Dodaj do ulubionych

Czy emamom imponują szemrani biznesmeni?

20.10.12, 13:12
Bogusław Bagsik, Andrzej Gąsiorowski, Leszek Czarnecki, Henryk Stokłosa, Edward Mazur, Ryszard Sobiesiak, Lech Grobelny, Marcin P. (może go uniewinnią i dostanie grube odszkodowania), ludzie związani z bankiem BIG S.A. oraz FOZZ. Pociągające z nich bestie?
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:16
      za starzy, poza tym nie znam ich osobiscie.
      faktycznie wszyscy sa szemrani??
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:21
        Nie chcę nikogo oskarżać, ale wobec wszystkich były jakieś tam podejrzenia, część też współpracowała z SB.
    • antyideal Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:20
      NiE ! Poza tym wszyscy z nich sa odpychajacy fizycznie...
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:23
        A podobno mężczyzna powinien być tylko odrobinę przystojniejszy od diabła. wink
        • czarnaalineczka Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:24
          no a oni nie sa big_grin
        • princesswhitewolf Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:26
          > A podobno mężczyzna powinien być tylko odrobinę przystojniejszy od diabła. wink

ale nie za stary... ja lubie rowiesnikow mniej wiecej

poza tym jesli szemrani to tym bardziej nie

Sam fakt ze facet zamozny nie czyni go atrakcyjnym dla mnie
    • czarnaalineczka Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:23
      ogarnij sie big_grin
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:28
        Miałem ochotę się podrażnić z kimś, dlatego założyłem ten temat. Chyba nikt go na poważnie nie wziął. tongue_out
    • mdro Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 13:37
      Ale ciebie interesuje chyba raczej to, czy imponują oni atrakcyjnym studentkom niemających wcześniej kontaktów seksualnych z pracownikami fizycznymi?
    • 18lipcowa3 bardziej niż bezrobotni 20.10.12, 14:35
      serio
      • josef_to_ja Re: bardziej niż bezrobotni 20.10.12, 16:02
        Zapomniałaś dodać facetów bez prawa jazdy i samochodu. wink A Słowik też Ci imponuje?
        • 18lipcowa3 Re: bardziej niż bezrobotni 20.10.12, 16:05
          josef_to_ja napisał:

> Zapomniałaś dodać facetów bez prawa jazdy i samochodu. wink A Słowik też Ci impon
          > uje?

tak bez prawa jazdy tez
          a kto to jest Słowik?
          • josef_to_ja Re: bardziej niż bezrobotni 20.10.12, 16:09
            Słynna, ostatnio uniewinniona persona.
            pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Banasiak
            A co Marcina P. to facet wygląda jak różowy prosiak o wiejskim wyrazie twarzy, jak chłopek-roztropek z bogatszej wsi (wersja tucznik), prosty tuman (bez obrazy).
    • jagienka75 Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 14:57
      Przecież ematkom nic nie imponuje tak bardzo, jak kasa a skąd ona, to już nieważne;D
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 16:05
        Zapomniałaś jeszcze napisać o dużym penisie. big_grin
        • czarnaalineczka Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 17:32
          tylko blagam
          nie wysylaj zdjec swojego wacka z prosba o ocene
          • goodnightmoon Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 22.10.12, 09:51
            Dzięki, Lineczko big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 16:32
      Są zbyt brzydcy jak na moje wymagania estetyczne.
      Dla mnie mężczyzna musi mieć ciepłe i suche dłonie, brzuszek (tak, tak, nie bebol piwny, ale brzuszek), miłą i jasną twarz, ciepło wewnętrzne, cierpliwość (przy mnie to ważna cecha wink), zapach (nie o perfum mi chodzi oczywiście), no i generalnie musi mieć coś nieuchwytnego takiego w sobie coś, co mnie będzie jak magnez do niego przyciągać. Do tej pory spotkałam swojej drodze trzech takich mężczyzn i cieszę się, że tylko tylu.
      Bo ja kochliwa z natury jestem wink
    • yenna_m Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 17:06
      mnie najbardziej imponuje Pan Krab (znasz?)
      ten to dopiero ma rękę do forsy
    • nutka07 Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 17:23
      Musza mnie zadowlac trzy rzeczy, wyglad, stan konta i stosunek do intercyzy tongue_out
      • gordon7 Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 18:51
        Ni wyglądu, ni charakteru, ni osobowości oto cały bohater
    • jola-kotka Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 20.10.12, 22:48
      Ty masz jakies kompleksy?ciagle podobne watki,udawadniajace chyba tobie samemu,ze wszystko jest bee a przez to,ze tak jest to ty jestes taki pokrzywdzony.
      Dobrej pracy nie masz,super laski tez nie,opamietaj sie,wiecej wiary w siebie i walki o samego siebie.
      Oskarzasz wszystko i wszystkich o wlasne niepowodzenia zyciowe,ja tak odczytuje twoja dzialalnosc na forum,obym sie mylila.
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 21.10.12, 13:32
        Ani super praca, ani topmodelka nie są mi do szczęścia potrzebne. tongue_out
    • shellerka imponuje mi inteligencja 21.10.12, 11:23
      co niektórym z wymienionych przez ciebie, jej na pewno nie brakuje.

nie imponuje mi złodziejstwo w czystej postaci i naciąganie ludzi, ale już wykorzystywanie ludzkiej głupoty nie jest tak oczywiście złe i karygodne tongue_out, a wymaga sprytu i dużych umiejętności.

tak więc, odpowiedź na twoje pytanie nie może być jednoznaczna. musiałabym poznać owych panów osobiście, żeby móc sobie wyrobić na ich temat konkretne zdanie.

a, jeśli chodzi o wygląd, to jeden z panów jest baaardzo w moim typie
      • josef_to_ja Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 13:32
        A który z nich? tongue_out
        • shellerka Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 18:09
          zgadnij tongue_out

podpowiedź:
          najbardziej męski wink

tak więc odpada Marcin P. tongue_out
          • josef_to_ja Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 19:08
            Marcin P. to ma wybitnie wiejską urodę i wygląda jak utuczony różowy świniak. Czyżby Edward Mazur? Bo Czarnecki zbyt męski nie jest, Bagsik to niski brodacz przy kości, Sobiesiak brzydal, Gąsiorowski uroda delikatna, Grobelny nie żyje, a Stokłosa wygląda jak dziad. A o Słowiku z Pruszkowa co sądzisz? tongue_out
            • shellerka Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 19:13
              a którego najbardziej przypominasz, Józinku ? wink
              • czarnaalineczka Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 19:21
                marcina p tongue_out
                • josef_to_ja Re: imponuje mi inteligencja 21.10.12, 19:28
                  Niestety nie mam wiele wspólnego z takim typem urody jak Marcin P., do tego jestem okularnikiem. tongue_out
    • goodnightmoon Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 22.10.12, 09:49
      Jest mi potwornie wstyd, ale nie kojarzę żadnego z tych panów uncertain
      Musiałabym googlować, ale mi się nie chce.

No może Marcin P. (AmberGold???) ale i tak nie wiem, jak wygląda, więc nie mam pojęcia, czy by mnie "pociągnął" wink
      • josef_to_ja Re: Czy emamom imponują szemrani biznesmeni? 22.10.12, 17:57
        Też nie wszystkich kojarzę od zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka