Dodaj do ulubionych

Która z Was miała romans z żonatym

16.05.13, 22:22
i jak długo to trwało (albo trwa jeśli stan obecny)? Czy któraś z Was odbiła męża innej kobiecie "na stałe" czyli doprowadziła do rozwodu i kolejnego ślubu ze sobą? Czy żonaty miał dzieci?
Jak skończył się Wasz romans (lub romanse) i po jakim czasie?
Obserwuj wątek
    • pingwinek4 Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 22:40
      No co ty? ematki nigdy sie nie przyznaja wiesz o tym dobrze.
      Ja w moim zyciu bylam juz z kilku stron barykady he he piewszy maz odszedl z kochanka , drugiego ja odbilam innej kobiecie nie mieli dzieci ja sobie jedno z nim zrobilam i w sumie szczesliwie zyjemy do dzis.
      No a miedzy tymi dwoma zwiazkami bylam bez slubu z facetam ktory mial i wychowywal swoje dziecko.Ja mimo wielu staran nie potrafilam pokochac jego dziecka tak jak mojego choc bylam dla niego dobra i nigdy nie dalam po sobie poznac w sercu zawsze moje bylo wazniejsze.No ale szczesliwie mnie zdradzil wiec sie rozstalismy.

• kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 22:44
      Nie dane mi było smile

A tak na poważnie to kijem bym nie ruszyła.
      • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 22:58
        Serio? Musi byc prawiczek zebys ruszyla?
        • kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:09
          Wystarczało ,że wolny.Żonatych, zajętych traktowałam,traktuję jak "braci"nigdy mnie nie podniecali.
          • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:14
            A, wyciagnelam zbyt daleko idace wnioski, myslalam ze rozwodnicy lub inni "po przejsciach" tez maja bana smile
            • kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:19
              Nie no skądsmile

Co to za chłop którym trzeba się dzielić ,podziękowałam za takie przygody...
              • kropkacom Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 07:07
                Jak koleżanki w końcu wywalczyły pana tylko dla siebie to już się nie musiały z nikim dzielić przecież. Gorzej jakby im się nie udało.
                • moje.m Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.06.13, 14:20
                  kropkacom napisała:

> Jak koleżanki w końcu wywalczyły pana tylko dla siebie to już się nie musiały z
                  > nikim dzielić przecież. Gorzej jakby im się nie udało.

ale żonatego to żona i kochanka będą musiały podzielić między sobą
          • ksionzka Re: Która z Was miała romans z żonatym 27.05.13, 15:22
            A to podniecenie można sobie wybierać o tak: pstryk - ty mnie podniecasz? tongue_out Mnie tam wielu zajętych..no wiesz ale czy w razie czego bym skorzystała to już inna inszość z przewagą na NIE, dziękuje ale jak to w życiu różnie bywa. Czasem rozsądek idzie wsio..
    • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 22:56
      Ja mialam. Romans z zonatym trwal kolo miesiaca, sam zwiazek trwal piec lat. Nie odbilam, to zona zlozyla pozew o rozwod, dziecko bylo w wieku nastoletnim. Nasz zwiazek zakonczyl sie jego odejsciem "dla mojego dobra", na pamiatke zostawil mi osmiomiesieczne dziecko. Dziecko mam do dzis, bardzo udana sztuka, uwazam ze zrobilam biznes swojego zycia smile
      • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:16
        Nie rozumiem, czym się różnił romans od związku?
        • kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:26
          Romans to uczucie zabronione ,pełne intryg z niewiadomym zakończeniem....

Związek jest oparty na miłości, szczerości- dopóki jakiś romans się nie trafi....
        • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:34
          Kiedy go poznalam nie wiedzialam czy ma zone, ani ze jest w trakcie rozwodu, mial byc szybki romans a zrodzil sie zwiazek dlugofalowy. Z perspektywy czasu trudno powiedziec czy fakt ze pan mial zone mialby dla mnie jakies znaczenie, o zonie dowiedzialam sie kiedy powiedzial ze wlasnie podpisali papiery rozwodowe i oficjalnie jest znow stanu wolnego (a ze mna w zwiazku nieoficjalnym, tzn bez papieru). Moge zaryzykowac stwierdzenie ze zdecydowalabym sie na romans z zonatym, wtedy, bo teraz to nie wiem - bynajmniej nie z powodu sumienia, ale dla wlasnej wygody. Zonaci faceci decydujacy sie na romans obciazeni sa zbyt duzym ryzykiem, w przeciwienstwie do kobiet wykazuja wieksze checi do rozwodu i ukladania sobie zycia na nowo.
          • kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:42
            Byłaś często zdradzana,prawda?
            • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:52
              Ani razu. Spodziewalam sie ze bede, zone zdradzal wielokrotnie, wiec wiernosc byla dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Moze pieciolatke jakos da sie wytrzymac, nawet jesli sie jest nalogowcem?
              • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 07:57
                Albo zwyczajnie za kolejnym razem Twój Pan trafił na dyskretniejszą kochankę, która stałego związku i dziecka od niego nie wymagała, sama znam taki układ, nikt się niczego nie domyśla, a Pan ma nawet na swoim oficjalnym profilu kochankę w "znajomych".
                • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:21
                  Moj Pan (sic!) mial i wczesniej dyskretne kochanki, tylko kumpli mial mniej dyskretnych. Wlasnie z przypadkowo uslyszanej rozmowy takich kumpli wiem ze "bylam jedyna" w okresie swojego panowania, bo straszliwie ich ta wstrzemiezliwosc dziwila (a o okazjach wiedzieli).
                  • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 00:02
                    Pan? Hmmm... Nie mam już więcej pytań big_grin
                    • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 00:13
                      Gazeto, Ty zaczelas "panowac", ja z nim bylam po imieniu wink
                • zuzaa89 Re: Która z Was miała romans z żonatym 14.01.14, 21:59
                  Jak napisała gazeta_mi_placi: "Albo zwyczajnie za kolejnym razem Twój Pan trafił na dyskretniejszą kochankę, która stałego związku i dziecka od niego nie wymagała, sama znam taki układ, nikt się niczego nie domyśla, a Pan ma nawet na swoim oficjalnym profilu kochankę w "znajomych". " - jakbym czytała o sobie. Właśnie w takiej relacji jestem, włącznie ze znajomością na fb. Zupełnie nic od niego nie chcę, nie dzwonię, nie wysyłam smsów, chociaż kontakt mamy codzienny- swojego związku rozbijać nie zamierzam, chodzi tylko o oderwanie od rzeczywistości od czasu do czasuwink
              • kkalipso Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 21:39
                Nie pytałam czy on cię zdradzał ale czy wcześniej byłaś zdradzona,zraniona bo ten tekst o tym świadczy ....

"Moge zaryzykowac stwierdzenie ze zdecydowalabym sie na romans z zonatym, wtedy, bo teraz to nie wiem - bynajmniej nie z powodu sumienia, ale dla wlasnej wygody. Zonaci faceci decydujacy sie na romans obciazeni sa zbyt duzym ryzykiem, w przeciwienstwie do kobiet wykazuja wieksze checi do rozwodu i ukladania sobie zycia na nowo."
                • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:11
                  Nie, nie bylam wczesniej zdradzona, pozniej zreszta tez nie. Ktory tekst wg Ciebie swiadczy o tym zem zdradzana byla?
    • m_incubo Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:21
      Byłam, długo, teraz jest moim mężem. Standardowa historia, nic ciekawego, mamy trójkę dzieci. Mąż ma jedną córkę z poprzedniego związku.
      • bergamotka77 Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:35
        a tak z ciekawosci nie bylo am wstyd wyrywac zonatego? jak tak jak kkalipso kijem nie ruszam zonatych.Poznalam kiedys cudzoziemca - wszystko super ale wyznal dosc szybko spogladajac sarnimi oczami ze ma zone ktorej oczywiscie nie kocha i male dziecko - natychmiast zakonczylam obiecujaca znajomosc, ale mam takie zasady. Szanowal mnie za ta decyzje jak przyjaciele spotykalismy sie jeszcze czasem na kawie. Bylam mloda ale nieglupia jak oceniam po latach. Zawsze mialam jasno okreslone priorytety. Kiedys spotkalam dawna milosc i on powiedzial, widzac mnie z niemowleciem na reku, ze dla mnie zawsze najwazniejszy bedzie moj synek. Szczera prawda, nawet dwoch teraz smile Niektorzy dbaja tylko o partnera, byle bybyl . niewazne z przyleglosciami czy bez - dla mnie najwazniejsze sa dzieci.Kocham je bardziej niz kogokolwiek na swiecie, nawet meza.
        • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.05.13, 23:46
          Zonatego zapytaj czy mu nie wstyd. Ja jakos sobie nie wyobrazam zaczynania kazdej rozmowy od "jestes zonaty lub w zwiazku?", bo przeciez rozmowa moze nieco skrecic i okazac sie wstepem do romansu. Jak ktos sam mowi ze jest zonaty/w zwiazku, to mi wystarcza zeby znajomosc na odpowiednie tory nastawic.
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 00:53
            eee no ale jak juz blizej poznajesz facet i ci sie podoba to chyba interesuje cie jego otoczenie np zona i dzieci...?
            • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 07:59
              Znajoma umawiała się kiedyś z facetem twierdzącym że nie jest żonaty, ale który nawet po miesiącach znajomości nie zapoznał jej ani ze swoją rodziną ani znajomymi, nie lubił też z nią wychodzić "na miasto", umawiali się głównie u niej, znajoma miała sprawdzić czy jest żonaty przez kogoś ze swojego grona który jest policjantem, ale w między czasie i tak zerwała z Panem więc przestało ją to interesować.
            • jak_matrioszka Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:39
              japanunieprzerywalempanieposle napisała: eee no ale jak juz blizej poznajesz facet i ci sie podoba to chyba interesuje cie jego otoczenie np zona i dzieci...?

Male mam doswiadczenie w tym temacie, ale na ogol jak czuje sie podrywana to zakladam ze podrywajacy jest wolnym czlowiekiem, bo ja najczesciej mierze swoja miara. Moze naiwnie, moze wygodnictwo, ale o ile by cos takiego w rozmowie samo nie wyplynelo, to chyba bym jednak nie zapytala "sluchaj, a ty moze kogos masz?"

• ashraf Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 15:24
            Żonatemu powinno być wstyd, ale kochanki, która wie o tym, że on ma żonę także. No i bez przesady - nikt normalny nie idzie do łóżka po jednej rozmowie, a zanim wejdzie się w związek, raczej ustala się tak podstawowe fakty jak stan cywilny.
            • goodnightmoon Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 21:33
              ashraf napisała:

> No i bez przesady - nikt normalny nie idzie do łóżka po jednej rozmowie

Cóż, w idealnym świecie tak, ale wiesz, istnieje też coś takiego jak nagły grom z jasnego nieba, lub po prostu potrzeba chwili. Różne rzeczy się w życiu zdarzają wink
        • m_incubo Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 00:29
          Nie, nie było mi wstyd. Różnie się układa. Nie żyjemy w idealnym świecie. I model "żona go nie kocha, wcale ze sobą nie śpią" nie jest jedynym modelem.
          • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:59
            I nie było Ci po ludzku wstyd że rozbijasz cudzą rodzinę i odbierasz nastolatce (trudny wiek) ojca?
            • julka-4 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:08
              Byłam z żonatym ponad rok,nie wiedziałam że ma żonę.Zerwałam w dniu w którym się dowiedziałam o żonie ,która do tego jest w ciąży.Nie mogłam się pozbierać ładnych kilka miesięcy.
            • kropkacom Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:38
              Głupi jesteś. Założyłeś wątek żeby o takie rzeczy pytać?
    • stuletnia_stokrotka Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 06:35
      tak-obecnie jestem w takiej sytuacji,od roku
      • feleedia nie karmić trolla 17.05.13, 07:19
        Chłopina się pewnie brandzluje przy waszych wpisach uncertain
        • nangaparbat3 Re: nie karmić trolla 17.05.13, 07:22
          Jego sprawa.
          A temat dobry, bardzo jestem ciekawa wpisow.
          • gazeta_mi_placi Re: nie karmić trolla 17.05.13, 08:02
            Feleedia to troll, jego drugi nick to Papalaya.
            • feleedia Re: nie karmić trolla 17.05.13, 08:57
              Ok, ja jestem papcośtam, ty spoconym 40-latkiem z nadwagą i zaczeską big_grin

Mastuebujesz się przy komputerze big_grin
              • nangaparbat3 Re: nie karmić trolla 17.05.13, 21:38
                feleedia napisał(a):

> Mastuebujesz się przy komputerze big_grin

A jeśli nawet? Masz z tym problem?
      • moje.m Re: Która z Was miała romans z żonatym 16.06.13, 14:38
        stuletnia_stokrotka napisała:

> tak-obecnie jestem w takiej sytuacji,od roku

szkoda mi tej żony. Jak suka nie da to pies nie weźmie, a faceci tacy są, niestety, lecą, szukają wrażeń, chociaż jakby nie mieli okazji to wierni byliby żonie.Okazja czyni złodziejasmile
    • nangaparbat3 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 07:21
      Mialam. Mialam wtedy 23 lata, na poczatku nie wiedzialam, ze ma żonę - nie nosil obraczki, nie mowil, a ja nie pytalam. Romans trwal jakies 6 tygodni, potem dwa miesiące korespondencyjne i jedno spotkanie pozegnalne. Skończył się, bo mial zone i dziecko i żadnemu z nas nie przychodzila do glowy myśl o rozwodzie. To wskazuje, jak dawno temu rzecz miala miejsce.
      A - na plecach mial spory, latwo wyczuwalny guz. Powiedzial, ze to rak, ze ma przed sobą poł roku zycia, że pokochal mnie tak bardzo, bo od kiedy wie o chorobie zmienil się, inaczej patrzy na reacje z kobietami - to oczywiscie dodawało szczegolnego uroku naszemu romansowi. 25 lat później zobaczyłam go w "Milionerach".

Z punktu widzenia przyrody kotów zawsze jest za dużo. Landora
      • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:01
        >Powiedzial, ze to rak, ze ma przed sobą poł roku zycia, że pokochal mnie tak bardzo, bo od kiedy wie o chorobie zmienil się, inaczej patrzy na reacje z kobietami - to oczywiscie dodawało szczegolnego uroku naszemu romansowi. 25 lat później zobaczyłam go w "Milionerach".

big_grin big_grin big_grin

Może masz zdolności uzdrowicielskie przez seks o czym nawet nie wiesz? Kalekich uzdrawiać, chorych leczyć, ślepcom przywracać wzrok big_grin
        • nangaparbat3 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 21:17
          W świetle przytoczonych faktów to oczywiste tongue_out
    • antyideal Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 07:49
      Nie miałam, nic mnie tak nie odpycha od mezczyzny jak żona w tle.
      Poza tym żonaty kombinujacy z inną to obleśny krętacz, ble.
    • default Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:43
      Mój romans z żonatym zaczął się od tzw. "coup de foudre", z obu stron, więc siłą rzeczy nie było czasu na rozważanie czy z żonatym/mężatką wypada, czy nie wypada, bo byliśmy zakochani zanim poznaliśmy swój stan cywilny (ja również nie byłam wolna). Stało się i już.
      Nasze rozwody nastąpiły ok. 3 lata później, chociaż od małżonków wyprowadziliśmy się już wcześniej.
    • gozdzik5 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:45
      U mnie klasyka. Zaraz po studiach podyplomowych, jak urząd pracy skierował mnie na staż 6 miesieczny do służb mundurowychsmile Tam go poznałam, w sumie to wpadliśmy sobie w oko od razu z tym że między nami jest 12 lat różnicy. Ja 4 lata po ślubie, 3 letnie dziecko i maż bujający sie po świecie taka praca. On juz 40 letni dojrzały facet, żona i dwójka dzieci. Początkowo się broniłam przed tym uczuciem. Bardzo. Tak bardzo, że uciełam kontakt.
      Spotkaliśmy sie po roku przypadkiem.Kilka spotkań, seks.... twierdził że jestem jego miłoscią życia. Zaszłam w ciąże i przez caly czas mieszkaliśmy razem bo wyprowadził się od żony. Rozwiodłam się po urodzeniu naszego synka. I w dniu pierwszych urodzin jego wzieliśmy ślub cywilny. Mój mąż bardzo to przeżywał, ale z drugiej strony sam sobie jest winny bujał sie po świecie i jak się okazało miał kilka przygód z innymi paniamismile
      No i obecnie jestem matką 4 dzieci, mojego syna z 1 małżeństwa, naszego wspólnego i jego dwóch synów( jeden to już prawie dorosły) smile
      • annajustyna Re: Która z Was miała romans z żonatym 12.06.13, 09:42
        A jego byla zona w miedzyczasie zmarla, ze sobie tak jej synow "zagarnelas"?
    • triismegistos Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:50
      Można to tak określić, bo facet z tego, co mi wiadomo do dzisiaj się nie rozwiódł. Jak go poznałam byli z małżonką tydzień przed wyprowadzką. Poznałam ją z resztą, fajna babka.
      Byłam z nim ładnych kilka lat, potem się rozstaliśmy, potem on związał się z nową kobietą i już kawał czasu są ze sobą, ale do rozwodu się nie spieszy. Pewnie już nigdy się nie rozwiedzie.
    • 1landrynka Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 08:55
      Miałam taki romans, on żonaty z jednym dzieckiem.
      Oczywiście standardowa gadka, że nie układa mu się z żoną, od początku wiedziałam, że ma żonę. Byłam jego pierwszą zdradą, interesowała nas tylko strona seksualna, kiedy się rozstaliśmy po kilku latach odezwał się, pytał o możliwość kontynuowania, ja powiedziałam, że nie, wspomniał, że po mnie miał jeszcze kilka romansów, z żoną nadal kicha ale nie rozwodzą się bo to się nie opłaca.
      Ja miałam 24 lata, tez mężatka,totalnie wtedy miałam bielmo na mózgu i macicy, on o 3 lata starszy.
      Po kilku kolejnych latach mój mąż zaczął mnie zdradzać czyli karma wróciła. Pewna panna tak zawróciła mu w głowie, że złożył pozew ale wycofaliśmy.
      Odczekałam, odcierpiałam, teraz jest ok. Nie w głowie nam romanse. Dbamy o siebie.
      Z romansu mam dziecko, i dzięki Bogu, mąż był i jest bezpłodny więc syn to dla nas szczęście. Oczywiście mąż wie, że to nie z jego strzału. Nie rozmawiamy o tym w ogóle.
      Życie pisze nieraz niesamowite scenariusze.
      • wsy1 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:24
        Piękna historia.
        Piszesz, o karmie? czy to tak zawsze jest? Ha, mój małżonek raz mnie zdradził przygodnie i ja wybaczyłam i on b. tego żaluje. A ja mam teraz głupie myśli moze ja mu się odwdzięczę ale nie jednorazowo a długofalowo jak sie okazja trafismile Tak Karma wracasmile
        Wszystkiego dobrego
        • misiowamama-2 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 10:02
          hmmm...karma... coś w tym jest. Jak pisałam miałam romans, z własnym szefem. miał zonę dzieci. Ja byłam młoda, seks bez zobowiązań. Nie zabrałam żonie męża, ojca dzieciom. Ale jak by nie patrzeć romans był. Potem ja miałam męża. Zdradził mnie kilka razy. Podczas jednej z jego "przygód" złożyłam pozew o rozwód. Nie żałuję i nigdy nie będę. Od 14 lat ma drugą żonę, zdradza ją na lewo i prawo i jest alkoholikiem. Dziękuję Opatrzności że się go pozbyłam wink
          Ja też mam drugiego męża. On za sobą miał małżeństwo, swoją pierwszą żonę zdradził, ona jego. (karma wraca wink )
          Ze sobą jesteśmy 15 lat. Nigdy wzajemnie nie dopuściliśmy się zdrady. Myślę ,że życiowe "zawirowania" mamy za sobą, mimo że oboje czasami mamy "kosmate " myśli wink
    • madziulec Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:01
      Ah wink To dlatego Cie na tak długo wcięło wink
      Wiosna smile

I masz nadzieję, że dla Ciebie puści zone kantem?????
      • yen26 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:13
        a zwykle nie puszczają?
    • mindtriper Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:11
      Tak. Dwa razy.
      Pierwszy raz - moja Wielka Miłość, chłopak, z którym byłam jakiś czas, wyjechał na studia, po roku przyjechał w odwiedziny do domu, ale z obrączką.
      Wtedy wytłumaczyłam sobie, że ja byłam pierwsza i to ja jestem zdradzona, więc mam więcej praw (głupio myślałam, oczywiście), ale związek kwitł dobre 5 lat. Naprawdę kwitł, po prostu miałam chłopaka w innym mieście, ale np. Sylwestra spędzaliśmy razem itd.
      Nie wiem jak to on to załatwiał z żoną.
      Rozstaliśmy się, bo.... się odkochałam.
      Drugi raz - klasyczny romans, z tajemnicami, ukrywaniem się itd. Ekscytująco, ale tak męcząco, że wytrzymałam kilka miesięcy.
      Teraz myślę, że gdybym mogła cofnąć czas, to NIGDY bym tego nie zrobiła. Głupio mi.
    • kiepskirajdowykierowca Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:11
      Nie miałam. Okazje były. Wiele. Pracowałam wtedy z licznymi facetami, w większości żonatymi. Miałam dwadzieścia parę lat, byłam wolną i atrakcyjną osobą. Nie skorzystałam. Taka cnotliwa do bólu, co to tylko po ślubiewink.
      Mój mąż , którego poznałam w tej właśnie pracy, był kawalerem. Był moim szefem, więc też ukrywaliśmy początkowo zażyłość. Tyle, że przed światem, a nie przed żoną.
      Ale wiem, że bardzo wielu tych panów zdradzało i zdradza swoje żony.
    • misiowamama-2 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:23
      Miałam smile Kupę lat temu. Z własnym szefem. Miał żonę, dzieci- dwoje nastolatków. Układ był jasny, seks bez zobowiązań. Nie odebrałam mu żony, dzieciom ojca. Nie awansowałam wink Romansik trwało niedługo. Fajnie było smile Ten etap w życiu wspominam całkiem dobrze wink
      • imasumak TO byłby dopiero hadkor, gdybyś odebrała żonę 17.05.13, 11:28
        kochankowi big_grin

misiowamama-2 napisała:

Nie odebrałam mu żony,
        • misiowamama-2 Re: TO byłby dopiero hadkor, gdybyś odebrała żonę 17.05.13, 15:06
          hahahaha big_grin big_grin
          faktycznie byłby hardcor big_grin big_grin
          miało być "...męża żonie" tongue_out
        • nangaparbat3 Re: TO byłby dopiero hadkor, gdybyś odebrała żonę 17.05.13, 21:28
          To prawie jak w filmie Manhattan, kiedy Woody Allen mowi: Żona mnie rzuciła dla innej kobiety smile
    • bri Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 09:41
      Ja zaliczyłam kilka randek z żonatym facetem, ale zanim się umówiliśmy nie wiedziałam, że jest żonaty. Dopiero na drugiej randce przyszło mi do głowy zapytać i on potwierdził, że jest żonaty. Traktowaliśmy nasze spotkania czysto rozrywkowo, nie byliśmy zakochani, umarło to śmiercią naturalną bez żadnego dramatu po dwóch miesiącach. Wtedy nie miał dzieci.
    • jowita771 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 10:32
      Miałam właśnie napisać, że nie, ale mój mąż był żonaty, jak zaczęliśmy się spotykać. Ale to się nie liczy, bo żona wcześniej odeszła do nowego pana, więc żadnej rodziny nie rozbiłam.
    • premeda Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 10:35
      Miałam, zakochałam się strasznie, trwało parę miesięcy. O żonie wiedziałam od początku, to był standard czyli z żoną nic go nie łączyło i czekali na rozwód. Pewnie czekają dalej. Koniec strasznie przeżyłam, w wieku 23 lat jest się młodym i głupim. Za to wiem, że się na romanse nie nadaję.
    • adellante12 A ja miałem odwrotnie 17.05.13, 11:38
      Byłem wolny, dobrze ponad rok po rozwodzie mieszkałem sam gdy poznałem mężatke.
      Dziewczyna była pół roku po slubie. Po trzecim spotkaniu na przysłowiowej kolacji usłyszała ode mnie że ma spadać do męża zanim wdepniemy w coś z czego nie da się wytłumaczyć.
      A jesli nie to prosze bardzo poinformowac męża o zmianie planów na przyszłość.
      Mąż został poinformowany pół roku później byli juz po rozwodzie.
      Mamy dwójke dzieci od dziesięciu lat jestesmy małżeństwem. Z poprzednich związków żadnych ogonów za sobą nie ciągniemy.
    • kodam3 Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 22:22
      ale fajnie się czyta big_grin
      nigdy nie miałam romansu-ani z zonatym,ani wolnym
      od 27 lat wierna
    • jematkajakichmalo Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 22:30
      Ja mialam, ale... nie mialam pojecia, ze koles ma kogos. Do dzis sie nad tym zastanawiam jak on to robil. My spotykalismy sie ponad rok. W tym czasie on caly czas byl z tamta, ozenil sie z nia (!!!!), wybudowal dom...

Jak sie dowiedzialam (przez niesamowity przypadek doslownie) to prawie padlam trupem. Od razu byla awantura i jak mu powiedzialam, ze to absolutnie koniec, to jeszcze zdziwiony byl, ze mi to przeszkadza, ze przeciez do tej pory bylo OK to mozemy dalej sie spotykac!!!
    • exina Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:24
      Ta, kiedyś, gdy byłam piękna i młoda przysiadł się jakiś facet w barze. Przystojny, fajny, miły. Żona go nie rozumiała i wcale ze sobą nie spali. Miałam humor i pocałowałam go w korytarzu, nie mogłam się potem od debila odgonić przez miesiąc. Na 100% zona myslała, ze wszystko jest cacy i na 100% on w koncu zarwał na poważnie jakąś niunię.
      • iwles Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:30
        > nie mogłam się potem od debila odgonić przez mie
        > siąc

to po co temu "debilowi" dalaś swój numer telefonu ?
        • exina Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:36
          Nie wiem, młodziencza głupota i 3 piwa zrobiły swojetongue_out
      • exina Re: Która z Was miała romans z żonatym 17.05.13, 23:32
        A, jeszcze moja młodziencza fascynacja. Miałam na punkcie goscia obsesję, były jakies macanki, on 26, ja 17, on wtedy wolny, to trwało kilka lat. W koncu on sie ozenił, ja wyjechałam do innego miasta. Natknęlismy się na siebie zupełnie przypadkiem po latach, na ulicy. Ja w związku, on nadal zonaty. Skonsumowalismy w koncu naszą znajomosc po X latach podchodów i od tamtej pory go nie widziałam. Miałam ogromne wyrzuty sumienia, ale w koncu musiałam to zrobić, no nie było batatongue_out Mam nadzieje, ze zona o niczym nie wie.
        • gazeta_mi_placi Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 00:01
          A jak było w łóżku? Opłacało się chociaż?
          • imasumak Opowiedz swoją historię gazeto. Czekamy. 18.05.13, 00:30

• exina Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 01:04
            Niestety, jak to bywa, gonienie króliczka jest zdecydowanie lepsze niż złapanie gotongue_out Chce wierzyć jednak, że nie tylko dlatego nigdy więcej się nie spotkalismy. On nigdy nie mówił o żonie, pewnie dlatego, że rzeczywiscie go nie rozumiała i nie spali ze soba, ale to nie miało znaczenia. Oboje po fakcie czulismy ogromny obciach sytuacji, bo takich rzeczy sie po prostu nie robi, nawet jesli startowało sie do siebie x lat. Nic nie tłumaczy zdrady i oszustwa.
    • wespuczi Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 00:25
      teoretycznie, niby byl zonaty, ale nie mieszkali razem juz od dobrych kilku lat - ona go zdradzala..
      bylismy w takim niezbyt zobowiazujacym zwiazku przez prawie trzy lata.
      no i ja go zdradzalam i on mnie.. wesolo bylo.
      on sie w koncu rozwiodl po kilkunastu latach i sie ozenil drugi raz.
      • ledzeppelin3 Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 11:45
        Żonaci są zwykle bardzo ładnie wyposzczeni.
        • defacto7 Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 13:26
          Czy da się żyć z meżem po zdradzie? tak pytam, bo rozważam zdradę męża z żonatym.Klasyka: kryzysy małżeńskie, zauroczenie i ekscytacja nowym parterem. Rozwody nie wchodzą w grę, ma być romans bez zobowiazań. Boję się, że jak już zdradzę nie będę mogła z tym żyć, sumienie mi nie da. A jak nie zdradzę, to bedę żałowała, że coś fajnego mnie ominęło. Z mężem seks nigdyy nie był udany.
          • gryzelda71 Re: Która z Was miała romans z żonatym 27.05.13, 16:48
            Musowo kochanek,skoro rozstac się nie możecie.
        • gryzelda71 Re: Która z Was miała romans z żonatym 27.05.13, 16:45
          Poza męzami forumek rzecz jasna.
    • triss_merigold6 Re: Która z Was miała romans z żonatym 18.05.13, 17:03
      Z paroma żonatymi miałam krótkie przygody, czysto rozrywkowe układy. Absolutnie nie chciałam żadnego na stałe, w ogóle nie było o tym rozmów, ich stan cywilny mi latał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka