Dodaj do ulubionych

Cleveland horror

09.05.13, 16:11
wyborcza.pl/1,75477,13876702,Porywal__bil_i_gwalcil___znamy_szczegoly_dramatu_dziewczyn.html
Trzy młode kobiety zginęły w okolicy w przeciagu kilku lat, sąsiedzi WIELOKROTNIE zgłaszali, ze coś podejrzanego dzieje się w domu sprawcy, a policja wszystko zignorowała.
Wiecie co, trudno winić sąsiadów, skoro policja w tak policyjnym kraju jak USA lekcewazy takie zgłoszenia, w dodatku mieścinie, gdzie stwierdzono zaginięcie kilku kobiet.

Obserwuj wątek
    • bri Re: Cleveland horror 09.05.13, 16:19
      Łatwiej łapać nastolatków z jointem. Jak wszędzie.
    • na_pustyni Re: Cleveland horror 09.05.13, 16:30
      W tym artykule, na który się powołujesz jest wyraźnie napisane, że policja nie otrzymywała żadnych zgłoszeń na temat tego domu i gościa.
      Historia straszna.
      • bozenka12 Re: Cleveland horror 09.05.13, 16:40
        sasiedzi nic nie zglaszali. Wypowiadali sie nawet w tv , ze nie mieli pojecia co sie tam dzialo. Byli w szoku, ze cos takiego mialo miejsce u ich sasiadow.
        • antyideal Re: Cleveland horror 09.05.13, 16:45
          A w artykule jest:
          "Odnalezienie kobiet to wielki szok dla Cleveland, gdzie większość mieszkańców dawno pogodziła się z tym, że porwane zapewne nie żyją. Słychać głosy, że policja niewystarczająco skutecznie ich szukała, niektórzy sąsiedzi twierdzą, że w ostatnich latach zgłaszali, że w domu Ariela Castro dzieje się coś podejrzanego. "
      • claudel6 Re: Cleveland horror 09.05.13, 17:10
        owszem otrzymywała, czytałam o tym na amerykańskich portalach newsowych, zresztą w tym artykule też to jest: "Jedna z sąsiadek przekonuje, że dwa lata temu widziała nagą kobietę chodzącą po ogrodzie, kiedy ją zawołała, z domu wyszedł mężczyzna i kazał jej wejść do środka. Sąsiadka zadzwoniła na policję, jednak - jak twierdzi - dyżurny nie potraktował jej zgłoszenia poważnie."

• gazeta_mi_placi Re: Cleveland horror 09.05.13, 16:49
      Straszne, policja chyba za mało się przyłożyła do sprawy, żal mi zwłaszcza tej dziewczyny której matka w między czasie zmarła ze zgryzoty sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka