09.08.12, 10:45
No wiec i nas to dopadło a raczej moją średnią córkę (przerośnięty migdał )niby sprawa prosta ale nie koniecznie.
Na początek poszukiwanie szpitala (Szczecin) szpital Arkońska oczywiście robią te zabiegi ale nie przyjmują w die nieparzyste (mieszkam pod Szczecinem )na stronie szpitala żadnej informacji więc w rejestracji Pani mi mówi że nas na konsultacje nie przyjmą (bo dzień nieparzysty )-odpowiedziałam jej ,że mnie jako pacjenta, nie powinno to obchodzić czy dzień parzysty czy nie (na max chore ). No nic jadę na Unii Lubelskiej niby ostry dyżur dnie parzyste poszłam do rejestracji i jako pierwsza zadowolona stoję z dzieckiem pod drzwiami gabinetu .I dupa ludzie się schodzą a ja stoję ,po gadzinie mówię do męża idź i nich dzwonią po tę lekarkę.Poszedł powiedział i wielka dupa następna godzina mija i jej nie ma.Wściekła poszłam do dyżurki i powiedziałambig_grinrogie Panią ja już wszystko rozumiem ,wsze dni parzyste i nie parzyste .Ale na litość Boska nie rozumiem jak się przyjeżdża na ostry dyżur i czeka się pod gabinetem dwie godziny na lekarza ,to tego to ja nie jestem wstanie zrozumieć !I wyszłam mówią ze bardzo dziękuje za takie atrakcje.Po 5 minutach schodzi lola zagęszczonymi rzęsami ,cierpkim głosem mówi zapraszam .Wchodzimy pokazujemy skierowanie a Ona do nas ,po co Państwo przyszli (skierowanie od laryngologa)Gdzie historia choroby ?Gdzie wyniki ?Więc mówię do niej ze najpierw był lekarz rodzinny ,potem pulmonolog,potem alergolog ,potem laryngolog i na konie jesteśmy w szpitalu bo dziecku grozi niedosłuch .Popatrzała pocmokała i mówi zbadam gardło i proszę iść na badanie słuchu i z wynikiem przyjść do mnie ,zrobiliśmy badanie słuchu wracamy do gabinetu do uroczej Pani doktor .Znów czekamy bo kilka osób przed nami ,ale to pikuś .Końcówka najlepsza diagnoza lekarza :No niby powiększony migdał ,my tu mamy na pierwszym miejscu onkologie wiec wiecie Państwo z niedosłuchem można żyć .Po za tym termin za rok !
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka