Dodaj do ulubionych

J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zimno

27.09.12, 20:47

www.plejada.pl/27288,4,4,jennifer-lopez-i-jej-ukochany-biegaja-po-gdansku,fotogaleria.html#foto
jak ja widze takie pozakrywane biegajace osoby to sie zastanawiam po co biegaja? to apropos watku o bieganiu. ja nawet zima taka opakowana nie biegam, aktualnie w krotkim rekawku. albo pani Lopez chciala sie zamaskowac (ale jej nie wyszlo), albo w zyciu nie biegala, o bieganiu nie ma pojecia kobieta. ach, szkoda slow. jak patrze na te fotki to mi sie swietej pamieci W.Huston w Sopocie latem w futrze przypomina...
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 20:54
      Czepiasz się. Tego szalika, czy czapeczki? W futrze nie biega.
    • thorgalla Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 20:56
      Nad wodą zawsze wieje.
      Pewnie chroni gardło i uszy.
    • zdzisnadzis Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:02
      W tym całym zamaskowaniu jeszcze bardziej rzucała sie w oczy niz jakby była bez tego..i tak biegała bez makijazu, kto by ja tam poznał :p
    • tanebo Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:10
      Oj tam. Ukrywała się przed Markiem Belką smile
    • varna771 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:14
      e-milia1 napisała:

>
      > www.plejada.pl/27288,4,4,jennifer-lopez-i-jej-ukochany-biegaja-po-gdansku,fotogaleria.html#foto
      > jak ja widze takie pozakrywane biegajace osoby to sie zastanawiam po co biegaja
      > ? to apropos watku o bieganiu. ja nawet zima taka opakowana nie biegam, aktualn
      > ie w krotkim rekawku. albo pani Lopez chciala sie zamaskowac (ale jej nie wyszl
      > o), albo w zyciu nie biegala, o bieganiu nie ma pojecia kobieta. ach, szkoda sl
      > ow. jak patrze na te fotki to mi sie swietej pamieci W.Huston w Sopocie latem w
      > futrze przypomina...
      pamietam dobrze ten koncert .... niezłą wówczas szope odwaliła, a swoją córkę ubrała w palto na zimę i grubą wełnianą czape, co chwile chuchała do mikrofonu , chyba nie była w dyspozycji ...
      • e-milia1 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:26
        czepiam sie, czepiam. jutro ide tez biegac, czapke zaloze, szalik i binokle, nikt mnie zpewnoscia nie pozna, pewnie moje rodzone dzieci mnie nie poznaja.
    • demonii.larua Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:25
      15 stopni to faktycznie upał, nie ma co big_grin
      • e-milia1 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 21:27
        upal nie, ale idz se pobiegaj tak opakowana to po 500 metrach zawalu dostaniesz. chyba, ze ona jakis hot jogging preferuje....
        • demonii.larua Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 22:10
          Wnoszę, że to jednak bardziej pod paparazzich była przebieżka niż faktyczny jogging big_grin
    • kai_30 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 22:16
      Mieszkam też nad morzem, kawałek dalej, i tak - u nas dzisiaj było zimno, pierwszy raz założyłam dziecku kurtkę i odkręciłam kaloryfery. Jeszcze wczoraj było cieplutko, a dziś zmiana o 180 stopni, leje, wieje i w ogóle bleh.
      • kai_30 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 22:17
        Niemniej - czapek ani szalików jeszcze z garderoby nie odkopywałam big_grin
    • jak_matrioszka Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 27.09.12, 22:35
      Eee tam, cieplolubne stworzenia tak maja. Do nas mial przyjechac znajomy z Indii, przed wyjazdem zapytal jaka u nas pogoda, coby wiedziec co spakowac. Maz mu odczytal termometr i goscia nie mamy, czeka do wiosny.
      • sylki Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 08:49
        Cytat
        ak_matrioszka napisała:

> Eee tam, cieplolubne stworzenia tak maja. Do nas mial przyjechac znajomy z Indi
        > i, przed wyjazdem zapytal jaka u nas pogoda, coby wiedziec co spakowac. Maz mu
        > odczytal termometr i goscia nie mamy, czeka do wiosny.

Wiosenna temperatura też go wystraszyć może, następnym razem kłamcie wink big_grin
        • zuzanna56 Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 08:54
          W Gdańsku jest naprawdę chłodno. Fakt, dopiero co było około 20 stopni przez dwa dni, ale wczoraj 12-14 stopni i lekki deszcz, dzis też nieciekawie. Siedzę w domu chora i palę od rana w kominku, rano odprowadziłam córke na autobus, było potwornie zimno.
    • aniorek Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 09:40
      czepiasz sie. J.Lo mieszka zapewne w Kalifornii, gdzie jest cieplo przez caly rok i jest przyzwyczajona do innych temperatur. Przypuszczam, ze bieganie przy +30 C nie jest dla niej problemem, a dla ciebie juz by bylo.

tak samo we wrzesniu np. na Sardynii jest +25 stopni, a mieszkancy chodza w dlugich spodniach, kurtkach i szalikach. ludzie maja inna percepcje temperatury w zaleznosci od strefy klimatycznej zamieszkania.
      • jak_matrioszka Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 10:08
        Dokladnie. Ja zrezygnowalam z sandalow jak temperatura zeszla do 10C, dla niektorych 10 stopni to juz pora na kozaki ocieplane.
        • klubgogo Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 20:58
          Dokładnie, nie pamiętam takiego zróżnicowania w modzie we wrześniu w minionych latach. Rano przy tych marnych 10 stopniach dygoczą na zimnie panie w sandałkach i panowie z krótkim rękawem, a w południe, ci co w botkach ocieplanych rano wyszli pocą stopy w tym obuwiu nieśmiało ściągając ocieplaną kurtkę. Coś jakby próba wyszarpnięcia jesieni ostatnich chwil ciepła i jednoczesne pragnienie paradowania w nowym zimowym odzieniu.
          Dla JLo te nasze liche temperatury mogą rzeczywiście byc ciężkie.
          • jak_matrioszka Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 29.09.12, 15:03
            Ja nie dygotalm, wypraszam sobie wink Dojezdzam autem, ide gora 20m, nie zdaze zmarznac. Zakozakowani tez dojezdzaja autem, tym samym, i jeszcze podkrecaja ogrzewanie (i ja si epoce). Ale co do wrzesnia masz racje, za mojej mlodosci wrzesnien bywal cieplejszy big_grin i nikt nawet nie myslal o kozakach.
      • azjaodkuchni Re: J.Lopez w Polsce, nie uwierze, ze tam tak zim 28.09.12, 17:56
        Aniorek ja przy 30 stopniach to w jeansach chodzę i często na długi rękaw. Cienkie spodnie gdzieś od 35 zakładam. Nie jestem wyjątkiem przy 28 moje dziecko prosi o kurtkę jak wrócimy do Polski będzie niezły szok temperaturowy.
        • e-milia1 tu nie chodzi o temperture 28.09.12, 20:36
          kazdy biegacz wie, ze takim opatulonym sie nie biega. nie wazne czy to - iles stopni czy plus 30. biegam przy jednej i drugiej temperaturze. czesto moj stroj zimowy nie rozni sie az tak bardzo od stroju letniego. zima mam czasem zalozona kurteczke na krotki rekawek. gdyby J. Lo poszla na spacerek to jeszcze bym zrozumiala, ale ona poszla biegac kobitki, biegac....
          • sadosia75 Re: tu nie chodzi o temperture 28.09.12, 20:37
            Ona poszła poudawać, ze biega co by jej fotki popstrykali.
            • e-milia1 Re: tu nie chodzi o temperture 28.09.12, 20:47
              kurde, malo tych fotek ma? pewnie kochankiem chciala sie pochwalic smile
              • sadosia75 Re: tu nie chodzi o temperture 28.09.12, 20:50
                big_grin Może jej ciągle mało?
                Ten kochanek to jakaś żenująca porażka. No ale jak bym ja miała kryzys wieku średniego, rozwód i bliźniaki a do tego presję świata no to kto wie... pewnie bym jak Dżejloł się szarpnęła na jakiegoś śiuśmajtka ;D
    • 18lipcowa3 tak wlasnie było o tej porze tego dnia, 28.09.12, 22:38
      tez tam byłam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka