Dodaj do ulubionych

Komunikacja miejska Kołobrzeg

17.07.12, 13:18
Jak dostac się z dworca PKP do sanatorium arka mega komunikacją miejską?
Obserwuj wątek
    • viki711 Re: Komunikacja miejska Kołobrzeg 17.07.12, 14:18
      będzie ciężko, z tego co zobaczyłam na stronie mpk kołobrzeg, jeżdzi tam tylko 4, która nie zatrzymuje się w okolicach dworca, jedź taksówką, nie zapłacisz więcej niż 15zł, taksówki spod dworca to mafia, zamów przez tel. mogę podać n-ry.
      • viki711 Re: Komunikacja miejska Kołobrzeg 17.07.12, 15:31
        bardzo przepraszam, autobus nr 4 zatrzymuje się przy ul Walki Młodych- policja, to ok. 5 min. od dworca
        • alfa36 viki 17.07.12, 15:50
          To co, wsiąść w czwórkę czy gdzies podejść? Moj tato jedzie do sanatorium musze mu wszystko dokładnie objaśnić. Ewentualnie podaj nr do taxi, ktora z niego nie zedrze, choc znając mojego tatę, będze wolał isc kawalek na pieszo.
          • viki711 Re: viki 17.07.12, 16:21
            żeby wsiąść do autobusu 4, trzeba podejść do ul Walki Młodych to ok. 5 min od dworca, musi skierować się w stronę dworca pks, nie dochodząc do niego przejść "parkiem"(zbyt duże słowo, ale nie wiem jak to nazwać) do ul.Waryńskiego, prześć nią do końca,musi być na chodniku po lewej stronie ulicy, dojdzie wtedy do ul. Walki Młodych,przy delikatesach musi przejść na drugą stronę wąskiej jednojezdniowej ulicy,potem przejść na drugą stronę dwujezdniowej(jedna ulica za drugą) tam zobaczy przystanek z którego wsiądzie. Nr. na taxi 94 3544919
            • alfa36 Re: viki- dzięki 18.07.12, 00:36
              Bardzo mi pomogłas. Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka