pszczolaasia 29.11.12, 19:33 kupil sobie perfumę i popryskał się żeby sie spytac czy "dobrze lezy"... chodzi po domu i szczuje... jak szybki polozyc dzieci spac? bo nie wyrabiam. aaaaaaa! chce go zjesc tu i teraz! drogie brawo co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 19:51 "Perfuma" - liczba pojedyncza od "perfumy". Forma raczej archaiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 19:53 Jezu, marzeka, nie złapałaś konwencji... zepsułaś Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 19:57 Wiem, ale to jedno z tych słów, od których dostaję dreszczy, serio Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 19:46 Włącz ulubioną bajkę i -udawajcie ,że bierzecie prysznic.. -że,poszliście się zdrzemnąć.. itd. jak się chce to zawsze można...! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 20:08 Zatrzasnijcie sie niechcacy w łazience... no chyba ze dzieci bardzo małe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 20:12 > spytac czy "dobrze lezy"... skoro jeszcze leży to spieszyć się nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: drogie brawo. co robic? 29.11.12, 20:14 chyba sie bzykaja bo nie odpisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia bo 29.11.12, 20:38 generalnie to ja sie pomylilam bo to nie mialo isc tu chociaz tu nie chcialam sobie opinii psuc no ale skoro slowo sie rzeklo to co mi tam.. Marzeka - ale ja jestem jak rzekl Amor archaiczna Kkalipso- tnx...wlozylismy je do wanny .... znaczy sie jestem rozsadnym rodzicem i nalalam do wanny wode oraz babelki robilam i jeszcze nasypalam pol tony zabawek... Dzoanna ten gumowy mlotek to dla mnie? Anty - 4,5 roku maja...mozemy juz wiec na "chwile" im z oczu zniknac Igu-jetam. Iwles- nie namowicie mnie na zwierzenia ide sobie winko zapodac... komus polac? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: bo 29.11.12, 20:42 nie no nie tak miało być,wy do wanny nie dzieci..... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: bo 29.11.12, 20:50 nie tak by nie wydalo bo one sa tych - one to znaczy dziatwa zwana potocznie Nieletnia zorganizowana grupa przestepcza- co to jak sie czlowiek w kiblu zamknie to zara stoja pod drzwiami z zapytaniem - co robisz? nie chcialam sie stresowac . znaczy nie siebie tylko jego.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia36 Re: bo 29.11.12, 21:24 no ale udało sie czy nie??? a młotkiem to chyba dzieci zeby szybciej zasnęły Odpowiedz Link Zgłoś