Dodaj do ulubionych

PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania

10.06.13, 10:04
Przeszłam do playa i mam teraz jakąs durną muzyczkę jak ktoś do mnie dzwoni (to znaczy ten kto dzwoni to to słyszy). Nigdy nic takiego wczesniej nie miałam ustawionego, teraz włączyło się w dniu zmiany operatora. Czy mogę to jakoś sama gdzies wyłączyć, czy muszę kontaktować sie z operatorem?
Obserwuj wątek
    • ziarenko-piasku Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 10:57
      OMatko miałam to samo...w ubiegłym tygodniu "przeszłam" na play i wszyscy co dzwonili nie mogli wytrzymać...muzyka masakra. Nie pomyślałam o wyłączeniu, ale zmieniłam ją sobie.
      Ale chętnie poczytam jak to zlikwidować smile
    • praktiss Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 11:05
      Zaloguj się do Play24.
      Zakładka Usługi > Usługi dodatkowe
      Muzyka na czekanie ---> wyłącz
      • melancho_lia Jest prostszy sposób 10.06.13, 12:11
        www.play.pl/uslugi/muzyka-na-czekanie/
        trzeba wpisać kod i wcisnąć "zieloną" słuchawkę. Przyszła wiadomość, ze w ciągu 24h wyłączą ten szajs.

Większe chamstwo, że ta usługa jest płatna. 30 dni jest bezpłatna a potem naliczają 2 zł. A ja kurde nie aktywowałam tego. Ciekawe ile jeszcze "usług" mam włączonych uncertain
    • clock.lady Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 12:37
      niestety to jest tzw. komponent obowiązkowy try&buy przy każdej nowej aktywacji/ przeniesieniu numeru. Wystarczy wpisać kod *111*19*2# i zatwierdzić "zieloną słuchawką". Wyłączy się w ciągu 24 h
      • melancho_lia Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 12:41
        A są jeszcze jakieś "obowiązkowe komponenty"? Żebym sobie zawczasu wyłączyła te syfy?
        • clock.lady Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 12:52
          zależy jaki masz abonament. Generalnie wszystkie dodatki masz wypisane na 3. stronie umowy pod abonamentem. Muzyka na czekanie jest bezpłatna przez miesiąc a reszta przez 3 miesiące. Każdy możesz wyłączyć krótkim kodem.
          Generalnie konsultant powinien Cię poinformować jakie masz włączone dodatkowe usługi.
          • melancho_lia Re: PLAY- jak wyłączyć muzykę podczas oczekiwania 10.06.13, 12:54
            Konsultant mnie o niczym nie poinformował.
            Ale do umowy zajrzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka