rhaenyra 03.08.13, 16:09 Jak sie koncza klotnie malzenskie...? - Zabiłam dziś hity naszego dzieciństwa - lajtowo - budowanie domu z myślą o dzieciach Obleśni faceci w komunikacji miejskiej - faktycznie tak jest ? co jeśc w podrózy? (oprócz kanapek) - ma ktoś psa husky ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: i znowu 03.08.13, 16:23 domowe jest lepsze - czemu wam nic nie wyłazi? Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: i znowu 03.08.13, 17:36 Faceci na zajeciach fitness - umowilam sie... oblesni faceci w komunikacji miejskiej - chyba sie zakochalam i znowu - oblesni faceci w komunikacji miejskiej taka sytuacja - wybiegl mi dzis na droge slup co polecacie po camili lackberg? - sikanie do basenu kto sie pakuje w gigantyczne korki? - prosty czlowiek nic mi sie dzis nie chce... chyba sie wybiore do dietetyka po roku batalii mam droge konieczna... ale... susza a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
pe.tronela Re: i znowu 03.08.13, 17:46 - Wszyscy chca miec corki - Umowilam sie... Odpowiedz Link Zgłoś