pina_colada88 24.07.13, 19:56 Tak na imię ma książę Cambride. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14331600,George_Alexander_Louis___tak_bedzie_mial_na_imie_syn.html#BoxSlotII3img Jak wam się podoba? Mi chyba nie do końca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawkowe_studio Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:01 obstawialam Alexandra. prawie mi sie udalo zgadnac Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: George Alexander Louis 24.07.13, 21:37 Czemu mi to zrobiłaś? Ja wszystko wizualizuję, a teraz za każdym zdjęciem, będę sobie prosiątko w tym ślicznym białym kocyku wyobrażać! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: George Alexander Louis 24.07.13, 22:15 jeszcze może być małpka. Ciekawska małpka Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:21 Mnie się te imiona podobają. I niech zdrowo rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prophetess.pl Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:22 George takie średnie, ale co innego mi się rzuciło. William ma bardo skąpo owłosioną głowę :p. Ludzie, mamy XXI wiek, tryliony kuracji na porost włosów, a on stawia na naturalność... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:31 fajnie. zresztą sławnych Jerzych w historii Albionu było sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: George Alexander Louis 24.07.13, 21:44 Może mu to nie przeszkadza? Może nie chce, by ludzie mieli kolejny powód do gadania? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: George Alexander Louis 25.07.13, 08:17 moj kolega łysieje, poszedł do specjalisty i prosi o jakis specyfik na włosy - mogę panu coś dać, ale to bez sensu -czemu? - bo i tak panu wypadną czasem natura jest nieubłagana, mi osobiscie zupełnie nie przeszkadza jak facet łysieje- śmiesznie by wyglądał jakby teraz sobie zrobił cos z tym łysieniem- tymbardziej, że on nie łysieje od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: George Alexander Louis 25.07.13, 10:48 prophetess.pl napisała: > George takie średnie, ale co innego mi się rzuciło. William ma bardo skąpo owło > sioną głowę :p. Ludzie, mamy XXI wiek, tryliony kuracji na porost włosów, a on > stawia na naturalność... To straszne. Juz wole lysiejacego Williama niz sztucznego Bena Afflecka, ktoremu nagle z zakoli wyrasta ogromna grzywa, co i tak nie pomoze na fatalne aktorstwo, albo Wayne'a Rooneya, ktoremu pomoglaby wylacznie transplantacja twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: George Alexander Louis 24.07.13, 20:56 wygrałam zakład ma się podobać królowej, której ojciec był Georgem VI Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: George Alexander Louis 24.07.13, 21:03 Też bym wygrała! Obstawiałam Georga od... ciekawskiego Georga, nie wiem czemu;P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: George Alexander Louis 24.07.13, 21:43 George podoba mi się bardzo, aprobuję Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: George Alexander Louis 24.07.13, 22:17 Imiona jak imiona. Mnie się podoba, że nie ma czapeczki Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: George Alexander Louis 24.07.13, 22:24 Czyli po naszemu jak? Jerzy Aleksander Ludwik? Może być. Zupełnie przyzwoicie jak na królewskie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: George Alexander Louis 24.07.13, 22:29 Dla Anglika ten zestaw imion brzmi dostojnie i nobliwie, podobnie jak dla nas przytoczone tłumaczenie. Jest Ok, tradycyjnie, bez udziwnień w nawiązaniu do przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: George Alexander Louis 25.07.13, 00:22 Bardzo ładnie, klasycznie. Obstawiałam zresztą George'a. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: George Alexander Louis 25.07.13, 00:32 Mam uraz do imienia George. Niedmiennie z Bushem mi sie kojarzy i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: George Alexander Louis 25.07.13, 01:22 Alexander Louis było by super, George - blee Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: George Alexander Louis 25.07.13, 07:04 no może i blee, ale... www.britannia.com/history/stgeorge.html poza tym prapradziadek małego, który rządził GB podczas II wojny światowej, to też był Jerzy. nie ma co się dziwić, że takie mu imię wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
feleedia Re: George Alexander Louis 25.07.13, 08:24 Aleksander z góry wiadomo, że nie przejdzie bo nie ma takiego imienia z tradycji monarchii brytyjskiej. George, Richard, William, Henry, Jacob A George był najprawdopodobniejszy, bo w dynastii windsorskiej większość królów tak się nazywała. Wasze zmywakowe Brajanki i Dżesiki raczej nie miały szans Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: George Alexander Louis 25.07.13, 08:33 Wiadomo że Kate musiała się liczyć z tradycją nadawania imion królewskich. George nie jest zły, ale mi sie Alexander bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: George Alexander Louis 25.07.13, 11:22 Ładnie Nawet bardzo ładnie. Lubię tradycyjne imiona I nie nadali mu imienia żadnego z moich synów, ani żadnego z tych, które wstępnie wybrałam dla trzeciego Uffff Bo pod mojego młodszego pewna znana osoba się podszywa od niedawna i już kilka razy slyszałam pytanie czy imię syna ma honorować tę osobę. A my byliśmy pierwsi! Odpowiedz Link Zgłoś