Dodaj do ulubionych

Pytanie prawie blondynki :)

06.08.12, 00:18
Czy mozna isc do kina na film 3D i ogladac go normalnie bez okularow?
Jest film, na ktory koniecznie chce isc moja corka, ale nie chce okularow, pani zreszta mowila, ze dla takiego malego dziecka to nawet nie bardzo wiec sie zastanawiam co by bylo gdybym poszla znia i ogladala film normalnie.
Inne filmy graja w dwoch wersjach, ale ten niestety tylko 3D sad
Obserwuj wątek
    • troll_only Re: Pytanie prawie blondynki :) 06.08.12, 00:21
      nie - obraz bedzie nieostry
      • jola-kotka Re: Pytanie prawie blondynki :) 06.08.12, 01:08
        Taki film bez okularow jest praktycznie nie do obejrzenia,obraz rozmazany ból oczu i głowy.
    • makahopsa Re: Pytanie prawie blondynki :) 06.08.12, 01:43
      byłaś kiedyś sama na 3D? patrzyłaś jak to wygląda w okularach, a jak bez nich? jak tak, to wiesz, że bez okularów obraz jest rozmazany i film prawie bez sensu.... bo zanim załapiesz sens prawdopodobnie zacznie Cię bolec głowa sad
      nie wiem ile lat ma Twoja córka, ale moja prawie, prawie 3 latka spokojnie daje radę w 5D, okularki są mniejsze dla dzieci, co jakiś czas patrzę czy się nie zsunęły z nosa.
      nie rozumiem kto nie chce okularów? Ty, czy córka?
      bez okularów na taki film - imo - więcej szkody dla wzroku niż pożytku z filmu.
    • asia.asz Re: Pytanie prawie blondynki :) 06.08.12, 03:20
      bylam miesiac temu (cos kolo tego) z moimi dziecmi na filmie 3D
      mlodszy ma 3,5 roku,
      poszlismy na film przyrodniczy, ok 40 min
      nie wiem jaka jest twoja corka ale moj syn jest taki ze okulary mu srednio pasowaly, pol filmu mial na nosie, pol nie, tzn co jakis czas mu zakladalam a on po kilku minutach zdejmowal i tak to trwalo caly film
      nie wiem czemu zdejmowal skoro jak napisano wyzej film bez okularow jest rozmazany (co jakis czas sprawdzalam co go tak ciekawiwink ), okulary oczywiscie mniejsze dla dzieci...
      w kazdym razie film bez okularow to nie film, a jesli, jak dziewczyny pisaly, dojdzie bol glowy to przyjemnosc zerowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka