kropkacom Re: Sukienka slubna 04.08.13, 08:59 Może być. Nie jest ślubną bezą i to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 09:20 Szalu nie ma, ale i tak lepsza niż te upchane falbanusie Cichopkow czy innych Liszowskich... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Sukienka slubna 04.08.13, 10:00 Nie podoba mi sie wcale, glupia gora z dziwns kokardka i workowaty dol. Biedna panna mloda... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 10:23 Witam, Podoba mi się, choć musiałam się napatrzyć najpierw 5 minut, żeby to stwierdzić. Jak już przestaje zgrzytać, to się zaczyna podobać;-P Welon też fajny. Chyba miało być tak eklektycznie właśnie. Niepokoi ten dół, zdecydowanie, ale może dlatego chce się patrzeć na tę kieckę i patrzeć. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:27 Niepokoi ten dół, zdecydowanie, ale może dl > atego chce się patrzeć na tę kieckę i patrzeć Coś w tym jest, co piszesz. Tak jak ludzie się gapią, jak ktoś ma pieprzyk na nosie. Ale nie taki jest cel sukni ślubnej - tym celem jest wydobycie piękna wsadu do tej sukni i dobry projektant powinien o tym wiedzieć. Ta szata tej pani nie zdobi, choć sama szata jest dość intrygująca. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 10:52 Nie podoba się. Koszmarna jest. Deformuje sylwetkę. Góra sukienki jest dziwna, szkoda, że dekolt jest tak wysoko zabudowany i jeszcze ta kokardka ni w 5 ni w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:30 Trochę ją deformuje. Za to za wyjątkowo piękne uważam sukienki zalinkowane przez WielkiegoCzerwia. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sukienka slubna 04.08.13, 11:43 Nie rozumiem, jakbym mieszkała od lat w danym kraju i nie planowała wracać to guzik by mnie obchodziły ploteczki odnośnie aktorek i innych gwiazd z innego. I nie przesiadywałabym w takiej ilości na tamtejszych forach. Nie rozumiem tego zainteresowania Polską i polskimi sprawami (w tym konkretnym temacie akurat polskich gwiazd). Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Sukienka slubna 05.08.13, 18:15 W przeciwienstwie do ciebie lubie wychylac sie poza wlasne podworko dobrze gazeta,ze nie Ma przepisu,ze trzeba wszystko rozumiec,bys z paki nie wylazl. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sukienka slubna 05.08.13, 19:48 Ale po co skoro one takie doskonałe w każdym niemieckim calu? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Sukienka slubna 04.08.13, 12:15 Nie podoba mi się, tyle odchudzania, tyle kasy, tyle możliwości, tylu stylistów dookoła a tu taka skucha... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: rocznik 79 ? 04.08.13, 21:59 Ja ją kojarzę tylko z serialu "Barwy szczęścia" i wydaje mi się, że przed drastycznym schudnięciem wyglądała sporo młodziej. A teraz zapadły się jej policzki, oczy i wygląda poważniej. A poza tym na zbliżeniu wydaje się być bardzo zmęczona. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Sukienka slubna 04.08.13, 12:27 Oto skromność i prostota, w której wygląda się bosko, o ile jest się szczuplutkim. Dla mnie kwintesencja wszystkiego. Nie zapomnij jednak, że bez tego cudnego welonu, sukienka będzie wyglądała mniej dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Sukienka slubna 04.08.13, 18:32 Nie podoba mi się ale zauważam jeden mały plus zabudowany dekolt, nie każda panna młoda chce żeby jej w cycki zaglądać Ogólnie zrobiła z Kasi bezkształtny worek, a ona ma fajną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Sukienka slubna 04.08.13, 22:22 Na szkicu ta sukienka pewnie wyglądała fajnie, bo pomysł jest niezły. Ale już wykonanie fatalne, ta kiecka jest tak skopana, że aż trudno uwierzyć, że poszła w niej do ślubu babka, która na byle bankiet jest perfekcyjnie odstawiona. Zamiast przesadzonego welonu z hiszpańskiej sieciówki z sukniami ślubnymi, trzeba było tam kupić kieckę. Trendseterką nikt w takiej sukni nie zostałby obwołany, ale przynajmniej te kiece są porządnie uszyte. Ta sukienka za to wyglada, jak pierwszy model skrojony i uszyty przez praktykantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Sukienka slubna 04.08.13, 23:08 nie podoba mi się a szkoda welon fajny ale nie do tej sukienki i jakoś nie pasuje mi do KZ muszka przy sukience i te marszczenia oraz opaska we włoskach -nie podoba się mi zupełnie szkoda, bo myślałam, że kobieta będzie super dopracowana, ale coś tu w całości nie gra dla mnie, ale może nie znam się Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 09:05 mi się nie podoba. nie zrobiłabym sobie krzywdy i nie przywdziałabym się w ten dzień w kieckę, która ani nie podkreślałaby moich zalet, ani nie przykrywała wad. kiecka wygląda jakby była szyta w godzinę z kawałka płótna, kokardka na dekolcie kojarzy mi się z playboyem - nie wiem, może to był ten seksowny akcent w całości???? a całość ratuje tylko ten piękny welon. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sukienka slubna 05.08.13, 09:42 Paskudna. Pewnie się wykosztowała na projekt jakiegoś modnego stylisty, a w efekcie wygląda tanio, bazarowo. A ta smętna muszka to wisienka na torcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka slubna 05.08.13, 10:30 Nic mi się w tej sukience nie podoba. Nie dość, że nie podkreśla urody i figury Zielińskiej, to jeszcze ją oszpeca. Okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 10:56 to znaczy, ze bez "podkreslonego" tyłka i cycka sie nie liczy? jedna normalna, ktora ubrała sie tak, jak chce i moim zdaniem bardzo to do niej pasuje. Wyglada ślicznie, jak lalka, ale nie jak barbie, jak klasyczna lalka w slubnym stroju,pieknie. Piekna kobieta z wlasnym zdaniem i stylem...zycze duzo szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:00 Myślisz, że ubrała się tak, jak chciała? Czy raczej oddała się w ręce projektantki, by mieć coś innego i by pisali, że sukienka specjalnie dla niej zaprojektowana na tę okazję, przez światowej sławy Gosię B.? Mam tylko nadzieję, że sama Zielińska dobrze się czuła i dobrze bawiła. I szczęścia młodym życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:00 kietka napisała: > to znaczy, ze bez "podkreslonego" tyłka i cycka sie nie liczy? jedna normalna, > ktora ubrała sie tak, jak chce i moim zdaniem bardzo to do niej pasuje. Wyglada > ślicznie, jak lalka, ale nie jak barbie, jak klasyczna lalka w slubnym stroju, > pieknie. > Piekna kobieta z wlasnym zdaniem i stylem...zycze duzo szczescia. Jaki to styl? to żaden styl. Za duża w brzuchu jakby ciazazowa tylko ktos brzucha zapomniał. Sukienka zrobiła duża krzywdę kobiecie. No cóż moze miało byc śmiesznie? Wyszło okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:11 mysle, ze kanon urody panny młodej jest jeden: tyłek, talia, cycki (lub w odwrotej kolejnosci) myslicie, ze wszyscy musza hołdowac tej zasadzie, moim zdaniem na prawde wyglada wyjątkowo, inaczej, ciekawie czy to Gosia B, Czy Hania M, to chyba ma drugoplanowe znaczenie...widac, ze sie dobrze czuje w tej sukni i nie rozumiem tej fali wspolczucia, ze tylka nie pokazala, ze cycki spłaszczone...to juz mowi samo za siebie, jaki jest trynd w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:26 Wygląda jak 40-letnia baba bez figury, żadnej figury, bo zdaje się, że cyckami Zielińska to i tak pochwalić się nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:32 Podobno sukienka była inspirowana Audrey Hepburn. Miało być klasycznie, wyszło tandetnie. Gosia B. czy nie, ta kreacja to porażka, bo osiągnięto efekt odwrotny do zamierzonego. To, że sukienka pannę młodą wyraźnie oszpeca to inna sprawa Taka sukienka jest przykładem, że czasem lepiej iść na gotowca do salonu ślubnego, niż silić się na oryginalność i drogiego projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:57 lauren6 napisała: > Podobno sukienka była inspirowana Audrey Hepburn. Miało być klasycznie, wyszło > tandetnie. Gosia B. czy nie, ta kreacja to porażka, bo osiągnięto efekt odwrotn > y do zamierzonego. Okazuje się że interpretacja tak klasycznego stylu jakim jest styl Hepburn może być nie do udźwignięcia i jest to jednak wielką sztuką. A zdawałoby się że tak doskonałego wzoru nie da się zepsuć. W omawianej sukni podoba mi się kolor, materiał, nawet ten śliniak z muszką mógłby być, tylko żeby nie zachodził tak wysoko pod brodę i nie kończył się nagle ot tak sobie nie wiadomo czemu. Ktoś wyżej wspomniał że przypomina to gors koszuli barmana, cos w tym jest. Może miało być bolerko, a' la surdut do tego??? Dół do przeżycia, tylko okolice brzucha totalnie skopane. Welon piękny, bukiet chyba powinien być bardziej wydłużony, może wtedy suknia miałaby trochę więcej uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka slubna 05.08.13, 12:04 Tak jest, jeśli chce się poprawiać coś, co jest doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:34 co z tego, ze nie ma "figury", pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 12:13 co znaczy "brzydko wyglada"? jest schludna, zadbana, nie widze tutaj nic brzydkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Sukienka slubna 05.08.13, 13:00 to masz dar "widzenia", nie zmarnuj go Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Sukienka slubna 05.08.13, 12:27 nie wiem skad tekst ze kazda panna mloda musi podkreslac cycki tylek itp,wspolczuje srodowiska w jakim sie obracasz chyba,bo nie wiem skad te rewelacje . sukienka zielinskiej nie ma w sobie nic oryginalnego ani doopy nie urywa mowiac kolokwialnie-nie wiem jaki byl zamysl ,byc moze stylizacja a'la hepburn ,srednio mnie to interesuje ,ja oceniam to co widze-a widze bezksztaltny twor,z zabudowanym dekoltem ,ukrywajacy wszystkie zalety sylwetki-pod tym pojeciem nie rozumiem wywalonych na wierzch cyckow ani tylka ale dyskretne podkreslenie tego co ma w sylwetce godne podkreslenia a ukrycie mankamentow. www.gogogu.pl/media/catalog/product/cache/1/image/769918080875dd3a58a2cabbe349e416/2/4/244_6.jpg ja mialam taka,jestem wysoka i szczupla wiec pasowala mi ,ale tak z pewnoscia jest be bo nie wyglada jak mega oryginalny worek . Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Kietka 06.08.13, 08:19 Ta sukienka zaburza proporcje, dziwnie się układa, elementy nie pasują do siebie dając wrażenie kakofonii - dlatego wygląda brzydko. Moja koleżanka brała ślub w sukience, która kompletnie niczego nie podkreślała, a wręcz przeciwnie - ukrywała, bo koleżanka była w ciąży. I mimo tego wyglądała ślicznie i kobieco. Wszystkim się w tej sukience kojarzyła z aniołem. Nie wiem skąd u Ciebie przekonanie, że tylko wyeksponowany cyc może się podobać. Naprawdę, nie ma takiej zależności i nie w ekspozycji cyca jest sedno problemu. Ta kreacja zaburza proporcje i jednym z elementów tego zburzenia jest nienaturalnie spłaszczony biust. Ja rozumiem o co Ci chodzi, ale naprawdę między worem a Moulin Rouge można wymyślić milion kreacji, które będą piękne i kobiece bez podkreślania trzeciorzędowych cech płciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sukienka slubna 05.08.13, 19:47 Należy do kobiet które wyglądają lepiej z lekką nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:05 Boże...już wszystko jest na sprzedaż.... Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Sukienka slubna 05.08.13, 11:10 Pani Kasia do pewnego czasu po schudnięciu wyglądała naprawdę ładnie...Teraz już chyba się zapomniała z odchudzaniem,bo wygląda bardzo źle. Kiecka słaba...no ale znzni są z tego znani,że zakładają czasami byle co. Dół faktycznie jak worek od ziemniaków,a ta góra?straszna....Przykro mi to pisać,bo kobieta zawsze ładnie i fajnie się ubiera,a na własny ślub dała ciała z tym. I szkoda,że się tak prasie z tym ślubem sprzedała. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Sukienka slubna 05.08.13, 18:13 Wg mnie wybitnie niedobrana. Zamiast podkreślić filigranową figurę, talię, biust zrobiła z niej jakiś kanciaty, bezkształtny filar. Dziewczyna jest drobna, zgrabna i pewnie szlag ją dzisiaj trafia, że dała się wrobić w takie "cudo". Odpowiedz Link Zgłoś