maggorlo 12.07.13, 09:59 Pani Pawłowicz i jej absolutnie słuszna decyzja: www.pudelek.pl/artykul/56927/pawlowicz_ja_bym_sie_nie_rozebrala/ Brawo pani poseł - naród jest wdzięczny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attiya Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:12 a kto by odważył się ją oglądać nago?? osobiście musiałabym później wykupić wieloletnie sesje u psychiatry trzeba pani P. wyglądać a nie tylko gadać Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:21 jak to powiedział nieoceniony Sztaudynger: "brak okazji, odwagi, ochoty powody niejednej cnoty" coś mi się zdaje, że p Pawłowicz nikt takiej sesji nie proponował. uff Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:28 Ja sądzę, że ta pani była oglądana nago jako niemowlę. Przez lekarzy i rodziców i nikogo poza tym. Wtedy chyba rozbierała się sama Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:36 zaraz zaraz! Pani Pawłowicz ma swoje.. ekhm.. poglądy i zdecydowanie budzi rozbawienie swoimi komentarzami ale może nie rozpędzajmy się tak bardzo, co? Myślę że jakby trafiła w ręce dobrego stylisty, to mimo nadwagi, mogłaby robić całkiem przyjemne wrażenie (nie żeby od razu do Playboya) ------------------------------------------------------ forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:44 Własnie, zapomniałyście już o przypadku Kalaty? Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Dobre wieści 12.07.13, 10:57 Oczywiście, pani Pawłowicz mogłaby wyglądać całkiem dobrze gdyby naprawdę chciała. Zdanie 'ja bym się nie rozebrała" jest bardzo kompatybilne z poglądami tej pani, w sumie to plus Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dobre wieści 12.07.13, 11:02 Ankietka: a gdybyscie mialy do wyboru: ogladac nago lub sluchac, to co wybralybyscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Dobre wieści 12.07.13, 11:59 ntyideal napisała: > Ankietka: a gdybyscie mialy do wyboru: ogladac nago lub sluchac, > to co wybralybyscie ? Pytanie z gatunku kogo byś uratowała stojąc nad przepaścią teściową czy szwagierke ) Odpowiedz Link Zgłoś