lestrange_e 07.09.12, 17:39 Jak ludziom takie bzdety do głowy przychodzą? A jeżeli to prawda, to co w tej głowie musi siedzieć? www.netkobiety.pl/t42762.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foro-estupido OJP!!! 07.09.12, 19:27 lASKA JEST BEZBŁĘDNA:d ja pier...czę SZOK...szkoda,że zamknęli wątek,bo bym się pośmiała jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 19:44 szkoda dziwczyny. 25 i alkoholiczka smutne Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 21:50 Bo ma mocna glowe skoro wypila 5piw?czy bo wypila 5i trzy wodki i dopiero wtedy miala film urwany? jam alkoholiczka,wypilam na imprezie prawie pol litra,zostalo na jeszcze dwa drinki,film mi sie nie urwal,wstawiona bylam po 5piwach to by mi nic nie bylo.Alkoholi nie mieszam.Jesli ona alkoholiczka to ja juz w grobie Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 22:41 Edel, bo przy alkoholizmie niestety tolerancja na alkohol maleje i pół piwa w bramie załatwia sprawę Natomiast przy narkotykach i lekach tolerancja rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 11:39 Smiem watpic po ciazy gdy przerwa w piciu byla spora,od wodki mnie odrzucalo,a po pol piwa bylam wcieta.Moja siostra pijaca okazyjnie po dwoch drinkach ma stanowczo dosc.Ja tam wprawiona w bojachnarkotyki tez uzywalam i roznie to bywa,zalezy jaki towar.Ogolnie to zagadka pozostanie dla mnie czemu wiekszosc ludzi nie potrafi rozsadnie korzystac z alkoholu i dragow. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 12:15 > Ogolnie to zagadka pozostanie dla mnie czemu wiekszosc ludzi > nie potrafi rozsadnie korzystac z alkoholu i dragow. Też mnie to fascynuje. Nie ma nic bardziej irytującego jak człowiek bez umiaru. A spróbuj uświadomić takiego że ma już dość I te zdziwienie na drugi dzień ze boli, że nie pamięta... wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 12:19 A i jeszcze tak jak ta laska, przypisują przyczynę dolegliwości innym czynnikom. Żyga przez ogórki, źle się czuje bo przeziębiony ale na pewno nie przez gorzałę. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 15:38 Pic trzeba umiec wszystko jest dla ludzi,szkoda,ze ludzie nie potrafia korzystac Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 20:35 Alkoholizm to ciężka choroba, głupota, jeszcze cięższa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 07.09.12, 20:45 Tak, ja też się często zastanawiam, co siedzi w głowach ludzi, którzy pod różnymi nickami wypisują bzdety w necie. Niektóre nawet całkiem wiarygodne, ale co w ich głowach siedzi, że to robią - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 a jakim pieknym jezykiem pisane 07.09.12, 22:10 czyta sie to jak Pana Tadeusza.... Odpowiedz Link Zgłoś
troll_only Re: grudniowa 07.09.12, 22:18 mało ci bajek twojego syna ze sie ekscytujesz cudzymi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: a jakim pieknym jezykiem pisane 07.09.12, 22:29 e-milia1 napisała: > czyta sie to jak Pana Tadeusza.... Lepiej! "Ta cala popijawa kosztowala mnie juz 160 zł - 100 wizyta u gina i 60 tabletka po. Masakra za tyle to bym sie mogla pare razy pobawic." Odpowiedz Link Zgłoś
xika_da_selva Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 00:58 posty autorki sie czyta bardzo lekko. Szkoda tylko, ze watek juz zamkniety, chetnie bym odpisala temu kretynowi, ktory porownuje gwalcacego mezczyzne do goracego zelazka:/: ak ci mama mówiła, żebyś nie kręciła się wokół gorącego żelazka, bo się oparzysz, a ty oczywiście dotknęłaś łapskiem stopy żelazka to winne jest żelazko? No nie bardzo. Jak ci mówiła mama, żebyś się nie opychała jedzeniem przed pójściem na karuzelę, bo będziesz wymiotować, a ty i tak poszłaś i oczywiście zwymiotowałaś, to winna jest karuzela? Więc czemu tutaj jest inaczej? Czemu facet ma ponosić całą odpowiedzialność za zaistniałą sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 11:27 Widzę że autor komentarza intelektualnie nie odstaje od autorki wątku. Rzekłabym wręcz że udowodnił iż można upaść niżej niż ona. Odpowiedz Link Zgłoś
lestrange_e Re: Co ludziom siedzi w głowie? 08.09.12, 13:53 Ale autorka swoim poziomem intelektualnym pobija wszystkich: www.netkobiety.pl/t42863.html Odpowiedz Link Zgłoś