Dodaj do ulubionych

Co ludziom siedzi w głowie?

07.09.12, 17:39
Jak ludziom takie bzdety do głowy przychodzą? A jeżeli to prawda, to co w tej głowie musi siedzieć?

www.netkobiety.pl/t42762.html
Obserwuj wątek
    • foro-estupido OJP!!! 07.09.12, 19:27
      lASKA JEST BEZBŁĘDNA:d
      ja pier...czębig_grin
      SZOK...szkoda,że zamknęli wątek,bo bym się pośmiała jeszczebig_grin
    • sueellen Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 19:44
      szkoda dziwczyny. 25 i alkoholiczka sad smutne
      • lestrange_e Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 20:08
        Typowy idiotyzm
      • edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 21:50
        Bo ma mocna glowe skoro wypila 5piw?czy bo wypila 5i trzy wodki i dopiero wtedy miala film urwany?
        jam alkoholiczka,wypilam na imprezie prawie pol litra,zostalo na jeszcze dwa drinki,film mi sie nie urwal,wstawiona bylambig_grin po 5piwach to by mi nic nie bylo.Alkoholi nie mieszam.Jesli ona alkoholiczka to ja juz w grobiebig_grin
        • kota_marcowa Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 22:41
          Edel, bo przy alkoholizmie niestety tolerancja na alkohol maleje i pół piwa w bramie załatwia sprawęuncertain Natomiast przy narkotykach i lekach tolerancja rośnie.
          • edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 11:39
            Smiem watpic po ciazy gdy przerwa w piciu byla spora,od wodki mnie odrzucalo,a po pol piwa bylam wcieta.Moja siostra pijaca okazyjnie po dwoch drinkach ma stanowczo dosc.Ja tam wprawiona w bojachwinknarkotyki tez uzywalam i roznie to bywa,zalezy jaki towar.Ogolnie to zagadka pozostanie dla mnie czemu wiekszosc ludzi nie potrafi rozsadnie korzystac z alkoholu i dragow.
            • chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 12:15
              > Ogolnie to zagadka pozostanie dla mnie czemu wiekszosc ludzi
              > nie potrafi rozsadnie korzystac z alkoholu i dragow.

Też mnie to fascynuje. Nie ma nic bardziej irytującego jak człowiek bez umiaru. A spróbuj uświadomić takiego że ma już dość smile I te zdziwienie na drugi dzień ze boli, że nie pamięta... wrrrr...
              • chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 12:19
                A i jeszcze tak jak ta laska, przypisują przyczynę dolegliwości innym czynnikom. Żyga przez ogórki, źle się czuje bo przeziębiony ale na pewno nie przez gorzałę.
                • edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 15:38
                  Pic trzeba umiecwink wszystko jest dla ludzi,szkoda,ze ludzie nie potrafia korzystac
    • klubgogo Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 20:35
      Alkoholizm to ciężka choroba, głupota, jeszcze cięższa.
    • zona_mi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 20:45
      Tak, ja też się często zastanawiam, co siedzi w głowach ludzi, którzy pod różnymi nickami wypisują bzdety w necie. Niektóre nawet całkiem wiarygodne, ale co w ich głowach siedzi, że to robią - nie wiem.
      • e-milia1 a jakim pieknym jezykiem pisane 07.09.12, 22:10
        czyta sie to jak Pana Tadeusza....
        • troll_only Re: grudniowa 07.09.12, 22:18
          mało ci bajek twojego syna ze sie ekscytujesz cudzymi ???
        • majenkir Re: a jakim pieknym jezykiem pisane 07.09.12, 22:29
          e-milia1 napisała:
          > czyta sie to jak Pana Tadeusza....

Lepiej!
          "Ta cala popijawa kosztowala mnie juz 160 zł - 100 wizyta u gina i 60 tabletka po. Masakra za tyle to bym sie mogla pare razy pobawic."
          big_grin big_grin big_grin
    • xika_da_selva Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 00:58
      posty autorki sie czyta bardzo lekkowink.
      Szkoda tylko, ze watek juz zamkniety, chetnie bym odpisala temu kretynowi, ktory porownuje gwalcacego mezczyzne do goracego zelazka:/:
      ak ci mama mówiła, żebyś nie kręciła się wokół gorącego żelazka, bo się oparzysz, a ty oczywiście dotknęłaś łapskiem stopy żelazka to winne jest żelazko? No nie bardzo. Jak ci mówiła mama, żebyś się nie opychała jedzeniem przed pójściem na karuzelę, bo będziesz wymiotować, a ty i tak poszłaś i oczywiście zwymiotowałaś, to winna jest karuzela? Więc czemu tutaj jest inaczej? Czemu facet ma ponosić całą odpowiedzialność za zaistniałą sytuację?
      • chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 11:27
        Widzę że autor komentarza intelektualnie nie odstaje od autorki wątku. Rzekłabym wręcz że udowodnił iż można upaść niżej niż ona.
        • lestrange_e Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 13:53
          Ale autorka swoim poziomem intelektualnym pobija wszystkich:

www.netkobiety.pl/t42863.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka