Dodaj do ulubionych

Nosicie czarne rajstopy?

29.04.13, 06:52
Nawet, kiedy zakładam takie cieniutkie, 15 den, to czuję się w nich bardzo pogrzebowo. W zimie noszę grafitowe, ale nie czarne. No i mam wrażenie, że czarne zaciągają się fefnaście razy szybciej od cielistych. Nosicie czarne?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:24
      Tylko parę razy w roku smile Do dwóch czy trzech sukienek, matowe, cienkie. Bardzo nie lubię tych z połyskiem. I rzeczywiście można odnieść wrażenie, że czarne się szybciej zaciągają i drą.
    • imasumak Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:31
      Owszem, noszę, chociaż nie tak często jak kiedyś. No i najczęściej jednak kryjące, w zimie.
    • kodam3 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:33
      tak
    • lilly_about Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:41
      Noszę, ale tylko kryjące w zimie.
    • thegimel Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:51
      Tylko mocno kryjące, w zimie. Cienkich czarnych nie noszę wcale, czuję się w nich dziwnie.
    • nabakier Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:54
      Też wolę granaty, grafity czy ciemne zielenie. Ale, jak już (czarne), to kryjące. W ogóle kryjące lepiej wyglądają na nodze. No, ale nie do wszystkiego pasują.
      • najma78 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 07:58
        Oczywiscie, ale tylko kryjace, czarne przede wszystkim ale tez cimne brazy itp. Nie nisze wogole cielistych i nie nosze wogole cienkich.
    • default Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 08:13
      Nie noszę rajstop w ogóle żadnych. Ale kiedy nosiłam - owszem, czarne, zwłaszcza takie bardziej kryjące bardzo lubiłam.
    • arya82 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 08:25
      Tak ale kryjace. Cienkie sa okropne,blee
      Jadnak glownie i nalogowo kolorowe kryjace, jak TU
      • imasumak Jak ktoś ma nogi okropne, to 29.04.13, 09:34
        to faktycznie będzie wyglądał ble tongue_out

Cienkie sa okropne,blee
    • kai_30 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 08:29
      W którymś momencie cienkie czarne rajstopy zrobiły się okrutnie passe smile
      • adellante12 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 12:34
        Bo kiepsko wygladaja do rozmiarów 42-46 smile)) proste...
    • asia_i_p Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 08:53
      Czarne tylko kryjące. Cienkie noszę wyłącznie w odcieniu odrobinę ciemniejszym od nogi.
    • anka_z_lasu Re: rajstopy kryjące 29.04.13, 09:05
      A ja mam pytanie do pań noszących tylko i zawsze kryjące rajstopy.
      Pod tym pojęciem rozumiem rajstopy 60DEN i więcej, 40 DEN od biedy są pół-kryjące. Co nosicie od kwietnia do września, bo chyba nie te 60tki właśnie?
      • nabakier Re: rajstopy kryjące 29.04.13, 09:13
        W kwietniu, maju czy wrześniu, jak nie ma upału, noszę kryjące do lekkiej mini- nie jest za gorąco. Jak jest upał- gołe nogi.
      • a.nancy Re: rajstopy kryjące 29.04.13, 09:30
        > Co nosicie od kwietnia do września, bo chyba nie te 60tki właśnie?

zależnie od temperatury, 40 albo nic.
      • thegimel Re: rajstopy kryjące 29.04.13, 10:18
        Cienkie cieliste rajstopy, jak najjaśniejsze, opalonych nie lubię. Najlepsze są takie, których na nodze nie widać. I nie jest to u mnie kwestia najnowszej mody - zawsze takie lubiłam, już jako nastolatka.
    • annajustyna Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 09:21
      E tam, cieniutenkie tzw. krysztalki ze szwem badz aplikacja nad kostka wygladaja pieknie. Na pieknych nogach...
    • gaskama Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 09:26
      Czarne wyłącznie kryjące, matowe, welurowe. Do wesołych sukienek i botków. Cienkich praktycznie nie noszę (mam popękane naczynka). Latem albo długie spódnice i sukienki, albo cienkie spodnie albo krótkie spódnice i do tego legginsy.
      • penelopa40 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 09:39
        nie, rajstopy noszę tylko cieliste
        • zuzanna56 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 09:43
          Zimą czasami noszę czarne rajstopy, grubsze. Poza tym najczęściej nosze spodnie.
    • princy-mincy Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 09:49
      rzadko nosze czarne rajstopy, nawet kryjace
      wole inne kolory kryjacych a cienkich czarnych nie zalozylabym wcale
    • rubia88 Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 10:10
      tylko kryjące, przy czym obecnie jest to 40 den.

czarne przezroczyste są okropne, noszę tylko w sytuacjach awaryjnych, kiedy nie mam innychwink
    • mynia_pynia Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 10:36
      W 99% noszę czarne, najczęściej 40 - stki ale cienkie również - mam daleko w tyłku czy to jest passsssseeee.
      • kanga_roo Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 10:50
        noszę. i to wcale nie kryjące, ani nie cienkie. takie pośrednie, uwielbiam. wygląda się w nich lepiej, niż w takich czarnych czarnych. lubię też grafitowe. kryjące raczej w kolorze bym wybrała.
        ale wiele zależy od stylu ubioru, do mini bardziej pasują imo kryjące, do spódnicy do kolan - te pośrednie.
    • podkocem Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 11:00
      Niemal codziennie do bracy, takie 40den, nieprzezroczyste, do tego szpilki nude wyglądają rewelacyjnie.

Mój ulubiony strój do pracy:
      uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_1,mon_1.2/3531920910
      Tylko szpilki i torba jasne (no, chyba ze zima, wtedy czarne).

Zwłaszcza teraz, w ciązy wybieram sukienki typu wrap i do tego czarne rajstopy. No, może jak już zrobi się lato wybiorę jasne, ale z bólem, bo czarne uwielbiam.
    • chlodne_dlonie Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 11:13
      15 czarne - owszem, od czasu do czasu, ale pończochy smile
      O wiele częściej, z tym, że jesienno-zimowo-przedwiośniano wink 40 a czasem 60 czy 100 nawet - kryjące. Od pewnego czasu mam sporo par grafitowych, granatowych, śliwkowych czy czekoladowych i kilka 'perełek' czyli pończoch grubych w powyższej kolorystyce. 'Perełek', bo zdecydowana większość 'upolowana' nie u nas niestety. Z jakiegoś powodu w Polsce kupić można jedynie rajstopy w ww kolorach, a nie pończochy, nad czym niezmiennie ubolewam..

• hellulah Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 11:23
      Noszę, ale tylko kryjące/grube. Cienkich czarnych nie noszę.

Pogrzebowo...? no i super, o to (bywa że) chodzi.
    • mayaalex Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 14:36
      Czarne tylko kryjace, wiosna przechodze na cieliste cienkie.
    • gagunia Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 19:31
      Czarne noszę tylko kryjące i tylko do czarnej spódnicy/sukienki. Cienkie czarne rajstopy są wg mnie paskudne.
    • klubgogo Re: Nosicie czarne rajstopy? 29.04.13, 19:35
      Nie, nie noszę prawie nic czarnego. Mam jedną czarną sukienkę, jeden tiszert i jedne spodnie, raczej z domieszką szarego niż całkiem czarne. Czarne rajstopy są pogrzebowe i do niczego mi nie pasują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka