Dodaj do ulubionych

jak się świetnie prezentować w ciąży...

23.09.12, 08:42
Podoba Wam się? tongue_out

https://s1.kozaczek.pl/2012/09/monika-ordowska-3.jpg

https://s1.kozaczek.pl/2012/09/monika-ordowska-4.jpg

www.pudelek.pl/artykul/43404/zelt_z_ciezarna_narzeczona_zdjecia/
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 08:46
      o, jolka-kotka ? wink
      • lusitania2 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 08:56
        guderianka napisała:

> o, jolka-kotka ? wink

chciałaby, ale wiek już nie ten.

Wracając do fotki - młoda, śliczna twarz, szczupłe, jędrne ciało - klasyczny przypadek "ładnemu we wszystkim ładnie"
        • czar_bajry Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:17
          lusitania2 napisał:

> guderianka napisała:
          >
          > > o, jolka-kotka ? wink
          >
          > chciałaby, ale wiek już nie ten.

yhm... to już wolę cię w wydaniu joli.....
          • lusitania2 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:30
            czar_bajry napisała:

> yhm... to już wolę cię w wydaniu joli.....

twoje urojenia - twój problem, czar bajry.
            • czar_bajry Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 01:21
              no fakt tym razem plus dla Ciebiebig_grin
              Źle przeczytałam .... zamiast chciała by.... odczytałam ... chciała bymbig_grin
    • czarnaalineczka Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 08:53
      nie wiem co to za babka
      ale zeby z dziadkiem na imprezy chodzic ?tongue_out
      • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:25
        Jakim dziadkiem? Mógłby być jej (sądząc po wieku jej i jego) co najwyżej nieletnim ojcem tongue_out
        • czar_bajry Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:19
          Czemu nieletnim?????
          21 lat różnicy, nawet ślub bez zgody sądu mógł już wziąć...
          • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:54
            Może źle coś obliczyłam.
        • aniorek Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:21

gazeta_mi_placi napisała:

> Jakim dziadkiem? Mógłby być jej (sądząc po wieku jej i jego) co najwyżej nie
          > letnim ojcem
          tongue_out

muhaha gazeciarz zazdrosnik. sam by bardzo chcial, ale nie dla psa kielbasa big_grin
    • moty_lanoga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 08:55
      Nawet gdyby była nie w ciąży, to by mi się w tej sukience nie podobała. Nie lubię sukienek-ręczników.
      • lady_nina Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:48
        mam podobnie, dla mnie ta sukienka jest po prostu paskudna - niezależnie czy na ciężarnej czy nie ciężarnej
    • beataj1 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 08:57
      Dziewczyna ładna i ładnie wygląda. Niestety prowadza się ze starym wyleniałym dziadem co od razu stawia ją w nieco gorszym świetle. Zabaweczki starszych panów nigdy długo nie wyglądają tak świetnie jak przechodzą z rąk do rąk od jednego dziada z kryzysem wieku średniego do drugiego.
      Miejmy nadzieję że sie mylę i że to PRAWDZIWA miłość a nie zamiennik Viagry.
      • vesper_lynd_1 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 09:00

Zabawki w ciążę nie zachodzą najczęściej, zmieniają właściciela zanim zaciążą
        Tutaj właśnie ciąża nadaje posmak autentyczności uczucia między nimi.

Bardzo ładnie wygląda. Ale coby powiedziała moja mama to nawet wiedziec nie chcęwink
        • kamelia04.08.2007 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:44
          vesper_lynd_1 napisał(a):

>
          >
          > Zabawki w ciążę nie zachodzą najczęściej, zmieniają właściciela zanim zaciążą
          > Tutaj właśnie ciąża nadaje posmak autentyczności uczucia między nimi.

nie zgodze się.
          Ciąza ta swiadczy jedynie o tym, że był seks bez zabezpieczeń miedzy nimi.
          Gdyby ciąza miala swiadczyć o autentycznosci i dojrzałosci uczucia, to by swiat był piekniejszy.
          • vesper_lynd_1 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:56

Możesz się nie zgadzać, jednak uważam, że gdyby był to układ starszy pan i chcąca się wypromować panna, ciąża nie byłaby tak chętnie eksponowana.

I ja nie pisałam o dojrzałości uczucia, nie dopowiadaj sobie.
            • memphis90 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 21:17
              Bachleda-Córuś też tak pięknie zaciążyła, pięknie się z brzuchem promowała- i d..pa. Łatwo przyszło, łatwo poszło.
              • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:17
                ???
                Miała ukrywać brzuch czy jak? Kiedyś faktycznie panny w ciąży musiały ukrywać ciążę, a dzieciaka oddawać co by wstydu nie było, ale obecnie???
                Piętnasty wiek mamy czy jak aby wstydzić się ciąży?

>Łatwo przyszło, łatwo poszło.

Przecież nie poroniła????
            • kamelia04.08.2007 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:53
              vesper_lynd_1 napisał(a):

>
              > Możesz się nie zgadzać, jednak uważam, że gdyby był to układ starszy pan i chcą
              > ca się wypromować panna, ciąża nie byłaby tak chętnie eksponowana.

bo każda w danej chwili mysli, że tak zawsze wspaniale bedzie. To jest ta twoja autentycznosc.
              Poczekamy co bedzie za rok i dwa. Pewnie o tym nas media plotkarskie nie poinformuja, bo panna jest celebrytka jednego sezonu.
              • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:57
                Może być dobrze, bo w sumie czemu nie? Każda para po urodzeniu się dziecka rozstaje się w ciągu pierwszego roku czy dwóch?
      • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:24
        Nieładnie tak mówić o drugim człowieku.
    • paartycja Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 09:12
      chyba was pogięło..Piotr Zelt ma 44 lata-od kiedy to stary dziad? umierać mu czas? tongue_out
      • nolus Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 09:32
        nie jest jeszcze dziadkiem(haha),ale tak własnie wyglądają starzy faceci przy bardzo młodych siksach-jeszcze starzej niż wskazywałaby to metryka.Niby młoda kobieta odmładza,ale po jakims czasie faceci przy nich bylskawicznie sie starzeją...
        • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:20
          Wg badań mężowie takich żon żyją dłużej od tych co mają żony równolatki, serio, czytałam o takich badaniach, więc może nie jest tak źle.
          • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:38

> Wg badań mężowie takich żon żyją dłużej od tych co mają żony równolatki, serio,
            > czytałam o takich badaniach, więc może nie jest tak źle.

To prawda w przypadku mężczyzn, jeśli chodzi o kobiety wygląda to inaczej:

"Badania niemieckich naukowców wykazały, że mężczyźni, którzy mają młodsze żony, statystycznie żyją dłużej. Niestety, reguła ta nie sprawdza się w przypadku kobiet.Z badań Svena Drefahla z Instytutu Badań Demograficznych Max Planck (MPIDR) w Rostoku w Niemczech wynika, że im większa różnica wieku między kobietą a mężczyzną, tym krótsze jest średnio jej życie"
      • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:32
        Wyglada powazniej. Ja bym mu dala 54 a nie 44
    • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 10:04
      Nie.
      Jak najbardziej jestem za tym, zeby w ciązy ladnie sie ubierać, pięknie wygladać, dbac o siebie i promieniować urodą - jasne.
      O ile brzydził mnie i wkurzal zwyczaj ukrywania brzucha (dość powszechny jeszcze kiedy sama bylam w ciaży), o tyle takie eksponowanie zmienionej sylwetki nie przeszkadza mi, ale tez nie zachwyca.
      Natomiast buty, ktore ta pani włozyla, to w ogóle jakieś nieporozumienie, w ciazy - horror.
      Nie podoba mi sie sytuacja, w której pragnienie ZAPREZENTOWANIA SIĘ przeważa nad zdrowiem, wygodą, swobodą. Z ciażą czy bez.
      • nini6 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 10:50
        Spoko nanga, odpokutuje te buty bólem kręgosłupa, na bank smile
        Byłam wczoraj kupić jakieś buty na płaskim, jedyne, jakie mam, to na obcasie - więc takie założyłam na zakupy. Po 2 h byłam gotowa położyć się i umrzeć tongue_out
        • sanrio Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:25
          no paczcie pani, ja w ciąży chadzałam na obcasach jak i przed ciążą, w niczym mi nie przeszkadzały, nie miałam żadnych bólitongue_out Teraz za to, po latach, odstawiam obcasy bo zaczynają mnie męczyć, ale w tym wieku? 20 parę lat i bóle jakiekolwiek? C'mon!
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 10:58
        Ma buty pasujace na impreze.I wcale nie musza grozic jej mega komplikacje z powodu obcasów na nogach przez kilka godzin.
        Ładna, zgrabna dziewczyna-takze w ciązy.
    • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:06
      Nie podoba mi sie. Kiecka strasznie tanio wyglada. Jakis strasznie cienki material bardzo naciagniety.
      • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:07
        Aha, sama dziewczyna bardzo zgrabna i bardzo ladnie w tej ciazy wyglada.
    • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:19
      Trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
    • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:25
      Lubię ciążowe brzuszki fajnie podkreslone strojem, ale styl "na lachona" plus ciąża to nie jest dobra kombinacja.
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:27
        A dlaczego?
        • wpak Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:33
          To by była zgrabna dziewczyna gdyby nie ten brzuch!
        • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:34
          Bo to wk... iające tongue_out
        • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:42
          A bo tak.
          • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:46
            No to faktycznie głebokie uzasadnienie big_grin.
            • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 11:55
              Twoje pytanie miało głębsze?
              • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:09
                Pytanie mialo miec uzasadnienie? Postawilas teze, to przedstaw argumenty.
                • czar_bajry Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:15
                  Wygląda ładnie - to ogólne stwierdzenie
                  Chociaż sukienka raczej na plażową wygląda a nie taką na prezentację nowego modelu samochodu...
                  Dziwne niby modelka a ubrać się nie potrafi.
                • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:31
                  >Postawilas teze, to przedstaw argumenty.

Dlaczego? Jestem na forum, nie w szkole, ani w sądzie. Jesli się nudzisz i masz chęć na jałową dyskusję, skocz sobie do innego wątku wink
                  • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:47
                    Czyli po prostu argumentow brak poza -"bo ja tak uwazam".
                    • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:05
                      lola211 napisała:

> Czyli po prostu argumentow brak poza -"bo ja tak uwazam".

Nie zamierzałam nikogo przekonywać. Jesli ktoś - tak, jak Ty - tego nie rozumie, to żadne argumenty nie pomogą.
                      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:23
                        Alez rozumiem doskonale- pytam tylko po to, by wiedziec czy mam taka opinie brac powaznie czy po prostu ja zignorowac.
                • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:53
                  Wszystko ma swój czas,
                  i jest wyznaczona godzina
                  na wszystkie sprawy pod niebem:
                  Jest czas rodzenia i czas umierania,
                  czas sadzenia i czas wyrywania tego, co zasadzono,
                  czas zabijania i czas leczenia,
                  czas burzenia i czas budowania,
                  czas płaczu i czas śmiechu,
                  czas zawodzenia i czas pląsów,
                  czas rzucania kamieni i czas ich zbierania,
                  czas pieszczot cielesnych i czas wstrzymywania się od nich,
                  czas szukania i czas tracenia,
                  czas zachowania i czas wyrzucania,
                  czas rozdzierania i czas zszywania,
                  czas milczenia i czas mówienia,
                  czas miłowania i czas nienawiści,
                  czas wojny i czas pokoju.

I podobnie jest czas uwodzenia i czas bycia w ciąży. Wiem, ze to wbrew całej naszej aktualnej kulturze, ale naprawde tak myślę.
                  I nie myśl sobie - w ciazy i z tak zwanym brzuchem chodzilam na imprezy, biegalam na nartach, tańczylam na dancingach, podróżowalam, chodziłam do kina i do teatru, a przede wszystkim czulam się świetnie - i ślicznie.
                  Ale to wszystko było drugorzedne - i o rozlozenie akcentów chodzi. Niech kobieta w ciązy cieszy sie zyciem, kazdym jego aspektem, ale niech przy tym pozostanie po pierwsze kobietą w ciązy, nie lachonem.
                  • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:56
                    Skąd takie brzydkie określenie (lachon) atrakcyjnej świetnie wyglądającej młodej kobiety?
                    Skąd to się bierze?
                    • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:28
                      zostalo wcześniej uzyte - ale masz rację, przesadziłam, brakuje mi rozeznania w neologizmach, przepraszam, naprawdę
                    • wjw2 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 07:29
                      z zazdrości, z zazdrości......
                  • nolus Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:56
                    nangaparbat3 napisała:

> Ale to wszystko było drugorzedne - i o rozlozenie akcentów chodzi. Niech kobiet
                    > a w ciązy cieszy sie zyciem, kazdym jego aspektem,
                    ale niech przy tym pozostani
                    > e po pierwsze kobietą w ciązy, nie lachonem.

Najwidoczniej dla niej jest to wartośc nadrzędna. Taki typ dziewczyny chyba...

• gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:00
                      Kobieta kobiecie wilkiem sad
                      Kim jesteście aby mówić jak ma się czuć i ubierać kobieta w ciąży? Skoro Wy nigdzie w ciąży nie wychodziłyście na przyjęcia a tym bardziej ładnie ubrane to i inne kobiety (zwłaszcza młodziutkie) nie powinny bo inaczej są durnym pustymi lachonami.
                      • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:02
                        Ale ona nie jest ladnie ubrana.
                      • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:07
                        Przestań się wydurniać, Gazeta tongue_out
                  • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:12
                    >I podobnie jest czas uwodzenia i czas bycia w ciąży. Wiem, ze to wbrew całej naszej aktualnej kulturze, ale naprawde tak myślę.

Ja akurat przeciwko uwodzeniu nic nie mam, przeciwko "byciu seksi" w ciązy też nie, byleby to nie było w złym stylu. A tutaj jest. Oczywiście nie nalezy się spodziewać, że komuś ciąża poprawi styl, jesli go wczesniej nie było. Ale jak nie ma stylu, zlecany jest umiar i większość kobiet przynajmniej tyle potrafi wyczuć.
                    • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:35
                      > Ja akurat przeciwko uwodzeniu nic nie mam, przeciwko "byciu seksi" w ciązy też
                      > nie

No, ja też nie mam, to bardzo dobrze robi cieżarnej czuc się pożądana, podobać się i figlować - a co dobre dla matki, dobre dla dziecka.
                      Ale chodzi mi o to rozłozenie akcentow - cena noszenia nawet (aż!) przez kilka godzin kilkunastocent. szpilek wydaje mi sie na tyle wysoka, że sadzę, iż podobanie się jest ważniejsze niż dobre samopoczucie en summe. I to budzi we mnie niechęć.
                      Widzialam niedawno w galerii bardzo atrakcyjna i "zrobioną" pania w ciazy wlasnie na takich obcasach - poruszala sie jak marionetka, i to posledniej jakosci. Efekt z lekka przerażal.
                      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:27
                        Przesadzasz z tymi obcasami,serio.Jak ktos na co dzien nosi takie buty, to kilka godzin na imprezie bedac w ciazy nie jest zadnym wyczynem.
                    • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:09
                      Umiar?a kto tak powiedzial?pasztety z forum?mam podobne foto z czasow ciazy,tak,tak chodzilam na obcasach;-P
                      • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:23
                        Bidulko, nie obawiaj się, że po Tobie ktoś spodziewa się umiaru...big_grin
                        • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:34
                          Sama jestes bidulka w ogrodniczkach i trampkach jaka przystalo na kobiete w ciazy.Przynajmniej mi gula nie skacze jak tobie.
    • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 12:58
      Jak Pudelek nie kłamie to ona jest w piątym miesiącu ciąży. Albo spodziewa się bliźniąt albo niestety sporo się spasła. Początkowo oceniałam ją na około 7 - 8 miesiąc ciąży.
      • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:01
        Ma duzy brzuch ale to nie znaczy, ze sie spasla. Gdyby to bylo sadlo to by jej sie odlozylo tez w innych miejscach a ona ma tylko brzuch.
      • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:36
        znawczyni się znalazla big_grin big_grin big_grin
    • georgia241 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:09
      Nie. Sukienka jest za krótka, bebzun wywalony maksymalnie. Ja chodziłam w takiego typu kreacjach na wyjścia w ciąży:
      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSj9kJ-jlYzoecEzcRp7ytym1YcuVbq4REz_zFn-hjfB-exLzd
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:36
        Czyli brzuch trzeba maskowac..
        • mika_p Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:52
          Nie, ale ta kiecka wygląda tak, jakby była szyta na kobietę z brzuchem płaskim, tyle że udało się ją rozciągnąć i wcisnąć brzuszek ciążowy
          • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:18
            I to ja dyskwalifikuje?
            • mika_p Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:25
              Moim zdaniem tak.
            • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:29
              Nie no skąd....dodaje seksapilu przecież tongue_out big_grin
              jak najmniej z góry, jak najmniej z dołu i rozmiar -dwa za mała kreacja.... szczyt wyrafinowania... wink
              • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:38
                Dziewczyna moze sobie na taka kiecke pozwolic,nawet w ciazy.Reszta musi sie maskowac.
                • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:52
                  Nie jesteś oryginalna smile To idzie najczęsciej w pakiecie nierozerwalnym: noszenie jak największych dekoltow, jak najkrótszego mini, jak najbardziej obcisłych strojów i przekonanie, że te, co noszą się inaczej, tez by tak chciały, ale warunki im nie pozwalają smile
                  • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:56
                    Akurat osobiscie preferuje zupelnie odmienny styl, blizej mi do pensjonarki.Dopuszczam jednak mysl, ze inne maja inaczej i o ile warunki im pozwalaja moga sie prezentowac w calj okazalosci, tym bardziej na imprezie.
                    • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:21
                      A to sorry....z Twoich wypowiedzi mozna by wywnioskować coś całkiem przeciwnego wink
                      Warunki to jest coś, co nawet nie podetknięte oglądającym pod nos "w całej okazałości", i tak zostanie zauważone i docenione. Kobiety z klasą i świadome swoich walorów to wiedzą i nie muszą balansowac na granicy dobrego smaku, a tym bardziej poza nią.
                      Odkrywanie i podkreslanie wszystkich atutow to raczej rozpaczliwa proba zwrocenia na siebie uwagi, typowa dla małolatek albo kobiet goniących uciekającą młodość. I u jednych i u drugich świadczy raczej o niedowartościowaniu. W ciąży też nie bardzo uchodzi, moim zdaniem smile
                      Oczywiście, że dziewczyna na zdjęciu jest w odpowiednim wieku do noszenia takich kiecek, ale ona nie jest gwiazdą wiejskiego disco, tylko partnerką osoby publicznej i mogłaby wykazac się lepszym gustem na oficjalnej imprezie. Seksowna kreacja nie może byc tandetna.
                      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:46
                        Znaczy sie- za krótka ta kiecka czy ramiona powinna zakryc?
                        Ubrana jest bardzo prosto- prosta sukienka, buty na obcasie i bizu.Bez udziwnien,zloto nie kapie, fryzura tez prosta.
                        • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:09
                          Nie no Lola nie udawaj ze nie rozumiesz. Sama najczesciej lubie ubrania podkreslajace figure, czesto obcisle ale w odpowiednim rozmiarze. Nie wcisne sie w kiecke rozmiaru 32 lub 34 a gdybym probowala to wyglada to smiesznie nawet jesli rozciagliwa. Ta dziewczyna na zdjeciu zalozyla sukienke o 2 rozmiary za mala. Przeciez niemal peka w szwach. Po 2 sama sukienka wyglada jak kiepskiej jakosci plazowka w dodatku kupiona na bazarze, ot taki kawalek szmatki, ktora sie zarzuca na kostium kapielowy
                          • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:13
                            Ta sukienka (chociaz nawet na to miano nie zasluguje) jest przeciez tak opieta, ze jej sie majtki odznaczaja? I co z tego, ze wlascicielka zgrabna?
                          • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:32
                            smile,nie ,z pewnoscia ta sukienka nie jest za mala o 2 rozmiary.I nie pęka w szwach.To prosta rozciagliwa sukienka, co w ciazy jest zaleta,bo sie do sylwetki dostosuje.
                            • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:43
                              Lola nie gadaj, nosze rozciagliwe sukienki i obcisle spodnice oraz spodnie i jakos nigdy mi sie majtki pod nimi nie odznaczaja. I nie musze ich naciagac na sile na dlugosc bo wiadomo ze jak sie rozciagnie za bardzo na szerokosc to kiecka sie skraca
                              • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:45
                                Załoz taka w ciązy,pogadamy.
                      • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:24
                        ale ona nie jest gwiazdą wiejskiego disco, tylko partnerką osoby publ
                        > icznej i mogłaby wykazac się lepszym gustem na oficjalnej imprezie.

No, on tez jakos nadzwyczajnie sie nie prezenruje. Dobrali sietongue_out
                      • lily-evans01 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:05
                        10/10 !
      • sanrio Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:29
        ojej, no to rzeczywiście jest wyznacznik stylu - ty tak chodziłaś to wszystkie muszą. Ta sukienka jest o tyle niekorzystna, że nawet bez ciąży pogrubia, no ale co kto lubi.
    • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 13:19
      Laska no jak super ekstra laska, młoda, jędrna, może być.

Ale nie mój typ urody ani nie mój gust odzieżowy. By ją inaczej przyczesać, inaczej pomalować, ubrać w coś innego - to może i bym się zachwycała, a tak, no niekoniecznie.
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:35
        Oddaj jednak sprawiedliwosc- ona w ciazy wyglada 100 razy lepiej niz wiekszosc kobiet na co dzień.Z ematek moze promil mogłoby załozyc taka kiecke i tak zgrabnie sie prezentowac.Czy sukienka sie podoba czy nie- to inna inszosc.
        • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:48
          Ej no ja nie zarzucam jej złej figury czy nieapetycznego ciała.

Mam na tyle inny gust, że jakby nie była ta pani zgrabna i tak mnie nie rusza, tyle, a nawet rusza tak z lekka negatywnie (skojarzenie z typem ludzi, których wolę ze wzajemnością unikać).

Czy jest wyjątkowa jak na swój wiek? Mówisz o ematkach - oj a tu sporo pań dobrze "około" wink czterdziechy, czy wśród emam dwudziestoletnich ta pani byłaby takim zjawiskowym ewenementem?

Jestem za to przekonana, że jak zobaczysz dziewczynę-która-robi-na-hellulah-wrażenie (randomowo wyszukana w pewnej kategorii, żadna tam idolka, tak na szybko znalazłam, ale fajna jest IMO), to dla odmiany napiszesz, że okroooopnaaaaa i brzyyyydka smile - na tym to właśnie polega, jeden lubi ogórki, a drugi coś tam coś tam smile

https://www.styleclicker.net/wp-content/uploads/2011/06/110424-Umbrella-Girl-Busan-Korea.jpg
          • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:22
            Jestem kobieta i nawet najpiekniejsze kobiety seksualnie mnie nie kreca.Zadna nie powinna mi sie podobacsmile.
            Próbuje tak obiektywnie ocenic urode tej dziewczyny i wychodzi na to, ze nie ma sie czego czepic.Wysoka, smukla, mega zgrabna, do tego w ciazy ciagle atrakcyjna.Malo której jest to dane,bez wzgledu na wiek.
            • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:40
              Oj, pomijając "kręcenie" erotyczne, chodzi mi o takie coś: wow! chciałabym wyglądać tak jak ona!!! ...no i ja nie chciałabym wyglądać tak jak ona.

No nie poradzę smile chociaż rozumiem te wskaźniki młodości, jędrności i jurności.
              • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:44
                Masz na mysli look.Ok, mnie tez on nie przekonuje.Natomiast miec taka figure to skarb i wówczas mozna swobodnie sie kreowac, bo zawsze bedzie sie dobrze wygladac.Na krótko,na długo,jak sie chce.
                • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:01
                  No ok, ok, masz rację smile - ciało proporcjonalne, młode i dosyć jędrne (choć bez retuszu widać z lekka siniejące nogi i uda, ech człowiek łaknie tego photocośtam, taki uzależniony). No nie zaprzeczam smile
        • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:13
          Mnie się zdaje, ze porównywanie modelki z "przecietnymi" kobiet ami nie ma sensu - to cos jak porównywanie przystrzyzonego pudla z kundelkiem. Mozesz ją porównywac z innymi ciezarnymi modelkami czy aktorakmi (też nie kazdą) - osobami, ktore zyją z teco, jak wyglądaja i w co sie przebiora.
          • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:37
            To nie jest zadna celebrytka,tylko normalna dziewczyna z racji warunkow mogaca zarabiac jako modelka.
            • nangaparbat3 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:58
              wydawało mi się, że ktoś wyżej pisał, że modelka. ale moze źle zrozumialam.
              • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:06
                Tak, to modelka Playboya
                • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:05
                  Akurat w Playboyu co druga aktorka, piosenkarka czy sportsmenka pokazuje cyce.
        • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:19
          Ona sie zgrabnie prezentuje bo jest zgrabna. Nie wiem, jakie sa ematki, na pewno sa i wsrod ematek szczuple i proporcjonalnie zbudowane dziewczyny. Nie uwazam sie za 8 cud swiata ale majac prawie 10 lat wiecej niz ta panna moglabym bez kompleksow cos takiego zalozyc. Moze nie w koncowce ciazy ale do 5-6 miesiaca. Tylko ze wstydzilabym sie w czyms takim sie pojawic wsrod ludzi.
          • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:09
            Ale ona nie wyskoczyła w tym do sklepu czy do lekarza, ale na bankiet. Bankiet gwiazd, gdzie często można potem zobaczyć gwiazdy w sukienkach eksponujących brak majtek, brak stanika, w przezroczystych maksymalnie kreacjach gdzie sukienka tej Pani na ich tle jest w sumie jedną z bardziej przyzwoitych.
            • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:54
              > Ale ona nie wyskoczyła w tym do sklepu czy do lekarza, ale na bankiet

Tym bardziej gazeta, tym bardziej.
              Moim zdaniem sukienka jest za mala, onaciagana we wszystkie strony, nawet na dlugosc na sile naciagnieta. Sukienka ciazowa nie musi byc wcale workiem maskujacym ksztalty ale tez nie musi byc az tak strasznie naciagnieta patrz zdjecie reese whiterspoon.
              • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:59
                Bardziej mi się podoba sukienka i figura dziewczyny Zelta.
                • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:11
                  Figura tez mi sie bardziej podobasmile
                  Sukienka tez moglaby byc ok gdyby nie byla za mala i z lepszej tkaniny uszyta.
                  No ale widac ja mam inny gust i nie lubie jak mi sie majtki odznaczaja.
              • lusitania2 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:21
                franczii napisała:

>
                > Tym bardziej gazeta, tym bardziej.

franczii! To nie był bankiet. To była imprezka promocyjna marki samochodowej, nic szczególnie eleganckiego.
                Przyjrzyj się zdjęciom, pogoogluj za innymi - jeansy Zelta nie są jedynymi na sali, ludzie ubranisą swobodnie - to nie jest przyjęcie "black tie" ani festiwalowy wybiegwink w Cannes.
                Na bankiecie po operowej premierze strój Ordowskiej byłby niewłaściwy, na tej imrezce zapewne był jednym z elegantszych (pracowałam przy organizacji tego typu imprez).

> Moim zdaniem sukienka jest za mala, onaciagana we wszystkie strony, nawet na dl
                > ugosc na sile naciagnieta.

Bo idzie 1 cm do góry na przodzie?
                Strasznie wymyślasz.
                • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:28
                  Nic nie wymyslam. Taka kiecke to ja bym kupila na straganie nad morzem za 5 euro, w sam raz by byla zeby naciagnac na kostium kapielowy. Nie widze innego zastosowaniatongue_out
              • aneta-skarpeta Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:22
                no wlasnie reese wyglądała wysmienicie i miała boską sukienkę
    • maggi9 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:17
      Majtki jej się odznaczają pod tą sukienką.
      Wygląda ładnie owszem ale ta sukienka faktycznie wygląda tanio i bazarowo.Juz nawet nie chodzi o jej długość i obcisłość.Materiał jest po prostu fatalny.
    • kamelia04.08.2007 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 14:41
      mówcie, co chcecie, ale mi sie nie podoba (taki) gust Polek.
      Mysla, że jak sie ubiora za ciasno i za krótko, to wygladaja pociagająco i seksi. A guzik prawda, bo wyszło wulgarnie, jak z trasy na katowice.

A ten jej facet, to wygląda jak stary piernik, więc podwójnie mi sie to nie podoba.
      • nolus Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:30
        No cóż, laska faktycznie została obdarzona świetną figurą. Smukła sylwetka pozostanie tutaj smukła sylwetką, ciąza raczej jej nie zepsuje.
        • kamelia04.08.2007 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:44
          nolus napisała:

> . Smukła sylwetka pozo
          > stanie tutaj smukła sylwetką, ciąza raczej jej nie zepsuje.

tu nie chodzi o sylwetke, ale o ten za ciasny stój. Wyszło bardzo wyzywająco, jeszcze na tym zdjeciu kobieta wyglada jak trofeum starzejacego sie faceta.
          Na tym zdjeciu az krzyczy: zobaczcie, stary jestem, ale jaka laske upolowałem i nadal MOGE, a ten jej brzuch jest na to dowodem.
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 15:46
        Ty wybierac sobie faceta kierowalas sie tylko tym,jak wyglada? Dosc płytkie.
        Chetnie zobaczylabym wybrankow ematek, sadzac po tym,co sie widuje na ulicy, nie byłby to przyjemny widok.
        • kamelia04.08.2007 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:49
          lola211 napisała:

> Ty wybierac sobie faceta kierowalas sie tylko tym,jak wyglada? Dosc płytkie.

Jaka moralnie wyzsza ty jestes, a czytac nawet nie umiesz.
          Jak by ci tu powiedziec, wyglad ma do pewnego stopnia znaczenie. Wieksze jednak znaczenie ma wiek. Nie wybrałabym na męża starego piernika. No ale, co kto lubi, może tobie sie tacy podobaja

> Chetnie zobaczylabym wybrankow ematek, sadzac po tym,co sie widuje na ulicy, ni
          > e byłby to przyjemny widok.

chadzamy innymi ulicami, przyjmij to do wiadomosci.
          • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:04
            Ty nigdy nie będziesz starsza niż obecnie, Twój mąż też nigdy nie przekroczy 40 lat.
      • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:04
        A jak wygląda Twój wybranek? Sądząc po tym co pisałaś o sobie raczej niespecjalnie pięknie jako, że na ogół ciągnie swój do swego.
        I tak. Kobiety dla mężczyzn (dla innych kobiet może i nie) ubrane w krótkie sukienki czy obcisłe rzeczy (o ile rzecz jasna mają odpowiednią figurę i wiek) wyglądają seksownie choćby osoby brzydkie i grube jak Kamelia się zapluwały jadem (sama tak o sobie pisała, a ja nie mam tu powodu jej nie wierzyć smile ).
    • woman_in_love alez wy zazdrościcie 23.09.12, 15:54
      figury, urody i młodości. Młoda siksa ma swoje prawa, także do tego, jakże odpowiedniego do wieku stroju.
    • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:17
      Normalnie strach sie bac jak wy wygladalyscie w ciazy.“Lachon,siksa,z trasy katowickiej“.Obrzydliwe jestescie.Zazdrosc brzydka rzecz.Ciekawa rzecz,ze ja zbieralam same komplementy za czasow ciazy,nawet od niedoszlej tesciowej,nawet moj chlopak sie zachwyca moimi zdjeciami z tantego okresu,a ogolnie babki w ciazy to nie jego target.
      Pomijam juz nazwanie jej faceta staruszkiem,jak znam zycie moj staruszek trzyma sie lepiej niz wiekszosc emezowtongue_out
      • madzioreck Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:19
        > Normalnie strach sie bac jak wy wygladalyscie w ciazy.“Lachon,siksa,z tra
        > sy katowickiej“.Obrzydliwe jestescie.

No cóż, trudno się nie zgodzić uncertain Stado świętoszkowatych harpii sad
      • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:21
        Zapewne wystepowaly w dresie oraz w namiotach, tuszujacych ciaze.
        • lusitania2 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:32
          lola211 napisała:

> Zapewne wystepowaly w dresie oraz w namiotach, tuszujacych ciaze.

a nazabawniejsze jest to, że tej dziewczynie, z jej młodością i urodą nawet dresy vel namiot tuszującywink nie byłyby w stanie zaszkodzić.

Trudno, drogie e-matki, trzeba się pogodzić, że nietóre nawet w taniej kiecce (asos?) wyglądają jak milion dolarów.
          Na pocieszeniewink można dodać, że to stan przemijający.
          • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:37
            big_grin no coz jak sie nigdy nie czulo jak milion dolarow to sie nie kuma czaczy.Worek w ciazy i buciki ortopedyczne,panie bylyby zachwyconetongue_out
          • lusitania2 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 16:40
            www.pudelek.pl/artykul/43201/zelt_bedzie_mial_corke/
            • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 16:45
              Zaraz bedzie,ze sie niestosownie ubrala i ukazuje stereotyp matki polki w dresiewink
            • lady-z-gaga Re: i fotka w dresie 23.09.12, 16:46
              No i proszę. Piękna dziewczyna, ktora nie potrzebuje przykrotkiej i przyciasnej kiecki, żeby wyglądac zjawiskowo w ciąży. Czy nie o tym cały czas mówię?
              • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 16:51
                Miala ochote to zalozyla i w dodatku swietnie wygladala.To była impreza, wieczór, mogla bardziej zaszalec.
                • lady-z-gaga Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:09
                  Oczywiście, jak dla mnie - i to podkreslam - wyglądała mniej korzystnie, niż w dresie, ale oczywiście rozumiem, że w dresie na imprezy się nie chodzi smile
                  Natomiast zaszokowało mnie, że dziewczyna ma 20 lat. Nie czytam plotkarskich gazet i tej pary dotąd nie znałam....przyznam, że gdyby moja córka takiego amanta sprowadziła do domu, miałabym ochotę spuścić go ze schodów.
                  • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:14
                    Dorosła jest.Jej wybór.Nie znam Zelta,Ty znasz? Wiesz jakim prywatnie jest czlowiekiem?
                    • lady-z-gaga Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:26
                      Wiesz jakim prywatnie jest czlo
                      > wiekiem?

44-letnim ?
                      masz córkę? życzyłabys jej takiego partnera?
                      • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:38
                        A bo to on jeden?na ematce co trzecia ma z odzysku razem z przychowkiem
                        • mondovi Re: i fotka w dresie 24.09.12, 14:12
                          i na odwrót.
                      • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:40
                        Akurat wiek nie jest dla mnie zasadniczym kryterium, bo sama zyje od 23 lat z czlowiekiem ode mnie sporo starszym.
                        Wiem jak taki zwiazek w praktyce wyglada i wiem, ze sam fakt iz ktos jest od kogos iles tam starszy o niczym nie przesadza.Z praktyki.
                        Wazne, by córce pasowal.
                        • lady-z-gaga Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:49
                          Każda historia jest inna.
                          Inaczej widzę doświadczoną kobietę wiążącą się ze starszym mężczyzną, inaczej młodą dziewczynę z niewielkim (albo żadnym) doświadczeniem życiowym. Ta druga po prostu nie wie, w co się pakuje.
                          Facet po 40tce juz wie. Nie ma równowagi, ryzyko jest nieporównywalne. Off top nam się zrobił, nie będę drążyc tematu smile
                          • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 18:33
                            Ja sie "wpakowalam" duzo wczesniej niz onabig_grin.Fakt-w ciaze zaszlam majac lat 25.
                            • gazeta_mi_placi Re: i fotka w dresie 23.09.12, 20:07
                              To tylko dwa lata więcej niż ta dziewczyna smile
                      • franczii Re: i fotka w dresie 23.09.12, 18:39
                        Wielu rodzicow jeszcze gorzej zyczy corkomsuspicious
                        Kiedy we Wloszech pare lat temu wybuchla afera z orgiami Berlusconiego to doznalam szoku bo rodzice malolat sami je wypychali na castingi.
                • nangaparbat3 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:11
                  Wlaśnie nie. Na tamtej imprezie nie wyszło.
                  • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:15
                    To juz jak widac kwestia dyskusyjna.Mnie sie podoba.
                    • hellulah Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:32
                      No a niektórym się nie podobało, i nie ma to nic wspólnego z zazdrością czy świętoszkowatością. Po prostu z gustem.

Na tym poniżej nawet mnie się podoba, a różnica zasadniczo tylko w stroju

https://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/8b845a77e243c25802f4e2bb01993c439839ccf2

• larrisa Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:36
                        hellulah napisała:

> No a niektórym się nie podobało, i nie ma to nic wspólnego z zazdrością czy świ
                        > ętoszkowatością. Po prostu z gustem.
                        >

No tak, ale tandeciary, które mają podobny styl, muszą się czymś pocieszać.

Najlepiej stwierdzić, że ktoś inny jest zazdrosny albo zdewociały, bo inaczej okaże się, że
                        jest się samemu tandeciarą bez gustu i dobrego smaku.
                        • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:40
                          Bo forum ematka to zbior kobiet z gustem i dobrym smakiembig_grin widzialam ten gust w paru watkach,dziekuje postojebig_grin
                          • hellulah Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:50
                            Obie dajcie spokój smile Chodzi o gust, czyli indywidualne preferencje. Każdy ma swój i nie powinno się tego wartościować. Nie ma lepszy-gorszy, no są inne, różne, jakie tam komu pasują. Z gustem jak z pogodą, zawsze jakaś jest smile

• lauren6 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 18:33
                            edelstein napisała:

> Bo forum ematka to zbior kobiet z gustem i dobrym smakiembig_grin widzialam ten gust
                            > w paru watkach,dziekuje postojebig_grin

Po lekturze garderobianych wątków joli i fali krytyki jaką można tam przeczytać odnoszę wrażenie, że z gustem ematki nie jest aż tak źle big_grin
                            • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 18:41
                              Jolka ma swoj styl,nie musi mi on odpowiadac,jednak panie krytykujace pokazuja zamienniki jak z szafy mojej babci i niemek 50+.Sorry,dla mnie to zaden wyznacznik gdy samemu ubiera sie beznadziejnie.
                          • gazeta_mi_placi Re: i fotka w dresie 23.09.12, 20:08
                            Oj to to, zwłaszcza pewne fotki butów.
                      • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:42
                        Ale watek jest o wygladzie w ciazy,a nie o preferowanym stylu.
                      • nangaparbat3 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:44
                        O wlasnie, bardzo mi sie podobala, i ta czarna też.
            • nangaparbat3 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:08
              O, okazuje się, że to naprawdę ladna dziewczyna i dobrze ubrana. Autorka wątku fatalnie wybrała zdjęcia - kazdy inny stroj jest lepszy niż ten z pierwszego postu, i modelka bardziej rozluźniona, swobodniejsza, ladniejsza, milo popatrzeć .
              Natomiast co do obcasów zdania nie zmienię tongue_out
              A Wasze komentarze mają taki skutek, ze musialam sie naprawdę przemoc, by napisac, ze mi sie dziewczyna podoba.
              • lola211 Re:obcasy 23.09.12, 17:19
                Taki trend..

www.pudelek.pl/artykul/40527/reese_witherspoon_pokazuje_brzuszek_zdjecia/5/
                • franczii Re:obcasy 23.09.12, 21:48
                  No widzisz, ta czarna sukienka to tez ani workiem po kostki nie jest ale wcale nie wyglada jaby miala peknac bo o kilka rozmiarow za mala.
              • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:26
                Co ci przeszkadzaja obcasy u ciezarnych?
                • nangaparbat3 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:49
                  W ogóle mi przeszkadzają - deformują stopy i kregosłup, powodują stały przykurcz niektórych mięśni podudzia, wtedy nie da sie juz chodzić inaczej niż na wysokich.
                  A ja wierze mistrozm tai chi, że kontakt z ziemia, mocne opieranie sie na stopach, odczuwanie kontaktu stopy z podlożem wpływają na cały nasz organizm, i ciało, i ducha.

"O Boże, gdzie lokujesz talenta!"
                  • edelstein Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:57
                    Chodze w obcasach,w ciazy i bez.Z nogami i kregoslupem wszystko ok..Mistrzowie tai chi powinni uprawiac seks,w niebie jest duzo ciekawiej.
                  • lola211 Re: i fotka w dresie 23.09.12, 17:59
                    Na mnie super wpływaja buty na obcasach- gdy wiem,ze ekstra wygladam, to i super sie czuje,a otoczenie odbiera mnie wowczas pozytywnie,bo emanuje energia.
      • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:27
        > Pomijam juz nazwanie jej faceta staruszkiem,jak znam zycie moj staruszek trzyma
        > sie lepiej niz wiekszosc emezowtongue_out

To juz Twoja sprawa, jak się pocieszasz, mając zgreda za męża smile
        Ten ze zdjęcia wygląda na co najmniej 10 lat więcej, niz ma w rzeczywistości.
        Niejedna córka z ojcem bardziej wygląda na parę, niż on ze swoją partnerką.
        • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:42
          Konia probujesz kopac,nieudolnie w dodatkutongue_out jakies problemy ze zgredostwem twego wybranka?tongue_out
          Jakos nikt nie ma watpliwosci,ze jestesmy parabig_grin
          • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 16:51
            Tak, mam wielkie problemy i zazdroszczę Ci faceta starszego o 20 lat, czy ile tam on ma. Wszyscy Ci zazdroszczą. Zadowolona? big_grin
            • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:00
              Raczej ciezko zazdroscic mi czegos czego nie posiadamtongue_out na stanie brak faceta o 20lat starszego.I jak was czytam zo wychodzi na to,ze jest mlodszy od przecietnej ematki,wiekszosc moglaby byc moimi matkami;-P
              • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:04
                edelstein napisała:

>I jak was czytam zo wychodzi na to,ze jest mlodszy od przecie
                > tnej ematki,wiekszosc moglaby byc moimi matkami;-P

Całkiem możliwe, sadząc po twoich wypowiedziach więcej niż 12 lat nie masz.
                • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:30
                  Oj,oj az trzeba sie innym nickiem wspomoc,tak kiepskie argumenty.Wole byc stanowczo 12latka niz starucha dewota.
      • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 10:10
        >> Pomijam juz nazwanie jej faceta staruszkiem....

A spróbuj nazwać tutaj ponad 40letnią e-matkę starszą Panią to zobaczysz co będzie wink
        • franczii Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:58
          Zalezy jak wyglada. Przecietne 40tki ktore znam nie mozna nazwac starszymi paniami. Podobnie rzecz sie ma z facetami. Ten na zdjeciu wyglada starszego pana, ktory na sile chce udawac mlodziencatongue_out Poza wygladem oczywiscie moze miec mase zalet i byc cudownym czowiekiemtongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 12:01
            Jakoś wyrażenia typu "obleśny dziad" słabo mi się komponują z (potencjalnie) "cudownym mężczyzną pełnym zalet".
    • croyance Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:15
      Wiekszosc postow w tym watku to jakis zinternalizowany mizoginizm.
      Nie dosc kobiety byly (i wciaz) dyskryminowane przez mezczyzn? Same jeszcze musimy sobie dorzucac?

Jak kobieta ubiera sie skromnie to zle, bo nie jest sexy, a kobieta musi byc sexy, pewnie ja maz zaraz rzuci.
      Jak sie ubiera sexy, to jest pewnie zdzira ('slut bashing') i sie puszcza i ho ho, pewnie zle sie prowadzi.
      Jak sie zachowuje jak stereotypowa kobieta, to zle, bo jest glupia, bo wszystkie babskie sprawy sa z definicji glupie i malo wazne (nie to co, panie tego, futbol np.).
      Jak sie zachowuje jak stereotypowy mezczyzna, to jest niekobieca i maz ja zaraz rzuci.
      Jak ma meza mlodszego, zle, co on w niej widzi, pewnie ja zaraz rzuci.
      Jak ma starszego, jeszcze gorzej, pewnie poleciala na kase.
      Jesli pracuje, zle, pewnie zaniedbuje dom i dzieci, maz ja rzuci za piec minut.
      Jak nie pracuje, jest pewnie nieatrakcyjna kura domowa na utrzymaniu meza, wykorzystuje go, maz pewnie ma romans, i kto by mu sie dziwil?
      Zachodzi w ciaze - zdzira i krowa, co nie zna antykoncepcji.
      Nie zachodzi - egoistka.
      Maluje sie - zdzira.
      Nie maluje - nie dba o siebie, maz ja zostawi.

i tak dalej, i tak dalej

Dlaczego to sobie robimy, eh?
      • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:33
        Na szczescie to stado starych, niedopukanych, zdewocialych,brzydkich bab wystepuje tylko tutaj na forum.W realu nikomu nie przeszkadzaja nikomu ani obcasy,ani mini,a juz tym bardziej makijaz.
        • gryzelda71 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:43
          Tak jak w realu nikomu nie przeszkadzają panie w namiotach.
        • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:45
          Naprawdę wymagasz od wszystkim uwielbienia dla jedynej słusznej stylistyki? (blond+kuso z dołu+kuso z góry+ szpile)

Ależ, mi taki look nie przeszkadza. A niech sobie kobieta nosi i szpile, i opaskę na włosy zamiast sukienki wink - czy coś mi od tego ubywa? Natomiast - to mi się nie podoba, nie widzę w tym nic specjalnie ładnego. Wole inne stylizacje. Takie trudne do zrozumienia? Trzeba tylko chwalić?
          • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:01
            Yyy gdzie napisalam cos o blond kuso z dolu,kuso z gory,szpile?na tym forum mini osobno jest wyznacznikiem zlego smaku,dekolt rowniez,obcasy to wogole nie do przyjecia sa.Blond mi sie podoba na naturalnych blondynkach.
            • hellulah Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:18
              Oj przeca było o fotce z panną w fioletowej kusej tubie?

A mini lubię, ale zależy jakie mini i kiedy i po co, takie może być

https://img1.etsystatic.com/000/0/5771497/il_fullxfull.361316053.jpg
              • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:38
                Taa i komentarze byly bardzo eleganckietongue_out o komentarze mi chodzi bardziej niz o wyglad tej dziewczyny.Nie wyglada zle,a to co proponuje sie dla ciezarnych jesli chodzi o seksowne ubrania to yhy...no coz nie ma,z dwojga zlego lepiej sukienke przedciazowa zalozyc niz worek lub cos maskujacego.
      • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:33
        Zdecydowanie przesadzasz.

Nikt tu nie napisał, że jest zdzirą i się puszcza, tylko że ubrała się w tylu panienek stojących przy drodze, co jest zgodne z prawdą, bo panienki przy drodze wbijają się w kuse, obcisłe kiecki, a nie
        w eleganckie stroje.

Podobnie jak prawdą jest, że Zelt wygląda staro, akurat w ich przypadku jej uroda i młodość dodatkowo podkreśla różnicę wieku.
        • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:35
          Co ci przeszkadzaja panienki stojace przy drodze,mezus patrzy na nie zamiast na droge?nie dziwota,majac ciebie obok to wolalabym znaki podziwiactongue_out
          • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:42
            Ty naprawdę jestes pustak, jakich mało.
            • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:53
              Zmien nicka,to nie zgaga ci tak dokucza tylko rozgoryczenie za dawno zapomniana mlodosciabig_grin
              • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:30
                Fakt, podstawowkę dawno skończyłam i Twoje riposty mnie rozwalają, zapomniałam, jak się na takie coś odpowiada big_grin
                • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:44
                  Jednym slowem jestes stary babsztyl,idz wiec na kurs szydelkowania,a innym daj sie cieszyc mlodoscia,moze jak sie naciesza to na starosc nie beda tak zgorzkniale.
                  • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:51
                    >innym daj
                    > sie cieszyc mlodoscia,moze jak sie naciesza to na starosc nie beda tak zgorzkni
                    > ale.

Czarno to widzę
                    jesli juz teraz jazgoczesz na forum jak stara kwoka, to co będzie za 10-20 lat big_grin
                    • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:55
                      Alez cie bolibig_grin
                      • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 19:05
                        Daj spokój, Edel, nic nie rozumiesz.
                        Dziewczyna ze zdjęcia jest w wieku mojej corki, mniej wiecej. Ja nie mam potrzeby rywalizowania z 20 latkami, ani z Tobą.smile
                        Moja corka jest piękna, z klasą, ludzie się za nią oglądają, a jej styl jej o lata świetlne odległy od tego, co prezentuje pierwsze zalinkowane zdjęcie. Po prostu zrozum, że bywają rózne gusta i że krytyka nie oznacza zawiści, tylko odmienne poglądy na to, co piękne i seksowne.
                        • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 19:40
                          Alez ja wszystko rozumiem ta dziewczyna to mloda siksa i co tam jeszcze napisano,konstruktywna krytyka.tongue_outstaw zdjecie corki,popatrzymy,ocenimy.
                          Zapomnial wol jak cieleciem byl.Stylizacja nie jest najgorsza.Dziewczyna prezentuje sie ok.Od swiata show biz nie odstaje.
                          • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:13
                            Ma świetną figurę, nie dziw, że wzbudza wściek tongue_out
          • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:43
            Po pierwsze skąd wniosek, że mi przeszkadzają?
            Po drugie mam więcej niż 12 lat, posiadam prawo jazdy i własny samochód.

Wiem, że w świecie niuni preferujących kuse tandetne sukienki ze streczu to może być nieznana alternatywa, ale wyobraź sobie, że są kobiety, które potrafią same prowadzić samochód.
            • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:51
              Musza ci bardzo przeszkadzac skoro dokladnie wiesz w co sie ubierajabig_grin
              Brawo,zdanie prawka musialo byc dla ciebie nie lada osiagnieciem,ze musisz sie chwalic w watku o stylizacjach w ciazybig_grin
              Nie wiem co to za swiat niuni w kusych sukienkach ze streczu,ale ty sie swietnie znasz jak widac,poopowiadaj wiec trochebig_grin
          • gryzelda71 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:45
            Tobie nie przeszkadzają?
            • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:49
              A powinny?nie gryza,nie skacza pod kola,nie powoduja u mnie zadnych strat to co maja mi przeszkadzac?
              widuje w Pl,akurat stala na wyjezdzie z benzynowej i miala dzinsowa spodniczke do polowy uda.W lato wiekszosc mlodych kobiet takie nosi,ja tez,wniosek:ubieramy sie jak tirowkibig_grin
              • gryzelda71 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:52
                Tirówki to głębszy problem niż kusa kreacja i zrobienie loda panu w lesie.No ale...
                • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:58
                  To ja sprowadzam problem tirowek do ich ubioru i przyrownywania do nich kobiet,ktore zaloza obcas czy mini?
                  • gryzelda71 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 19:03
                    To tobie one nie przeszkadzają.
                    • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 19:44
                      A innym przeszkadza tylko ich stroj.
                      • gryzelda71 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 19:48
                        Jakoś mało trybiąca jesteś.
                    • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:12
                      A co Tobie przeszkadzają? Za Twoje stoją? A może kradną i zabijają?
        • lola211 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:45
          Smiem twierdzic,ze te przy drodze jednak inaczej sie prezentuja.
          W wieku tej dziewczyny tez nosilam na imprezy krótkie obcisłe kiecki plus obcasy,no bo czemu nie? Na co dzien ubieralam sie zas zachowawczo.
          • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 18:52
            No to wiesz juz ze wygladalas jak tirowka i do tego ten statszy facetwink nie przygladam sie paniom przy drogach,bo tu sa one na specjalnych ulicach,a ja tam nie mam nic do szukania,w Polsce migaja mi czasem i ciezko mi stwierdzic co maja na sobie,ale jak widac ematki dokonuja lustracji kazdej prostytutki.
            • larrisa Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:25
              Dziecko, nie dokonują lustracji, tylko mają oczy i w związku z tym faktem patrzą.

Jak do tego potrafią jeździć i nie muszą kurczowo trzymać kierownicy
              to zwyczajnie potrafią dostrzec również panie kuso ubrane stojące przy drodze.

Sama zresztą piszesz:

edelstein napisała:

> A powinny?nie gryza,nie skacza pod kola,nie powoduja u mnie zadnych strat to co
              > maja mi przeszkadzac?
              > widuje w Pl,akurat stala na wyjezdzie z benzynowej i miala dzinsowa spodniczke
              > do polowy uda.

Czyli co, dokonałaś lustracji tej pani czy przeszkadzała ci?
              • edelstein Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 11:44
                Dziecino jezdze od 13roku zycia bez punktow i bezwypadkowo,twoje doswiadczenia mnie nie interesuja.A lustracji nie dokonywalam,miala fajna spodniczke. i tyle,reszty nie ogladalam.
      • lady-z-gaga Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 17:36
        Gdyby tu pisali męzczyźni, to bysmy zwarły szeregi. A że to babskie forum, to kopiemy się po kostkach big_grin
      • gazeta_mi_placi Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 23.09.12, 20:15
        Podpisuję się pod Croyance.
    • yoko0202 dla mnie rewelacja 23.09.12, 17:45
      99% kobiet, które znam i/lub mijam na ulicy, w takiej kiecce wyglądałyby źle bez brzucha, a co dopiero "z".
      • yoko0202 aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 18:29
        pytanie jest o to, jak twoim zdaniem prezentuje się w ciąży ta dziewczyna, czy się podoba

cóż nie da się ukryć, że ta akurat dziewczyna w ciąży prezentuje się wyśmienicie - jest młoda, ładna, ma fantastyczną figurę, rośnie jej w zasadzie głównie brzuch, w porównaniu ze zdjęciami dajmy na to sprzed roku może faktycznie ma nieco większy tyłek (ale zgrabny), grubsze nogi (ale zgrabne, nie jakieś kloce), zwisającego galaretowatego tłuszczu w okolicy brzuszka też nie ma, pewnie w tydzień po porodzie zmieści się w stare dżinsy, ogólnie wygląda kwitnąco itp. itd.
        w związku z tym, naturalne było to, że za chwilę usłyszymy iż: kiecka tandenta, bazarowy styl, za krótka i za ciasna, buty niedobre, chłop za stary i tak dalej i tak dalej
        ehh kobity kobity smile
        • lady-z-gaga Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 18:46
          Ale co chcesz powiedzieć? że jesli dziewczyna sliczna i zgrabna, to jej uroda udziela się facetowi i kiecce? smile
          • yoko0202 Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 19:05
            lady-z-gaga napisała:

> Ale co chcesz powiedzieć? że jesli dziewczyna sliczna i zgrabna, to jej uroda u
            > dziela się facetowi i kiecce? smile

a skąd smile
            ale przyznam, że najpierw zwróciłam uwagę na to, że moim zdaniem jest śliczna i ma świetną figurę; dopiero potem ogarnęłam zelta i kusy fiolet smile
        • nangaparbat3 Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 19:05
          Mialabyś racje gdyby pytanie brzmiało, czy ladna i zgrabna. Ale pytanie bylo o PREZENTOWANIE SIĘ - a to zawiera i stroj, i makijaż, i obcasy - kazdy z tych elementów coś nam o niej mowi (nawet jeśli pozornie) - jakoś ją PREZENTUJE.
        • larrisa Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 20:30
          yoko0202 napisała:

> w związku z tym, naturalne było to, że za chwilę usłyszymy iż: kiecka tandenta,
          > bazarowy styl, za krótka i za ciasna, buty niedobre, chłop za stary i tak dale
          > j i tak dalej
          > ehh kobity kobity smile

Super, czyli nic nie można skrytykować. Wszystko się musi podobać. Ja ci się wszystko podoba to jesteś piękna, zgrabna i masz wspaniałego kochającego męża.
          Inaczej jest się zazdrosnym grubym zdewociałym starym babsztylem, którego własny mąż kijem nie tyka.
          • lola211 Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 20:53
            Ale ta krytyka zakrawa o absurd.No nie ma na tym swiecie kobiety, ktora by otrzymala uznanie od ematek.Kazdej cos sie wynajdzie.Jak juz sie nie udalo pojechac po urodzie, to chociaz trzeba sie stylu czepic.I to wszystko z pozycji- umówmy sie-jednak przecietnych czy wrecz nieładnych kobiet.
            • aneta-skarpeta Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 21:14
              umówmy się, to że ktoś jest nieładny nie oznacza automatycznie, że jest ślepytongue_out

dziweczyna jest bardzo ładna, zgrabna, nogi jej najwyrazniej nie puchną, ale żeby z tego powodu zakładac za małą sukienkę?
            • hellulah Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 23.09.12, 21:31
              lola droga, ale przecież kilka ematek tobie tu pisze, że dziewczyna ładna i zgrabna, cud miód malina, tylko na pytanie: "czy to co widzą na obrazku im się podoba?" odpowiadają - "niekoniecznie, z powodu kiecki" smile naprawdę czemu to komplikujesz? a idź napij się no nie wiem, wina czy aromatycznej herbaty smile

Jak ktoś napisał, można być nieładnym i preferować styl, niedopuszczający plażowych sukienuś a la Jersey Shore

o takich
              https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKpy9T24QQfo2yDyPTx6HJIoLS5XokO34TCFMUuOo9f7Om1keLVg

(i zapewne dla ciebie także brzyyyydki).

Ja na przykład chętnie bym zobaczyła taką panią w czymś jak niżej (krótkie jest? jest; obcasy do tego można mieć? można), co naprawdę nie znaczy, że 1. ona sama by tak chciała, 2. ja mam rację smile bo to nie jest do uźwy jakieś kwestia racji, to jest kwestia gustów.

https://images.teamsugar.com/files/users/0/3987/21_2007/HilaryRho_Thoma_10322616_600.jpg

• nangaparbat3 Re: aha, ogólnie niezwykle zabawny wątek 24.09.12, 07:29
              lola211 napisała:

> I to wszystko z pozycji- umówmy
              > sie-jednak przecietnych czy wrecz nieładnych kobiet.

A Ty skąd czerpiesz taką wiedzę?
              Znam dwie ematki z realu i trzecią z fotografii - i są naprawdę ladne, ponad przeciętną.
              Panna ze zdjęć żyje z tego, ze ją fotografują i ogladają, na tym sie skupia, sama sie wystawia na oceny, zarabia na tym, ze jej urode oceniają i oczywiście wymagania wobec niej są nieporownywalnie wieksze, podobnie jak wiecej się wymaga od zawodowca. Nie ma się czym bulwersować.
    • aneta-skarpeta jej stopy 23.09.12, 19:38
      wystarczylo zalozyc sukienke ze 2 rozm wieksza i by sie jej majtki nie odcinaływink

ale przypomnialo mi sie
      biedaczka ma 2 lewe stopysad
      https://koktajl.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634686312050899721.jpg
      • memphis90 Re: jej stopy 23.09.12, 21:24
        Aaaaaa, to ta!
        • wioskowy_glupek Re: jej stopy 24.09.12, 02:04
          Sukienka mi się nie podoba, wygląda tanio, w dodatku kiepska fryzura...
          Podobna kreacja - a o niebo lepiej www.pudelek.pl/artykul/40527/reese_witherspoon_pokazuje_brzuszek_zdjecia/5/

IMO istnieje różnica pomiędzy nie ukrywaniem brzucha - (co to jest brzuszek - wtf ?) a eksponowaniem go. Ona robi to źle - kolokwialnie mówiąc.

Ale fakt że pomijając kreację i fryzure prezentuje się super wink szczupła ładna laska. Jakby jeszcze faceta w swoim wieku zamiast dziadka 20 lat starszego miała to super.
          • franczii Re: jej stopy 24.09.12, 06:12
            Jakby jeszcze faceta w swoim wieku zamiast dziadka 20 lat starszego miał
            > a to super.

Nie no musze zaprotestowac. Gosc nie jest dziadkiem. 44lata to dosc mlody facet, tylko powaznie wyglada.
            • lady-z-gaga Re: jej stopy 24.09.12, 08:15
              Nie, no idealny. Młody i piękny tongue_out
              Piszą, że młodsza o 24 lata, wiec jeśli on ma 44, to ona 20. Jak się poznali, miała jeszcze mniej.
              To prawdziwy dar losu dla niej, słuzyć jako trofeum kryzysu wieku sredniego oblesnego dziada.
              • gazeta_mi_placi Re: jej stopy 24.09.12, 09:59
                Obleśny bo ma 44 lata? Każdy mąż e-mamy (jeśli wcześniej nie umrze na zawał serca lub coś innego) będzie w tym wieku (a nawet starszym), też wtedy będzie obleśnym starym dziadem?
                • lady-z-gaga Re: jej stopy 24.09.12, 10:06
                  Na pewno nie każdy tongue_out ten akurat jest i nie z powodu wieku, a wyglądu.
                • aneta-skarpeta Re: jej stopy 24.09.12, 10:48
                  moj nie będzie, bo ja będe miala wtedy prawie 48tongue_out
                  więc będzie młodą dupą;D
                • franczii Re: jej stopy 24.09.12, 11:46
                  Każdy mąż e-mamy (jeśli wcześniej nie umrze na zawał ser
                  > ca lub coś innego) będzie w tym wieku (a nawet starszym), też wtedy będzie oble
                  > śnym starym dziadem?

Zalezy jak bedzie w wieku 44 lat wygladal. Jednak przyklady z otoczenia facetow po 40 a nawet 50 mam bardziej pozytywne, na pewno mlodziej wygladaja niz ten gosc na zdjeciu.
                  • gazeta_mi_placi Re: jej stopy 24.09.12, 11:52
                    I przez to są lepszymi ludźmi?
                    • franczii Re: jej stopy 24.09.12, 11:55
                      Nikt o lepszosci nie pisal tylko o wygladzie.
                • lauren6 Re: jej stopy 24.09.12, 13:33

> Obleśny bo ma 44 lata?

Obleśny, bo mając 44 lata wygląda na 64.
                  • lusitania2 Re: jej stopy 24.09.12, 13:56
                    lauren6 napisała:

>
                    > Obleśny, bo mając 44 lata wygląda na 64.

czemu tylko 64? Nie żałuj sobie, daj mu osiemdziesiątkę!
                    Suknięwink ma plugawą, i jemu stylista przydał by się bez dwóch zdań (luźna odzieżowa formuła takich imprez luźną formułą, oszpecanie się worowatymi jeansami to inna inszość), sylwetkę ma jednak dobrą, a na siwienie i łysienie wpływu nie miał, to niestety geny.
            • wioskowy_glupek Re: jej stopy 24.09.12, 09:51
              Nie chodzi o wiek a różnicę wieku pomiędzy nimi.
              • gazeta_mi_placi Re: jej stopy 24.09.12, 10:00
                Aby mógł być jej dziadkiem musiałby mieć minimum z 55 lat.
                • lady-z-gaga Re: jej stopy 24.09.12, 10:07
                  Wygląda na tyle, a nawet na więcej.
                • franczii Re: jej stopy 24.09.12, 11:47
                  Z wygladu tyle bym mu wlasnie dalatongue_out
                • wioskowy_glupek Re: jej stopy 24.09.12, 14:03
                  Czy ja pisałam że "z własnym dziadkiem" ?
    • gordon7 Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 06:52
      mamusia śliczna, tatuś jeszcze bardziej śliczny...
    • kika989 Coby nie powiedzieć 24.09.12, 11:09
      o tej stylizacji, która mnie się równeiż nie podoba a przez ematki została zjechana równo, to figury w ciąży można pozazdrościć.
      I sądze, ze większość zjadliwych postów ematek z tej zazdrości wynika.

Bo większość ematek w ciąży wygląda jak wieloryby, a ona brzuszek tylko- nogi szczupłe, pupa nie zajmuje całych drzwi, rece szczupłe, podgardla nie ma.

Fajnie byc laską w ciązy
      • lady-z-gaga Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 11:19
        > Bo większość ematek w ciąży wygląda jak wieloryby, a ona brzuszek tylko- nogi s
        > zczupłe, pupa nie zajmuje całych drzwi, rece szczupłe, podgardla nie ma.

A Tobie co dolega, że się tak musisz pocieszac ? big_grin
        • kika989 Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 11:58

> A Tobie co dolega, że się tak musisz pocieszac ? big_grin

Mnie pytasz?
          Zapytaj tych zawistnic, co jada po dziewczynie- że tandetna kieca (bo połowa tu w kostiumach Chanel chadza a druga połowa ubiera sie w H&M i mysli że sa eleganckie), ze ma starszego gościa, ze to i sramto, co IM dolega?
          Zresztą nie musisz, podpowiem- żal im tyłki ściska.

Pytanie było o wygląd w ciąży- wygląda jak laska.

I śmiało moge to bez zazdrości napisać, bo w ciaży wyglądąłm podobnie smile

A pocieszać się nie musze- codzienie widze kobiety w ciąży i takiej która taka figurę prezentuje w tym stanie- daaaaaawno nie widziałam.
          Widuję takie o 30 kg cięzsze. I to one sie pocieszają - najczęściej batonem.
          • gazeta_mi_placi Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 12:00
            Tutaj szmaty z Zary to szczyt elegancji i powód do zazdrości big_grin
            • franczii Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 12:12
              Ciekawa jestem skad jest ta sukienkatongue_out
              • kika989 Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 12:41
                Podejrzewam, ze własnie z tej elganckiej Zary czy H&M w którym tak ochoczo ubieraja sie tutejsze wyrocznie mody uncertain
      • franczii Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 12:07
        >to figury w ciąży można pozazdrościć.

To chyba wiekszosc przyznala?
        • kika989 Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 12:40
          Czy większość przyznała?

No, wszystkich postow nie przeczytałam- strzelilam w 10 chyba- na wyrywki.
          było o tandetnej kiecce, starym dziadzie, z ktorym przysżła, brzydkich butach i w ten deseń..

O figurze, promiennym usmiechu, pięknych zębach- jakby nie było wink
          Tylko te zjadliwości

Za każdym razem jak jest wątek nt- stroju, wygladu czyjegoś- to tutaj jechanie na maksa. Co najmniej jakby na ematce same finalistki wszelakich wyborow miss siedziały.
          A ze znam przynajmniej dwie ematki tu siedzace, to wiem, ze jechały po niektórych równo, a same czesto gesto z przetłuszczonymi włosami, spódnicy i do tego polarku pomykaja smile
          Ale w necie jadą jakby przynajmniej stylistkami w najlepszych domach mody były.

• mary_lu O ludzie... 24.09.12, 13:00
            Ani piękna, ani zgrabna, ani przepięknie wystylizowana nie jestem.

Ale też nie uważam, żebym musiała z tego powodu bać się skrytykować byle zdjęcie celebrytki, bo ktoś mi odpisze "a ty to takiej kiecki od osiemnastki założyć nie możesz"!

Sukienka za mała i wybitnie nie na ciażę - w biuście za ciasna o rozmiar, w brzuchu o trzy rozmiary.

Naprawdę nie wiem, co kieruje kobitką, która idzie na bankiet z celebrytą i wie, że następnego dnia będzie w każdej szmatławej gazecie (bo jest w ciąży z dużo starszym facetem), żeby ubrać się tak tanio i wyzywająco jednocześnie.

Co też myślał facet? Od dzisiaj jest w branży i nie ma znajomej stylistki? Tu już może mniej dziwię się Zeltowi, bo to nie tak kasa pewnie, ale taki Pazura?
          • aneta-skarpeta zadałam sobie ten trud:P 24.09.12, 13:10
            Nie czytalas wszystkich postow, ale wieszbig_grin

proszę

beataj1 23.09.12, 08:57 Odpowiedz
            Dziewczyna ładna i ładnie wygląda. Niestety prowadza się ze starym

vesper_lynd_1 23.09.12, 09:00
            Bardzo ładnie wygląda.

lola
            Ładna, zgrabna dziewczyna-takze w ciązy.

franczii 23.09.12, 11:07 Odpowiedz
            Aha, sama dziewczyna bardzo zgrabna i bardzo ladnie w tej ciazy wyglada.

czar_bajry 23.09.12, 12:15 Odpowiedz
            Wygląda ładnie - to ogólne stwierdzenie
            Chociaż sukienka raczej na plażową wygląda

maggi9
            Wygląda ładnie owszem ale ta sukienka faktycznie wygląda tanio i bazarowo

nolus 23.09.12, 15:30 Odpowiedz
            No cóż, laska faktycznie została obdarzona świetną figurą. Smukła sylwetka pozostanie tutaj smukła sylwetką, ciąza raczej jej nie zepsuje.

lady-z-gaga 23.09.12, 16:46 Odpowiedz
            No i proszę. Piękna dziewczyna, ktora nie potrzebuje przykrotkiej i przyciasnej kiecki, żeby wyglądac zjawiskowo w ciąży.

nangaparbat3 23.09.12, 17:08 Odpowiedz
            O, okazuje się, że to naprawdę ladna dziewczyna i dobrze ubrana.

yoko
            cóż nie da się ukryć, że ta akurat dziewczyna w ciąży prezentuje się wyśmienicie

aneta-skarpeta
            dziweczyna jest bardzo ładna, zgrabna, nogi jej najwyrazniej nie puchną, ale żeby z tego powodu zakładac za małą sukienkę?

wioskowy głupek
            Ale fakt że pomijając kreację i fryzure prezentuje się super wink szczupła ładna laska.

pote sie nicki tylko powtarzają

chyba tylko 3 byly ogolnie negatywne

więc podpinam się pod pytaniem
            a Ciebie co ugryzło?
            • kika989 Re: zadałam sobie ten trud:P 24.09.12, 13:30
              Zadałam sobie ten trud i prosze smile

nie wiem co to za babka
              ale zeby z dziadkiem na imprezy chodzic ? - czarnaalineczka

Nawet gdyby była nie w ciąży, to by mi się w tej sukience nie podobała. Nie lubię sukienek-ręczników. – moty_lanoga

mam podobnie, dla mnie ta sukienka jest po prostu paskudna - niezależnie czy na ciężarnej czy nie ciężarnej
              • lauren6 Re: zadałam sobie ten trud:P 24.09.12, 13:43
                > Nie powiedziałm, ze WSZYTSKIE ją zjechały- IMO te które jadą takimi tekstami/la
                > chon, z wuyleniałym dziadem, a niech ma- będa ja nogi bolec- to zazdrosne babus
                > y z figura słonia.

Żeby być zazdrosnym to trzeba mieć o co. Czego mam niby zazdrościć tej dziewczynie? Faceta, który wygląda 10 razy gorzej od mojego własnego? Ciąży? Mam własne dziecko. Kiepskiego gustu jeśli chodzi o garderobę, bo założenie za małej sukienki na galę moim zdaniem świadczy o kiepskim guście? Chodzenia z ciążowym brzuszkiem w mega nie wygodnych butach? Figury? W jej wieku też byłam taka szczupła.

Od kiedy posiadanie własnego zdania jest równoważne zazdrości? Na głowę upadłaś?

Nie chciało mi się wypowiadać w tym temacie, ale to zrobię. Uważam, że kobieta w ciąży ma całkowite prawo wyglądać ładnie. Ale ładny wygląd to nie chodzenie w za małych ciuchach. Między namiotem, a przyciasną sukienką z której wylewa się biust i odgniatają majtki jest wiele stanów pośrednich.

A teraz możesz napisać jaka to ze mnie straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszna zazdrośnica.
              • aneta-skarpeta Re: zadałam sobie ten trud:P 24.09.12, 14:30
                no własnie o tym piszemy
                większosc z nas napisała, że dziewczyna i ładna i zgrabna i wyglada świetnie w ciązy, ale ubrana jest okropnie, co nie znaczy ze nie dostrzegamy jej piękna
                wiec nie widze tu zazdrosci starych purchawek
              • franczii Re: zadałam sobie ten trud:P 24.09.12, 16:08
                > Nie podoba mi sie. Kiecka strasznie tanio wyglada. Jakis strasznie cienki mater
                > ial bardzo naciagniety.-franczii

No i gdzie tu widzisz zawisc o urode i figure?
          • larrisa Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 13:26
            Skoro ci się nie chce czytać, to po co się wypowiadasz?
            Strzela się na strzelnicy, nie w wątku, bo potem gada się właśnie takie
            głupoty jak ty.

Jeśli już krytykujesz krytykujące to czym się od nich różnisz?
            Obiektem krytyki?

Na dodatek twoja krytyka pozbawione jest sensu bo przecież nie widzisz osób piszących i roisz sobie o nich jakieś wyobrażenia.

Mnóstwo osób pisało, że dziewczyna młoda, ładna i zgrabna, co DODATKOWO podkreśla wiek jej partnera i jego fizis. A kiecka tandetna obojętnie czy na pięknej czy na brzydkiej kobiecie tandetną pozostanie.
            Napisz może w jaki sposób napisać o tandetnej kiecce, że tandetna żeby nie wyjść na zazdrośnicę? Czy można tylko piać z zachwytu?
            • kika989 Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 13:39
              Skoro ci się nie chce czytać, to po co się wypowiadasz?

A, to trzeba przeczytac cały wątek?
              Nie, nie trzeba, przeczytałam kilka postow i trafiłam na jadowite nieszczęśnice wyzywające inna kobietę od lachonów.
              I te zazdrośnice potępiam i krytykuje smile

Jeśli już krytykujesz krytykujące to czym się od nich różnisz?
              > Obiektem krytyki?

Nie, no niczym. jasne.
              Przeciez to to samo nazwać obca kobiete lachonem prowadzającycm się z wyliniałym dziadem i skrytykowac te, które tak obelzywie pisza o innych- to samo, jasne. Bez różnicy smile

Napisz może w jaki sposób napisać o tandetnej kiecce, że tandetna żeby nie wyjś
              > ć na zazdrośnicę? Czy można tylko piać z zachwytu?

jak nie czytasz ze zrozumieniem, nie pisz wcale.
              napisąlm, ze znam dwie co tu siedzą i krytukuja- jedna [pisze równiez w tym wątku. W tym momencie siedzi w biurze (moja pracownica) ubrana spódnice w krate plisowana, do tego rajty w kwiatowe wzory i polarkowa bluzka.
              I bidula jedzie jak po zabie.
              I nie wie nawet, ze jej mąz kiedys niechcacy sypnał że siedzi na ematce i jaki ma nick.
              A ja wiem i stąd me wnioski- że te krytykujące "tandentne kiecki" przy niej wyglądaja jak ubogie krewne smile
              • mary_lu Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 13:49
                Teraz to już fantazja Cię poniosła...
              • lady-z-gaga Re: Coby nie powiedzieć 24.09.12, 14:18
                kika989 napisał(a):

> > A, to trzeba przeczytac cały wątek?
                > Nie, nie trzeba, przeczytałam kilka postow i trafiłam na jadowite nieszczęśnice
                > wyzywające inna kobietę od lachonów.

Czytać, drogie dziecko, trzeba umieć. Przed Tobą jeszcze długa droga.
                Na razie mogę Ci krotkiej lekcji udzielić: można ubierać się stylu pensjonarskim, będąc emerytką
                albo w stylu motocyklowym, jeżdżąc tramwajem
                dlatego komentarz, że ktoś ubrał się "na lachona" to nie jest wyzywanie tej osoby od lachonow, tylko okreslenie stylu - konkretnie tego, co na omawianym zdjęciu.
                Nosisz się dokładnie tak samo i ubodło Cię to, co wyczytałaś w tym wątku? nie moja wina, pomodl się lepszy gust big_grin
    • bea.bea Re: jak się świetnie prezentować w ciąży... 24.09.12, 13:27
      nie szkoda czasu na takie dyskusje....
    • shellerka jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 14:24
      to wie, że miałam tam bardzo podobną stylizację przed imprezą smile tyle, że kiecka miała ramiączka.
      i na imprezie, na którą tak poszłam zagorzała antydzieciata laska podeszła do mnie i taka przysięgam, pełna podziwu powiedziała (czego nie zapomnę, bo to było mega przyjemne) "to tak można wyglądać w ciąży?!"
      po czym po trzech miesiącach zdecydowali się na dziecko big_grin
      i to przyznaję największy komplement w moim życiu.

choć, żeby nie było, że jestem zarozumiałą pindą dodam, że w sobotę próbowałam wcisnąć sie w kieckę od DG, którą cztery miechy po urodzeniu drugiego dziecka chciałam zanosić do krawcowej celem zwężenia, bo mi wisiała, no a w sobotę stwierdziłam, że na wdechu cały wieczór nie dam rady wink

dlatego od dziś rana biegam big_grin codziennie pięć minut więcej
      • aneta-skarpeta Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 14:40
        shellerka, a też sukienka była tak napięta na Tobie, ze było widać swiecące włókna elastanu? widac bylo ci wbijające się stringi?
        • shellerka Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 15:05
          no fakt, nie. ona była takiej samej długości, tego samego koloru, ale jednak masz rację - szyta była z podwójnej warstwy materiału, z której spodnia była tak obcisła jak ta na fotce, a wierzchnia niby też dopasowana, podkreślała brzuch i "szczupłość" reszty, ale jednak nie tak przesadnie.

no ale, ja nie byłam na okładce playboya w końcu, co nie? wink więc więcej zrozumienia dla pani proszę!
          • aneta-skarpeta Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 15:19
            no własnie, niby nic takiego, a pewnie w wygladzie różnica kolosalna

btw
            na poczatku wrzesnia byla w takiej sukience i wygladała ślicznie
            https://i.wp.pl/a/f/jpeg/29788/akpa20120714_masz_gulasz_5090.jpeg

nie jest to wg mnie maskowanie brzucha, po prostu sylwetka jest proporcjonalna, nie widac w tym desperacji, a seksowne nogi widac
            • franczii Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 16:07
              No i tu juz sie nie przyczepietongue_out
            • lauren6 Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 16:10
              Na tym zdjęciu dziewczyna wygląda bardzo ładnie. Raz sukienka, dwa włosy. Nie wiem jak mogła się tak zeszpecić beznadziejną fryzurą jak na zdjęciu w pierwszym poście.

Za to Zelt wygląda tu jeszcze bardziej staro. W życiu bym mu nie dała 44 lat.
          • franczii Re: jak ktoś czytywał mojego bloga modowego 24.09.12, 16:05
            Bingo, ta kiecka skojarzyla mi sie od razu z taka podszewka (obciskajaco-modelujaca?) ktora posiadaja niektore sukienki.
    • suazi1 nie 25.09.12, 15:43
      Nie lubię takiego nachalnego epatowania ciążowym brzuchem. Do tego majtki wrzynajace się w... ale to moje zdanie i pewnie będę w mniejszości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka