Dodaj do ulubionych

w moim domu sa

05.09.12, 20:08
ponoc libacje haha , dzis dowiedziałam sie o tym od zarzadcy budynku masakra , ja nie pracuje, siedze w domku obiad , pranie prasowanie zakupy ale to wszystko nie jest glllosssne maz pracuje od switu do zmierzchu , dzieci w szkole , prawie co wikend nas nie ma -działka , ostatnia imprezka (cicha ) imieninki 2 mies temu opocz tego zero gosci . kurde ciekawa jestem kto ma zryty beret i jak mu umilic zycie doradzcie !!!!
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: w moim domu sa 05.09.12, 20:29
      A nie macie imprezowych sąsiadów? Może ktoś odgłosy od sąsiadów wziął za Wasze.
      • aanna6 Re: w moim domu sa 05.09.12, 20:36
        mamy , ale on był przed nami , acha i moje dzieci brudza klatke .wiec ktos mnie nie lubi przypuszczam kto bo podobno zawsze musi sie kogos czepiac. ale kurde czemu zmysla
        • gazeta_mi_placi Re: w moim domu sa 05.09.12, 21:36
          A co powiedziałaś zarządcy?
          • aanna6 Re: w moim domu sa 05.09.12, 21:59
            ze prosze o konfrontacje z osoba ktora tak twierdzi{ale on musi dochowac tajemnicy wiec nic z tego} powiedziałam ze to bzdury i pomowienie , , pytali mojego najblizszego sasiada co i jak i on oczywiscie potwierdził ze to bzdury , ale mam taka trzesiawe ze szkoda gadac .wiadomo jak dzieci nieraz jest głosniej ale nigdy po 22 , a imprez nie robimy wcale . jak juz cos to na działce ,
            • gazeta_mi_placi Re: w moim domu sa 05.09.12, 22:03
              To czym się przejmujesz? Nic Ci nie zrobią.
              • aanna6 Re: w moim domu sa 05.09.12, 22:07
                gazeta_mi_placi napisała:

> To czym się przejmujesz? Nic Ci nie zrobią.
                wiem ale szlak mnie trafia ze ktos moze byc tak podłym ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka