jasmina251 04.08.04, 17:29 nawet vanish nie pomógł(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Plama z trawy 04.08.04, 17:36 spróbuj Pre washa z Amwaya - - powinien zadziałać bo mnie plamy z trawy na bawełnianej koszulce zeszły ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: Plama z trawy 04.08.04, 17:40 a skąd ten preparat wziąsc?-jest on dostępny w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Ariel Platinum 05.08.04, 19:44 odkad jest w sprzedazy czyli ponad rok czasu,uzywamy tylko tego proszku do bieli i kolorow.Spiera wszystko,a ten do bialych rzeczy spral nawet 2 letnie plamy z sokow jablkowych i marchewkowych. Dla mnie rewelacja.treaz Kuba wala sie w blocie i po trawie a ja wiem,ze i tak bedzie mial czyste ciuszki.Polecam a odplamiaczy wcale nie uzywam iza Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Ariel Platinum 06.08.04, 09:14 Mój syn grał w piłkę w BIAŁYCH spodniach (wyszedł z domu tylko "na chwilę", ale niestety stanął na bramce !!!) Niczym nie chciało się sprać, aż włożyłam je w desperacji do zwykłego ACE (lekko rozcieńczonego). Po trawie na spodniach NIE MA ŚLADU!!! Odpowiedz Link Zgłoś