Dodaj do ulubionych

Przyjęcie

07.12.12, 12:28
Czy organizujecie co roku przyjecie urodzinowe dziecku ? Takie dla dziadków z jedzeniem tortem itd ? U mnie w rodzinie jest jakas dziwna presja , że trzeba i cokolwiek sie nie dzieje , nawet jesli ja nie wychodze z inicjatywa rodzina czuje sie zaproszona wiec musi byc. Czy to jest norma takze u Was?
Obserwuj wątek
    • anek130 Re: Przyjęcie 07.12.12, 12:31
      tak, urzadzamy , tak jak i swoje urodziny i męża,ale my nie mmay bardzo licznej rodziny- tylko dziadkowie z obydówch stron i mój brat z rodziną.
      Za to nie urządzałam jeszcze mojemu 7 latkowi imprezy dla kolegów i koleżanek.

Ania
    • lelija05 Re: Przyjęcie 07.12.12, 12:31
      Tak, nie czuję presji, to fajna okazja by się spotkać.
    • aagnes Re: Przyjęcie 07.12.12, 12:37
      Oczywiscie! robie wielki tort, zapraszam wszystkie wazne dla corki osoby i tak naprawde bardzo to lubie. mam powiedziec jej, ze nie robie urodzin bo mi sie nie chce?
    • halogen75 Re: Przyjęcie 07.12.12, 12:50
      Nie jest to norma u nas. Ostatnio zamieniliśmy urodziny z tortem na całodzienny wypad z rozrywką w roli głównej, obiadem, prezentem kupionym na miejscu.
      • mwiktorianka Re: Przyjęcie 07.12.12, 13:47
        Tak, zawsze robimy dzieciakom imprezę urodzinową, zapraszamy tylko najbliższą rodzinę, dosłownie kilka osób.U nas w najbliższej rodzinie robimy wszyscy imprezy z okazji urodzin, zarówno dzieci jak i dorosłych.
    • dziennik-niecodziennik Re: Przyjęcie 07.12.12, 13:59
      urządzamy, ale tylko z tortem, owocami, kawką itd.
      nie robię obiadów, nie mam czasu ani siły gotować dla 15 osób, a tyle by wyszło z samych dziadków i naszego rodzeństwa z rodzinami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka