Dodaj do ulubionych

Dziwne prezenty od męża:-P

31.08.12, 11:11
Tak mnie naszło przy piątku.
Obudziłam się dziś rano, życiowy poszedł z psem na spacerek, wrócili do domu, kawę do łóżka mi przyniósł jak co rano i... słoik koncentratu pomidorowego i bukiecik koperku <wow><wow><wow>
nie powiem, zaskoczona byłam bardzo, rozśmieszył mnie niesamowicie, dobry humor na cały dzień zapewniony.
Dostawałam już od niego biżuterię, słodycze, ciuchy, kwiaty ale tym koperkiem i koncentratem przebił siebie samego. Kiedyś szwagierka na gwiazdkę dała mi mikser do ciasta, podziękowałam ale co pomyślałam to moje tym bardziej, że ona zawsze podkreśla, że jak jej robić prezenty to tylko takie "osobiste" typu własnoręcznie wykonany album czy coś w tym typie.
Zdarzało się Wam otrzymywać takie nietypowe prezenty?
Obserwuj wątek
    • chipsi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:24
      Tak na szybko to kamień, który leży przede mną na biurko. Od koleżanki z pracy. Znalazła na ulicy, zobaczyła że ma kształt serca i postanowiła mi go dać. Wystarczająco dziwne? smile
      • nisar Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:32
        Prześliczną "kompozycję roślinną" w postaci zerwanych w lesie: gałązek z borówkami, jagodami, jakieś kwiatki się do tego plątały (chyba popełniono przestępstwo i urwano gałązkę wrzosu, na punkcie którego nie jestem normalna). Razem było to przecudne i do dziś żałuję, że nie wykonałam zdjęcia.
      • zuwka Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 20:55
        e tam chipsi to ujmujące smile
    • smutekmamwekrwi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:32
      mój mąż jest mistrzem takich prezentów - pasek do zegarka, obudowa do telefonu (zwykła, plastikowa żeby nie było), ibuprom zatoki - to moje urodzinowe prezenty z ostatnich 3 lat.
      • zona_mi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:38
        Och. Nie dziwię się, że masz smutek we krwi...
        • sarling Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 10:42
          Miałam tą samą myśl...
      • mallard Ibuprom zatoki wymiata! :) 31.08.12, 11:57
        Albo niszczy system - tak mawia syn wink
      • jola-kotka Re: Dziwne prezenty od męża:-P 01.09.12, 07:44
        smutekmamwekrwi napisała:

> mój mąż jest mistrzem takich prezentów - pasek do zegarka, obudowa do telefonu
        > (zwykła, plastikowa żeby nie było), ibuprom zatoki - to moje urodzinowe prezent
        > y z ostatnich 3 lat.

Zalamka totalna.
    • dziennik-niecodziennik Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:41
      moze Ci sugeruje ze chciałby zebys w ciązy byla? smile

(chyba ze juz jestes to tym bardziej...)
      • lewapinger Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:43
        to raczej niemożliwe,
        on bezpłodny jest.
        Może pomidorówkę chciał na obiad?

dziennik-niecodziennik napisała:

> moze Ci sugeruje ze chciałby zebys w ciązy byla? smile
        >
        > (chyba ze juz jestes to tym bardziej...)
    • mamalgosia Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 11:47
      Od Męża nie.
      Ale dostałam kiedyś od Chłopaka łabędzie z folii aluminiowej, którego wyrzeźbił zębami
      smile
    • kozica111 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 12:04
      Dostałam słoik miodu pięknie opakowany oraz ser mocno woniejący w opakowaniu z sercem - na walentynki ale to było jeszcze przed mężem smile Mąż kupuje mi głównie słodycze.
      Ciekawe teraz mnie to uderzyło ..czemu ja to żarcie dostaje?Hhehe może marnie wyglądam.
    • malwa51 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:25
      Od meza ("zobaczylem to i pomyslalem o tobie" wink) Durnostojka - kosciotrupy w slubnym rynsztunku zastygle w pozycji tytanikowo-romantycznej. Toto sie ponoc wklada do akwarium, na dno.
      Nie mamy akwarium...

PS: Kosciotrupy zajely zaszczytne miejsce w witrynce w cieniu zasuszonego bukietu lisci, tuz obok pomaranczowego mysza z koralikow (meza dzielo wlasne).
      imageshack.us/photo/my-images/837/dsc04622w.jpg/
      • majenkir Re: 31.08.12, 17:08
        Mysia super! Maz musi Cie bardzo kochac smile.
        Ale reszta tych "skarbow"..... mhmm...... wink.
    • hamerykanka Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:30
      Na onie imieniny-armie 15 mmm samurajow do wargames- ze slowami "Moze teraz nauczysz sie grac ".
      Skarpetki na Gwiazdke uncertain

Za dwa tygodnie ma urodziny i wlasnie mysle krwiozerczo co mu kupic w odwecie...
      • czarnaalineczka Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 09:02
        wrecz mu sztuczna pochwe ze slowami "moze sie w koncu nauczysz"
    • a_lex Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:31
      nie od męża, ale od ówczesnego chłopaka - ogromny pęk marchwi big_grin
      siedzieliśmy i chrupaliśmy romantycznie, maczając marchewki w dipie czosnkowym big_grin
    • mondovi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:38
      Zestaw kosmetyków na urodziny - tusz do rzęs WYDŁUŻAJĄCY, balsam do ciała UJĘDRNIAJĄCY, odżywka do paznokci ŁALIWYCH, szampon (wtf?) do włosów PRZETŁUSZCZAJĄCYCH się, perfumy ZALATUJĄCE "być może..". i gdy przeczytałam tę listę na głos - oczy kota ze shreka - ja nie wiedziałem, wybierałem ładne opakowania. W tym zestawie pumeks by mnie dobił wink
      • mondovi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:39
        *łamliwych
    • mondovi Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 14:48
      a, no i nie zapominając - "mam dla ciebie coś wspaniałego, z czego się bardzo ucieszysz". W wyobraźni kalejdoskop wymarzonych prezentów - dostałam - polny kamień, wyszlifowany, wycięty - stojak do tableta .
    • noname2002 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 31.08.12, 20:29
      Od byłego męża jak byliśmy razem-męskie sandały w jego rozmiarzesuspicious
    • gordon7 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 02.09.12, 13:49
      Dostałam 3komorowe szambo na 13-stą rocznicę ślubu
      • dzoaann Szambo rzadzi:) 02.09.12, 14:24
        ja na 13 rocznice dostalam tylko kubeksmile
        a z dziwnych to dostalam od chlopaka serduszko zrobione na szkolnych zajeciach (na jakiejs tokarce, czy cos) ze starej 5 zlotowkismile
        • elske Re: Szambo rzadzi:) 02.09.12, 16:34
          To było jakieś 3 lata temu . Mąż prosto po pracy pojechał na zakupy do Lidla. Wrócił do domu i wręczył mi sosnową klapę do sedesu ze słowami : żebyś nie mówiła że o tobie nie myślę big_grin.

Rok temu pojechał w sobotę w objazd po sklepach, żeby wybrać dla mnie prezent na urodziny. Dzwoni po godzinie i pyta: słuchaj, ja już naprawdę nie wiem co ci kupić, może byc aluminiowy stojak na pranie ( taki obrotowy montowany na zewnątrz, akurat dzień wczesniej mówiłam że musze kupic nowy). No i dostałam suszarkę , a do tego długie, turkusowe kolczyki ( piękne big_grin).

Za miesiąc mamy rocznice ślubu. Pyta co mi kupić, to powiedziałam, żeby lepiej dał mi pieniądze, a ja się zastanowię. Pieniądze leżą i czekają, a ja wymyśliłam że kupie sobie porządny overlock .Mąż jak się o tym dowiedział , to od razu zadeklarował się dorzucić mi jeszcze brakującą kwotę.
          • jola-kotka Re: Szambo rzadzi:) 03.09.12, 04:08
            A ja nigdy nic takiego dziwnego nie dostalam, Bede plakac,ciagle standart,bizuterie,perfumy,bielizne,wycieczki.
            Samochod o to byl hit marzylam o takim,a majac juz auto,szkoda mi bylo kasy.
            Mojemu facetowi wyraznie brakuje wyobrazni w tym temacie,
            Jednak szamba nie chcialabym dostac.
    • naomi19 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 08:46
      Rewelacyjny wątek, ibuprom zatoki mnie zwaliły z nóg, a potem przeczytałam o trzykomorowym szambie i mam monitor w płatkach owsianych.

W każdym razie- mój albo zapomina o prezentach albo kupuje rzczywiście fajne ale ja mu mówię, co chcę, żeby nie było nieporozumień... Bardzo lubię dostawać ulubione perfumy.
      Raz tylko, jak byłam w 8. miesiącu ciąży dostałam od niego wieeeellkąąąą piżamę, polarkową, ciepłą, w sumie praktyczną, ale tak ogromną, że się popłakałam, że taka wielka jestem big_grin
    • chusteczka4 Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 10:33
      Ja dostałam drukarkę w prezencie urodzinowym oraz suszarkę do włosów smile
    • olakociak Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 10:48
      Na początku naszej znajomości o godzinie 7 rano za drzwiami mieszkania ujrzałam Micha z pękiem szczypiorku ( zamiast kwiatów ) i jajkami....bo on mi przyszedł jajecznicę zrobić....smile
    • jul-kaa Re: Dziwne prezenty od męża:-P 03.09.12, 11:01
      Wiadro. Plastikowe, w fioletowe kwiatki. Bardzo ładne w dodatku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka