mysia-mysia 02.11.12, 15:08 na angieskim ebayu czy amazonie i w ogóle nie wiem, jak to się nazywa po angielsku??? wikipedia podaje nazwę "mat" ale pod tym określeniem tego nie ma może emamy mają jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: chciałam kupić passe partout 02.11.12, 15:48 en.wikipedia.org/wiki/Mat_%28picture_framing%29 Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: chciałam kupić passe partout 03.11.12, 09:54 No tak, jeśli wpisze picture mat do amerykańskiego eBaya to mam bardzo ładny wybór, ale jak wpisze to samo do angielskiego to mam wybór wszystkiego (drukarki, przycinaki do papieru i inne cuda) tylko nie to, co chciałam A mieszkam w anglii więc tu chciałam zrobić zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: chciałam kupić passe partout 03.11.12, 10:06 Widzę,że nie znalazłaś tego najważniejszego fragmentu o który mi chodziło. a mat (or mount in British English) Wpisałam mount i pokazało się mnóstwo ramek. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: chciałam kupić passe partout 03.11.12, 10:12 No widzisz, wyznaje chyba zasade, że po co przedzierać się przez gąszcz informacji, lepiej zapytać ematke, która wszystko wie Dzięki, zaraz ruszam na łowy Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: chciałam kupić passe partout 03.11.12, 10:18 Ja przed tym wątkiem nie wiedziałam co to jest passe partout więc jesteśmy kwita Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: chciałam kupić passe partout 03.11.12, 10:06 A z kolei po wpisaniu inner frame dostaję passę partout razem z ramami zewnętrznymi Czyżby tego tutaj po prostu nie sprzedawali? Odpowiedz Link Zgłoś
magg-dal Re: chciałam kupić passe partout 02.11.12, 16:54 Chodzi ci o oprawę zdjęcia (obrazu itp)? Ja poszłam do sklepu plastycznego, na miejscu wybrałam kolor, dopasowano mi rozmiar. Kiedyś widziałam że robią takie na allegro a nazywa się to tak jak napisałaś w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielczyk89 Re: chciałam kupić passe partout 11.11.16, 09:07 Czy ktoś kupował może ramki passe partout w takim sklepie internetowym aluramy.pl/passe-partout ? Potrzebuję zamówić duuuuużą ilość i chce się upewnić, że warto moze akurat ktoś korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: chciałam kupić passe partout 11.11.16, 09:53 Zatkało mnie na chwilę zanim dotarło, że to wątek sprzed paru lat. Na górze wypowiada się w nim Thorgalla Odpowiedz Link Zgłoś