Dodaj do ulubionych

Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie?

• drosetka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:47
      nie wierzę ze nikt nie głosuje za Pattinsonemtongue_out big_grin
      ja tam w dalszym ciagu nie mogę oprzec sie jego chłopięcemu urokowi

oprócz tego Ian Somerhalder ze swoim elekryzującym spojrzeniem
      i Jared Leto z tym samym , dla mnie facet musi miec takie spojrzenie ze ciary mi ida po plecach w góre i w dół
      • ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:52
        Mlody Sean Connery i mlody Bronislaw Cieslak.
        • rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:59
          no jeszcze tylko szybciutko zrobic wehikuł czasu i juz mozna ru**** suspicious
    • tosterowa Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:58
      Co do Gahana to trudno się nie zgodzić smile
    • arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:58
      Dla mnie zdecydowanie moj maz I potem dlugo, dlugo nic. Milo zawiesic oko na Ryanie Goslingu, ale tylko dlatego, ze do meza bardzo podobny ( tak wlasnie, nie odwrotniewink )
      Szczerze to dziwi mnie wywieszanie jezorow na obcych facetow I uwazanie ich za najseksowniejszych, najpiekniejszych, najbardziej pociagajacych( mniejsza, czy celebrytow czy nie), a co z waszymi partnerami??? Ja wiem, ze w zwiazkach co innego wazne, ale zauwazam ze coraz zadziej spotykane by babka byla zafascynowana wlasnym facetem, zawsze jakies deppy I pitty na pierwszym miejscu w rankingach
      • tosterowa Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:02
        Mój jest podobny do Gahana! Ale Gahan i tak lepszytongue_out
      • rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:03
        moj z twarzy to podobny do malutkiego orangutanka...
      • sumire Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:16
        luzu trochę.
        jasne, że najpiękniejszy i najbardziej sexy jest własny. albo przynajmniej jest własny...
        ale to nie znaczy, że nie można oka zawiesić na innych. gdybym przestała zauważać atrakcyjnych mężczyzn w pobliżu, zaczęłabym martwić się o siebie.
        • arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:35
          Wiadomo, zawieszac mozna, mozna zauwazac atrakcyjnosc I nic w tym zlego nie ma, ale zeby odrazu tak wzdychac i wyzywac od najseksowniejszych I innych naj. Taka obserwacja luzna nie tylko na forum ale z zycia codziennego, niektore kolezanki nie kryja sie z tym, ze wolalyby by ich partner bardziej przypominal tego lub owego, to I pewnie sfery zwiazku mialy by sie lepiej wink... Jasne, wielu facetow uroda nie grzeszy I nie wszystkie mamy szanse zwiazac sie z kims kto na wszystkich plaszczyznach bedzie nas fascynowal I pociagal I bedzie naj, to rozumiem, tylko sie Zastanawiam ile tak naprawde jest takich par ktore sa dla siebie naj i cala reszta swiata moze nie istniec
          • aneta-skarpeta Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:42
            dla mnie moj brzydki mąż jest naj- działa na mnie, swietnie nam sie spedza czas etc- co nie zmienia faktu, że najpiękniejszym facetem na ziemi nie jestsmile i nie ma co się oszukiwać
            • landora Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:20
              Oj to to.
              Ja go kocham, on kocha mnie, choć on nie wygląda Jak Sean Connery, a ja nie przypominam Shakiry wink Jest mój i najlepszy, a najpiękniejszym facetem na ziemi pozostaje Sean tongue_out
          • kropkacom Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:43
            Dla mnie właśnie doskonale cała reszta może sobie nawet dziś wyparować. Co nie oznacza, że jak mi ktoś pokaże kilka zdjęć to nie będę potrafiła wybrać najprzyjemniejszą dla mego oka twarz. Ciekawe zresztą, że faceci nie mają z tym problemu. Albo po prostu nie robią miedzy sobą z tego problemu.
            • arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:41
              Ok, jasne, tez mi sie paru mezczyzn poza wlasnym podoba, tylko powiedzmy tak -doceniam urode, zwykle jakies poszczegolne jej elementy( tak jak i doceniam i podziwiam urode paru babek ) ale jeszcze sie taki nie urodzil, ktory by mi sie snil po nocach ( maz owszem wink )
              Ciekawa tylko bylam czy sa tu babki dla ktorych wlasny chlop jest wizualnym idealem, facetem z marzen itd, czy ja jestem evenement ( podkreslam ze mowie tylko o urodzie niczym innym) Odkad go zobaczylam kilkanascie lat temu, zwalil mnie z nog I do tej pory to robi wink I moze to dziwne ale naprawde nie kreci mnie nikt inny I nie slinie sie do telewizora jak napalona nastolatka
              • nenia1 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:02
                arya82 napisała:

> I moze to dziwne ale naprawde nie kreci mnie nik
                > t inny I nie slinie sie do telewizora jak napalona nastolatka

Nie kręci cię nikt inny a dość surowo oceniasz te, które kręci.
                Może coś z podświadomości się wydobywa, a świadomość karci smile

A poważnie, ważne żeby w życiu nauczyć się rozróżniać rzeczywistość od fantazji.
                Jak ktoś ładnie napisał "fantazjowanie jest naturalną czynnością człowieka".
                • arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:35
                  Nikogo nie oceniam, Zastanawiam sie jak duzo jest babek, ktore sie jak nastolatki sie podniecaja celebrytami I z czego to wynika

A to takie malopawdopodobne, czy niezdrowe, ze fantazjuje sie o swoim mezczyznie, trzeba koniecznie miec jakis inny ideal, bo nie halo ?
                  • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:51
                    Jeśli o swoim mężczyźnie tylko fantazjujesz to faktycznie niezbyt zdrowo. wink
              • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:06
                Pics or it didn't happen.
                • majowa_lamia Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:16
                  muszę w końcu obejrzeć Grę o Tron ... Ten KHAL czy jak mu tam ... mmm
                  • majowa_lamia Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:21
                    nikektóre Wasze typy ciekawe wink

ale jeszcze sie nikt choć w połowie tak piękny jak Marlon Brando nie urodził, on jest moim zdaniem całkowicie poza konkurencją

www.google.com/imgres?q=marlon+brando&hl=pl&tbm=isch&tbnid=o0_vDrgTP4DK0M:&imgrefurl=http://steel-stars.com/%3Fattachment_id%3D129&docid=QuYYYOli8WRDgM&imgurl=http://steel-stars.com/wp-content/uploads/2012/09/Marlon-Brando1.jpg&w=1500&h=1500&ei=hxz5UYjUL4vMswax04GIAw&zoom=1&iact=hc&vpx=1008&vpy=350&dur=31&hovh=225&hovw=225&tx=155&ty=114&page=2&tbnh=143&tbnw=158&start=36&ndsp=41&ved=1t:429,r:51,s:0,i:244&biw=1280&bih=793
                    jakie on miał oczy ...
                • arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:49
                  Bri, a co fota by zmienila w twoim zyciu? wink
                  Nie twierdze, ze maz podoba sie wszystkim, choc wiem ze podoba sie wielu. Tak jak jedne wola owena inne jakiegos tam pitta czy innego. Dla mnie maz jest i byl absolutnym idealem I nie dlatego ze jest moj. Moglabym sobie nim wytapetowac sypialnie, takiego mam fuksa wink
                  Trudno uwierzyc to trudno wink
                  • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:57
                    Mój mąż jest prawdziwy, nie z papieru i nie da się nim niczego wytapetować, ech wink
          • iuscogens Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:25
            To nie o to chodzi, jak napiszę że mam przystojnego męża to nie ma o czym gadać bo inne nie wiedzą jak on wygląda. A jak napiszę, że bardzo mi się podoba młody Charlton Heston to już można o tym pogadać, nie?
            • aneta-skarpeta Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:58
              oj ale by sie działo jakbyśmy wrzucały zdjecia męzów z opisem- on jest najprzystojniejszy
              internet by eksplodowałbig_grin
              • iuscogens Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:08
                taki wątek mógłby pobić rekord długości na forum big_grin
      • falka_85 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:05
        Kiedyś obił mi się o uszy taki tekst "Jestem żonaty, nie ślepy" big_grin
        Może to będzie dla Ciebie straszne, ale nie uważam mojego męża za najseksowniejszego, najprzystojniejszego, najmądrzejszego, najinteligentniejszego, najbardziej zaradnego, najlepiej ubranego itd. mężczyznę na świecie. Nie sądzę też aby on uważał mnie za najseksowniejszą itd. kobietę na świecie. Nie przeszkadza nam to być od 8 lat w udanym, szczęśliwym związku.
    • puza_666 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:13
      Dla mnie zawsze ten

https://images65.fotosik.pl/33/1d526c69ccae6783.jpg

Chociaz ostatnio moja milosc do niego przygasla smile
      • czar_bajry Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:20
        en.wikipedia.org/wiki/Filetongue_outatrick_Dempsey_cropped.jpg
        on i tylko onsmile
    • soczek_bez_gazu Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 00:43
      Spock, czyli Zachary Quinto

http://i.imgur.com/tDQQwdb.jpg

Wspomniany wyżej Mads Mikkelsen

http://i.imgur.com/h9LhFLS.jpg?2

Norm Lewis, aktor i śpiewak operowy

http://i.imgur.com/SSjKdbc.jpg

Norm Lewis
      • rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:16
        ci dwaj pierwsi wygladaja na psycholi
        wialabym gdzie pieprz rosnie
    • kotek-3 Jason Statham 31.07.13, 02:30
      www.bing.com/images/search?q=jason+statham&FORM=HDRSC2#view=detail&id=FEC0D87D3E6C903FA7AF6240225A6965868E4BFD&selectedIndex=66
      • kotek-3 Re: Jason Statham 31.07.13, 02:32
        jasonstathamwow.com/wp-content/themes/frugal/graphics/cat/pics/jason-statham-58.jpg
        • paliwodaj Re: Jason Statham 31.07.13, 05:43
          > ale tylko dlatego, ze do meza bardzo podobny ( tak wlasnie, nie odwrotniewink )
          > Szczerze to dziwi mnie wywieszanie jezorow na obcych facetow I uwazanie ich za >najseksowniejszych, najpiekniejszych, najbardziej pociagajacych( mniejsza, czy celebrytow >czy nie), a co z waszymi partnerami??? Ja wiem, ze w zwiazkach co innego wazne, ale >zauwazam ze coraz zadziej spotykane by babka byla zafascynowana wlasnym facetem

A ja uwazam ze to normalne ze zauwaza sie atrakcyjnosc/ nie atrakcyjnosc plci przeciwnej. To nawet zdrowe powiedzialabym. Nie kazdy facet zasluguje na zafascynowanie, a juz po latach zwiazku to czesto nie idzie w parze
    • gretchen184 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:31
      połowa z tych tu zalinkowanych i jeszcze paru.
      np. ten rammstein.rockmusik.cba.pl/Zdjecia/schneider800x600.jpg
      • bessie_blount Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:50
        Ja tam wolę pot, smród i oborę czyli Tila Lindemanna big_grin
        • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:15
          Takoż ja smile
    • lilly_about Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:53
      Bradley Cooper na chwile obecną
      • fifi-niezapominajka6 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:53
        Mój mąż i Clive Owen
        • astomi25 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:04
          A ja calkiem nietypowo z tego co widze bo jestem za Maciejem Stuhrem. Maly, szczuply intelektualista w okularkach to jest to. Do tego jak ma jeszcze z glowa w porzadku to juz calkiem...mozg faceta kreci mnie najbardziej tongue_out
          Facet moze sobie miec umiesnione cialo i kaloryfery, ale jak ma tepy wyraz twarzy to wole uciekac.
          Lubie jeszcze Dorocinskiego (za oczy) i Cohena (za seksowny glos)
          wink
    • e_dyta27 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:00
      Sebastian Bach:
      www.lastfm.pl/music/Sebastian+Bach/+images/25275915
      www.lastfm.pl/music/Sebastian+Bach/+images/25275827
      • ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:02
        Ale mi zrobilas dobrze tym Bachem. Calkiem o nim zapomnialam...
    • guderianka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:28
      moja 13 tka "kocha się" w :
      https://25.media.tumblr.com/tumblr_m8ngstUN8L1r0etafo1_400.jpg
      https://thumbs.eska.pl/common/8/9/s/891350wVJU.jpg/ru-0-r-640,0-n-891350wVJU_dawid_kwiatkowski_biegnijmy.jpg
      • zoe7 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:11
        Gierszał.... juz dawno nie mam trzynastu lat smile TYlko, że to nie o sam wygląd chodzi. Jak kiedys nabijała się ze mnie koleżanka - Tobie wystarczy jaką gadkę strzelić i jestes ugotowana big_grin Taki Gierszał - jak On gra!!
        • guderianka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:16
          Ja go lubię, dzięki mojej córce-oglądnęłam kilka filmów-jest GENIALNYwink
          • koza_w_rajtuzach Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 14:15
            Mojej 16-letniej siostrze też się on bardzo podoba smile. "Salę samobójców" oglądała mnóstwo razy, z tym, że ona lubi go tylko i wyłącznie w ciemnych włosach 4.bp.blogspot.com/-i-MKGOTYlxY/ThirMtPJj6I/AAAAAAAAArE/2mw0i-hD6_w/s1600/4q85crefbiim06.jpg
    • mama_zona Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:43
      zdecydowanie ten facet:
      plus.google.com/+IanSomerhalder
      no i oczywiście mój mąż i moi synowie wink
      • mama_zona Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:49
        no i zalinkowany wyżej Jason Statham ma coś w sobie smile
    • kerri31 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:17
      Johnny Deep to dziadek i już się nad grobem chwieje.

Najpiękniejszym facetem świata jest Paul Walker:
      https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYy_Ymdl-4RYCaRmON-EdsGUt7vrOfnVOAyZ6yFoOKWqZ6vkaqug
      https://images.starpulse.com/pictures/2009/03/14/previews/Paul%20Walker-SGG-086853.jpg
      https://images.fanpop.com/images/image_uploads/paul-walker-paul-walker-230353_550_602.jpg

• bergamotka77 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:45
        kerri

ten Paul Walker - cudny i boski, moj typ zdecydowanie smile

Poza tym Leo di Caprio, Jude Law, Daniel Craig, Colin Firth i polski akcent - Artur Boruc. Nawet moj maz wie ze bym ich z lozka nie wyrzucila i sie z tego smieje wink
        • kerri31 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 20:05
          bergamotka77 napisała:
          > Poza tym Leo di Caprio,

O tak ! big_grin

Artur Boruc.

O tak, tak, tak https://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif
    • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:18
      Od 12 lat wciąż ten sam Lindemann, wybitnie mój typ:
      https://img40.imageshack.us/img40/8938/a00k.jpg
      • ponis1990 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:39
        Adam Levine smile
        • premeda Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:22
          Zapomniałyście o tym facecie:
          https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSo1yXTYPUgnduqT0Id7P22e8Vd1gsplA_IP3GPtsLrFT5s6GaTjq4YpNJz
      • aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:07
        Uwielbiam go...Meski i pięknie zbudowany,wysoki
        A jeszcze jak wyciągnie sprzęt przy Bück Dich to ho,ho ;PPPP
        • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:13
          I morda zakapiora, i oczy poety... IDEAŁ big_grin
          • aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 22:00
            Facet z krwi i kości...Tak jak i mistrz Hetfield...Ach te oczy...
            Ładnym chłopcom z kaloryferami na brzuchu daleko do tej męskości
    • paszczakin Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:45
      sasha roiz.. ten usmiech, oczy, wzrost..

www.youtube.com/watch?v=6aJE4RTPb6k
    • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:47
      W ogóle się nie znacie.

https://social-stampede.com/wp-content/uploads/2013/04/don-draper.jpeg
      • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:55
        Don jest pijakiem i dziwkarzem tongue_out
        • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:00
          Pytanie było, który jest najpiękniejszy. wink
          • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:12
            Ale ja musiałam to napisać, nie mogę patrzeć, co on wyprawia smile
            • ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:22
              A o kogo chodzi bo mi sie w telefonie nie chce otworzyc zdjecie
              • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:29
                Jon Hamm jako Don Draper.
            • bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:32
              A Lindemann to Twoim zdaniem taki aniołeczek? wink
              • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:35
                No nie jest, nie jest... <wzdycha>
                • aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 21:56
                  O przepraszam,Till obecnie mieszka na wsi z kobietą swojego życia,z która-jak twierdzi chce sie zestarzeć.
                  Tak że proszę się odsmerfowac od Tillawink
                  • mallina Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 01.08.13, 00:32
                    hmm to jakies bardzo stare wiesci. juz pojawila sie nowa "kobieta zycia".
                    obecnie ma panne mlodsza od swojej corki. panna ta strzelila sobie niedawno tatuaz: twarz Tilla na rece.
                    prosze, oto fotowink
                    www.blick.ch/blickamabend/glogger-mailt/tattoo-masochistin-id2380877.html
    • aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:05
      cdn.abclocal.go.com/images/kgo/cms_exf_2007/news/entertainment/7174346_448x252.jpg
      Od wielu lat..Cudowny uśmiech i oczy,o głosie nie wspomnę.
    • bellatrix01 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:05
      Moje, bardzo subiektywne typy wink
      Daniel Day-Lewis
      Sean Bean
      no i Perry King przed laty wink
      • dootchka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:46
        Zawsze i od zawsze Dave Gahan !!!
        • ajko Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:58
          To muszę Cię poznać z moją młodąsmile
    • chipsi Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:45
      Mój własny chłop to Russell Crowe z domieszką Marka Wahlberga wink Chyba nie najgorzej mam, hę? A podobać to mi się podoba kilku już wyżej wymienionych, nie mam jednego obiektu smile
    • paula6666 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:28
      David Gahan. Niesamowita wręcz charyzmasmile
      • morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:32
        Fakt, charyzmy to David dostał aż za wiele smile rzadko zdarza się taki typ.
        • olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:51
          Tekst linka
          • olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:52
            https://www.tapeteos.pl/data/media/259/big/Skazany_na_smierc_06.jpg
            • olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:53
              i.wp.pl/a/f/film/033/85/83/0038385.jpg
    • mantis_after_dinner Bede staroswiecka 31.07.13, 16:25
      Sean Connery (teraz a nie 40 lat temu - no moze raczej w okolicach jego 60.)
      Clark Gable (za ten sku.ielski usmiech dalabym sie pokroic)
      Omar Sharif (pod warunkiem ze odziany w galabije)
      Sasza Domagarow z kozackim usmiechem na twarzy
    • celice73 Robert Downey jr 31.07.13, 17:18
      www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=911&q=robert+downey+jr&oq=rober&gs_l=img.1.1.0l10.982.1982.0.4419.5.4.0.1.1.0.101.300.3j1.4.0....0...1ac.1.23.img..0.5.302.SeYc4_Sa-pc
      • azurana Re: Robert Downey jr 31.07.13, 22:42
        O tak. Zapomniałam smile
    • premeda Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:30
      Zapomniałyście o tym:
      https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSo1yXTYPUgnduqT0Id7P22e8Vd1gsplA_IP3GPtsLrFT5s6GaTjq4YpNJz
      jeszcze ten:https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlBn5DZyKW2xxJNL3ZsSGLsYLfpCrPJENgMJ68_2TrdAHQ_1BQ
      i dla jeszcze ten
      https://1.bp.blogspot.com/_PdKcbxsodek/TEf9R5PUbRI/AAAAAAAABCg/m7ixUcyTicE/s1600/n_atletico_de_madrid_diego_forlan-763981.jpg
      a ci dwaj mają coś w sobie:
      https://www4.pictures.zimbio.com/gi/Allister+Carter+2011+China+Open+Snooker+Day+s9ja7uumXnYl.jpg
      https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTD9KUAIXZtFAs5tNFf4TM74yoiiZcRv9yumfH-BhlbK0fnqJd_
    • imogen0 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 18:23
      Daniel Day Lewis
      Hugh Jackman
    • zofijkamyjka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 18:34
      Channing Tatum, Josh Hartnett, Ryan Gosling i ze starszych George Clooney
    • czastka_elementarna Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 19:51
      Mam dwa typy:
      https://i2.listal.com/image/3923521/600full-mads-mikkelsen.jpg
      https://www.sherlockology.com/media/674914/stid2_1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka