Polakom gola a nie odwrotnie.
              Zresztą całe to euro bojkotuję *jednak sercem tradycyjnie jestem z Rosją.

* fotki drastyczne !
              • nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 21:24
                Napisalas 'nie strzelicie', strzelicie to druga osoba liczby mnogiej, czyli wy.

Skoro piszesz nie strzelicie, to kim Ty jestes? Z kim sie identyfikujesz?
                To komu kibicujesz i czy bojkotujesz nie ma nic do rzeczy.
                Reprezentacja Polski jest jedna i wspolna, tak jak prezydent.
                • sadosia75 Re: Goool! 08.06.12, 21:27
                  Absolutnie nie poczuwam się do kibicowania polakom ( co zaznaczałam wiele razy ) z kolei całym sercem kibicuję Rosji ( i tylko Rosji ) i mam prawie, że pewność, że to właśnie Rosja strzeli Polakom gola a nie odwrotnie.

Reprezentacja Polski nie jest moją reprezentacją.
                  Prezydent owszem. Jeden dla całego narodu.
                  Jednak reprezentacja no cóż. Dla mnie prezydent ma większe znaczenie niż kilku chłopaszków kopiących piłkę i jeśli już mam się identyfikować z jakąś reprezentacją to się identyfikuję. z reprezentacją rosji. tylko i wyłącznie.
                  • nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 21:58
                    Dobrze przyjelam do wiadomosci a teraz napisz mi w koncu kogo mialas na mysli.
                • yenna_m Re: Goool! 08.06.12, 21:29
                  nutka a Ty pomyslalas, ze ktos moze miec obywatelstwo/narodowosc inną niz polska?
                  • nutka07 Re: Goool! 08.06.12, 22:05
                    No wiesz, akurat w przypadku Sadosi o tym nie pomyslalam bo ona o ile mi wiadomo jest Polka tak jak ja, no chyba ze sie myle.

A co do innych osob to majac w domu 4 obywateli niemieckich, z czego 3 jest ze mna spokrewniona, dopuszczam taka ewentualnosc smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka