japanunieprzerywalempanieposle 11.10.12, 22:54 ostatni odcinek seksu w wielkim miescie ostatni odcinek przyjaciol tajemnica brokeback mountain fortepian synalek efekt motyla plac zbawiciela pogoda na jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgia241 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 22:58 Kochankowie mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 22:59 the l word ( zryczlam sie okropnie w jednym odcinku ) ruffian ( film sie skonczyl a ja dalej ryczalam ) Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 23:02 przed okresem to nawet na klanie placze i zawsze na love actually Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:59 a i jeszcze na hani plakalam ( nie mylic z hanka mostowiak ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 12:03 no dobra jeszcze desperatki marley i ja flicka ranczo ( zabije jak komus powiecie ) ale tak owogole to ja nigdy nie placze na filmach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 15:25 Tylko się proszę nie śmiać "Znachor" - kiedy Anna Dymna staję na miejscu dla świadków i mówi "Nazywam się Maria Jolanta Wilczur". Ile razy oglądam - tyle razy mnie ściska w gardle. Więcej grzechów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 17:10 Niedawno pociągałam nosem do spółki ze szwagrem oglądając to właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 18:23 ja to ostatni raz oglądałam jakoś w święta razem z rodzicami, babcią i chłopem razem Wszyscy podejrzanie zamilkli i zaczęli gwałtownie ślinę przełykać Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 23:15 K-PAX Plac zbawiciela Król Lew 1 część Uwierz w ducha Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 23:34 Moje życie beze mnie - akurat byłam na takim etapie życia, że dokładnie wiedziałam, co przeżywa bohaterka filmu i wywarł na mnie wielkie wrażenie (miałam wrażenie, że gdzieś tam widzę swoje zagubienie) Chłopiec w pasiastej piżamie. Zielona mila. Lilija 4 ever. Ekspres polarny I w pewnym momencie życia - notorycznie ryczałam na reklamie Coca Coli oraz Jacobsa (bożonarodzeniowych ) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 23:38 Nie placze na filmach,ale ja jestem antyfilmowa.Do kina nie chadzam,na tv patrze od wielkiego dzwonu.Tylko horrory jestem w stanie obejrzec z ciekawoscia jako taka. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:03 eee to co robisz w tym watku ? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:15 no co, a reklamy to nie lecą w ramach cogodzinnego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:17 a przepraszam, edel nie widzę, myślałam, że to do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:22 O, i na takiej bajce, "Życzenie Annabelli" ryczałam. Wyłam normalnie, aż mi wstyd było. Ale to było tak do 4 lat po urodzeniu dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:28 ja wylam na epoce lodowcowej i toy story aaaaa i pocahontas moj ukochany film - jak moglam zapomniec, glupia ci... ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 00:36 a tak Epoka lodowcowa (pierwsza) i scena kulminacyjna z bobasem i tatusiem. Też wyłam jak potłuczona. Aż mi wstyd przed dziećmi było Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 01:31 jeszcze scena z tygrysem ratujacym manfreda albo odwrpotnie nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:49 I jeszcze scena, jak mamut oglądał narysowane na ścianie inne mamuty. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 13:32 o, też ryczałam! Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:23 Czwarta część Toy Story, koniec filmu, a dziecko się dziwi, czemu matka ryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy zyczenie annabelli :) 12.10.12, 09:36 yenna_m napisała: > O, i na takiej bajce, "Życzenie Annabelli" ryczałam. Wyłam normalnie, aż mi wst > yd było. Ale to było tak do 4 lat po urodzeniu dzieci hehe-tez sie pobeczałam na tym Oprócz tego-na wielu filmach płaczę,jak mam PMS to nawet na reklamie Merci :p A filmy-to tak pierwsze co mi przychodza do glowy -Zielona mila -Chłopiec w pasiastej piżamie -Plac zbawiciela -Król Lew 1 -Ania z Zielonego Wzgórza-jak umarł Mateusz pewnie zaraz mi przyjdzie do glowy reszta filmów,ale ja po prostu beksa jestem - Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 11.10.12, 23:58 Stowarzyszenie umarłych poetów jak na stoły wchodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 02:28 Byla u nas taka reklama Bell'a (telefony): mlody facet dzwoni z kamienistej plazy (Normandia) do dziadka do Kanady, dziadek jest weteranem D-day, ten mlody jest wlasnie na plazy (Juno?), na ktorej dziadek ladowal w czerwcu 1944 ... Nawet jak pisze to mi sie w nosie kreci A to tylko slodko-sentymentalna reklama, eh ... Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:07 Dieppe Bell Commercial Świetna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:51 Faktycznie dobra. Tez się poryczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Owianka :) 12.10.12, 14:17 No jak moglas? jak moglas - ja zaczynam prace a tu lzy jak groch - tak sie nie robi drugiemu czlowiekowi w piatek rano Dzieki ... to jednak Dieppe a nie Juno - jeszcze tragiczniejsze - Kanadyjczycy wyslani na pewna smierc przez zle-poinformowanych Amerykanow i Brytyjczykow - bardzo dramatyczna historia w tle takiej ot reklamy telefonow. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:28 o tak. ale to taki inny płacz. ja bym powiedziała ze to wzruszenie i duma z chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 06:29 internetu by brakło gdybym chciała wymienić wszystkie filmy,na których ryczałam szybko się wzruszam,płaczę nawet na rodzinnych komediach-znaczy zdarza mi się Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 07:27 Marley i Ja Ostatni odcinek Zagubionych i Gotowych na wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:10 "Ostry dyżur", jak umarł Mark, i jeszcze w jednym odcinku "Ostatni brzeg" - wieki temu, chciałabym go znów obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:51 Tradycyjnie i zawsze, ile razy bym nie oglądała, płaczę podczas: - "Potopu" (" To łgarstwo! Książę Bogusław łże jak pies! Miłościwy królu, panie mój! nie wierz temu zdrajcy, umyślnie on to uczynił, by wroga zhańbić, a ciebie przerazić, królu mój, panie!...) - pierwszego odcinka serialu Dom (" - Ludzie, po co wy tam jedziecie, tam nic nie ma. - A pan po co jedzie ? - Ja warszawiak jestem, to gdzie mam jechać"), - "Stalowych magnolii" (scena na cmentarzu). Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_absinthium Stalowe i ta scena 12.10.12, 13:48 Scena na cmentarzu przyprawia mnie o spazmy za każdym razem. A film ten widziałam chyba 8 razy, jak nie lepiej. (Zaraz potem charczę śmiechem dzięki Shirley i Olympii Dukakis, które spychają się z kamiennej, cmentarnej ławki). Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 17:04 Przy "Stalowych magnoliach" tak się spłakałam, że chyba to wyparłam, bo dopiero twój wpis mi o tym przypomniał. I przy okazji o "Pokoju Marlina" - to też z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:53 Sześć stóp pod ziemią - popłakałam się kilka razy, finałowy odcinek mnie zmiażdżył Władca Pierścieni - zawsze się wzruszam na końcu i książki i filmu nie ryczałam ale rozwalił mnie film Wszystko za życie zawsze ale to zawsze ryczę na Love Actually w różnych momentach serial Modern Family momentami mnie wzrusza ale tak na wesoło raczej ryczałam jeszcze na Mamuśce, Tajemnicy Brokeback Mountain, Stowarzyszeniu umarłych poetów, Pożeganiu z Afryką, Wielkim błękicie, Zaklinaczu koni no i mogłabym dalej nie sądziłam, że taka płaczka ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 08:55 a no i Król Lew przecież Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:06 Ludzie placza na reklamach gdzy widza w nich sielski, rodzinny klimat, czyli cos czego aktualnie im w życiu brakuje. W jakis sposób utożsamiają się z bohaterami i to ich wzrusza. Taka bliskosć miedzy przyjaciółmi, członkami rodziny... Nasze tęsknoty i pragnienia sprytnie wykorzystują marketingowcy. Oj nie lubię sobie dostarczac takich bodźców. Przed Bożym Narodzeniem porusza mnie kazda reklama, aż to uczucie staje się denerwujące i jeszcze bardziej uświadamia, ze u mnie nie jest tak fajnie. Po tym wzruszeniu następuje zdołowanie i jakieś rozgoryczenie. Może lepiej sobie odpuścić... Zdrowy stan psychiczny to taki, kiedy mało co nas zachwyca, czy oburza. Ponieważ zarówno jedno jak i drugie powoduje jakieś rozchwianie. Lepiej nie być biernym obserwatorem takich zdarzeń na filmach, czy reklamach tylko samego siebie zmusic do jakiejś aktywności... działania. Pewnie dlatego ktoś wymyslil przedświateczne porządki Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:49 ja płakałam strasznieee na marley i ja- matko uspokoic sie nie mogłam plac zbawiciela greys anatomy- kilka razy krol lew wzruszylam sie na wall e druga szansa- rany boskie, chyba cały film przepłakałam, aż się zanosiłam Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:29 Najbardziej to jako dziewczę nieletnie na "Mojej dziewczynie" - Jezu, jak ja ryczałam, trudno mnie było uspokoić, nieledwie histerii dostałam. Generalnie dość często płaczę w kinie, ale już raczej symbolicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:26 " Jeniec jak daleko nogi poniosa" jak mija tego co go scigal przez caly film na tym moscie i on go przepuszcza i jak wchodzi do kosciola i wita sie z rodzina, pozatym wczoraj jak co roku moj maz pojechal na dwa dni na szkolenie to wytargalam z szafki " Przeminelo z wiatrem" tez sie uplakalam, i ze smiechu tez. Aha, no i na "Janosiku" pamietam jak moj tatus swietej pamieci, zawsze mi mowil ze oni na koncu to nie pokazali tego ale go w koncu uwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Co się wydarzyło w Madison County 12.10.12, 09:30 Wiele było filmów i seriali, ale scena, w której Meryl siedzi z mężem w samochodzie, patrzy na światła i trzyma rękę na klamce, jesuuuu... Nawet teraz mam ciarki, nieprawdopodobne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
labellaluna Re: Co się wydarzyło w Madison County 12.10.12, 11:57 Zgadzam się, ta scena w aucie jest mega mocna. Serce się rwie na kawałki jak się na to patrzy. W ogóle cały film mnie miażdży. Raz obejrzałam go sobie rano i cały dzień nie mogłam się otrząsnąć, dosłownie byłam przygnieciona smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Co się wydarzyło w Madison County 12.10.12, 12:33 eee jak mizdzy jak nie miazdzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:38 Sześć stóp pod ziemią: jak Nate grzebał ciało żony i ten odcinek w którym umarł. Jak umarł to chodziłam struta dłuższy czas, jakby mi naprawdę ktoś znajomy umarł. Brokeback mountain był bardzo wzruszający i też plakałam. W ogóle łatwo się wzruszam i na wielu filmach ryczałam jak bóbr. Jak byłam w ciąży oglądałam film o aborygeńskich dzieciach odbieranych rodzicom, o takiej małej dziewczynce - ryczałam praktycznie od pierwszej sceny do ostatniej i jeszcze z godzinę potem. Jako dziecko dwa razy widziałam E.T. - za drugim razem popłakałam się już jadąc do kina, bo sobie przypomniałam, co jest w końcówce. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:48 W ogóle ze względu na to, że tak przeżywam filmy to niektórych w ogóle nie jestem w stanie oglądać, bo brak mi odwagi: porzucone, osierocone, cierpiące dzieci, wojna, sceny gwałtu, realistyczna przemoc czy wypadki, okaleczanie ciała to są rzeczy, które najbardziej mnie poruszają i o ile się da, to ich unikam. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 16:05 Mam tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 16:05 za drugi > m razem popłakałam się już jadąc do kina, bo sobie przypomniałam, co jest w koń > cówce. wygrałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:38 no tak- Marley i ja az mialam spazmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:46 Pierwszy odcinek "Domku na prerii", jak mieszkańcy miasteczka pomagają choremu Charlesowi w pracy. Na samą myśl mam łzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:49 I jeszcze każdy odcinek "Autostrady do nieba". I oczywiście mój ukochany wyciskacz łez, czyli "To wspaniałe życie", uwielbiam ten film! Poza tym jeszcze by się sporo znalazło, bo ja filmowa płaczka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 09:59 plac zbawiciela i pewnie was zdziwi ale dla mnie b. smutny byl Listy do M Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:32 rycze na całej masie fimów/seriali, bez problemu, pokazcie mi tylko jakąś scenę wzruszajacą albo bolesna i rycze. z oryginalniejszych - płakałam na Terminatorze 2. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:37 Jestem płaczką filmową, płakałam chyba na wszystkim, co wymieniłyscie. Z niewymienionych, spłakałam się strasznie na "Człowieku w ogniu" i "W pogoni za szczęściem". Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 11:48 tez becze ile wlezie "ptaki ciernistych krzewow mnie kompletnie rozbily na kilka dni "juz mnie nie kochaj" "marley i ja" "kocham cie tyle lat" Odpowiedz Link Zgłoś
laladel Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 12:19 Ja zawsze naśmieje się ale i napłaczę na Ally McBeal Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 12:45 "Dzwoneczek. Tajemnica skrzydeł" Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 12:52 Oliver Stone "Wybawca" (Savior) Odpowiedz Link Zgłoś
baz12 Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 13:04 "Znachor" - ryczę za każdym razem jak jest scena na sali sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 13:21 Zielona mila, Troja, Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 14:10 dusilam sie ze smiechu jak jack umieral a filmowe placzki mnie wzrokiem zabijaly Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 14:16 a w sensie ze di caprio? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 14:24 no jedna z najsmieszniejszych smierci w historii kina Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 13:35 Moja siostra jak chce się pośmiać (ze mnie), to wrzuca do DVD Króla Lwa, smarkula wstrętna... Wie, że będę ryczała jak bóbr gdy umrze Mufasa. W kategorii "najbardziej obciachowy płacz przy filmie": popłakałam się na końcówce Terminatora. Ogólnie łatwiej by było wymienić, na czym nie płakałam. A z ostatnich, które wbiły mi się w pamięć, to Igrzyska Śmierci - rozklejam się jak Rue umiera na rękach Katniss (ale to i tak nic w porównaniu z tym, jak dosłownie wyłam przez bitą godzinę kończąc czytać Kosogłosa...). Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 13:38 aaa paczpani, tez ryczalam ukradkiem na "Krolu Lwie" i na "Terminatorze" Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 13:42 O matko, to się cieszę, że nie jestem jedyna, bo mąż miał ze mnie niezły ubaw z tym Terminatorem . Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 13:47 Ja teraz czesto placze, tyle tego jest, ze nie pamietam na czym placze ostatnio czytalam z dzieckiem "Akademie Pana Kleksa" i pod koniec mialam oczy wilgotne czasem zaskoczy mnie sama moja placzliwa reakcja, niby nic a tu prosze: ryczy wlasnie leci w radio "The pover of love" Frankie goes to holliwood i juz siakam nosem Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 16:09 w ciąży szczególnie tak miałam sięgałam po książeczkę z serii Kamyczek (teraz toto tłumaczą jako Kajtuś) i ryczałam nad nią już w księgarni Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki yenna 12.10.12, 16:11 > sięgałam po książeczkę z serii Kamyczek (teraz toto tłumaczą jako Kajtuś) i ryc > załam nad nią już w księgarni dobre to, w ciazy w ogole sie robi dziwne rzeczy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: yenna 12.10.12, 16:22 dobre, dobre mi się tak po ciąży jeszcze ponad 3 lata utrzymywało i nie, nie karmiłam piersią chyba taki łeb zryty a płaczliwość to długo się mnie trzymała potrafiłam nad "dzieckiem" uryczeć się na maksa, bo np podano kalendarz przedświątecznych przygotowań albo na samym środku salonu empiku, gdy moje dzieci wręczały empikowamu Mikołajowi jakieś tam naprędce wygryzmolone prace w zamian za symboliczna paczuszkę z reklamowymi gadżetami no porażka Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 15:19 Placze czesto na filmach i serialach. Moje ulubione i ogladane z milion razy wyciskacze lez Armagedon, Terminator, Joe Black, Kwiaty na poddaszu, Pianista, Niesmiertelny, Waleczne serce Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 13:54 Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: czy któraś NIE płakała na Królu Lwie? :D 12.10.12, 14:12 no serio Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_absinthium Re: filmy i seriale, na ktorych sie splakalyscie 12.10.12, 13:44 Stalowe Magnolie Stowarzyszenie Umarłych Poetów Godziny To 3 z brzegu. Na wielu filmach płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś