Dodaj do ulubionych

jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba?

31.08.12, 15:48
taki lekki watek na weekend. O jego rozwodzie na ematce juz było.

Róznym oburzonym i takim z kijem w (__.__) odpowiadam, ze sami zainteresowani ujawniaja szczegóły swojego zwiazku, wypuszczaja informacje do prasy, chetnie pozuja razem....
Nie jest to wiec podstepne zagladanie pod kołdre, bo drzwi sypialni otwarte sa na oscież...

No wiec mi sie ten romans nie podoba. Miałam go za wielkiego aktora, a teraz mu cos odbilo i sie tym romansem afiszuje (albo afiszowac pozwala).
Mógłby bardziej dyskretnie, na zasadzie czego oczy nie widza...

Poza tym myslę, że może to mu zaszkodzic jako aktorowi, może widzowie nie beda mieli ochoty go ogladać, trudniej bedzie dostac sensowna role. Pozostanie jury w róznych durnych szołach, ale ile tak mozna wałkowac
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 15:54
      Gdzieś w necie przeczytałam komentarz Ewy Minge, w sumie zgadzam się z tym, co napisała; tyle ze w dopóki pani Monika nie zaczęła publicznie udzielać infantylnych wywiadów o seksie o poranku itp., pisać wywody a'l Coelho- nie zdawałam sobie sprawy, że jest tak potwornie infantylna i niemądra.
      Minge o romansie
      • vesper_lynd_1 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:04

Mam podobne odczcia co Minge.
        Romans, rozpad związku, miłość- rzecz ludzka, zdarza się.
        Zdjęcia od czasu do czasu- rozumiem, są medialnymi osobami, paparzzi ich kochają, uciec się całkiem nie da
        Epatowanie tym na prawo i lewo jednak to moim zdaniem przesada i chyba tez już nie wierzę, że to sie dzieje bez ich interwencji.
    • kosheen4 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 15:56
      romans jak romans.
      ale już fakt że zamachowski i richardson wyskakują z każdej puszki i lodówki powoduje zmęczenie tematem.
      ja wiem, że oni niby publiczni, ale sam fakt że do mediów nie wyciekło jednorazowo, ale cały czas cieknie, wydaje mi się grubo niesmaczny. to już nie wredni paparazzi, to sami zainteresowani podkręcają atmosferę.
      podobnie niezrozumiałe jest dla mnie publiczne komentowanie i opowiadanie się po którejś ze stron tego układu przez osoby ze środowiska - vide krystyna janda.

a, i nie trzeba być koneserem pudelka, żeby wiedzieć co u zamachowskiego piszczy, wszystko jest na głównej GW - po co, ja się pytam.
    • toxicity1 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 15:57
      Nie podoba mi się.
      Obrzydł mi facet całkowicie.
    • martishia7 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 15:58
      Zwyczaj obnoszenia się po FB z tym związkiem, to ma raczej ona niż on. Cóż, jeśli wzięło się sobie kobitę, która ilorazem inteligencji nieznacznie przebija muszkę owocówkę, to trzeba z tym żyć smile
      • marzeka1 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:02
        No ale serio: zawsze myślałam, że to kumata baba, a tu nagle gdy w necie poczytałam jej "światłe" rady i przemyślenia, nagle zonk: serio jest aż tak głupia???
        • iwoniaw No bo widzisz, ona mogłaby występować w słowniku 31.08.12, 16:27
          jako ilustracja do starożytnego powiedzenia "si tacuisses, pihilosophus manisses" - czasem ciężko coś przetłumaczyć zachowując pełnię znaczenia, a tu jak znalazł big_grin
          • pieskuba Re: No bo widzisz, ona mogłaby występować w słown 31.08.12, 16:32
            Ale to się tłumaczy całkiem sensownie... I masz rację, pasuje jak ulał smile
        • martishia7 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 18:28
          Widziałaś kiedykolwiek chociaż jeden odcinek Europa da się lubić? Jeszcze w liceum wtedy byłam, a uważałam ją za niebywale głupiutką i infantylną. Nie szło tego oglądać.
    • bea.bea Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:04
      a co mi ma sie podobac czy nie, mam swoje problemy smile
      • marzeka1 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:07
        Tyle że jak przeglądasz neta, to nawet na pudla czy fakt nie musisz zaglądać, by o tym wiedzieć; mnie szokuje ekshibicjonizm niektórych publicznych osób i tyle.
        • bea.bea Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 03.09.12, 12:55
          mam ciekawsze lektury w necie, np forum smile a kto z kim i za ile mało mnie obchodzi..smile
    • gazeta_mi_placi Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:06
      Podobno ma dużego.
    • barbibarbi Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:14
      Nie podoba mi się. Mały misio Zamachowski, pod pantoflem tej blondyny (jak jej tam), a ona na każdym zdjęciu robi wrażenie idiotki, która ciągnie z uśmiechem swoje trofeum za rączkę.
      Pobzykają się (no Zamachowski, to jednak bleee, jak sobie wyobrażę), znudzi im się, a potem dopiero obejrzą się jakich zniszczeń dokonali. Zamachowskiemu już zdaje się, klapki z oczu spadają, bo ma niewyraźną minę. Przypomina mi się "Plac Zbawiciela" (był wczoraj), jak przy okazji swoich miłostek można wdeptać drugą osobę w błoto.
      Ja rozumiem rozstania, ale nie w taki sposób, zdecydowanie nie tak.
    • mondovi Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:15
      Co ma fach - wielki aktor, jak piszesz, do emocji - nowego związku? Ani mi się ten związek podoba, ani nie podoba - jego zycie, jego wybór, jest jaki jest, ma talent aktorski, żyje z zainteresowania nim, czy w parze z "wielkością" idzie charakter? poczytaj o Wilhelmim np.
    • zuwka Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 16:30
      oni mi tak strasznie wizualnie nie pasują!
    • to_ja_tola Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 17:41
      nie interesuję sie czyimś zyciem.Mam swoje.Tobie tez radzę zająć się swoją jak to napisałaś (_._)
      • kropkacom Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 17:53
        Ja tez się nie interesuje, a mimo to życie pani R i pana Z do mnie dociera. big_grin Widocznie tak ma być...
        • to_ja_tola Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 03.09.12, 22:43
          kropkacom napisała:

> Ja tez się nie interesuje, a mimo to życie pani R i pana Z do mnie dociera. big_grin
          > Widocznie tak ma być...

Patrz...a do mnie nie....I jakoś zyje....
    • sumire Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 18:30
      1. wcale nie uważam, że byłoby lepiej, gdyby się z romansem tajniaczyli. to osoby publiczne - i tak by wyszło. poza tym - ale być może mam kij w ... - nie jestem pewna, na ile te drzwi otwarli sami, a na ile zrobiły to media, które wobec celebrytów są raczej bezlitosne. a są bezlitosne, bo ich odbiorców nie podniecają newsy o szczęśliwych, nudnych rodzinach - oni chcą krwi, zdrad, rozwodów i wyroków.
      2. jeśli zaszkodzi mu to jako aktorowi, bo widzowie (święci jak jeden mąż) nie będą chcieli go oglądać - to jest problem widzów. widza nie powinno interesować, czy aktor ma kochankę, pali marihuanę, zaliczył epizod gejowski, w ostatni weekend na mieście wypił za dużo, nie segreguje śmieci - whatever. aktor czy nie, ma prawo do prywatnego życia, a widz powinien oceniać go jedynie za wykonywaną pracę. ot, tyle.
      • kozica111 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 18:49
        Dziwie się że się złapał.
        Dziwie sie też że żona publicznie nie poinformuje że nie życzy sobie opowiadania o jej stanie psychicznym.
        • lusitania2 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 19:17
          kozica111 napisała:

> Dziwie sie też że żona publicznie nie poinformuje że nie życzy sobie opowiadani
          > a o jej stanie psychicznym.

to musiałaby poinformować Jandę.
    • kol.3 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 21:32
      Osobiście mam gdzieś Zamachowskiego i Richardson. Z. dla mnie to ani facet ani aktor. Dziwię się tylko, że była Z. zafundowała sobie z nim 4 dzieci.
    • sadosia75 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 31.08.12, 22:43
      Facet albo na własne życzenie albo nieświadomie ( w co wątpię ) stał się świetną przepustką dla pani R na pierwsze strony brukowców.
      Cały ten szum porównuję do szumu wiśniewskich i ich kolejnych ustawek z fucktem czy superakiem. już nawet rutek z kolejną panną jest bardziej do zniesienia od tej czwórki.
    • ga_ga_aga Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 01.09.12, 08:47
      Oj tam, oj tam! Jedni idą do reklamy, inni do tabloidów w tym samym celu smile
      A Fronczewski w reklamie podoba się komuś?
      • kamelia04.08.2007 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 00:06
        chodzi o te reklame z Fronczewskim i psem?

z rekalma jest inaczej, bo kazdy wie, że wystepuje sie za pieniadze.

a tutaj o co chodzi? Oprócz watpliwej sławy, to jaki mu sensowny cel przyswieca?
    • jola-kotka Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 01.09.12, 08:50
      A co tu jest do podobania albo nie podobania?
      Kogo obchodzi kto z kim spi.
    • yenna_m Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 00:14
      fajny aktor z klasą, chroniący swoją prywatność, został jednym z głownych bohaterów Pudelka

i klasa poszła się kochać

do romansu nic nie mam, mam do braku klasy (klasa wyraża się również w wyborze partnerki życiowej wink )
    • feniks_z_popiolu Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 07:49
      Jaki jest jakościowo jego romans z panią Moniką R. czy jest im razem dobrze, czy są przyjaciółmi, czy mają o czym dyskutować itp. to tylko on i ona wiedzą. Nie śledzę tego związku, jak zresztą żadnego ze związku celebrytów. Ale te informacje same mnie atakują, pojawiają się nie tylko w bulwarówkach. Odnoszę wrażenie, że p. Monika i p. Zbigniew są z innych światów, przy czym on z większą głębią intelektualną. Ją cieszą nic nie znaczące błyskotki, ma potrzebę dowartościować się poprzez media. W sumie mi go szkoda, że tak dał się omotać. Przewiduję, że po tym związku zostaną tylko zgliszczasad.
    • ga_ga_aga Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 10:06
      Ja wychodzę z założenia, że para Zamachowski - Richardson wcale nie chronią swojej prywatności - wręcz przeciwnie: obnoszą sie wszem i wobec ze swoimi uczuciami. Miałam okazję zobaczyć to sobie na zywo, przemknęli mi gdześ tam w warszawce w miejscu publicznym (sklep ze spożywką)- ja pudelków i tego typu nie czytuję, TV oglądam bardzo mało, bywa że w ogóle - i co zobaczyłam: zachowywali się jak para nastolatków, po prostu się do siebie kleili, nie było to dla mnie ani niesmaczne ani pociągające - rozpoznałam Zamachowskiego i pomyślałam: przychodzą na zakupy i przy okazji robią sobie miziu-miziu - trochę infantylne w ich wieku, ale cóż, gdyby nie fakt, że w mężczyźnie rozpoznałam Zamachowskiego, pewnie w ogóle nie zwróciłabym uwagi na taką parę.

Natomiast co do uchylania drzwi do swojej sypialni: tego się nie robi za frikosmile Dlatego przywołałam przykład Fronczewskiego w reklamie: swego czasu aktor o pewnym dorobku zawodowym, gdy szedł do reklamy, był traktowany trochę jak prostytutka, bo się sprzedaje. Teraz "robota" w reklamie nie budzi już takich emocji, na życie każdy zarobić musi. Zamachowski - moim zdaniem - postanowił sprzedać swoją prywatność i tyle, a że sie na reklamę nie załapałwink

A jeśliby pan Zamachowski zagrał "oskarową" rolę, to ja bardzo chętnie jego kreację zobaczę, natomiast fakt z kim się prowadza, a tym bardziej z kim sypia nie będzie miał dla mnie żadnego znaczenia. Życzę mu i sobie, żeby jeszcze takie role w życiu zagrałsmile
    • mamalgosia Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 10:33
      Nie wiem, dlaczego ludzi obchodzi, kto z kim ma romanssad
      • ewa_mama_jasia Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 16:27
        Nie obchodzi, ale trudno nie wiedzieć, skoro epatują z każdej strony. Wystarczyłoby, żeby takie informacje podawały media które żyją tego typu newsami: Fakt, Superexpress, Superstacja, kolorowe pisemka dla średnio inteligentnych osób. Mnie jest dokładnie obojętne, ile żon miał Wiśniewski, z kim romansuje Kammel czy Zamachowski, kim są i co robią Grycanki. Ale nie da się tego nie wiedziec, przynajmniej w szczegółach, bo kiedy otwiera się jakąkolwiek stronę internetową, plotki rodem z magla biją po oczach.
        A Zamachowski, którego dość cenię artystycznie, nic a nic się nie uczy na błędach: dwa lata temu dzięki poprzedniemu romansowi stracił lukratywny kontrakt na reklamę Neostrady. I pewnie kilka innych.
        • jansen25 Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 16:35
          ewa_mama_jasia napisała:
          dwa lata temu dzięki poprzedniemu romansowi stracił lukratywny kontrakt na
          > reklamę Neostrady.
          O proszę, jaki człowiek nieobyty w wielkim świecie... Z kim miał ten romans?
          • crises Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 02.09.12, 22:12
            Z Agnieszką Glińską.

Ale mnie to wszystko ani trochę nie dziwi, już po historii z pierwszą żoną, to była skrajna podłość.
            • majowadusza Łapińscy 03.09.12, 11:46
              jakoś mnie ten romans średnio interesuje. Przejęłam się w tak samo mocno jak gdy się dowiedziałam, ze spadł deszcze na innej półkuli.

Mnie zadziwiają te wodospady nienawiści skierowane do ludzi którzy się pokochali. Społeczeństwo wie lepiej, ze pani nie kocha pana tylko gruntuje swoją przyszłość. Spoleczeństwo wie wszystko lepiej. Mówię oczywiście o Łapińskich którym serdecznie kibicowałam.

To jest okropne jak czytam wszelkie opinie na tematy kontrowersyjne - aż mnie ciarki przechodzą jak uświadomię sobie, ile jest nienawiści w ludziach. Ble.
              • sumire Re: Łapińscy 03.09.12, 16:39
                mhm... a nie Łapickim przypadkiem? smile
              • kosheen4 na pewno wiesz komu kibicowałaś? 03.09.12, 16:40
                bo jeśli młodej teatrolożce i staremu aktorowi - to Łapickim, nie Łapińskim.
    • ashraf Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 03.09.12, 16:33
      Ich romans to mnie akurat malo obchodzi, nie moja piaskownica, ale to wyskakiwanie na codzien z lodowki i opowiadanie, ze wlasnie sie uprawialo poranny seks jest juz meczace.
    • iuscogens Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 03.09.12, 21:35
      Odkąd po obejrzeniu Moniki w akcji podczas programu z okazji naszej prezydencji odkryłam bezmiar jej głupoty, nic mnie już nie zdziwi.
      Widać Zamachowski jest na podobnym poziomie, swój ciągnie do swego.
    • mmena Re: jak wam sie ten romans Zamachowskiego podoba? 04.09.12, 11:39
      Nijak. Nie mój romans, nie moja sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka