klubgogo 23.06.12, 09:49 Kibicowania ciąg dalszy. Obawiam się, że się rozpiję przez to euro,co mecz to skok po piwo narodowe. Było czeskie, było niemieckie, dzisiaj hiszpańskie, bo Hiszpanom kibicuję. Kogo obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 10:10 Francja za czasów Zizu to była drużyna,teraz to jakieś nędzne popłuczyny. Więc nie kibicuje Francji ale Prowansję mają piękną Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 13:26 Dziś kibicuję Hiszpanii, która zresztą raczej wygra, inaczej byłaby sensacja. A Francja znów się kłóci Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 18:01 Jestem za Hiszpania tylko nie mam sie w co ubrac na okazje meczu - wszystkie t-shirts z hiszpankich podrozy juz dawno nie nadaja sie do niczego innego procz spania lub sprzatania A nie mam tez nic czerwono-zoltego w szafie - czy to jest wystarczajacy powod zeby podjechac jeszcze na jakies szybkie zakupy do sklepu z ... butami? Kocham buty, moga byc nawet czerwono -zolte Go Spain Go! Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 20:45 No to start! A ten Koscielny z Francji to co? Znowu Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 20:57 Rozumiem, że potomek dziadków lub pradziadków górników, co to w 1925 r. wyjechali do pracy w kopalni Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 21:02 W tym meczu nikomu nie kibicuję. Jak już mam wybierać to raczej Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Hiszpania - Francja 23.06.12, 21:03 No cudnie się zaczyna! Ole ole ole! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Zarost Xabiego Alonso... 23.06.12, 22:37 ... wprowadza Hiszpanię do półfinału Odpowiedz Link Zgłoś