Dodaj do ulubionych

Chodzicie do solarium?

• lejdi111 Re: Chodzicie do solarium? 06.07.12, 08:57
      chodziłam do solarium, opalałam się też na słońcu bez umiaru i wyrosło mi po wakacjach znamię czarne i duże. Onkolog kazał natychmiast wyciąć. Czekanie za wynikiem uświadomiło mi jaka byłam głupia. Okazało się, że to na szczęście była plama soczewicowata a przecież mógł być to czerniak sad.
    • lejdi111 Re: Chodzicie do solarium? 06.07.12, 08:59
      dziewczyny opalanie natryskowe sobie chwalą
    • dwanascie_kopiejek Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 13:33
      Nie, wg mojego gustu i upodobań opalenizna nie jest estetyczna.
    • alba27 Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 13:34
      Chodzilam 20 lat temu, ale przestalam bo w przespieszonym tempie zaczęły pojawiać mi się na ciele pieprzyki. Żałuję że w ogóle chodziłam. Znalam dziewczyna która zmarła na czerniaka, cały rok była opalona. Wszystkie znani osoby które korzystają z solarium po 40stce wyglądają starszej niż rówieśnicy i oczywiście każda z tych osób uważa że nie wygląda na swój wiek. Ok 50 juz doskonale widać kto jaki tryb życia prowadził.
    • stara-a-naiwna Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 14:13
      kiesyś chodziłam
      tak 3-5 razy na całą zimę po kilka minut - żeby nie byc blada

teraz mam trądzik różowaty i sie boję
      z 7 lat nie byłam
      chociaż... może bym raz na 5 minut poszła i zobacze jak to będzie?

• karme-lowa Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 15:11
      elisezamroski napisał(a):

> ja chodzę do Solarium Hawana w Gdańsku i bardzo sobie chwalę
      Wątek wyciągnięty przez spamera!
    • majenkir Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 17:00
      sarling napisała:
      > Byłam dziś u kosmetyczki, której gabinet jest w jakimś centrum opalania. Turbo
      > łóżka i inne takie. Ruch nieprawdopodobny.

Ja chodze na solarium smile, u mnie robia paznokcie jakies masaze, i na te zabiegi klientek duzo, ale kabiny do opalania swieca pustkami, mam wrazenie, ze jestem jedyna klienka, ktora z tego korzysta big_grin
    • drinkit Re: Chodzicie do solarium? 23.12.18, 18:41
      W zeszlym roku na fali depresji zimowej i braku slonca postanowilam wybrac sie do solarium, pierwszy raz chyba od 10 lat. Wszystkie solaria ktore wyskakiwaly mi ma google maps nie istnialy/ zostaly zamkniete. I tak sie skonczyla moja przygoda. A przeciez jeszcze kilka lat temu ten kraj solariami stał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka