montechristo4 13.06.13, 12:45 Jak w temacie: korzystacie z masaży? A jeżeli tak, to jakich? Relaksacyjnych, leczniczych? Z odchudzających chyba nie, bo ematki przeciez szczupłe są A jeżeli korzystacie, macie kogoś sprawdzonego w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiowamama-2 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 12:50 montechristo4 napisała: > Jak w temacie: korzystacie z masaży? A jeżeli tak, to jakich? Relaksacyjnych, l > eczniczych? Z odchudzających chyba nie, bo ematki przeciez szczupłe są > A jeżeli korzystacie, macie kogoś sprawdzonego w Warszawie? korzystam z : leczniczych, relaksacyjnych, wyszczuplających i... erotycznych (mężuś świetne robi ) W Warszawie nie znam nikogo ... Odpowiedz Link Zgłoś
moje.m odradzam Monique 13.06.13, 14:04 www.spa-monique.com/ zakupiłam i dno i muszelki....szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 12:51 Mam niewidomego przyjaciela, świetnego masażystę. Gdy tylko mam okazję (teraz mieszkam jakieś 300 km od niego), to chodzę do niego na masaże, różne. Dzięki niemu, mój były mąż funkcjonuje bez większych problemów od kilkunastu lat mimo zwyrodnienia kręgosłupa, którego bóle wcześniej nie pozwalały mu spać. Gościu jest cudotwórcą Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 12:53 Ja korzystam głównie z relaksacyjnego. Raz przed weselem wziełam komplet masaży modelujących, i faktycznie super wyszło. Nie żebym straciła 50 kilo ale efekt był, przynajmniej pozbyłam się wałeczków Moja masażysta cudowna wyprowadziła mój bark który notorycznie mnie bolał, teraz masaże ma żadziej bo nauczyłam się i prawidłowo siedzieć i pamietać o rozluźnianiu ramion i małych ćwiczeniach . A moja mame uratowała jak jej "dysk wypadł" Oczywiście nie było cudu po 1 masażu ale ulga wielka. Jest z wawy i przyjmuje albo w gabinecie albo u siebie w domu albo dojeżdza do klienta. Ma partnera który masuje........rewelacyjnie!!! Facet ma intuicje ale czasem masaż bywa boleny tyle że po czuje się jak nowo narodzona! Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 12:58 a podzielisz się namiarem na panią masującą? Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 12:59 niech mi ktoś wytłumaczy, po co korzystać z czegoś, co boli? Mam na myśli masaże odchudzające. Podobno bolesne sa okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:05 montechristo4 napisała: > niech mi ktoś wytłumaczy, po co korzystać z czegoś, co boli? Mam na myśli masaż > e odchudzające. Podobno bolesne sa okrutnie. niech zgadnę żeby schudnąć? (pot) ... Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:13 Zakwasy po wysiłku też bolą, rozciąganie boli, nastawianie zwichniętego stawu boli... Nie robić, bo boli, choć przynosi efekty? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:09 Benita 784-43-19-41 masaże niektóre bolą jak mnie dopada moje ramie to padam z bólu boli od ucha przez zęby ramię bark aż do nadgarstka....masakra Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:18 tak jak borowanie zeba boli tak niektore masaze tez bola. nie znaczy to, ze sa zle wykonywane. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:08 z racji tego, ze masuje zawodowo, musze tez korzystac z masazy, zeby byc w dobrej formie korzystam z relaksacyjnych, rowniez maja dobry wplyw na miesnie i stawy, a relaks jest mi bardzo potrzebny ja sama wykonuje najwiecej leczniczych plus indywidualnie dobrane cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:10 Korzystam z leczniczych masaży pleców, bardzo mi dobrze robią na kręgosłup. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:22 korzystałam, z wyszczuplająco-relaksujących. wyszczuplenia nie zauważyłam, relaksację mięsni owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:47 'wyszczuplająco-relaksujących." Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 13:57 ja korzystam z masaży leczniczych zleconych przez ortopedę w ramach pakietu enel-med. posiadam też "przydomową masażystkę" studentkę 5 roku awf, która jest rewelacyjna, tyle że aktualnie z dość sporawym brzuchem., niebawem zostanie mamą. tu niestety za masaż kręgosłupa muszę płacić z własnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Czy ematka korzysta z masaży? 13.06.13, 14:35 korzystam tylko z rehabilitacyjnych, inne to dla mnie strata czasu i kasy, szczególnie relaksacyjne - mogę poprosić męża żeby mnie pogłaskał. ze sprawdzonych miejsc to Kinezio na Herbsta, byłam tam u kilku osób i wszystkie były dobre Odpowiedz Link Zgłoś