lubstej 11.12.12, 13:21 hej czy ktoś może wie gdzie można kupić taką poduszkę: albo wielkości jej połowy? amoże chociaż ktoś wie jak się ona nazywa? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubstej Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:22 chyba obrazek sie nie wyswietla jest pod tym linkiem: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:32 Może w sex shopie ? Dla mnie okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lubstej Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:43 moze i brzydka ale mam chory kręgosłup i taka poduch pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 14:54 isa1001 napisała: > Może w sex shopie ? A co ma do tego sex shop?? > Dla mnie okropieństwo. Bo to nie ma być ładne, tylko wygodne i praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 14:58 Chce taka! Caly dzien bym z lozka nie wychodzila . Odpowiedz Link Zgłoś
joan_na1 Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:42 W lidlu bywają takie: www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_30354.htm Nazywają się do spania na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:54 ja kupilam swoja w tchibo, od czasu do czasu bywaja. jest chyba 1,5 m dluga, czyli dla mnie w sam raz. potwierdzam, bardzo dobrze robi na kregoslup, zwlaszcza moj krzywy. bardzo pozyteczna tez w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 13:52 Sprawdz w sklepach z artykulami dla dzieci i kobiet w ciazy. Czasami pisza ze to duzy rogal do spania (jest jeszcze maly do karmienia Ja mam taka z red castle, jest rewelacyjna do spania, niezaleznie od ciazy mothercare tez je chyba ma w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 14:10 ja kupowałam w mothercare, ale one są w kształcie rogala, nie aż tak rozbudowane jak ta z Twojego linka motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: poduszka pod kolana 11.12.12, 14:46 to jest poduszka dla śpiących na boku. Oprócz Lidla bywa też w Tchibo, a przynajmniej była. Gugiel pokazuje, ze mozna ja kupic tu poduszka dla śpiących na boku ale strasznie droga jakoś. Może na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś