drosetka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:47 nie wierzę ze nikt nie głosuje za Pattinsonem ja tam w dalszym ciagu nie mogę oprzec sie jego chłopięcemu urokowi oprócz tego Ian Somerhalder ze swoim elekryzującym spojrzeniem i Jared Leto z tym samym , dla mnie facet musi miec takie spojrzenie ze ciary mi ida po plecach w góre i w dół Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:52 Mlody Sean Connery i mlody Bronislaw Cieslak. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:59 no jeszcze tylko szybciutko zrobic wehikuł czasu i juz mozna ru**** Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:58 Co do Gahana to trudno się nie zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 22:58 Dla mnie zdecydowanie moj maz I potem dlugo, dlugo nic. Milo zawiesic oko na Ryanie Goslingu, ale tylko dlatego, ze do meza bardzo podobny ( tak wlasnie, nie odwrotnie ) Szczerze to dziwi mnie wywieszanie jezorow na obcych facetow I uwazanie ich za najseksowniejszych, najpiekniejszych, najbardziej pociagajacych( mniejsza, czy celebrytow czy nie), a co z waszymi partnerami??? Ja wiem, ze w zwiazkach co innego wazne, ale zauwazam ze coraz zadziej spotykane by babka byla zafascynowana wlasnym facetem, zawsze jakies deppy I pitty na pierwszym miejscu w rankingach Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:02 Mój jest podobny do Gahana! Ale Gahan i tak lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:03 moj z twarzy to podobny do malutkiego orangutanka... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:16 luzu trochę. jasne, że najpiękniejszy i najbardziej sexy jest własny. albo przynajmniej jest własny... ale to nie znaczy, że nie można oka zawiesić na innych. gdybym przestała zauważać atrakcyjnych mężczyzn w pobliżu, zaczęłabym martwić się o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:35 Wiadomo, zawieszac mozna, mozna zauwazac atrakcyjnosc I nic w tym zlego nie ma, ale zeby odrazu tak wzdychac i wyzywac od najseksowniejszych I innych naj. Taka obserwacja luzna nie tylko na forum ale z zycia codziennego, niektore kolezanki nie kryja sie z tym, ze wolalyby by ich partner bardziej przypominal tego lub owego, to I pewnie sfery zwiazku mialy by sie lepiej ... Jasne, wielu facetow uroda nie grzeszy I nie wszystkie mamy szanse zwiazac sie z kims kto na wszystkich plaszczyznach bedzie nas fascynowal I pociagal I bedzie naj, to rozumiem, tylko sie Zastanawiam ile tak naprawde jest takich par ktore sa dla siebie naj i cala reszta swiata moze nie istniec Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:42 dla mnie moj brzydki mąż jest naj- działa na mnie, swietnie nam sie spedza czas etc- co nie zmienia faktu, że najpiękniejszym facetem na ziemi nie jest i nie ma co się oszukiwać Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:20 Oj to to. Ja go kocham, on kocha mnie, choć on nie wygląda Jak Sean Connery, a ja nie przypominam Shakiry Jest mój i najlepszy, a najpiękniejszym facetem na ziemi pozostaje Sean Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:43 Dla mnie właśnie doskonale cała reszta może sobie nawet dziś wyparować. Co nie oznacza, że jak mi ktoś pokaże kilka zdjęć to nie będę potrafiła wybrać najprzyjemniejszą dla mego oka twarz. Ciekawe zresztą, że faceci nie mają z tym problemu. Albo po prostu nie robią miedzy sobą z tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:41 Ok, jasne, tez mi sie paru mezczyzn poza wlasnym podoba, tylko powiedzmy tak -doceniam urode, zwykle jakies poszczegolne jej elementy( tak jak i doceniam i podziwiam urode paru babek ) ale jeszcze sie taki nie urodzil, ktory by mi sie snil po nocach ( maz owszem ) Ciekawa tylko bylam czy sa tu babki dla ktorych wlasny chlop jest wizualnym idealem, facetem z marzen itd, czy ja jestem evenement ( podkreslam ze mowie tylko o urodzie niczym innym) Odkad go zobaczylam kilkanascie lat temu, zwalil mnie z nog I do tej pory to robi I moze to dziwne ale naprawde nie kreci mnie nikt inny I nie slinie sie do telewizora jak napalona nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:02 arya82 napisała: > I moze to dziwne ale naprawde nie kreci mnie nik > t inny I nie slinie sie do telewizora jak napalona nastolatka Nie kręci cię nikt inny a dość surowo oceniasz te, które kręci. Może coś z podświadomości się wydobywa, a świadomość karci A poważnie, ważne żeby w życiu nauczyć się rozróżniać rzeczywistość od fantazji. Jak ktoś ładnie napisał "fantazjowanie jest naturalną czynnością człowieka". Odpowiedz Link Zgłoś
arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:35 Nikogo nie oceniam, Zastanawiam sie jak duzo jest babek, ktore sie jak nastolatki sie podniecaja celebrytami I z czego to wynika A to takie malopawdopodobne, czy niezdrowe, ze fantazjuje sie o swoim mezczyznie, trzeba koniecznie miec jakis inny ideal, bo nie halo ? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:51 Jeśli o swoim mężczyźnie tylko fantazjujesz to faktycznie niezbyt zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:06 Pics or it didn't happen. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_lamia Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:16 muszę w końcu obejrzeć Grę o Tron ... Ten KHAL czy jak mu tam ... mmm Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_lamia Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:21 nikektóre Wasze typy ciekawe ale jeszcze sie nikt choć w połowie tak piękny jak Marlon Brando nie urodził, on jest moim zdaniem całkowicie poza konkurencją www.google.com/imgres?q=marlon+brando&hl=pl&tbm=isch&tbnid=o0_vDrgTP4DK0M:&imgrefurl=http://steel-stars.com/%3Fattachment_id%3D129&docid=QuYYYOli8WRDgM&imgurl=http://steel-stars.com/wp-content/uploads/2012/09/Marlon-Brando1.jpg&w=1500&h=1500&ei=hxz5UYjUL4vMswax04GIAw&zoom=1&iact=hc&vpx=1008&vpy=350&dur=31&hovh=225&hovw=225&tx=155&ty=114&page=2&tbnh=143&tbnw=158&start=36&ndsp=41&ved=1t:429,r:51,s:0,i:244&biw=1280&bih=793 jakie on miał oczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
arya82 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:49 Bri, a co fota by zmienila w twoim zyciu? Nie twierdze, ze maz podoba sie wszystkim, choc wiem ze podoba sie wielu. Tak jak jedne wola owena inne jakiegos tam pitta czy innego. Dla mnie maz jest i byl absolutnym idealem I nie dlatego ze jest moj. Moglabym sobie nim wytapetowac sypialnie, takiego mam fuksa Trudno uwierzyc to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 16:57 Mój mąż jest prawdziwy, nie z papieru i nie da się nim niczego wytapetować, ech Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:25 To nie o to chodzi, jak napiszę że mam przystojnego męża to nie ma o czym gadać bo inne nie wiedzą jak on wygląda. A jak napiszę, że bardzo mi się podoba młody Charlton Heston to już można o tym pogadać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:58 oj ale by sie działo jakbyśmy wrzucały zdjecia męzów z opisem- on jest najprzystojniejszy internet by eksplodował Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:08 taki wątek mógłby pobić rekord długości na forum Odpowiedz Link Zgłoś
falka_85 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:05 Kiedyś obił mi się o uszy taki tekst "Jestem żonaty, nie ślepy" Może to będzie dla Ciebie straszne, ale nie uważam mojego męża za najseksowniejszego, najprzystojniejszego, najmądrzejszego, najinteligentniejszego, najbardziej zaradnego, najlepiej ubranego itd. mężczyznę na świecie. Nie sądzę też aby on uważał mnie za najseksowniejszą itd. kobietę na świecie. Nie przeszkadza nam to być od 8 lat w udanym, szczęśliwym związku. Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:13 Dla mnie zawsze ten Chociaz ostatnio moja milosc do niego przygasla Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 30.07.13, 23:20 en.wikipedia.org/wiki/Fileatrick_Dempsey_cropped.jpg on i tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 00:43 Spock, czyli Zachary Quinto Wspomniany wyżej Mads Mikkelsen Norm Lewis, aktor i śpiewak operowy Norm Lewis Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:16 ci dwaj pierwsi wygladaja na psycholi wialabym gdzie pieprz rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Jason Statham 31.07.13, 02:30 www.bing.com/images/search?q=jason+statham&FORM=HDRSC2#view=detail&id=FEC0D87D3E6C903FA7AF6240225A6965868E4BFD&selectedIndex=66 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: Jason Statham 31.07.13, 02:32 jasonstathamwow.com/wp-content/themes/frugal/graphics/cat/pics/jason-statham-58.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Jason Statham 31.07.13, 05:43 > ale tylko dlatego, ze do meza bardzo podobny ( tak wlasnie, nie odwrotniewink ) > Szczerze to dziwi mnie wywieszanie jezorow na obcych facetow I uwazanie ich za >najseksowniejszych, najpiekniejszych, najbardziej pociagajacych( mniejsza, czy celebrytow >czy nie), a co z waszymi partnerami??? Ja wiem, ze w zwiazkach co innego wazne, ale >zauwazam ze coraz zadziej spotykane by babka byla zafascynowana wlasnym facetem A ja uwazam ze to normalne ze zauwaza sie atrakcyjnosc/ nie atrakcyjnosc plci przeciwnej. To nawet zdrowe powiedzialabym. Nie kazdy facet zasluguje na zafascynowanie, a juz po latach zwiazku to czesto nie idzie w parze Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:31 połowa z tych tu zalinkowanych i jeszcze paru. np. ten rammstein.rockmusik.cba.pl/Zdjecia/schneider800x600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bessie_blount Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:50 Ja tam wolę pot, smród i oborę czyli Tila Lindemanna Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:15 Takoż ja Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 07:53 Bradley Cooper na chwile obecną Odpowiedz Link Zgłoś
fifi-niezapominajka6 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 08:53 Mój mąż i Clive Owen Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:04 A ja calkiem nietypowo z tego co widze bo jestem za Maciejem Stuhrem. Maly, szczuply intelektualista w okularkach to jest to. Do tego jak ma jeszcze z glowa w porzadku to juz calkiem...mozg faceta kreci mnie najbardziej Facet moze sobie miec umiesnione cialo i kaloryfery, ale jak ma tepy wyraz twarzy to wole uciekac. Lubie jeszcze Dorocinskiego (za oczy) i Cohena (za seksowny glos) Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta27 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:00 Sebastian Bach: www.lastfm.pl/music/Sebastian+Bach/+images/25275915 www.lastfm.pl/music/Sebastian+Bach/+images/25275827 Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:02 Ale mi zrobilas dobrze tym Bachem. Calkiem o nim zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:28 moja 13 tka "kocha się" w : Odpowiedz Link Zgłoś
zoe7 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:11 Gierszał.... juz dawno nie mam trzynastu lat TYlko, że to nie o sam wygląd chodzi. Jak kiedys nabijała się ze mnie koleżanka - Tobie wystarczy jaką gadkę strzelić i jestes ugotowana Taki Gierszał - jak On gra!! Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:16 Ja go lubię, dzięki mojej córce-oglądnęłam kilka filmów-jest GENIALNY Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 14:15 Mojej 16-letniej siostrze też się on bardzo podoba . "Salę samobójców" oglądała mnóstwo razy, z tym, że ona lubi go tylko i wyłącznie w ciemnych włosach 4.bp.blogspot.com/-i-MKGOTYlxY/ThirMtPJj6I/AAAAAAAAArE/2mw0i-hD6_w/s1600/4q85crefbiim06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zona Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:43 zdecydowanie ten facet: plus.google.com/+IanSomerhalder no i oczywiście mój mąż i moi synowie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zona Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 09:49 no i zalinkowany wyżej Jason Statham ma coś w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:17 Johnny Deep to dziadek i już się nad grobem chwieje. Najpiękniejszym facetem świata jest Paul Walker: Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:45 kerri ten Paul Walker - cudny i boski, moj typ zdecydowanie Poza tym Leo di Caprio, Jude Law, Daniel Craig, Colin Firth i polski akcent - Artur Boruc. Nawet moj maz wie ze bym ich z lozka nie wyrzucila i sie z tego smieje Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 20:05 bergamotka77 napisała: > Poza tym Leo di Caprio, O tak ! Artur Boruc. O tak, tak, tak Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:18 Od 12 lat wciąż ten sam Lindemann, wybitnie mój typ: Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:39 Adam Levine Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:22 Zapomniałyście o tym facecie: Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:07 Uwielbiam go...Meski i pięknie zbudowany,wysoki A jeszcze jak wyciągnie sprzęt przy Bück Dich to ho,ho ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:13 I morda zakapiora, i oczy poety... IDEAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 22:00 Facet z krwi i kości...Tak jak i mistrz Hetfield...Ach te oczy... Ładnym chłopcom z kaloryferami na brzuchu daleko do tej męskości Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakin Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:45 sasha roiz.. ten usmiech, oczy, wzrost.. www.youtube.com/watch?v=6aJE4RTPb6k Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:47 W ogóle się nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 10:55 Don jest pijakiem i dziwkarzem Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:00 Pytanie było, który jest najpiękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:12 Ale ja musiałam to napisać, nie mogę patrzeć, co on wyprawia Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:22 A o kogo chodzi bo mi sie w telefonie nie chce otworzyc zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:29 Jon Hamm jako Don Draper. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:32 A Lindemann to Twoim zdaniem taki aniołeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:35 No nie jest, nie jest... <wzdycha> Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 21:56 O przepraszam,Till obecnie mieszka na wsi z kobietą swojego życia,z która-jak twierdzi chce sie zestarzeć. Tak że proszę się odsmerfowac od Tilla Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 01.08.13, 00:32 hmm to jakies bardzo stare wiesci. juz pojawila sie nowa "kobieta zycia". obecnie ma panne mlodsza od swojej corki. panna ta strzelila sobie niedawno tatuaz: twarz Tilla na rece. prosze, oto foto www.blick.ch/blickamabend/glogger-mailt/tattoo-masochistin-id2380877.html Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 11:05 cdn.abclocal.go.com/images/kgo/cms_exf_2007/news/entertainment/7174346_448x252.jpg Od wielu lat..Cudowny uśmiech i oczy,o głosie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
bellatrix01 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:05 Moje, bardzo subiektywne typy Daniel Day-Lewis Sean Bean no i Perry King przed laty Odpowiedz Link Zgłoś
dootchka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:46 Zawsze i od zawsze Dave Gahan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:58 To muszę Cię poznać z moją młodą Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 13:45 Mój własny chłop to Russell Crowe z domieszką Marka Wahlberga Chyba nie najgorzej mam, hę? A podobać to mi się podoba kilku już wyżej wymienionych, nie mam jednego obiektu Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:28 David Gahan. Niesamowita wręcz charyzma Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:32 Fakt, charyzmy to David dostał aż za wiele rzadko zdarza się taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:51 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 15:53 i.wp.pl/a/f/film/033/85/83/0038385.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mantis_after_dinner Bede staroswiecka 31.07.13, 16:25 Sean Connery (teraz a nie 40 lat temu - no moze raczej w okolicach jego 60.) Clark Gable (za ten sku.ielski usmiech dalabym sie pokroic) Omar Sharif (pod warunkiem ze odziany w galabije) Sasza Domagarow z kozackim usmiechem na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
celice73 Robert Downey jr 31.07.13, 17:18 www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=911&q=robert+downey+jr&oq=rober&gs_l=img.1.1.0l10.982.1982.0.4419.5.4.0.1.1.0.101.300.3j1.4.0....0...1ac.1.23.img..0.5.302.SeYc4_Sa-pc Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 17:30 Zapomniałyście o tym: jeszcze ten: i dla jeszcze ten a ci dwaj mają coś w sobie: Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 18:23 Daniel Day Lewis Hugh Jackman Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 18:34 Channing Tatum, Josh Hartnett, Ryan Gosling i ze starszych George Clooney Odpowiedz Link Zgłoś
czastka_elementarna Re: Kto jest "najpiękniejszym" facetem na świecie 31.07.13, 19:51 Mam dwa typy: Odpowiedz Link Zgłoś